ola 15.11.12, 10:19 Relacja z każdego kilometra lotu, relacje pilota z pokładu, eskorta F-16... Jaja sobie robią, czy ja nie czuję, co jest w tym kraju na prawdę istotne? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mamolka1 Re: Powariowali z tym Dreamlinerem? 15.11.12, 10:23 powariowali Podobno pilot z mojego miasta toto prowadzi i jest to nius dnia na stronie miasta Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: Powariowali z tym Dreamlinerem? 15.11.12, 10:27 Tam zaraz powariowali... chciałabym tam teraz być jest za to mój szef i okrutnie mu zazdroszczę. Odpowiedz Link Zgłoś
thorgalla Re: Powariowali z tym Dreamlinerem? 15.11.12, 10:29 Może nieco powariowali ale co szkodzi trochę powariować ja oglądam na zywo w necie Odpowiedz Link Zgłoś
mamolka1 Re: Powariowali z tym Dreamlinerem? 15.11.12, 10:40 Być to też bym chciała, pooglądałam sobie nawet w necie itd.. W sumie nawet lekkie wariactwo może być bo pozytywne - lepszy latawiec niż trotyl Ciekawe czy potem też z taką eskortą będzie latał Odpowiedz Link Zgłoś
kolpik124 Re: Powariowali z tym Dreamlinerem? 15.11.12, 10:41 A co jest istotne? Odpowiedz Link Zgłoś
aneta-skarpeta Re: Powariowali z tym Dreamlinerem? 15.11.12, 10:44 juz wole dreamlinera niz wieczne zawisza, bojowki, trotyl, tusk zły, komorowski slugusem... Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: Powariowali z tym Dreamlinerem? 15.11.12, 10:52 Boże, piękny jest ten samolot.... Odpowiedz Link Zgłoś
thorgalla Re: Powariowali z tym Dreamlinerem? 15.11.12, 11:02 No to kupuj bilety i leć. Pierwszy lot 14 grudnia do Pragi Odpowiedz Link Zgłoś
wiotka_trzpiotka Re: Powariowali z tym Dreamlinerem? 15.11.12, 11:07 do Pragi? to się nawet nie rozpędzi Odpowiedz Link Zgłoś
thorgalla Re: Powariowali z tym Dreamlinerem? 15.11.12, 11:12 Trochę polata po Europie a w styczniu do Chicago,potem Azja. Odpowiedz Link Zgłoś
fogito Re: Powariowali z tym Dreamlinerem? 15.11.12, 11:02 Mój mąz poszedł witać to cudo razem z prezydentem bodajże. No cóż - panowie lubią duże zabawki, więc będą się cieszyć jak dzieci. Zajadać i popijac wino. Byle się nie rozbił tfu tfu... Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: Powariowali z tym Dreamlinerem? 15.11.12, 11:04 Nie tylko panowie, nie tylko panowie... Prawie cała moja firma tam jest Odpowiedz Link Zgłoś
shellerka oj tam oj tam 15.11.12, 11:04 nie mogę się doczekać, aż zawita do Poznania i pierwsza będę na tarasie widokowym. ja i córka uwielbiamy takie wieeeeelkie... potęęężne... maszyny samoloty mają w sobie coś podniecającego, a już takie kobyły to w ogóle! Odpowiedz Link Zgłoś
sumire Re: Powariowali z tym Dreamlinerem? 15.11.12, 11:04 mnie tam się podoba taka ekscytacja, sama chcę się przelecieć i wolę to od ględzenia o trotylu i wojnie polsko-polskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
thorgalla Re: Powariowali z tym Dreamlinerem? 15.11.12, 11:11 Net już sie nabija Odpowiedz Link Zgłoś