joanna238 Re: Dr Woytoń 27.07.06, 16:08 Za szybko kliknęłam. Dziewczyny co o nim wiecie jako o ginekologu do prowadzenia ciąży podwyższonego ryzyka i samego porodu.Bęewdzięczna za informacje Odpowiedz Link
konnifal Re: Dr Woytoń 08.08.06, 17:25 14 lat prowadził moja ciąze skończyła sie cesarką jeszce na dyrekcyjnej 11 lat temu urodziłam przy nim córke po trzech dniach wywoływania buli i to tylko dlatego bo spieszył sie do gabinetu prywatnego prawie ją wydusił to było na brochowie żadna rewelacja a to wszystko po znajomości.w skali od 1/10 -7 Odpowiedz Link
jooasiaa Re: Dr Woytoń 08.08.06, 20:57 Strasznie dlugo prowadził ta ciąże:) U mnie prowdził pierwszą 10 lat temu, nie byłam zadowolona:( Odpowiedz Link
joanna238 Re: Dr Woytoń 09.08.06, 09:45 Dzieki dziewczyny! Opinia jego byłych pacjentek jest dla mnie bardzo istotna.POtrzebuję lekarza do prowadzenia ciąży podwyzszonego ryzyka.Proponowano mi właśnie dr Woytonia lub dr Fuchsa.Ale te opinie to są opinie od 1 osoby więc musiałam je sprawdzić,mam zbyt wiele do stracenia żeby pakować się w byle jakiego konowała.Każdy lekarz jest dobry kiedy przypadek jest ksiązkowy, gdy coś zawodzi doriero wychodzi który jest profesjonalistą. Odpowiedz Link
jooasiaa Re: Dr Woytoń 09.08.06, 16:03 To ja Ci polecam dr Żurawskiego wyprowadził mi ciazę zagrożoną- 3 lata temu Rodziłam z nim na Brochowie przez cc Odpowiedz Link
a.kom polecam innego 12.08.06, 13:28 hej. polecam Ci doktora Pająka z przychodni na ul. Energetycznej. prowadził moją ciążę, na początku było z nią ok, ale potem jak zaczęły się problemy- szybko, kompetentnie i skutecznie się nimi zajął. niestety przyjmuje prywatniw, ale wart jest kasy za wizytę. jeśli byłabyś zainteresowana, odezwij się,dam Ci namiary Odpowiedz Link
andzia794 Re: polecam dr Pająka 18.08.06, 21:23 Z czystym sumieniem polecam dr Pająka (gabinet ul. Energetyczna, praca ul. Dyrekcyjna), choć nie prowadził mojej ciąży. Po nieszczęsnej cesarce otoczyl mnie naprawdę fachową opieką- jest rzeczowy, dokładny, sympatyczny, ma doskonale wyposażony gabinet. Niestety drogi (wizyta ok. 100zl), ale chociaż wiesz za co płacisz. Odpowiedz Link
a.kom Re: polecam dr Pająka 19.08.06, 13:55 dokładnie... byłam ostatnio, niestety podrożało-120 zł, ale i tak warto. przecież na wizyty kontrolne chodzi się min co pół roku chyba, że coś się dzieje, albo jest się w ciąży, a w obu tych przypadkach warto mieć dobrego lekarza. Odpowiedz Link