Dodaj do ulubionych

Gwyneth Paltrow założyła...

27.02.12, 08:57
moim zdaniem najpękniejszą suknię na Oskary.
A kto był najlepiej ubrany Waszym zdaniem?
Obserwuj wątek
    • izak31 Re: Gwyneth Paltrow założyła... 27.02.12, 09:25
      Mnie tez się jej kreacja bardzo podoba. Tak samo jak suknie Penelope Cruz i Jane Seymour.
      • annaa77 Re: Gwyneth Paltrow założyła... 27.02.12, 09:31
        moim zdaniem najpiekniejsza byla Penelope Cruz.
        • antyideal Re: Gwyneth Paltrow założyła... 27.02.12, 09:51
          Na sukniach sie nie znam i nie kreca mnie zbytnio,
          ale rzucila mi sie gdzies w oczy Angelina i wygladala
          bardzo, bardzo...i Penelope Cruz, w ciekawym kolorze
          • ola Re: Gwyneth Paltrow założyła... 27.02.12, 10:18
            Angelina jest dla mnie zbyt zachowawcza. Jakby od lat zakładała tę samą suknię, czasem tylko wypuszczając z tej lub tamtej strony kawałek materiału. Ewentualnie zostawia ten sam fason, ale zamienia czerń na ciemną zieleń. Włosy też w dwóch wersjach - proste lub koczek banan. Ale to ta sama nuda. I jest za chuda. Ma nogi i ręce wręcz olinowane żyłami, ale mnie to bardzo nieefektowne.
            Ale to moje zdanie i ja się z nim zgadzam
            • antyideal Re: Gwyneth Paltrow założyła... 27.02.12, 10:34
              Cieszy mnie, ze zgadzasz sie ze swoim zdaniem, to na pewno ułatwia zycie... smile
              Nie odczuwam nudy patrzac na Angeline, choc raczej wielbicielka urody a nie jej aktorstwa jestem. Na temat sukni, jak mowilam, wole nie wypowiadac sie, po prostu podoba mi sie, jak i całokształt robi na mnie wrazenie, ta głeboka czern + czerwona szminka i nawet ta wyeksponowana chuda noga wink
              Zresztą mam podobny problem ze szczuploscia, mam nadzieje, ze nie az taką
              • ola Re: Gwyneth Paltrow założyła... 27.02.12, 10:40
                >Cieszy mnie, ze zgadzasz sie ze swoim zdaniem, to na pewno ułatwia zycie

z pewnoscią smile
                to niestety nie moje, pojechałam klasykiem...
                • antyideal Re: Gwyneth Paltrow założyła... 27.02.12, 10:52
                  to niestety nie moje, pojechałam klasykiem...

Oczywiscie, ale moze nie przywołujmy jego nazwiska w tym watku,
                  to byłby zgrzyt wink
              • ledzeppelin3 Re: Gwyneth Paltrow założyła... 28.02.12, 15:21
                IMO Jolie stworzyła kreacje życia w "Gii"- to była skończenie doskonala gra, ona była jak zwierzę, jak wcielenie dzikosci, radosci zycia, seksu. Fascynowala też w "Przerwanej lekcji muzyki". Ale teraz dzieje się z nią cos niedobrego. Była aktorką jedna na milion. Teraz, po rolkach w sensacji i w nudnym "Turyscie", z przeraźliwie chudą, szczurzą twarzą, na ktorej próżno szukać śladów dawnego diabelskiego błysku w oku, z makabrycznie chudymi, żylastymi nóżkami i rączkami, z wygłodniałymi oczami, staje sie własną mumią. Niestety.
                Czy to dzieci wypiły z niej soki? Wygląda, jakby na siłę chciała byc normalna. I chuda.
            • ola Re: Gwyneth Paltrow założyła... 27.02.12, 15:36
              i jeszcze się musze przyczepić do koloru. Na każdym innym taka matowa czerń wyglądałaby ciekawie. Jolie, która jest chuda i blada jak zek z gułagu, wygląda w tej czerni jak śmierć na chorągwi. Matowa czerń podkreśla jeszcze bardziej tę jej trupą bladosć.
              • antyideal Re: Gwyneth Paltrow założyła... 27.02.12, 16:00
                ola napisała:

> i jeszcze się musze przyczepić do koloru. Na każdym innym taka matowa czerń wyg
                > lądałaby ciekawie. Jolie, która jest chuda i blada jak zek z gułagu, wygląda w
                > tej czerni jak śmierć na chorągwi. Matowa czerń podkreśla jeszcze bardziej tę j
                > ej trupą bladosć.

A mnie sie podoba w tym kolorze, o dziwo, bo dotad myslalam, ze nie powinna nosic czerni, bo to podkresla za bardzo jej szczuplosc, ale krój tej sukienki jakos to maskuje i jest ok.
                I podoba mi sie ten mocny kontrast miedzy bielą skory i czernią sukienki, kojarzy mi sie z krolewną Sniezką smilesmile co to byla biała jak snieg, rumiana jak krew, a włosy jak heban...smile tylko mamy tu Sniezke w wydaniu doroslym i perwersyjnym nieco, a rumieniec zastapiła kusicielska czerwien szminki wink
            • wespuczi Re: Gwyneth Paltrow założyła... 27.02.12, 15:53
              no i jeszcze ja sie z toba zgadzam.
              piekna jest ale za chuda, poza tym angelina moglaby zalozyc cos wyzywajacego i na niej wygladaloby to wspaniale, tymczasem ta noga wygladala po prostu smutno.
              • girl.anachronism Re: Gwyneth Paltrow założyła... 27.02.12, 17:47
                "piękna jesteś ale za chuda" - powiedz to osobie z anoreksją, ciekawe co Ci odpowie... smile Angelina jest chora i chyba lepiej byłoby się powstrzymać przed komentarzami na temat jej figury, a skupić się na samej sukni, ew. kolorze i całej reszcie stylizacji. bo to trochę tak jak powiedzieć o człowieku bez nogi, że mu kule nie pasują do koloru oczu.
                • nanuk24 Re: Gwyneth Paltrow założyła... 27.02.12, 19:34
                  a skad wytrzasnelas u niej chorobe?

Ogladalam z nia wywiad jakis czas temu i mowila, ze od zawsze, a najbardziej w liceum byla wysmiewana przez kolezanki i kolegow, wlasnie z powodu jej chudosci.
                  • wespuczi Re: Gwyneth Paltrow założyła... 27.02.12, 19:38
                    tez to slyszalam, tyle ze ona wyglada jak anorektyczka, nie chcialabym zobaczyc jej nago - a w filmie gia, czy grzechu pierwodnym wygladala niesamowicie.
                    • nanuk24 Re: Gwyneth Paltrow założyła... 27.02.12, 19:42
                      tez bylam taka chuda. Wazylam 97 lbs, a anorektyczka nie bylam, wrecz przeciwnie - rzucalam sie na ciasta z kremem jakby mnie z klatki wypuscilitongue_out
                      • wespuczi Re: Gwyneth Paltrow założyła... 27.02.12, 19:51
                        diete tasiemcowa stosowalas?
                        wink
                        ja tyje od patrzenia na slodycze.

jesli chodzi o angeline, to mialam na mysli ze ona moze zaprzeczac, ale ludzie beda spekulowac.
                        ja sie nie wypowiadam, czy jej cos jest czy nie - na moj gust jest za chuda i tyle.
                        • wespuczi Re: Gwyneth Paltrow założyła... 27.02.12, 19:53
                          aha i jeszcze oczywiscie zalezy ile wzrostu masz przy tych 97 funtach.
                        • girl.anachronism Re: Gwyneth Paltrow założyła... 27.02.12, 20:03
                          pomijając to, że od kilku ładnych lat ma wielki tatuaż z głównym hasłem ruchu pro-ana, to według doniesień służby pracującej w jej domu jej aktualna dieta składa się z dzikich jagód. wcześniej była to kromka chleba i kawałek mango. ale tak, zawsze była bardzo szczupła...
                  • paulka25 Re: Gwyneth Paltrow założyła... 27.02.12, 20:07
                    To ciekawe czemu aż tak chuda nie była w np. Tom Raider czy Gia.
                • ledzeppelin3 Re: Gwyneth Paltrow założyła... 28.02.12, 15:25
                  Ja z kolei słyszałam, że ma osobistego dietetyka, by nie przekracać 800 kcal/d wink
    • vivi.bon Re: Gwyneth Paltrow założyła... 27.02.12, 10:21
      Gwyneth fajnie, bardzo art deco, ale też podobała mi się stylizacja Angeliny - bez biżuterii, bez kopertówki, w matowym, ciemnym materiale. Fajnie, bo nietypowo jak na tę imprezę.
    • angazetka Re: Gwyneth Paltrow założyła... 27.02.12, 10:23
      Pięknie wyglądała. Angelina, Penelope i Jessica Chastain takoż.
    • ola Re: Gwyneth Paltrow założyła... 27.02.12, 10:23
      Wpadło kilka nowych do galerii onetu.
      Kelly Ripa też ładna. I Emma Stone.
    • ib_k Re: Gwyneth Paltrow założyła... 27.02.12, 10:27
      wg ,mnie najciekawszą kreację miał pies
    • vivi.bon Re: Gwyneth Paltrow założyła... 27.02.12, 10:29
      Melissa McCarthy wyglądała jak ewok.
    • sueellen Re: Gwyneth Paltrow założyła... 27.02.12, 10:40
      Nie ogladalam oscarow ale kiecki sobie wyguglalam.

Gwyneth Paltrow
      https://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTd0jWq1-mhnqhbnJkTxifC8m2OpSHJTVx2IKPxXc_ZO0Po2PY2
      Penelope
      https://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTwzAxwfIfeQMfhUA7SXOcXoOFl1SozY1iB3wWP3uAbGwGUquXC
      Angelina:
      https://t3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQJASDH-eoCHRLRntY1BnO4i2LefpM9MlCjiarIdJxreQ2keR-QZw

Nie, nie, nie! Zadna!
      • sueellen Re: Gwyneth Paltrow założyła... 27.02.12, 10:45
        angeline nie z tej imprezy zalinkowalam. A z ta noga to faktycznie wyglda jakby jej na stale w bok przekszywilo:

https://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRBa1Kzj9aMOvbzsHCvsrQWk0VhZ-dzor8Gd1qBmf0U3zAuD3hZlQ
        https://t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcST0kZHY8ZkIs1RtLbo605UR2Xs5goFB8BbOSal6DM_iJZTGitbIg
        https://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRJ1JK0sfZOuqyTmmPB3wkuxS0mNpcYiEPrja0RNkWSK7BNigy4Sg
      • ola Re: Gwyneth Paltrow założyła... 27.02.12, 10:46
        ta Angelina jest z Globów, jak sam napis wskazuje smile
        tamta kiecka była akurat i ciekawa i oryginalna
      • imasumak Penelope nr 1 :) 27.02.12, 20:03

• nabakier Re: Gwyneth Paltrow założyła... 27.02.12, 10:48
      Holland wyglądała ekhm...cusz....ten biust falujacy, ło matko sad (wiem, że za to nie może jaki ma biust, ale czy nie można tego w jakieś uprzęże wsadzić, co by tak nie falowało?)
      • angazetka Re: Gwyneth Paltrow założyła... 27.02.12, 10:49
        Holland wyglądała jak uboga krewna, niestety.
        • tosterowa Re: Gwyneth Paltrow założyła... 27.02.12, 10:56
          Ona zawsze tak wygląda ;P
          • sueellen Re: Gwyneth Paltrow założyła... 27.02.12, 11:03
            Holland generalnie wyglada na osobe ktora nie przywiazuje wiekszej wagi do swojej powierzchownosci:

https://t3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRvNaZ-0AjLmjIKxDacWP4rQN5WSJ22alG38S4Hs0TF_4yePrsg
            • nabakier Re: Gwyneth Paltrow założyła... 27.02.12, 11:06
              No tak ma sad Ale...chociaż włosy mogła sobie dofarbować, i ten cyc...
              • ciotka_od_wuja_zdzicha Re: Gwyneth Paltrow założyła... 27.02.12, 13:17
                nabakier napisała:

> No tak ma sad Ale...chociaż włosy mogła sobie dofarbować, i ten cyc...
                A co z cycem miała zrobic? Mastektomia?
                • iwoniaw Re: Gwyneth Paltrow założyła... 27.02.12, 13:29
                  Stanik założyć, stanik...
                  Ale może ona tak specjalnie z tym odrostem, obwisem demonstracyjnym i abnegacją niekontrolowaną?
                  • ciotka_od_wuja_zdzicha Re: Gwyneth Paltrow założyła... 27.02.12, 13:36
                    iwoniaw napisała:

> Stanik założyć, stanik...
                    Nie sądze, zeby była bez
                    > Ale może ona tak specjalnie z tym odrostem, obwisem demonstracyjnym i abnegacją
                    > niekontrolowaną?
                    • nabakier Re: Gwyneth Paltrow założyła... 27.02.12, 14:20
                      Miała stanik, się nawet odznaczał. Ale jakiś taki miękki, rozlany ten cyc. Coś było nie tak. (No dobra, wiem, że mi łatwo mówić, bo mam mały biust.)
                      • an_ni Re: Gwyneth Paltrow założyła... 27.02.12, 15:21
                        niestety jej corka wyglada tak samo, a moze i gorzej
                        • ola Re: Gwyneth Paltrow założyła... 27.02.12, 15:31
                          Zresztą to nie jest kwestia wieku. Za młodu Holland też nie była zbyt glamour
                      • mdro Re: Gwyneth Paltrow założyła... 27.02.12, 17:41
                        No ale to nie kwestia wielkości czy jakości biustu, ale doboru i jakości stanika... Zadanie dla dziewczyn z Lobby - ostanikować Holland! Bo to faktycznie wstyd dla kraju podobno przodującego w stanikowym uświadomieniu.
                        • girl.anachronism Re: Gwyneth Paltrow założyła... 27.02.12, 17:53
                          zgadzam się, ewentualnie do takiego biustu można było wynaleźć kieckę ze stosownym usztywnieniem i też by było. ale dla mnie biust to NIC w porównaniu z odrostami. na Boga, skoro Rusin która pojechała na Oscary jako dziennikarka potrafiła się ubrać z klasą i stosownie do okazji, to Holland jako nominowana tym bardziej powinna. a później ludzie się dziwią, że wujek z Ameryki przywozi w odwiedziny paczki żywnościowe.
    • tosterowa Re: Gwyneth Paltrow założyła... 27.02.12, 10:56
      Angelina bosssko.
      Natalie Portman też.
      Fajnie Michelle Williams, Emma Stone, Melanie Griffith, Jessica Chastain.
    • mary_lu Re: Gwyneth Paltrow założyła... 27.02.12, 10:59
      Jak na razie oglądałam tylko zdjęcia i to raz, może jak sobie wieczorem popatrzę na jakieś dłuższe relacje, to coś mi się spodoba.

Jak na razie - prawie same wielkie, smutne kiece, wygladają jak starszawe pańcie z niewielkiego miasta, które wystroiły się na Sylwestra w dyżurne stroje, niektóre kupione dwadzieścia lat temu.

Angelina jest piękna jak zawsze, ale dlaczego tak się wychudziła, ze głownym zadaniem kazdej jej kreacji ostatnio, jest zakrycie jak największej powierzchni ciała? Aż dziwne, ze nie założyła tej kiecki Gwyneth.
    • sueellen Porownanie kiecek kolorami 27.02.12, 11:07
      https://media.zenfs.com/en-GB/blogs/the-juice/oscars-2012-gold-dresses-red-carpet-fashion.jpg
      https://media3.onsugar.com/files/2012/02/08/0/192/1922564/whiteparty.xxxlarge/i/Oscars-2012-White-Dress-Trend.jpg
      https://media3.onsugar.com/files/2012/02/08/0/192/1922398/f5433ce4f8f03890_thumb.xxxlarge_1/i/Red-Carpet-Dress-Pictures-Oscars-2012.jpg

Nie zachwyca, no po prostu nie zachwyca nic!
      • ada16 Re: Porownanie kiecek kolorami 27.02.12, 11:27
        to raczej smutna polska rzeczywistość.
        Seymour jest niemal rówieśniczką Holland.
        • antyideal Re: Porownanie kiecek kolorami 27.02.12, 11:52
          Ale nasza polska Szapołowska to rowniez podobny przedział wiekowy smile
          a wyglada swietnie..
      • claudel6 Re: Porownanie kiecek kolorami 28.02.12, 11:26
        mi sie najbardziej podoba ta czerwona w środku.
        biała suknia Gwyneth okrzyczana najpiękniejszą kreacją - dla mnie zaledwie poprawna.
        za to reszta - nuda i konserwatyzm. albo koszmarne powroty do lat 80-tych (Meryl Streep) i 90-tych (Jennifer Lopez).
    • poppy_pi Re: Gwyneth Paltrow założyła... 27.02.12, 11:50
      Tegoroczne kreacje mocno mnie rozczarowały. Gwyneth wyglądała w miarę fajnie, tak samo jak Jennifer Lopez, Cameron Diaz, Angelina Jolie i ta dziewczyna, która dostała Oskara za drugoplanową rolę. Ale to wszystko jedynie ok, bez szału, niestety.
    • katia.seitz Re: Gwyneth Paltrow założyła... 27.02.12, 11:54
      Penelope Cruz, Emma Stone, Jessica Chastain (nie znam ostatnich dwóch pań, notabene - ale suknie IMHO bardzo udane). Gwyneth jak dla mnie za nudna i blada, Angelina - rozmemłana. A najgorszą kreację miała Sandra Bullock.
      • rhysmeyers22 Re: Gwyneth Paltrow założyła... 27.02.12, 12:39
        angelina jak zwykle super,reszta nie warta uwagi ,nie zachwycilo mnie nic
      • ada16 Re: Gwyneth Paltrow założyła... 27.02.12, 13:06
        Kristen Wiig ta miała jeszcze brzydsza
    • wbka1 Re: Gwyneth Paltrow założyła... 27.02.12, 13:26
      Penelope kreacja nr 1! Jak okresliłybyście ten kolor?
      • ola Re: Gwyneth Paltrow założyła... 27.02.12, 14:23
        Noga Jolie ma już tysiące fanów w sieci smile
      • kali_pso Re: Gwyneth Paltrow założyła... 27.02.12, 18:16

"ocean niepokoju"smile
      • vivi.bon Re: Gwyneth Paltrow założyła... 27.02.12, 19:33
        wbka1 napisał:

> Penelope kreacja nr 1! Jak okresliłybyście ten kolor?

Gray blue wink
        Ładny kolor i suknia, ale w ogóle do Penelope nie pasuje. Wygląda poprawnie, ale jak dziamdziaryła.
    • wespuczi Re: Gwyneth Paltrow założyła... 27.02.12, 15:49
      dziewczyna georgea clooneya,
      emma stone, michelle williams - te kobiety najladniej wygladaly!

nie podobala mi sie gwyneth,wcale, kolor na niej wygladal ladnie, ale ta peleryna okropna.
      • nanuk24 Re: Gwyneth Paltrow założyła... 27.02.12, 16:41
        peleryne miala tylko na czerwonym dywanie. Pozniej zdjela.
    • nanuk24 Re: Gwyneth Paltrow założyła... 27.02.12, 16:37
      Mnie zachwycila Viola Davis - przepiekny kolor kiecki i ona wygladala rewelacyjnie.
      • wespuczi Re: Gwyneth Paltrow założyła... 27.02.12, 16:57
        o tak mi tez - super ze sciagnela te wszystkie sztuczne wlosciska, chociaz nie powinna ich rozjasniac moim zdaniem smile
    • nanuk24 Re: Gwyneth Paltrow założyła... 27.02.12, 16:47
      Cameron Diaz mi sie podobala rowniez
      • antyideal Re: Gwyneth Paltrow założyła... 27.02.12, 17:05
        O, a ja dodam Glenn Close jeszcze, chociaz moze bez marynarki byloby lepiej,
        ale przyjemny kolorek i suknia tez
        • ola Re: Gwyneth Paltrow założyła... 27.02.12, 17:13
          Kolor piękny, marynarka mi nie przeszekadza, tak jak płaszczyk Paltrow, którypodkreśla tektonikę sukni, jest ramą dla sylwetki
    • dzoaann Re: Gwyneth Paltrow założyła... 27.02.12, 17:06
      dla mnie najpiekniej wygladala Octavia Spencer, a Angelina koszmarnie... i ta noga.... jakby ja pogielo.... ona faktycznie ubiera sie nudno i tak samo, a moglaby poszalec i przytyc...
    • kali_pso Re: Gwyneth Paltrow założyła... 27.02.12, 17:51

Penelope Cruz zawsze wygląda nieziemsko...teraz też nie rozczarowałasmile
      Suknia przepiekna i kolor bardzo trendy...to jest w ogóle kobieta moich marzeń...

Zachwytu na Gwyneth nie pojmuje- suknia nijaka i ona sama też nijaka w tej sukni
      • nutka07 Re: Gwyneth Paltrow założyła... 27.02.12, 18:12
        Penelopa, Penelopa, w swoim starym dobrym stylu.

Kolor zdecydowanie zwrocil moja uwage a sama Penelopa wygladala jakby faktycznie przyszla na wielka gale.
        Niestety pozniej znowu krolowalo niewiadomo co.

• kali_pso Re: Gwyneth Paltrow założyła... 27.02.12, 18:17

100 % kobieta- piękna, zgrabna, utalentowana, z klasą...mmmmmm...smile
      • nanuk24 Re: Gwyneth Paltrow założyła... 27.02.12, 19:36
        Jak moglam o mojej Penelopce zapomniec.
    • nutka07 Re: Gwyneth Paltrow założyła... 27.02.12, 17:59
      Ogladalam w nocy i moja uwage zwrocila, kobieta stojaca na dalszym planie w bialej sukni i suknia, niestety nie moglam zobaczyc kto to byl wink
      Zdecydowanie jezeli chodzi o caloksztalt podobala mi sie Gwyneth.

Prawde mowiac podczas ogladania, bylam nieco rozczarowana kreacjami w przeciwienstwie do amerykanskiej prezenterki, ktora wyla z zachwytu przede wszystkim nad suknia Michelle Williams.
    • anaisanais Re: Gwyneth Paltrow założyła... 27.02.12, 19:04
      jak dla mnie emma stone, penelope, espenanza spadling, Maya Rudolph w sumie tez ale ona jest ciut przy kosci, wiec efekt jest mniejszy, mila jojovic
      ma cos w sobie suknia Berenice Bejo
      ale faktycznie nie poszalaly. szkoda, czekalam na rooney mara ale jakos mi sie nie podoba
      • kali_pso Re: Gwyneth Paltrow założyła... 27.02.12, 19:10
        czekalam na rooney mara ale jakos mi sie
        > nie podoba

Dla mnie to modowa katastrofa wieczoru- dziewczyna jest praktycznie bez cycków a kiecke ubrała jakby miała czym się pochwalić...i znowu ta biel...
    • karro80 Re: Gwyneth Paltrow założyła... 27.02.12, 19:10
      Gwyn napradę cudnie. I podoba mi się Portman.
      • marzeka1 Re: Gwyneth Paltrow założyła... 27.02.12, 19:13
        A wiecie, wyczytałam, że sukienka Portman to Dior 1954 ! Tyle lat, a tak pięknie się ciągle prezentuje.
      • to_ja_tola Re: Gwyneth Paltrow założyła... 27.02.12, 19:13
        Mnie się podobała sukienka Sandry Bullock
    • paulka25 Re: Gwyneth Paltrow założyła... 27.02.12, 19:28
      Gwyneth Paltrow pięknie. Podoba mi się również (kolejność przypadkowa): Penelope Cruz, Emma Stone, Cameron Diaz, Olivia Wilde, Octavia Spencer). Podoba mi się również kolor sukienki Glenn Close. Angelina wg mnie wygląda brzydko a jej sukienki od jakiegoś czasu są wszystkie na jedno kopyto.
      • paulka25 Re: Gwyneth Paltrow założyła... 27.02.12, 19:43
        Zapomniałam jeszcze o dwóch. Sofia Vergara i Diane Kruger też wyglądały ładnie.
    • asia.asz Re: Gwyneth Paltrow założyła... 27.02.12, 19:45
      dla mnie tez gwyneth miala najpiekniejsza
      penelope druga
      smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka