josef_to_ja Biorę pod uwagę. 08.12.12, 16:33 Plastyka, botoks - to raczej nie. Ale wygładzenie cery, blizn po trądziku, a może nawet zmarszczek laserem? Czemu nie. Nie wyobrażam sobie też sytuacji, że wyrośnie mi na twarzy jakaś wielka kurzajka, a ja będę tak łaził, nic z tym nie robiąc. Jak komuś pasuje wygląd tłustego, zachłannego szemranego biznesmena/polityka, z nalaną gębą, zapuszczonymi (a nawet zaczesanymi) resztkami przerzedzonej czupryny i wielkimi brodawkami na twarzy to chyba mało krytyczny jest wobec siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
lolinka2 Re: Czy myslicie o chirurgicznej poprawie urody w 08.12.12, 17:06 Operacja nie. Botoks- tak. Zbieram się od jakiegoś czasu do zlikwidowania w ten sposób zmarszczki na czole, którą mam od wczesnego dzieciństwa i która mnie wkurza coraz mocniej. Jeszcze odczekam rok, dwa... Odpowiedz Link Zgłoś
inguszetia_2006 Re: Czy myslicie o chirurgicznej poprawie urody w 08.12.12, 22:07 Witam, Tak, planuję kwasami się odmłodzić. Botoks odpada, operacja też, bo nie cierpię leżeć w szpitalu. Należałam się sporo w szpitalach, z takich i owakich przyczyn i na samą myśl, że miałabym się tam położyć dobrowolnie i znowu zobaczyć anestezjologa i chirurga, chcę krzyczeć. To ja już wolę być wstrętną staruchą;-P Pzdr. Ing Odpowiedz Link Zgłoś
kropkaa Re: Czy myslicie o chirurgicznej poprawie urody w 09.12.12, 01:26 Absolutnie nie. Gdy patrzę na gwiazdy i gwiazdki, które mają dostęp do najlepszych klinik, a wyglądają po tych zabiegach i operacjach przeokropnie, to wołami zaciągnąć bym się nie dała. Odpowiedz Link Zgłoś
mia_siochi Re: Czy myslicie o chirurgicznej poprawie urody w 09.12.12, 04:04 Od kilku lat używam botoxu co pewien czas. Nie mam z tym problemu. Większosć koleżanek wypełnia bruzdy nosowo-wargowe, zaczęły ok 35 r.ż. Odpowiedz Link Zgłoś
gazeta_mi_placi Re: Czy myslicie o chirurgicznej poprawie urody w 09.12.12, 10:03 Jaki ranny ptaszek z Ciebie. Daj mi fotkę na priva, szczerze ocenie czy coś to faktycznie daje czy strata kasy, uczciwie ocenię ile Ci odjęło, o ile w ogóle Odpowiedz Link Zgłoś
kropkaa Re: Czy myslicie o chirurgicznej poprawie urody w 09.12.12, 12:56 Na Ciebie zawsze można liczyć Odpowiedz Link Zgłoś
yenna_m Re: Czy myslicie o chirurgicznej poprawie urody w 09.12.12, 12:57 nie objawy starości mi nie przeszkadzają Odpowiedz Link Zgłoś
josef_to_ja Bo masz rodzinę. ;) 09.12.12, 13:39 A jak ktoś jest singlem po 30tce i nadal szuka drugiej połówki to czasem musi się wspomagać, żeby nie zostać sam jak palec. Odpowiedz Link Zgłoś
yoko0202 jeszcze poczekam 10.12.12, 10:45 trochę przerażające są niektóre przykłady odmładzania się przez celebrytów (np. zdecydowanie wolałam, gdy ibisz był trochę starszy, górniakowa wygląda jak dla mnie dramatycznie itp itd.), ale jednak świat idzie do przodu więc różne techniki zabiegów pewnie też. na razie po prostu się nie zastanawiam nad tym, ale też nie twierdzę, że absolutnie nigdy w życiu, pewnie zaczęłabym jednak od metod mniej inwazyjnych niż skalpel. spotkałam ostatnio sąsiadkę mojej ciotki, po operacji właśnie, babeczka 50+, no normalnie prawie ze schodów spadłam - totalna rewelacja! Odpowiedz Link Zgłoś
czizass tak ! :) 22.12.12, 00:05 Jestem głównie za medycyną estetyczną i regularną pielęgnacją Jestem z Wawy więc chodzę do Elite. Ust czy piersi nie powiększałam, ale nie wykluczam tego w przyszłości. Póki co sport i zdrowa dieta wystarczają by utrzymać jędrność, więc wykonywałam tam tylko depilację laserową i na mikrodermabrazję regularnie chodzę. Ale ogólnie wierzę w laser i jakoś bardziej mu ufam niż skalpelowi więc podejrzewam, że raczej jakieś slim lipo albo body jet w przyszłości jak już Odpowiedz Link Zgłoś
redheadfreaq Re: Czy myslicie o chirurgicznej poprawie urody w 18.06.13, 13:23 Chciałabym pozbyć się worków pod oczami (genetyczne, nie zmęczeniowe czy chorobowe) - podobno można usunąć znajdujące się tam wałeczki tłuszczu i jest niesamowita poprawa. Poza tym na razie skórę mam młodą i o skalpelu nie myślę Odpowiedz Link Zgłoś
gaskama Kocham Cię lilka i ... 18.06.13, 16:03 każdy Twój post utwierdza mnie w tym, że jesteś albo trollem albo specjalnie przez gazetę opłacaną forumowiczką. Odpowiedz Link Zgłoś
barbibarbi Re: Czy myslicie o chirurgicznej poprawie urody w 18.06.13, 16:11 pewnie że planuję, jak przyjdzie czas i potrzeba to będzie lifting, a może także korekta powiek (wory i nawisy). Wypełniacze raczej nie, bo widzę że bardziej robią efekt spuchniętej twarzy (Kajah) niż odmładzają. Natomiast lifting pięknie podnosi owal i odejmuje kilka-kilkanaście lat. Absolutnie nic złego nie widzę w korektach, oczywiście trzeba być rozsądnym i nie zrobić z siebie kosmity. Odpowiedz Link Zgłoś
bei Re: Czy myslicie o chirurgicznej poprawie urody w 18.06.13, 16:34 Drobne wspomagacze dermatologii estetycznej powinny byc dozowane ( jeśli już) do takiej korekty, by osoba wyglądała dobrze jak na swoj wiek, a nie jak maska nastolatki. Zapewne swiat przyzwyczai się do wypełniaczy . Pamiętam wspomnienia babci, ktora była zdegustowana odważnymi kolorami wlosow uzyskanymi chemią, jak kręcila nosem na afro. Uważała, ze tylko naturalny kolor, naturalny skręt wlosow moze byc aprobowany. Jeśli chodzi o chirurgiczne sposoby usuwania zmarszczek, to uważam, ze to dla bardzo odważnych , Najtrudniej przyjąć te pierwsze zmiany, ktore towarzyszą starzeniu, więc latwiej jest zrozumiec pęd czterdziestokilkulatek do wypelniaczy. Osoby przed 60 tką raczej nie mają zmian do ingerencji chirurgicznej. Myślę, ze po sześćdziesiątce kłaść się pod nóż dla poprawienia urody to już trochę niefrasobliwe Moze lepiej zostawic kondycję organizmu na ewentualne operacje ratujące zdrowie? Odpowiedz Link Zgłoś
memphis90 Re: Czy myslicie o chirurgicznej poprawie urody w 18.06.13, 20:05 Oj, tak- cycki, jak tylko na to uskładam. Decyzja już podjęta. Odpowiedz Link Zgłoś
doral2 Re: Czy myslicie o chirurgicznej poprawie urody w 18.06.13, 20:48 lilka69 napisała: ".. Ja tak. nie jestem piekna lala z tipsami. ale baaaaardzo dbam o siebie. wlosy bez odrostow, czyste i ulozone , zadbane u manicurzystki paznokcie( rece, stopy), wosk i tak dalej, codzienny makijaz ( jestem gospodynia domowa) na szczescie figura pozwal mi sie JESZCZE na spokojne wystapienie w kostiumie kapielowym przed ludzmi > ale przyjdzie czas gdy to nie nie wystarczy. juz widze zwisy nad kolanami, koniecznosc poprawy twarzy ( zmarszczki oczywscie). > > datad pocieszalam sie , ze ladne, bardzo rowne i biale zeby odwroca uwage od reszty twarzy ale ... juz chyba przestaja odwracac. jestem mloda/stara mama ( dziecko ma rok) ale w dacie urodzenia niedlugo bedzie 40 lat. na razie wstrzykuje kwas hialuronowy ale jak to przestanie wystarczac to pojde na botoks a nastepnie do chirurga..." przy okazji pomyśl o liftingu swojego umysłu... Odpowiedz Link Zgłoś
bei Re: Czy myslicie o chirurgicznej poprawie urody w 18.06.13, 23:04 Zwisy nad kolanami- tego nie poprawiaj u chirurga, niech te nogi biegają lub szybko chodzą, niech cwiczą, inaczej po ingerencji chirurgicznej zwisy powrócą. Odpowiedz Link Zgłoś
hermenegilda_zenia Re: Czy myslicie o chirurgicznej poprawie urody w 19.06.13, 00:36 Doral, z ust mi to wyjęłaś. Wątas jest stary, ale jak czytam lilkowe mądrości to zawsze myślę, że przydałoby się jej nie wygładzenie, tylko dorobienie paru dodatkowych zmarszczek, a raczej bruzd - na mózgu. Odpowiedz Link Zgłoś
mytka82 Re: Czy myslicie o chirurgicznej poprawie urody w 19.06.13, 06:28 Myślałabym bardziej o profesjonalnych zabiegach u kosmetyczki, kosmetykach z wyższej półki. Botoks jest chyba passe i używa się lepszych metod. Odpowiedz Link Zgłoś
ladnyusmiech Re: Czy myslicie o chirurgicznej poprawie urody w 19.06.13, 09:17 Nie, i mam nadzieje że się to nie zmieni. Niektóre kobiety nie umieją pogodzić się z faktem starzenia. I nie umieją starzeć się z godnością. O efektach nie trzeba wspominać ... Jedyne na co mam ochotę, a właściwie będę miała to poprawa biustu. To co zobaczyłam po zakończeniu karmienia dziecka woła o pomstę do nieba Teraz jestem w ciąży ale jak już odkarmię drugie i będę zaglądać do stanika w poszukiwaniu czegoś co utraciłam to może się wyłamie. Odpowiedz Link Zgłoś
loola_kr Re: Czy myslicie o chirurgicznej poprawie urody w 19.06.13, 10:42 a może jakiś mały botoksik na czoło Odpowiedz Link Zgłoś
shumi-mi-las Re: Czy myslicie o chirurgicznej poprawie urody w 01.04.14, 17:23 Yyy botoks to ma sens przed kwasem... Zeby sie zmarchy nie robily. Jak juz sa, to wypelniasz kwasem... Odpowiedz Link Zgłoś