Dodaj do ulubionych

zwariowaly...odnosnie watku SKLEP I IDZIECI....

25.07.04, 14:44
czytam z zaciekawieniem a tu pozniej temat schodzi na boczny tor...slowne
wojenki z 18lipiec....boze znowu ona pomyslalam i nie czytalam do konca....

droga 18lipiec czy ty wszedzie,zawsze i wszyskto wiesz i musisz zajmowac glos
w dyskusji dotyczaca tematu ktory jak na razie ciebie nie
dotyczy....szkoda,ze psujesz cale to forum i ze ponownie chcesz zwrocic na
siebie swoja uwage....

uszanuj nas moze przewrazliwione emamy,ktore nie maja ochoty czytac i sluchac
twoich wywodow( prz najmiej ja nie mam )bo i tak nic sensownego nie mozesz
nam doradzic

przepraszam,ze to napisalam ale juz nie moge siedziec cicho i patrzec jak
ktos wtraca swoje 3 grosze

pozdrawiam serdecznie

asia mama 3 m Kacperka
Obserwuj wątek
    • 18lipiec Re: zwariowaly...odnosnie watku SKLEP I IDZIECI.. 25.07.04, 15:07
      Jakie slowne wojenki?
      To juz nie wolno napisac ze dzieci do sklepu i urzedow sie nie zabiera?
      Rozumiem ze na tym forum trzeba potakiwac, miec zdanie ogolu?
      Poza tym - tak, musze zabrac glos tam gdzie mam cos do powiedzenia, nie musze
      radzic, moge sie tylko wypowiedziec, poza tym nie trzeba miec dziecka by :
      -odwiedzac to forum
      -rozmawiac na tematy zwiazane z dziecmi

Jezeli ktos nie ma ochoty mnie czytac prosze wygasic lub omijac posty-
      sredniointeligentne dziecko by to wiedzialo, ale nie - Ty wolisz czytac,
      oburzac sie, a potem wystosowywac te smieszne apele do mnie.

Ty sie naprawde mnie uczepilas...
      Nudzi Ci sie bardzo co? Nadal Cie maz zaniedbuje ?
      • mik5 Re: zwariowaly...odnosnie watku SKLEP I IDZIECI.. 26.07.04, 13:18
        hejka! jak się nie zabiera ?*?
        a jak nie ma z kim zostawić?
    • jagienkaa Re: zwariowaly...odnosnie watku SKLEP I IDZIECI.. 25.07.04, 15:07
      Droga Asiu,
      Napisalas kiedys ze jestes z wyksztalcenia pedagogiem, wiec masz doswiadczenie
      psychologiczne, chociazby z dziecmi.
      Czy naprawde myslisz, ze Twoj post cos zmieni? 18lipiec i tak bedzie dalej
      pisac i ma do tego prawo; a Ty sie bedziesz denerwowac. A ten watek sie zmieni
      w nastepny post-przepychanke.
      • 18lipiec Re: zwariowaly...odnosnie watku SKLEP I IDZIECI.. 25.07.04, 15:09
        Ona jest pedagogiem???
        Aaaa, to wszystko wyjasnia.
        A poza tym czy to nie smieszne ze osoba w kazdym watku apeluje o omijanie mnie
        a potem tworzy posty na moj temat?
        • joasiiik25 Re: zwariowaly...odnosnie watku SKLEP I IDZIECI.. 25.07.04, 15:17
          jestem pedagogoiem ale to nic nie ma do rzeczy...po prostu nie rozumiem
          dlaczego tak "wszystko wiedzaca" 18lipiec wypowiada sie w taki a nie inny
          sposob...przyznam czasami powier cos madrego a czasmi tak,ze nie wiadomo czy
          smiac sie czy plakac....

to byl apel to ciebie droga panno nie ze zlosci,uprzedzenia a z
          bezsilnosci...juz brak mi sil i akceptacji
          • 18lipiec Re: joasiiik 25.07.04, 15:25
            Bede sie wypowiadala w taki sposob jaki uznaje za sluszny.
            Nie uwazam sie za wszystko wiedzaca i uwazam ze apel ten nie byl ze zlosci ani
            uprzedzenia- wierze. Po prostu Tobie sie nudzi.Widzisz gdy kolo mnie jest moj
            facet - nie nudze sie i nie rozpisuje postow na glupie tematy tylko zajmuje sie
            nim. Wiec moze zajmij sie mezem, moze on zwroci w koncu na CIebie uwage.
            • joasiiik25 Re: joasiiik odp 25.07.04, 15:27
              naprawde? kurde szczesciara jestes...tak ci zazdroszcze hahaha zajmujesz sie
              min powodzenia
              • 18lipiec Re: joasiiik odp 25.07.04, 15:30
                Jestem wielka szczesciara, bo jak facet moj jest obok to ani na mysl mi nie
                przyjdzie wypisywanie durnych apeli na forum - pani pedagog ! Wstyd. Z

Zazdrosc Cie skreca? Pamietam jak sie zalilas ze maz na Ciebie uwagi nie
                zwraca,,,I wcale sie mu nie dziwie.

• joasiiik25 Re: joasiiik odp 25.07.04, 15:32
                  to co robisz na forum? wiesz malo wiesz z tego co widze wiec nie wtracaj sie do
                  mojego malzenstwa bo potrafie tez miec ciety jezyczek

zajmuj sie facetem bo ostygnie
                  • 18lipiec Re: odp 25.07.04, 15:37
                    > to co robisz na forum? wiesz malo wiesz z tego co widze wiec nie wtracaj sie
                    do
                    >
                    > mojego malzenstwa bo potrafie tez miec ciety jezyczek

Nie wtracam sie, po prostu sama opisalas swoja sytuacje na forum to musisz
                    liczyc sie z tym ze ktos to moze skomentowac.Co robie na forum ?W tej chwili
                    czekam na obiad i nudze sie wiec pisze.W Twoj ciety jezyczek nie wierze,
                    predzej bys sie poplakala niz cokolwiek pysknela.

>
                    >
                    > zajmuj sie facetem bo ostygnie

Facet w pracy, inaczej by mnie tu nie bylo....sad(((
                    • joasiiik25 Re: odp 25.07.04, 15:39
                      a widzisz... to co sie chwalisz....nie wierzysz a szkoda....

a juz myslalam,ze t6lko moj maz pracuje
    • umargos Re: zwariowaly...odnosnie watku SKLEP I IDZIECI.. 25.07.04, 15:14
      A nie lepiej sobie odpuścić??? To jest publiczne forum, kazdy kto nie narusza
      zasad regulaminu ma prawo się wypowiedzieć. Dobra radą rzeczywiście jest
      ustawienie są sobie opcji "wróg" na kontrowersyjną forumowiczkę i zaprzestanie
      idiotycznych polemik z nią. A niech sobie gada...może i forma jej wypowiedzi
      mnie razi, kategoryczność sądów również, ale czasem rację ma....
      Pozdrawiam
      Ula
      • sonnja1 Ale sie wam nudzi kobitki. 25.07.04, 15:21
        Zeby jedno i to samo w kolko walkowac, juz na ktoryms topiku z rzedu. Dyskusja
        na poziomie szkoly podstawowej.
        • 18lipiec I kto to napedza?Napewno nie JA. 25.07.04, 15:26
    • magda1711 Buhahahahahhahahah:)))))))))))))))))))))) 25.07.04, 15:48
      Buhahahahhaha!!!!!!!!!!! smile))))))))))))))))
      Lubięczasami się pośmiać, zwłaszcze w niedzielne popołudnie(bo nuda w tv jak
      zwykle)
      No i po co takie wątki zakłądać?
      • 18lipiec Jak mozesz sie smiac, to jest bardzo powazna 25.07.04, 15:51
        sprawa i bardzo powazny i wzniosly watek ! wink))))))))))))))))))))
        • joasiiik25 Re: Jak mozesz sie smiac, to jest bardzo powazna 25.07.04, 15:57
          powazna sprawa to jest faktycznie....

zalozylam ten watek bo mam serdecznie dosyc czytania milych,donosnych uwag i
          rad pewnej osoby,a nie chce mi sie bawic w ustawienia wygaszenia jej
          nicka...sama sie czepia i wtraca oraz potwierdzilam moje zdanie ze musi
          wszystko lepiej wiedziec sadodnosnie mojego malzenstwa itp) nie wiem czy chciala
          mi dogrysc,czy zranic czy po prostu wbic igle w serce....niestety nie wbila...

czasami naprawde ma madrego cos do powiedzenia,czasami zgadzam sie z nia ale
          czasami to przegina...i nie jest to watek by ja potepiac bo szanuje ja jako
          czlowieka ale nie wiem czy jako kobiete....

dobra uciekam papajcie

asia mama 3 m Kacperka
          • 18lipiec Re: Jak mozesz sie smiac, to jest bardzo powazna 25.07.04, 16:07
            Zalozylas ten watek bo jestes po prostu bardzo ograniczona.
            Nie umiesz mnie wygasic, ignorowac tez nie umiesz.
    • magda1711 Bardzo przepraszam! 25.07.04, 18:37
      Bardzo przpraszam , że śmiałam się smiaćsmile)))))))))))

Tak poza tym to jest to FORUM! A co to oznacza? Że każdy tu może pisać!
      A co inni piszą? A różne rzeczy, czasem bardziej wzniosłe i śłodziutkiesmile))))
      A czasem kontrowersyjne i oburzające.No i każdy sobie jakąś tam opinię napiszę
      ale wiadomo ,że zawsze znajda się osoby , które tak nie myślą...
      A jezeli nie chce się niepotrzebnie denerwować to po prostu się nie czyta i
      tyle, więc zupełnie nie rozumiem czaami takich wątków...
      Jak widzę , ze coś mi nie pasuję, że jest jakiś temat którego wolałabym nie
      czytać to nie czytam ! Jeżeli widzę, ze odpisuje osoba, której postów nie chcę
      czytać to nie czytam!
      A nie robię zupełnie odwrotnie , ze zakładam wątki o danej , niepasującej mi
      osobie.
      A moze też znaleźć się osoba która nie będzie "trawiła" autorki wątku i też
      założy o nie wątekj , zeby się nie wypowiadała itp?
      Przecież to jest głupie i najnormalniej w świecie dziecinne!

Oczywiście ten post niech pozostanie bez jakiejkolwiek urazy dla kogokolwieksmile
      • utalia Re: Bardzo przepraszam! 25.07.04, 19:02
        Droga Asiu, piszesz, ze stworzylas ten watek poniewaz juz masz dosc tego typu
        idiotycznych dyskusji ale zabraklo ci wyobrazni, ze z tekiego watku moze wyjsc
        jedynie to xco wyszlo. Po prostu daj spokoj. Przeciez ja to bawi, smieje sie z
        ciebie a ty sie nakrecasz. Ona ma oprawo sobie napisac co chce a to od nas
        zalezy co z tym zrobimy, czy damy satysfakcje i ubaw odpisujac i dyskutujac czy
        nie Jesli nie to nawet nie wyobrazasz sobie jak szybko tej forumowiczki
        zabraknie w naszym gronie, poniewaz nie bedzie dobrze sie czuc jako w sumie
        anonimowa osoba. Naprawde przemysl to, bo niebawem nasze forum zamieni sie w
        dialog z jedna osoba... Pozdrawiam Utalia
        • agunek1 Re: Bardzo przepraszam! 25.07.04, 19:10
          Proponowałam już wcześniej aby osoby, które lubią wszczynać konflikty założyły
          sobie swoje forum pt."jak obrażać innych". Polecam. Tam każdy będzie mógł sobie
          swobodnie powyzywać, nakrzyczeć, wyrzyć się na innych.
          • wioolinka Re: Do 18lipiec 25.07.04, 21:35
            Czytając wszystkie Twoje wypowiedzi na forum o dzieciach,mam jedno pytanie:dlaczego Ty to wszystko robisz?Przecież też byłaś dzieckiem!
            Pamiętaj że wypowiadasz się o dzieciach,które w przyszłości też będą dorosłymi.
            Mam nadzieję że nie będziesz miała nigdy dzieci.Myślę że jesteś jakaś bardzo nieszczęśliwą kobietą!!!
            Mimo wszystko pozdrawiam
            • wawrz Jesteście obie jednakowe!!Poprostu... 25.07.04, 22:02
              A ja Was tak czytam i czytam i stwierdzam ze jesteście TAKIE SAME!!!!!!
              • magda1711 Wawrz, dokładnie tak to wygląda! 25.07.04, 22:08

• sakada Joasik... 25.07.04, 22:24
                  Piszesz: "droga 18lipiec czy ty wszedzie,zawsze i wszyskto wiesz i musisz zajmowac glos
                  w dyskusji dotyczaca tematu ktory jak na razie ciebie nie
                  dotyczy....szkoda,ze psujesz cale to forum i ze ponownie chcesz zwrocic na
                  siebie swoja uwage...."

Ja Ci jednak przypominam, że to niejaka image rozpętała tę całą wojnę jaka się tu ostatnio toczy. A co do wątku o sklepach i dzieciach i ona MA prawo się w tej kwestii wypowiedzieć właśnie dlatego, że to jej bezpośrednio dotyczy. Zachowanie dzieci w sklepach to nie jest jedynie sprawa i problem mam, ale także (a może WŁAŚNIE) osoób bezdzietnych, którym to zachowanie może przeszkadzać. Więc tu również nie masz racji. O tym, że każdy ma prawo do głosu nawet nie wspominam.

Dalej piszesz jeszcze: " nie chce mi sie bawic w ustawienia wygaszenia jej
                  nicka.."

A to dlaczego? To było by chyba najprostsze wyjście. Nie jest to sprawa bardzo skomplikowana wierz mi...
                  A i lepsze wyjście napewno i mniej pracochłonne niż tworzenie nowych wątków.
            • 18lipiec Re: Do 18lipiec 25.07.04, 22:26
              Mam nadzieję że nie będziesz miała nigdy dzieci.Myślę że jesteś jakaś bardzo
              nieszczęśliwą kobietą!!!

A Ty wioolinko jak zwykle nie uzywasz mozgu....
    • fiszerowa Re: zwariowaly...odnosnie watku SKLEP I IDZIECI.. 25.07.04, 22:28
      Joasiiik25,

nie wydaje Ci sie, ze jesli masz cos personalnie do 18lipiec, to lepiej byloby
      napisac do niej na priva.
      Jesli tak Cie denerwuja posty lipiec to po co wieszasz nastepny? Przeciez to
      oczywiste, ze sie odezwie i zechce polemiki. Mam wrazenie, ze celowo to
      zrobilas, bo troszke nudno bylo? Dziecko spi, meza nie ma to sobie powalczymy
      troszke?
      Widzisz ja jak kogos nie lubie to albo nie czytam jego tekstow, albo jesli juz
      przeczytam to tylko po to aby utwiedzic sie ze slusznie go nie lubie. Dwa razy
      odpowiadalam na Twoje posty, a pozniej stwiedzilam, ze nie ma sensu. Nie jestes
      z mojej bajki i juz. Teraz zrobilam wyjatek bo mnie cholera wziela.
      Co to za apele w imieniu emam? Denerwuje Cie, nie chcesz jej czytac to ustaw
      jako wroga i juz.

A nie przyszlo Ci do glowy, ze moze potrzebny jest tu, wsrod tego
      przeslodzonego towarzystwa wzajemnej adoracji, glos z innego swiata. To ze
      lipiec uzywa dosadnego jezyka, nie znaczy ze nie ma nic madrego do powiedzenia.
      Czasami potrzebna jest zmiana persektywy aby zobaczyc inne strony jakiejs
      sytuacji. Lipiec taka wlasnie jest: niematka - niemezatka widzi to czego my
      przez pryzmat macierzynstwa i malzenstwa nie jestesmy w stanie juz dostrzec.

Wiecej dystansu moja droga
      Twoja zlosc przenosi sie na dom i dziecko

Fiszerowa
    • le_lutki Re: zwariowaly...odnosnie watku SKLEP I IDZIECI.. 26.07.04, 10:30
      Hej,

18 lipiec ma takie prawo, jak kazda z nas tu wypisywac. Powiem wiecej -
      naprawde dobrze jest czasem uslyszec w jakiejs kwestii opinie nie-matki - jest
      bardzo czesto ROZNA od naszej (choc niekoniecznie obiektywna, ale nam tez do
      obiektywizmu daleko) i to jest dla mnie duzy plus. Nie samymi matkami swiat
      wybrukowany...
      Pozdrawiam wszystkich
    • setia Re: zwariowaly...odnosnie watku SKLEP I IDZIECI.. 26.07.04, 13:42
      A tak w ogóle to szkoda waszej energii kobiety, bo wątek i tak zaraz zniknie…
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka