29.03.13, 16:26
Czy mozna to gdzies zglosic jako nekanie? Sasiadka kilka razy dziennie przychodzi z awantura, ze dzieci sa za glosno, dzis przyszla 7 razy, z czego 2 w czasie kiedy starszego syna nie bylo a mlodszy sluchal jak mu czytam(a naprawde nie wrzeszcze). Nieotwieranie drzwi i niereagowanie nic nie daje, dzwoni czesciej albo puka w sufit i starszy syn sie robi nerwowy.
Ona sama nie ma oporow, zeby wywrzaskiwac wulgaryzmy o roznych porach albo kuc sciany po 22:00.
Obserwuj wątek
    • hanka20074 Re: Nekanie? 29.03.13, 16:34
      to może załatw ją jej własną bronią
      ona przychodzi do Ciebie Ty chodź do niej i skarż się że np za głośno chrapie w nocy i spać nie możecie albo że za głośno gra Tvbig_grin
      • mamameg Re: Nekanie? 29.03.13, 16:46
        Kusilo mnie smile moglabym tez np. jezdzic od rana odkurzaczem, bo wiem, ze lubi pospac. Albo dac starszemu dziecku akordeon, ktory kupila babcia, mlodszemu jezdzik a sama moge w wolnych chwilach cwiczyc zumbe ale w odwecie mi kwiaty na klatce zniszcza albo nawrzeszcza na .dzieci
        • kozica111 Re: Nekanie? 29.03.13, 16:51
          Wiaderko z wodą koło drzwi, ładnie otwierasz i robisz "śmingus-dyngus". W momencie w którym uwierzy że jesteś gorszą wariatką od niej będziesz mieć spokój.
          • rhaenyra Re: Nekanie? 29.03.13, 16:52
            >W momencie w którym uwierzy że jesteś gorszą wariatką od niej będziesz mieć spokój.

o to moze podzialac smile
          • a.va Re: Nekanie? 29.03.13, 19:23
            Piękny sposób big_grin
    • kerri31 Re: Nekanie? 29.03.13, 16:49
      Spróbuj innych metod ,mniej oficjanych i prymitywnych typu (bez świadków ): wysmarowana klamka od drzwi psią kupą, klej w zamkach, sprayowe napisy na drzwiach piwnicy...
    • rhaenyra Re: Nekanie? 29.03.13, 16:53
      wykaz sie empatia
      i nastepnym razem jak sie bedzie awanturowac powiedz ze bardzo sie o nia martwisz i skoro ma takie napady to dla jej dobra zaraz wezwiesz karetke
      • mamameg Re: Nekanie? 29.03.13, 17:35
        To chyba najlepsze big_grin
        • demonsbaby Re: Nekanie? 29.03.13, 18:34
          podpowiedz jej, żeby każdorazowo wzywała Policję, bo w innym razie Ty zaczniesz wzywać za naruszenie miru domowego.
    • saszanasza Re: Nekanie? 29.03.13, 17:43
      a ja bym wreszcie dostarczyła sąsiadce powodów do awantur, a dopiero po jakimś czasie spasowała. może wtedy doceni dotychczasowy spokój.
    • aquarianna Re: Nekanie? 29.03.13, 18:26
      Można, ale najpierw ją uprzedź. Możesz jej też wsadzić za drzwi kartkę z odpowiednim przepisem i informacją, że jeśli nie przestanie, to zajmie się nią policja.
    • fomica Re: Nekanie? 29.03.13, 19:39
      Zgłoś to do administracji budynku. Jeśli tak jak mówiesz, to na pewno więcej osób ma z nia problem, i jeśli zbierzesz podpisy możesz złożyc skarge i zażądac interwencji.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka