Dodaj do ulubionych

Filmu mi sie chce

26.11.11, 23:45
jakiegos fajnego
Ma byc troche romantycznie z takim facetem macho i troche niebezpiecznie. Moga kogos zaszlachtowac albo jakis kataklizm czy cos. Byleby nie bylo polityki i facetow z teczkami i agentow w okularach przeciwslonecznych bo mnie draznia. Takie cos w stylu no nie wiem, Desperados.

A tak przy okazji, przypomnial mi sie film(chyba) o Sarajewie. Zolniez (chyba) NATO zakochuje sie w miejscowej dziewczynie, maja juz uciekac helikopterem na samym koncu ale dziewczyna zostaje zastrzelona i tekst o tym ze Sarajewa sie nie opuszcza. Kojarzy ktos?
Obserwuj wątek
    • haudrey Re: Filmu mi sie chce 26.11.11, 23:51
      Leona zawodowca obejrzyj, poryczysz,powzdychasz wink
      • rosapulchra-0 Re: Filmu mi sie chce 26.11.11, 23:55
        Albo Heat z Robertem de Niro.
        • ona3010 Re: Filmu mi sie chce 27.11.11, 00:00
          Listy do M. bardzo leciutki filmek.
      • sueellen Re: Filmu mi sie chce 27.11.11, 08:32
        leona ogladalam fefnascie razy
    • yenna_m Re: Filmu mi sie chce 26.11.11, 23:59
      House 8 sezon? wink Lecą już pierwsze odcinki gdzies w ktorejs z polskich tv chyba
      • zoja.pl Re: Filmu mi sie chce 27.11.11, 00:36
        Drive - jest facet, czy macho to nie wiem, ale jest sexi. Jest akcja i niebezpiecznie też, chyba nawet kogoś zaszlachtowali, więc dużo pasuje do Twojego opisu.
        Ale jakbyś chciała jakiś dramat, w którym rządzą baby, a zwłaszcza taka jedna która jest godna podziwu, to polecam film Niezłomne. Cudowny, każda kobieta powinna go obejrzeć i jej córka też.smile
    • czarnaalineczka Re: Filmu mi sie chce 27.11.11, 08:43
      transporter
      a jak ci kilku agentow nie zawadzi i malomachowaty macho
      to polecam www.filmweb.pl/film/Wy%C5%9Bcig+z+czasem-2011-587175
      • kasia191273 Re: Filmu mi sie chce 27.11.11, 08:54
        Almodovara najnowszego obejrzyj: jest przystojny facet (Banderas w zupełnie innym , nieholywoodzkim wydaniu), jest trzymająca w napięciu akcja, nie ma polityki, natomiast szlachtowanie odbywa się w dość nietypowy sposób

• methinks Re: Filmu mi sie chce 27.11.11, 10:01
      Kiss Kiss Bang Bang!
    • paniot Re: Filmu mi sie chce 27.11.11, 10:35
      Ten film to "Zapomnieć o Sarajewie". Piękny smile
    • bez_seller Re: Filmu mi sie chce 27.11.11, 13:08
      sueellen napisała:

> jakiegos fajnego
      > Ma byc troche romantycznie z takim facetem macho i troche niebezpiecznie.

Proof of Life
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka