Dodaj do ulubionych

Finał VoP, jak Wam się podoba ten skład?

11.05.13, 22:03
Osińska, Sobierajski, Sikora i Nykiel?
Z trudem przełknęłam rozczarowanie faktem, że Kasia Dereń nie weszła i teraz już czekam z niecierpliwością na następną sobotę smile
Obserwuj wątek
    • a.va Re: Finał VoP, jak Wam się podoba ten skład? 11.05.13, 22:07
      Bardzo mi się podoba, nie miałam czasu oglądać, jutro nadrobię.
      Najmniej bym chciała Osińską, jest dla mnie odrobinkę za słodka, chociaż talent ma genialny i podziwiam ją wielce.

PS Ima, wysłałam ci maila, jeśli będziesz miała chwilkę, to zajrzyj, ładnie proszę smile.
    • anulka.p Re: Finał VoP, jak Wam się podoba ten skład? 11.05.13, 22:09
      Poza Nykiel cała trójka od początku wysunęła się na czoło i byli faworytami oczywiste. Na bank z tej trójki będzie zwycięzca. Ja bym chciała,żeby to był Sobierajski, bo jest świetny po prostu. Nowy Sojkasmile
      • anulka.p Re: Finał VoP, jak Wam się podoba ten skład? 11.05.13, 22:11
        oczywistymi nie oczywistesmile
        • imasumak Re: Finał VoP, jak Wam się podoba ten skład? 11.05.13, 22:16
          Ja też kibicuję Michałowi. No i Natalii Sikorze - żeby tylko w finale nie śpiewała z manierą żaby wink.
          Wygrana któregoś z tej dwójki jednakowo by mnie ucieszyła.
          Natomiast Dorotka Osińska zaczęła mnie już nieco irytować.
          • a.va Re: Finał VoP, jak Wam się podoba ten skład? 11.05.13, 22:22
            Ja bym sobie życzyła, żeby Sikora i Michał wygrali ex aequo. Nie umiem pomiędzy nimi wygrać, poza tym, że utalentowani, to są oboje świetnymi ludźmi.
            • a.va Re: Finał VoP, jak Wam się podoba ten skład? 11.05.13, 22:22
              * wybrać
              • imasumak A.va 11.05.13, 22:36
                Jutro odpiszę, muszę poprzeglądać modele, teraz dopiero zajrzałam na pocztę i znalazłam Twojego maila.
                • a.va Re: A.va 11.05.13, 22:58
                  Dzięki smile
          • zdzisnadzis Re: Finał VoP, jak Wam się podoba ten skład? 12.05.13, 14:50
            Mam to samo. Ma talent niezaprzeczalnie ale wydaje mi sie , ze potrafi spiewac tylko okreslony gatunek.
    • hermenegilda_zenia Re: Finał VoP, jak Wam się podoba ten skład? 11.05.13, 22:44
      Moimi faworytkami od przesłuchań w ciemno były Kasia Dereń i Natalia Nykiel. Dobrze, że chociaż ta ostatnia jest w finale, chociaż uważam że Kasia była najbardziej wszechstronną i technicznie najlepszą uczestniczką the Voice. Dorota Osińska przez cały program jedzie na jednym pomyśle - tanich emocjach wyśpiewywanych rozdzierającym głosem. Tak się składa, że piosenki w jej wykonaniu słyszałam przed tym programem kilkakrotnie w radiowej Trójce, zazwyczaj były to covery klasycznych przebojów i zwykłe śpiewanie, bez tego ciągłego dramatyzmu wychodzi jej zdecydowanie lepiej. No, ale chyba zauważyła, że łzawość bardziej trafia do widza, więc eksploatuje to do wyrzygu.
      • aneta-skarpeta Re: Finał VoP, jak Wam się podoba ten skład? 11.05.13, 22:53
        no jak Osińska robiła na mnie wrażenie, to zaczęła mnie drażnić
        kibicuję sikorze, natalii i mam słabośc do michała

szkoda, że odpadła ta z duetu michała i kasia
      • imasumak Re: Finał VoP, jak Wam się podoba ten skład? 11.05.13, 22:55
        Dzisiaj autentycznie byłam już wściekła. Naprawdę ludziska się łapią na te jej łzawe sztuczki, a ona wokalnie, warsztatowo do pięt Kasi nie dorasta. Owszem, jest utalentowana i potrafi pięknie śpiewać, ale w VoP trzymała poziom do pierwszego występu na żywo, potem już coraz gorzej.
    • annitka30 Re: Finał VoP, jak Wam się podoba ten skład? 11.05.13, 23:16
      też byłam za kasią dereń tylko ją bym wymieniła z osińską. Natomiast ta druga natalia ( od feeling good) zrobiła na mnie wrażenie. I poprawcię, jesli się mylę, czy ona nie miała najewięcej pkt (122 łącznie, cyba nikt do tylu nie dociągnął?
      • claudel6 Re: Finał VoP, jak Wam się podoba ten skład? 11.05.13, 23:24
        ja jej w ogóle do tej pory nie zauważylam, dopiero dzisiaj - jej wykon był genialny.
        • claudel6 Re: Finał VoP, jak Wam się podoba ten skład? 11.05.13, 23:25
          cała reszta to jakies paździerze.
          • imasumak Re: Finał VoP, jak Wam się podoba ten skład? 11.05.13, 23:27
            Sama jesteś paździerz tongue_out
            • claudel6 Re: Finał VoP, jak Wam się podoba ten skład? 12.05.13, 02:18
              w śpiewaniu na pewno wink
    • vernot Re: Finał VoP, jak Wam się podoba ten skład? 11.05.13, 23:35
      Osińska - Dereń -mimo uznania dla talentu Osińskiej Kasia wg mnie jest lepsza, wszechstronniejsza, potrafi zaśpiewać wszystko, szkoda, że odpadła.
      Sobierajski - Szczot - potrafią oboje. On niestety tylko siedzieć i jęczeć, ona ma lekkość wykonania każdego repertuaru, wielka szkoda, że odpadła. W duecie go zjadła, nawet osoba bez słuchu musiała to zauważyć.
      Sikora to Sikora. Ma paskudną manierę skrzeczenia/jęczenia, ale robi z głosem wszystko, co wiele/u by chciało a nie potrafi. Brylant.
      Nykiel- Lubera. Obie świetne, obu kibicowałam. Po dzisiejszym występie i doborze repertuaru nie dziwię się, że przeszła Natalia Nykiel.
      Chciałabym, żeby zmierzyły się ze sobą obie Natalie.
      Serce za Sikorą, rozum za Sikorą, wiara w siłę sms-ów społeczeństwa za Nykiel.
      • imasumak Re: Finał VoP, jak Wam się podoba ten skład? 11.05.13, 23:50
        vernot napisała:

Sobierajski - Szczot - potrafią oboje. On niestety tylko siedzieć i jęczeć, ona ma lekkość wykonania każdego repertuaru, wielka szkoda, że odpadła. W duecie go zjadła, nawet osoba bez słuchu musiała to zauważyć.

Jestem muzykiem i nic takiego nie zauważyłam smile
        Michał śpiewa bardzo dobrze, chociaż przecież to nie głos jego głównym atutem muzycznym. A Monika wcale go nie zjadła w duecie, nie wiem czy zauważyłaś, że śpiewała pierwszym głosem, który prowadził linię melodyczną, stąd wrażenie przewagi.

> Sikora to Sikora. Ma paskudną manierę skrzeczenia/jęczenia, ale robi z głosem w
        > szystko, co wiele/u by chciało a nie potrafi. Brylant.
        > Nykiel- Lubera. Obie świetne, obu kibicowałam. Po dzisiejszym występie i doborz
        > e repertuaru nie dziwię się, że przeszła Natalia Nykiel.
        > Chciałabym, żeby zmierzyły się ze sobą obie Natalie.
        > Serce za Sikorą, rozum za Sikorą, wiara w siłę sms-ów społeczeństwa za Nykiel.
        • imasumak Posłuchalam jeszcze raz duetu Szczot/Sobierajski 12.05.13, 15:28
          I oprócz tego, że Monika śpiewała pierwszym głosem, co siłą rzeczy ustawiło ją na pierwszym planie, to jeszcze tonacja pasowała bardziej do jej głosu. Michał miał trudniejsze zadanie, bo musiał się dostosować.
    • juliette_77 Re: Finał VoP, jak Wam się podoba ten skład? 12.05.13, 01:41
      Dzięki Wam za te słowa, bo już myślałam, że coś ze mną nie tak... Osińska (dziś) w Ruchomych piaskach - na moje ucho - się darła, a nie śpiewała. Pomijam, że ostatnio jej syna "wypuścili" na scenę i była to gra na emocjach/instynktach ze strony organizatorów. Nie lubię takich tanich zagrywek.
    • wegatka Re: Finał VoP, jak Wam się podoba ten skład? 12.05.13, 01:58
      Spodziewałam się raczej składu: Osińska, Sikora, Sobierajski i Lubera (widać było, że Patrycja ją faworyzuje) Ale po dzisiejszym dniu uważam, że Nykiel się finał należy. A co do Dereń i Osińskiej, to obie mnie już irytowały, jednak wydaje mi się, że irytacja spowodowana była "rozdartym" repertuarem, który chyba preferują ich trenerzy. I jedna i druga dzisiaj mocno przerysowały utwory, które wykonywały. Gdybym to ja miała wybierać, postawiłabym jednak na Osińską, bo jakoś emocjonalnie mi do niej bliżej. Kasia Dereń bez wątpienia umie śpiewać, ale mam takie odczucie, że to jest taka super maszyna do śpiewania, na której jest napisane "patrzcie, potrafię wszystko". Tylko jakoś tych emocji w jej śpiewie nie potrafię dostrzec. Może dlatego, że rzadko kiedy śpiewa delikatnie, a nie wszystko da się przekazać krzykiem.
      • imasumak Re: Finał VoP, jak Wam się podoba ten skład? 12.05.13, 10:54
        No błagam Cie, a Osińska to się nie wydziera? Dramat.
        • wegatka Re: Finał VoP, jak Wam się podoba ten skład? 12.05.13, 19:18
          A i owszem, wydziera się i to, jak wcześniej pisałam, również mnie u niej irytowało. Tylko, że miałam też okazję posłuchać, jak śpiewa, gdy się nie wydziera (bo poza programem śpiewa jednak inaczej) i jakoś odnoszę wrażenie, że to "rozdarcie" nasiliło się pod wpływem trenerów. Natomiast po pierwszym występie Kasi i peanach na jej cześć z ust bodajże Barona, odsłuchałam z you tube parę jej kawałków. Najpierw stwierdziłam, że faktycznie dziewczyna ma niezły głos i umiejętności, ale po którymś z kolei utworze już mnie tym wydzieraniem zmęczyła. Gdyby nagrała płytę i wszystkie utwory śpiewała tak, jak dotychczas, to na pewno nie byłabym w stanie w całości wysłuchać. Ale to moje osobiste odczucia, rozumiem, że kogoś innego może zachwycać. Może to zwyczajnie nie moja bajka smile
          • imasumak Re: Finał VoP, jak Wam się podoba ten skład? 12.05.13, 19:22
            Ja śpiew Kasi Dereń znam od kilku lat - nigdy mnie nie irytował - przeciwnie, uważam się śpiewa coraz lepiej, z coraz większym wyczuciem smile.
      • imasumak Re: Finał VoP, jak Wam się podoba ten skład? 12.05.13, 11:04
        wegatka napisała:

Spodziewałam się raczej składu: Osińska, Sikora, Sobierajski i Lubera (widać było, że Patrycja ją faworyzuje)

Ale publiczność faworyzowała od pierwszego Livu Natalię Nykel - to ona zawsze przechodziła z głosowania widzów. smile

Kasia Dereń bez wątpienia umie śpiewać, ale mam takie odczucie, że to jest taka super maszyna do śpiewania

Jeżeli jest to maszyna do śpiewania, to ze złota smile
        To absolutna mistrzyni, a wczoraj udowodniła w duecie, że potrafi śpiewać też bardzo emocjonalnie.

,
        • wegatka Re: Finał VoP, jak Wam się podoba ten skład? 12.05.13, 19:46
          imasumak napisała:

> Ale publiczność faworyzowała od pierwszego Livu Natalię Nykel - to ona zawsze p
          > rzechodziła z głosowania widzów. smile

I to mnie ucieszyło, bo jej głos jest zdecydowanie bardziej oryginalny, niż Lubery smile

> Jeżeli jest to maszyna do śpiewania, to ze złota smile

A widzisz, może tu jest pies pogrzebany - ja nie przepadam za złotem suspicious tongue_out

> To absolutna mistrzyni, a wczoraj udowodniła w duecie, że potrafi śpiewać też b
          > ardzo emocjonalnie.

Jeśli o ten utwór chodzi, to najbardziej jednak trafia do mnie przekaz Marylki, a wczorajszy duet urzekł mnie jedynie ostatnim odśpiewanym słowem. No i trębacz grał bosko. Warto było tego posłuchać przede wszystkim ze względu na niego smile
          • imasumak Re: Finał VoP, jak Wam się podoba ten skład? 12.05.13, 19:55
            wegatka napisała:

Jeśli o ten utwór chodzi, to najbardziej jednak trafia do mnie przekaz Marylki,

Marylką Marylką, nie ma snesu czynić porównać, bo i interpretacja zupełnie inna

a wczorajszy duet urzekł mnie jedynie ostatnim odśpiewanym słowem.

Ty to jednak jesteś maruda big_grin. Duet był świetny, ale właśnie wtedy wyszło, kto naprawdę śpiewa smile

• wegatka Re: Finał VoP, jak Wam się podoba ten skład? 12.05.13, 19:59
              imasumak napisała:

ale właśnie wtedy wyszło, kto
              > naprawdę śpiewa smile

Noooo, to był trębacz - bossssski big_grin
              • imasumak Re: Finał VoP, jak Wam się podoba ten skład? 12.05.13, 20:07
                Trębacz nie śpiewał, tylko dął!
                • wegatka Re: Finał VoP, jak Wam się podoba ten skład? 12.05.13, 20:15
                  Oj tam, oj tam, tak pięknie dął, jakby śpiewał wink
                  • imasumak Re: Finał VoP, jak Wam się podoba ten skład? 12.05.13, 20:17
                    Albo jak Ty rodziłaś! big_grin
                    • wegatka Re: Finał VoP, jak Wam się podoba ten skład? 12.05.13, 20:21
                      O nie, jak rodziłam, to parłam, a nie dęłam smile Może gdybym dęła, to bym urodziła, a bez dęcia to się niestety cesarką akcja skończyła wink
      • estelka1 Re: Finał VoP, jak Wam się podoba ten skład? 12.05.13, 17:34
        W pełni zgadzam się z Twoją opinią dotyczącą Kasi Dereń. Podobny typ, jak Natasza Urbańska. Nie można przyczepić się do techniki śpiewania, która jest bardzo dobra, ale to śpiewanie jest jakieś takie jałowe. Co do Doroty, tu przychylam się do zdania Justyny Steczkowskiej na jej temat. Jest świetna, ale nie dla niej popowa scena. Zamiast Doroty wolałabym zobaczyć Monikę Szczot (chyba nie pomyliłam imienia), która wyraźnie rozkwitła w ostatnich odcinkach.
        W każdym razie moimi faworytkami są obydwie Natalie i nie jestem w stanie opowiedzieć się po stronie jednej z nich smile Podejrzewam jednak, że wygrają Michał lub Dorota.
        • imasumak Re: Finał VoP, jak Wam się podoba ten skład? 12.05.13, 18:07
          estelka1 napisała:

W pełni zgadzam się z Twoją opinią dotyczącą Kasi Dereń. Podobny typ, jak Natasza Urbańska. Nie można przyczepić się do techniki śpiewania,

Że co?? Błagam, tylko bez bluźnierstw, gdzie Urbańskiej warsztatowo do Kasi Dereń? W ogóle nie ta liga.

która jest bardzo dobra, ale to śpiewanie jest jakieś takie jałowe.

Absolutnie nie jest jałowe. Jej śpiew jest doskonały, potrafi z głosem zrobić wszystko i to nie jak maszynka, co Wegatka sugerowała, ale jak prawdziwa artystka - świadoma i dojrzała.

W każdym razie moimi faworytkami są obydwie Natalie i nie jestem w stanie opowiedzieć się po stronie jednej z nich smile Podejrzewam jednak, że wygrają Michał lub Dorota.

Niestety też obawiam się, że Dorota wygra. Moimi faworytami są Natalia Sikora i Michał.
          • jowita771 Re: Finał VoP, jak Wam się podoba ten skład? 12.05.13, 18:13
            Też się obawiam, że Dorota wygra. Ostatnio jej męża zapytał chyba Musiał, czym Dorota dzisiaj zaskoczy, a on powiedział, że niczym nie musi zaskakiwać, bo świetnie śpiewa. A ja się zastanawiam, czym zaskoczy w finale. Dziecko już było. Jaki chwyt tym razem?
            Bardzo mi nie podchodzi ta pani.
          • wegatka Re: Finał VoP, jak Wam się podoba ten skład? 12.05.13, 19:55
            imasumak napisała:

> Niestety też obawiam się, że Dorota wygra. Moimi faworytami są Natalia Sikora i
            > Michał.

A widzisz Umo, faworytów mamy tych samych smile
            • imasumak Re: Finał VoP, jak Wam się podoba ten skład? 12.05.13, 19:57
              Jakoś to zniosę, chociaż trochę przygłuchłaś przy Kasie Dereń big_grin big_grin big_grin
              • wegatka Re: Finał VoP, jak Wam się podoba ten skład? 12.05.13, 20:01
                Być może. Taka była rozdarta, że chyba mi słuch uszkodziła big_grin big_grin big_grin
                • imasumak Re: Finał VoP, jak Wam się podoba ten skład? 12.05.13, 20:07
                  Ale ona się nie drze wcale!
                  • wegatka Re: Finał VoP, jak Wam się podoba ten skład? 12.05.13, 20:12
                    Dobra, nie drze się. Raczej jęczy nieustannie z taką męką wypisaną na twarzy. Ja tak śpiewałam, jak rodziłam tongue_out
                    • imasumak Re: Finał VoP, jak Wam się podoba ten skład? 12.05.13, 20:13
                      Idź Ty dziewczyno trębacza! tongue_out
                      • wegatka Re: Finał VoP, jak Wam się podoba ten skład? 12.05.13, 20:17
                        Niestety nie mam w domu trębacza. Ale ten, co mam, całkiem nieźle d(y)mie big_grin tongue_out
                        • imasumak Re: Finał VoP, jak Wam się podoba ten skład? 12.05.13, 20:19
                          Czekaj, doniosę mu, że innego d(Y)manie Ci przypadło do gustu! big_grin
                          • wegatka Re: Finał VoP, jak Wam się podoba ten skład? 12.05.13, 20:22
                            Ale tylko trąbką big_grin
                            • imasumak Re: Finał VoP, jak Wam się podoba ten skład? 12.05.13, 20:26
                              Jak zwał, tak zwał! big_grin
                              Dobra. lecę na serial dla emerytów Polski "b", czyli "Ranczo" big_grin
                              • wegatka Re: Finał VoP, jak Wam się podoba ten skład? 12.05.13, 20:29
                                Leć leć, a nie zapomnij o mamrocie wink
          • estelka1 Re: Finał VoP, jak Wam się podoba ten skład? 12.05.13, 20:48
            Nie bluźnię. Po prostu obydwie na mnie nie robią jakiegoś wielkiego wrażenia. Niby obie dobrze śpiewają (choć oczywiście Kasia lepiej), ale ich wykonania są jakieś takie płaskie i przewidywalne. Wczorajszy występ Kasi był dużo lepszy niż poprzednie, ale nadal dla mnie wiało nudą.
    • claudel6 Re: Finał VoP, jak Wam się podoba ten skład? 12.05.13, 02:23
      no dobra, śpiewanie śpiewaniem, ale powiedzcie mi, dlaczego na te finałowe występy kobiety ubierają się w stylu suczek z amerykanskich rapowych teledysków? taka najgorsza rozebrana tandeta, która naprawde słabo wygląda nawet na bardzo zgrabnych 30-40-tkach? jest takie pole do popisu w kwestii nowoczesnego ubrana estradowego (Brodka!), a te lecą w najtańszą szmirę (no albo styliści w TV lecą)
    • jowita771 Re: Finał VoP, jak Wam się podoba ten skład? 12.05.13, 11:29
      Też żałuję, że nie weszła Kasia Dereń, Dorota Osińska jest dla mnie zupełnie niestrawna.
    • kawka74 Re: Finał VoP, jak Wam się podoba ten skład? 12.05.13, 15:04
      Obejrzałam sobie wczorajszy odcinek - fakt, potencjalni finaliści X factor nie umywają się do finalistów (a w zasadzie półfinalistów) VoP.
      W tym pierwszym zestawie nimfa w zielonej sukni była niestrawna, strasznie jęczy. Przypuszczam, że będzie z nią tak samo, jak z Magdą z 'Mam talent' - talent miała, ale Bednarkowi do pięt nie dorastała, tyle że publiczność umarła z zachwytu nad jej dobrym serduszkiem. Konkurencja tej zielonej wyjczyni, Kasia chyba, była znakomita.
      Pozostali - bardzo przyzwoity poziom, jedni nieco lepiej, inni nieco gorzej, ale jednak dużo lepiej, niż finał Xfactor, który się szykuje - Klaudia G. wypadnie przed samym finałem, zostanie Ezzat-Medeiros i wojna państwa Hyży.
      W przyszłym sezonie kończę z sentymentami i nie oglądam X factor.
    • wielkafuria Re: Finał VoP, jak Wam się podoba ten skład? 12.05.13, 16:06
      co to okropna kobieta prowadzi konferansjerke w tym programie? za kazdym razem jak to ogladam to sie zastanawiam z kim sie musiala przespac zeby dostac ta fuche. straszna, sztuczna, masakra...
      • imasumak Re: Finał VoP, jak Wam się podoba ten skład? 12.05.13, 18:17
        Chodzi Ci o Marikę Kossakowską? Z nikim nie musiała się przespać. Solidnie sobie zapracowała na tę fuchę jak to określasz. .
        To jest rewelacyjna piosenkarka, prekursorka i królowa dancehall w Polsce, oprócz tego regge, soul oraz funk. Od lat jest też dziennikarką radiową.
      • a.va Re: Finał VoP, jak Wam się podoba ten skład? 12.05.13, 18:52
        No coś ty, a ja właśnie dla niej zaczęłam oglądać tę serię VoP, obejrzałam pierwszy odcinek i tak mnie oczarowała, że włączyłam drugi i pooooszło. Uwielbiam tą kobietę, jest taka naturalna, radosna, ciepła. Moja ulubiona prowadząca ze wszystkich programów, jakie kiedykolwiek oglądałam.
      • estelka1 Re: Finał VoP, jak Wam się podoba ten skład? 12.05.13, 20:56
        Marika, to pół biedy, ale Musiał to dopiero nieporozumienie. Wolę nie wnikać, jakim cudem i za czyją sprawą wskoczył do programu big_grin
        • imasumak Re: Finał VoP, jak Wam się podoba ten skład? 12.05.13, 21:12
          Musiał jest świetny, zwłaszcza w porównaniu z tym gościem, który był w poprzedniej edycji.
          • estelka1 Re: Finał VoP, jak Wam się podoba ten skład? 12.05.13, 21:18
            Nie oglądałam, więc nie mam porównania. Nie mniej Musiał jest nieprawdopodobnie drętwy i nie ma nic mądrego do powiedzenia.
            • imasumak Re: Finał VoP, jak Wam się podoba ten skład? 12.05.13, 21:55
              No to szkoda, że nie widziałaś, bo przy nim Musiał jest mistrzem luzu smile
              A co ma tam mądrego mówić? Heloł, to program rozrywkowy! wink
        • klownbezueba Shit Musiała 12.05.13, 21:51
          estelka1 napisała:

> Marika, to pół biedy, ale Musiał to dopiero nieporozumienie. Wolę nie wnikać, j
          > akim cudem i za czyją sprawą wskoczył do programu big_grin

No i dlaczego sobie wczoraj przyklejał i odklejał xpensiveshita?
      • claudel6 Re: Finał VoP, jak Wam się podoba ten skład? 12.05.13, 23:32
        nie wiesz kto to jest Marika?
    • pade Re: Finał VoP, jak Wam się podoba ten skład? 12.05.13, 19:47
      zamiast Osińskiej powinna być Dereń
      Nykiel jest cudowna, uwielbiam ją słuchaćsmile
      reszta ok
      • eryk2601 Re: Finał VoP, jak Wam się podoba ten skład? 12.05.13, 20:58
        A mi szkoda Juliusza Kamila.
        Sikora i Osińska już jakieś przewidywalne dla mnie są.
        • wegatka Re: Finał VoP, jak Wam się podoba ten skład? 12.05.13, 21:12
          Kamila mi również szkoda i to bardzo.
    • e_r_i_n Re: Finał VoP, jak Wam się podoba ten skład? 12.05.13, 22:08
      Natalia Nykiel - dopiero tydzień temu się dowiedziałam, że to krajanka i kibicuję jej bardzo.
      Osińska - słuchać w ostateczności mogę, patrzeć na nią - z trudem. Maniera dla mnie nie do przyjęcia.
    • bbkk Re: Finał VoP, jak Wam się podoba ten skład? 12.05.13, 22:24
      Ja zupelnie nie rozumiem wyboru Osinskiej. Ona tak sie wykrzywia ze nie mozna na nia patrzec.
      • wegatka Re: Finał VoP, jak Wam się podoba ten skład? 13.05.13, 00:20
        Wiesz, w tym programie to o najlepszy głos chodzi wink
        • bbkk Re: Finał VoP, jak Wam się podoba ten skład? 13.05.13, 09:48
          Na artystę też się patrzy.
          • wegatka Re: Finał VoP, jak Wam się podoba ten skład? 13.05.13, 11:35
            Zgadzam się, że się patrzy. Ale co w związku z tym? Przecież w muzyce absolutnie nie o doznania wzrokowe chodzi. A jeśli ktoś skupia się głównie na tym aspekcie, to słucha np. Dody, bo ona faktycznie chyba bardziej wygląda, niż śpiewa. A widziałaś kiedyś koncertującego Sojkę? Ten to się dopiero wykrzywia, sapie, poci i łbem zarzuca. A patrz, jaką karierę zrobił big_grin

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka