jolantusia1 29.01.07, 08:39 proponuję tutaj wpisywać listę polecanych i poszukiwanych lekarzy różnych specjalności. Ja niestety mogę polecić tylko w Bydgoszczy bo tam się urodził mały i tam jeździmy na konsultacje Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jolantusia1 Re: Okulista 29.01.07, 08:41 szukam dobrego okulisty dziecięcego, który ma doświadcznie z wcześniakami może ktoś zna. Nie ma znaczenia czy prywatnie czy w ramach NFZ Odpowiedz Link
er77 Re: Okulista 30.01.07, 22:35 dr Wybudowska przyjmuje w Matopacie; jest swietna; chodze tam z Mala od kiedy skonczyla 3 tygodnie i jestem bardzo zadowolona Odpowiedz Link
jolantusia1 Re: Lekarze 31.01.07, 14:21 no więc szukam dalej tym razem terapeuty - logopedy zajmującego się niemowlakami, oczywiście może być prywatnie. Ech życie ile tych konsultacji jeszcze Odpowiedz Link
aska_aska1 Re: Lekarze-logopeda 07.02.07, 20:54 jolantusia1 dlaczego z niemowlakami szukasz logopedy, czy maluchy urodziły się z jakimiś problemami neurologicznymi, wadą podniebienia (np. typu zajęcza warga). To ma być profilaktyczna kontrola - konsultacje czy długofalowa terapia? Odpowiedz Link
jolantusia1 Re: do aska_aska1 07.02.07, 21:31 Mój mały to wcześniak z 28 tc, więc to jeden wielki kłopot neurologiczny i nie tylko. Muszę po prostu to kontrolować żeby pobudzic prawidłowe mówienie w razie czego. Na szczęście jak na razie nie widzę nic niepokojącego, neurolog zresztą też nie. Mimo wszystko nie chcę niczego przegapić i wolę iść 5 razy za dużo do jakiegoś specjalisty niż raz za mało. Pozdrawiam Odpowiedz Link
aska_aska1 Re: do aska_aska1 09.02.07, 23:05 Kiedy urodził się Twój synek - ile ma tygodni (może miesięcy)? Odpowiedz Link
jolantusia1 Re: do aska_aska1 10.02.07, 07:57 Alex urodził się w 28tc i ma teraz 11,5 miesiąca (korygowane 9) Odpowiedz Link
valeria2 Wybudowska-polecam swietny okulista 10.02.07, 17:15 ja naleze do Matopatu-nasza firma ma podpisana umowe wiec płace grosze:))za wizyte.Z ginekologów polecam Wojtynka-prowadził mi cała ciaze. z alergologów dzieciecych dr.Jefimow-swietny tylko prywatnie-koszt 80 zł za wizyte przyjmuje za mostem jakby co to dam namiary ze szpitala dziececego dr.Werner pediatra -wspaniała kobieta Odpowiedz Link
lyla1 Re: Lekarze 16.02.07, 12:48 A ja potrzebuje chirurga dla 4 latka. Problemy z napletkiem. Możecie kogoś polecić? Odpowiedz Link
barbie-torun chirurg dr Leszniewski 19.02.07, 10:12 dr LESZNIEWSKI ze szpitala na Skarpie PS witaj LYLA :) nam zalecił ćwiczenia wkrótce ponownie się wybieramy z synkami był z nimi mąż przed rokiem doktor to bardzo miły gość poznałam go gdy zszywał paluszek Pawełka przed 7 laty Odpowiedz Link
mazajac gastrolog dziecięcy 22.02.07, 20:31 gdyby ktoś potrzebował mam namiary na Dr Ewę Hapyn z Kaszczorka, bardzo nam pomogła, Odpowiedz Link
vilcza dr Hapyn 23.02.07, 10:07 na szczęście w końcu obyliśmy się bez pomocy pani dr, ale faktycznie same superlatywy słyszałam na jej temat, nie tylko od pacjentów, ale i od kolegów po fachu.. pani doktor przyjmuje w ramach NFZ w poradni przy szpitalu dziecięcym.. tylko że kolejki są nieziemskie... Odpowiedz Link
mazajac Re: dr Hapyn 23.02.07, 19:08 przyjmuje również prywatnie w swoim domu w Kaszczorku, naprawdę świetny lekarz Odpowiedz Link
drozdilla Re: stomatolog dziecięcy 24.02.07, 14:33 poszukuję dobrego dentysty dla 2 latka.z fajnym podejsciem do małego bojaczka Odpowiedz Link
barbie-torun Re: stomatolog dziecięcy 26.02.07, 12:29 dr Beata Mańkowska przyjmuje w gabinecie na Stawkach prywatnie i na NFZ, kolejki ok. 1 m-ca ul. Powstańców Śląskich za kościołem na Hallera dojazd 14, 36 blisko szkoły nr 14 obok nowego basenu Odpowiedz Link
agi.nalik Re: stomatolog dziecięcy 13.03.07, 09:32 To mi się już wyjaśniło kim jest Beata M :) (pytałam na innym forum). Trochę szkoda, że na Stawkach. A czy ktoś leczył ząbki u p. Izy Dejewskiej (gabinet na Żwirki i Wigury)? Szukam dentysty nie tylko z dobrym podejściem, ale też używającego dobrych materiałów, bo na ząbkach nie ma co oszczędzać... Odpowiedz Link
vilcza Re: stomatolog dziecięcy 26.02.07, 15:01 wkleję link do podobnego wątku, który pojawił się na forum "Toruń": forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=71&w=57886180&v=2&s=0 Odpowiedz Link
jolantusia1 Re: kardiolog 01.03.07, 17:19 poszukuję kardiologa dziecięcego może być prywatnie, bo w przychodni przyszpitalnej kolejki kilkumiesięczne. Niestety samo życie w bydgoszczy nie podpisali kontraktu ze szpitalem i jak do tej pory nie było problemu tak teraz nie wiem gdzie się udać. Odpowiedz Link
vilcza Re: kardiolog 01.03.07, 19:20 słyszałam kiedyś takie nazwisko- dr Czarnecki, pediatra- kardiolog.. sama nie korzystałam z porad, ale słyszałam dużo dobrych opinii.. niestety, kompletnie nie mam namiarów.. może ktoś pomoże?? Odpowiedz Link
izu7 Re: kardiolog 02.03.07, 20:38 Dr Czarnecki to świetny kardiolog dziecięcy! Przyjmuje prywatnie w przychodni na Ul. Filtrowej ( na przeciwko Piotra i Pawła) a także w przychodni na ul. Dekerta. Ponadto pracuje w Szpitalu Dziecięcym na Skarpie. Odpowiedz Link
jolantusia1 Re: kardiolog 02.03.07, 20:54 dzięki właśnie już dziś też mi ktoś polecił tego dra. Na pewno będę do niego dzwonić i umówię się na wizytę tym bardziej że zależy nam czasie. Pozdr Odpowiedz Link
mazajac okulista dziecięcy-pilne 20.05.07, 18:03 Poszukuję okulisty dziecięcego, prywatnie, mój synek ma strasznie czerwone jedno oko, mój okulista podejrzewa alergię ale to co przepisał nie pomaga, szukam typowo okulisty dziecięcego, proszę o namiary Odpowiedz Link
jolantusia1 Re: okulista dziecięcy-pilne 20.05.07, 22:00 Ja z małym jeżdżę na kontrole do dr Lipkowskiej do szpitala Biziela do bydgoszczy. Typowy lekarz dziecięcy świetny fachowiec uratowała wzrok wielu wcześniakom i nie tylko. Z tego co wiem to przyjmuje prywatnie chyba na gdańskiej w bydg, ale byś musiała wejść na forum mam bydgoskich. A z toruńskich specjalistów to mogę polecić dr Szymańską przyjmuje na skarpie u karczewskiego, ale ona nie tylko dzieci, dorosłych też. U starszego syna się sprawdziła Odpowiedz Link
barbie-torun Re: okulista dziecięcy-pilne 21.05.07, 12:40 Dr Anna Szymańska jak najbardziej polecem chodzą do niej moi synkowie Odpowiedz Link