Dodaj do ulubionych

Dr Woytoń

27.07.06, 16:07
Obserwuj wątek
    • joanna238 Re: Dr Woytoń 27.07.06, 16:08
      Za szybko kliknęłam.
      Dziewczyny co o nim wiecie jako o ginekologu do prowadzenia ciąży podwyższonego
      ryzyka i samego porodu.Bęewdzięczna za informacje
      • bognarek4 Re: Dr Woytoń 28.07.06, 13:13
        A który dr Woytoń, bo jest dwóch?
        bognarek
        • joanna238 Re: Dr Woytoń 29.07.06, 08:05
          Chodzi mi o młodszego!
      • konnifal Re: Dr Woytoń 08.08.06, 17:25
        14 lat prowadził moja ciąze skończyła sie cesarką jeszce na dyrekcyjnej 11 lat
        temu urodziłam przy nim córke po trzech dniach wywoływania buli i to tylko
        dlatego bo spieszył sie do gabinetu prywatnego prawie ją wydusił to było na
        brochowie żadna rewelacja a to wszystko po znajomości.w skali od 1/10 -7
        • jooasiaa Re: Dr Woytoń 08.08.06, 20:57
          Strasznie dlugo prowadził ta ciąże:) U mnie prowdził pierwszą 10 lat temu, nie
          byłam zadowolona:(
          • joanna238 Re: Dr Woytoń 09.08.06, 09:45
            Dzieki dziewczyny!
            Opinia jego byłych pacjentek jest dla mnie bardzo istotna.POtrzebuję lekarza do
            prowadzenia ciąży podwyzszonego ryzyka.Proponowano mi właśnie dr Woytonia lub dr
            Fuchsa.Ale te opinie to są opinie od 1 osoby więc musiałam je sprawdzić,mam zbyt
            wiele do stracenia żeby pakować się w byle jakiego konowała.Każdy lekarz jest
            dobry kiedy przypadek jest ksiązkowy, gdy coś zawodzi doriero wychodzi który
            jest profesjonalistą.
            • jooasiaa Re: Dr Woytoń 09.08.06, 16:03
              To ja Ci polecam dr Żurawskiego wyprowadził mi ciazę zagrożoną- 3 lata temu
              Rodziłam z nim na Brochowie przez cc
              • a.kom polecam innego 12.08.06, 13:28
                hej. polecam Ci doktora Pająka z przychodni na ul. Energetycznej. prowadził
                moją ciążę, na początku było z nią ok, ale potem jak zaczęły się problemy-
                szybko, kompetentnie i skutecznie się nimi zajął. niestety przyjmuje prywatniw,
                ale wart jest kasy za wizytę. jeśli byłabyś zainteresowana, odezwij się,dam Ci
                namiary
                • andzia794 Re: polecam dr Pająka 18.08.06, 21:23
                  Z czystym sumieniem polecam dr Pająka (gabinet ul. Energetyczna, praca ul.
                  Dyrekcyjna), choć nie prowadził mojej ciąży. Po nieszczęsnej cesarce otoczyl
                  mnie naprawdę fachową opieką- jest rzeczowy, dokładny, sympatyczny, ma
                  doskonale wyposażony gabinet. Niestety drogi (wizyta ok. 100zl), ale chociaż
                  wiesz za co płacisz.
                  • a.kom Re: polecam dr Pająka 19.08.06, 13:55
                    dokładnie... byłam ostatnio, niestety podrożało-120 zł, ale i tak warto.
                    przecież na wizyty kontrolne chodzi się min co pół roku chyba, że coś się
                    dzieje, albo jest się w ciąży, a w obu tych przypadkach warto mieć dobrego
                    lekarza.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka