ag22 06.04.05, 11:57 Cześć. Znacie może jakiegos dobrego pediatrę w Hucie w okolicy osiedla Kolorowego lub Krakowiaków? Będę wdzięczna za informacje. Pozdrawiam :-) Aga Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ag22 Re: Dobry pediatra w Hucie 11.04.05, 11:16 A czy mogłybyście podać namiary na tych lekarzy? Jeśli nie chcecie na forum, to podaje adres agpach@interia.pl Dziękuję :-) Aga Odpowiedz Link
joan_na1 Re: Dobry pediatra w Hucie 04.05.05, 13:07 gdy mieszkaliśmy w Krakowie (na Krakowiakow :-)) to chodziliśmy do p.dr Elżbiety Leśniak z przychodni na Uroczym. Byłam bardzo zadowolona, niezwykle miła i rzeczowa osoba. Odpowiedz Link
ola07 Re: Dobry pediatra w Hucie 09.05.05, 19:06 Dziewczyny,a czy któraś zna dobrego pediatrę w Mistrzejowicach,najlepiej z przychodni na oś.Złotego Wieku ,lub Piastów,choć niekoniecznie.Będę wdzięczna za pomoc. Odpowiedz Link
mik04 Re: Dobry pediatra w Hucie 20.10.05, 09:49 Na Złoetgo Wieku E. Siwecka. Ja chodziłam do niej i moje dziecko też chodzi. Odpowiedz Link
villl Re: Dobry pediatra w Hucie 11.05.05, 11:41 byłam raz u pani doktor Leśniak i nie robiąc wywiadu i nie zapytawszy mnie o nic (byłam pod nieobecnośc dr Garlickiej -świetnej lekarki) zpaisałam antybiotyk na który mój synek był uczulony i trafilismy z zatruciem do spzitala, moze miała zły dzien moze duzo pacjentów ale ...jak dla mnie śrewdnio rzeczowa. Odpowiedz Link
truskawkam73 Re: Dobry pediatra w Hucie 12.05.05, 21:03 Hej :-) Ja chodzę do dr Janusza Piotrowskiego na os. Złota Jesień i jestem zadowolona. Zawsze dokładnie mnie informuje i poważnie traktuje nawet moje głupie i dziwaczne pytania :-) Ale co mama to inne doznania :-) Odpowiedz Link
kasiask Re: Dobry pediatra w Hucie 29.05.05, 08:13 Kiedy mieszkałam na os. Na lotnisku chodziłam do przychodni na os. Złotej Jesieni do dr.Elżbiety LEJSZKIES. Byłam bardzo zadowolona. Potem przewprowadziłam się na os. Dywizjonu 303 i tutaj chodzę do dr. Janiny BRYK. Bardzo jestem zadowolona - miła, rzeczowa, nie śpieszy się z antybiotykami, wcześniej próbuje z lekami homeopatycznymi /jak kto chce/, albo innymi syropkami. Zazwyczaj to pomaga i antybiotyk nie jest juz potrzebny. Odpowiedz Link
epior Re: Dobry pediatra w Hucie 10.08.05, 21:39 lekarze o których mówicie przyjmują też prywatnie? szukam kogos konkretnego bo do tej pory to spotykam same konowały po drodze... Odpowiedz Link
joagab Re: Dobry pediatra w Hucie 06.09.05, 15:04 mam pytanie - czy ten dr janusz piotrowski przyjmuje tylko w hucie???? u mnie w przychodni w wieliczce tez jest dr piotrowski i zasranawia się czy mam do niego iśc. może to ten sam? asia Odpowiedz Link