czar_bajry 18.11.11, 23:52 euro? Jak myślicie i co myślicie na ten temat. Mnie się wydaje, że nie jest to najlepszym pomysłem świata a przynajmniej nie w tej chwili. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
znowu.to.samo Re: Wejdziemy do strefy 18.11.11, 23:55 Ja bym sie tam nie pchała, kraje ze strefy euro myslą o jej opuszczeniu to po co mamy sie tam pakować??? Odpowiedz Link Zgłoś
kosher_ninja Re: Wejdziemy do strefy 19.11.11, 08:21 Nie wiem, po co. Po to, żeby sobie sznur na szyję założyć i zarzucić na belkę? To byłby najgłupszy pomysł z możliwych. Nie jesteśmy krajem bogatym, którego stać na takie zabawy dla zabawy. Mam nadzieję, że w razie czego odbędzie się stosowne referendum, w którym hucznie ten durny pomysł odrzucimy. Odpowiedz Link Zgłoś
robin2510 Re: Wejdziemy do strefy 19.11.11, 09:05 Nie spełniamy żadnego z kryteriów z Maastricht i nie zapowiada się że byśmy je spełnili. A jak podrasujemy wskaźniki tylko po to aby przyjąć EURO to może się skończyć 2-gą Grecją. AAA i zapomniałam że my to nawet w ERM2 nie jesteśmy. Odpowiedz Link Zgłoś
wioskowy_glupek Re: Wejdziemy do strefy 19.11.11, 09:36 Mam nadzieję ze nie ale niestety pewnie wejdziemy... Odpowiedz Link Zgłoś