halapta 14.02.12, 16:05 Czy możecie polecić jakieś książki takie do pracy nad sobą. Specjalnie nie podaję jakiejś konkretnej dziedziny. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agnzimka Re: pytam o ksiażki 14.02.12, 16:15 lubimyczytac.pl/ksiazka/49966/urzekajaca-odkrywanie-tajemnicy-kobiecej-duszy dla mnie w pewnym momencie przełomowa Odpowiedz Link Zgłoś
joanna35 Re: pytam o ksiażki 14.02.12, 16:22 Polecam książki Iwony Majewskiej - Opielki :" Droga do siebie", "Ku doskonałosci", "Czas kobiet", "Siła kobiecości", płyta z wykładami "Metamorfoza". Larry Winget 'Zamknij się, przestań narzekać i zacznij żyć". Barbara Sherr"Mógłbym zrobić wszystko gdybym tylko wiedział co". Elżbieta Kalinowska "Jak ruszyć z miejsca?" Odpowiedz Link Zgłoś
gazeta_mi_placi Re: pytam o ksiażki 14.02.12, 16:31 Większości E-mam polecam rozpoczęcie lektury od słownika ortograficznego. Odpowiedz Link Zgłoś
suazi1 Re: pytam o ksiażki 15.02.12, 16:42 A my tobie "Jak panować nad niewyparzoną gębą" Odpowiedz Link Zgłoś
bri Re: pytam o ksiażki 14.02.12, 16:32 Ostatnio przeczytałam "Drive" Daniela Pinka (o motywacji). Bardzo ciekawa i daje do myślenia. Odpowiedz Link Zgłoś
elemelska Re: pytam o ksiażki 14.02.12, 17:46 Przypomnij sobie Biblię. Następnie Sutry Buddyjskie. Znasz "Kapitalizm" Marksa? Odpowiedz Link Zgłoś
verdana Re: pytam o ksiażki 14.02.12, 18:19 Nikt nie zna "Kapitalizmu" Marksa. Niektórzy znają "Kapitał" - a i to niewiele ma wspólnego z pracą nad sobą. Jesli ma wszcząć rewolucję, to raczej "Manifest Komunistyczny" Odpowiedz Link Zgłoś
elemelska Re: pytam o ksiażki 15.02.12, 11:17 verdana napisała: > Nikt nie zna "Kapitalizmu" Marksa. Niektórzy znają "Kapitał" Sprawa tłumaczenia Odpowiedz Link Zgłoś
myga Re: pytam o ksiażki 15.02.12, 17:24 > Sprawa tłumaczenia ------- chyba tlumaczenia sie w jakim to jezyku kapital oznacza to samo, co kapitalizm? Odpowiedz Link Zgłoś
klubgogo Re: pytam o ksiażki 14.02.12, 17:51 29 lutego jest premiera Finneganów trenu, zacznij z grubej rury, a nie będziesz się rozdrabniać na jakiś tam słownik ortograficzny. Odpowiedz Link Zgłoś