Dodaj do ulubionych

Dwa zaskoczenia...

11.05.12, 07:32
wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114883,11700179,Czeski_proboszcz_krytykuje_pomysl_nawracania_kibicow.html
Jak rany, chcemy być dla Czechów tylko nawiedzonymi katolikami?

www.plotek.pl/plotek/56,111755,11697501,_Nacpani__Wlodarczyk_i_Krawczyk_o_swojej_milosci_.html
O co chodzi? Facet rozstał się dopiero co ze swoją partnerką, z którą ma małe dziecko i zaraz produkuje się z inną w Vivie? Nie kumam ludzi dzisiaj.
Obserwuj wątek
    • annajustyna Re: Dwa zaskoczenia... 11.05.12, 08:40
      Ja tez nie kumam. I to od dawna.
    • gazeta_mi_placi Re: Dwa zaskoczenia... 11.05.12, 09:00
      Kto to jest Mikołaj Krawczyk? Syn Krzysztofa Krawczyka?
      A wywiady z zakochanymi parami w Vivie czy innej Gali zawsze mnie śmieszą, straszne napompowane, ę i ą, telepatia i związek dusz a maksymalnie do 5 lat (częściej dużo krócej) już po cudownym związku big_grin
      • iwles Re: Dwa zaskoczenia... 11.05.12, 09:11

nie Krzysztofa a Mirosława.
        • gazeta_mi_placi Re: Dwa zaskoczenia... 11.05.12, 09:16
          To z czego on jest znany? Nie kojarzę gościa kompletnie.
          • kropkacom Re: Dwa zaskoczenia... 11.05.12, 09:22
            To sobie znajdź z czego jest zanany. Naprawdę jesteś mistrzem w podbijaniu wątku bezsensownymi potami big_grin
          • iwles Re: Dwa zaskoczenia... 11.05.12, 09:24

i dodatkowo nie umiesz szukać w Internecie.
            • gazeta_mi_placi Re: Dwa zaskoczenia... 11.05.12, 09:29
              Gdyby każdy użytkownik miał wszystko szukać przez wujka Google, a nie dyskusję na forum to forum by umarło a Ty straciłabyś ciepłą posadkę big_grin bo w sumie 99% tutejszych pytań i odpowiedzi na nie można znaleźć w Google.
    • sueellen Re: Dwa zaskoczenia... 11.05.12, 09:09
      Ad 1. Co Cię tak zdziwiło? Nasz Kościoł potrafi...
      Ad 2. Nie mam pojęcia kto to jest Mikolaj Krawczyk, z kim się związał a z kim rozstał. Cieszę sie, że jest zakochany i przezywa metafizyczne uniesienia. Przynajmniej jeden szczesliwy.
      • kropkacom Re: Dwa zaskoczenia... 11.05.12, 09:10
        Co potrafi? Nie zrozumiałam chyba.
        • kropkacom Re: Dwa zaskoczenia... 11.05.12, 09:12
          Co do uniesień - ja im nie bronie. Duże dzieci trochę. Pewnie jeszcze nie raz będą udzielać takich wywiadów w różnych konfiguracjach.
          • lilly_about Re: Dwa zaskoczenia... 11.05.12, 09:34
            Kropko, tak się dziwisz, jakbyś w necie od wczoraj siedziała. Celebryci, celebryci! Dziwi cie to jeszcze naprawdę?
            • kropkacom Re: Dwa zaskoczenia... 11.05.12, 09:39
              No, dziwi nadal. Trochę. Na oko powinni jakiś rozum posiadać.
        • heca7 Re: Dwa zaskoczenia... 11.05.12, 09:22
          Cóż wink Ja seriali nie oglądam ale będąc u teściowej i tak jestem informowana kto z kim i dlaczego smile Do niedawna nawet nie miałam pojęcia kto to jest Krawczyk. Ale jak ktoś napisał wyżej- w szołbiznesie związki są zawsze ach , och! i po 2-5 latach się kończą. Wtedy obie strony tradycyjnie zapewniają o wzajemnej przyjaźni i pokazują się odmłodzeni i wybotoksowani na wszystkich imprezach branżowych. Najlepiej u boku nowych partnerów wink
          Ja niedawno obejrzałam pół odcinka "Woli i Tysio na pokładzie". To jest dopiero dno-dna. Dowcipy w stylu "jajka mi się obijają" i "ja wolę być z tyłu " jakoś mnie nie bawią uncertain Może jestem za stara ?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka