ailia 13.12.13, 10:16 zamknięty Na oślej jest ten wątek w którym ktoś się dziwi j-k, a później kubek proponuje pomoc jak jakiś wariat bez śladu, tylko dziś, bez przelewów, kurierów, danych osobowych w ogóle czeski film. Co tam było nie tak? Link Zgłoś Obserwuj wątek
przystanek_tramwajowy Re: Dlaczego na oślą ławkę wysłano post o j-k? 13.12.13, 10:20 zamknięty ailia napisała: > Na oślej jest ten wątek w którym ktoś się dziwi j-k, a później kubek proponuje > pomoc jak jakiś wariat bez śladu, tylko dziś, bez przelewów, kurierów, danych o > sobowych w ogóle czeski film. > > Co tam było nie tak? Od wczoraj się nad tym zastanawiamy: forum.gazeta.pl/forum/w,567,148519400,148519400,Ciekawa_jestem.html Odpowiedz Link Zgłoś
ailia Re: Dlaczego na oślą ławkę wysłano post o j-k? 13.12.13, 10:22 zamknięty Dziękuję, nie czytałam wcześniej. O co chodzi z wysyłaniem postów na oślą? Kiedyś się zapytałam co z rosą i też poleciało. Czy ktoś z moderacji może wytłumaczyć co było nie tak w wątku o j-k i kubku? Odpowiedz Link Zgłoś
zeldaf Re: Dlaczego na oślą ławkę wysłano post o j-k? 13.12.13, 18:46 zamknięty Podczas ostatniej nieobecności Rosy też o nią pytałam, wtedy wątek nie powędrował nawet na oślą tylko od razu wyleciał w niebyt Odpowiedz Link Zgłoś
rosapulchra-0 Re: Dlaczego na oślą ławkę wysłano post o j-k? 13.12.13, 11:58 zamknięty Ailia, nie przejmuj się. Modki tu działają samopas. One są tu kórlewnami i to ich kórlestwo, więc ty szaraku zmiataj pod swój krzak, bo cię zaraz też na oślą wyślą. Dublowanych wątków nie łączą, bajzel na forum jest czasem nieziemski wprost, ale do sprzątania to żadnej nie ma. Za to mają swoje 'ulubienice' (m.ni. i ja, a co? ), którą tną równo jak leci, nieważne co napiszą, ich posty lecą albo w niebyt albo na oślą właśnie. Oczywiście są ślepe, gdy ich psiapsiółki i inne z ich klik piszą nieregulaminowo, a prym w tym wiedzie.. naszaukochana!!! (!!!FANFARY!!!) zoooonaaaa_miiii!!! p.s. ten mój post też wytną, zapewniam cię Odpowiedz Link Zgłoś
demonii.larua Re: Dlaczego na oślą ławkę wysłano post o j-k? 13.12.13, 10:29 zamknięty Napisz do autorki, niech autorka napisze do moderacji, jak moderacja jej odpowie to autorka napisze do Ciebie i Cię poinformuje Odpowiedz Link Zgłoś
przystanek_tramwajowy Re: Dlaczego na oślą ławkę wysłano post o j-k? 13.12.13, 10:34 zamknięty demonii.larua napisała: > Napisz do autorki, niech autorka napisze do moderacji, jak moderacja jej odpowi > e to autorka napisze do Ciebie i Cię poinformuje A w odpowiedzi moderacja wyśle autorce durnowaty post, żeby autorka zajrzała sobie do regulaminu. --- Ja mówię dzieciom: Nie, nie przejedziesz się na koniku, ale jak wrócimy do domu, to co byście przejeździli w 30 sekund, dostaniecie do skarbonki. I też mają ogromne uśmiechy (by upartamama. Odpowiedz Link Zgłoś
demonii.larua Re: Dlaczego na oślą ławkę wysłano post o j-k? 13.12.13, 10:40 zamknięty No Odpowiedz Link Zgłoś
przystanek_tramwajowy Re: Dlaczego na oślą ławkę wysłano post o j-k? 13.12.13, 10:46 zamknięty I dlatego nie damy moderacji okazji do robienia z nas przysłowiowych jaj. Będziemy dalej snuć domysły i wietrzyć aferę. --- Ja mówię dzieciom: Nie, nie przejedziesz się na koniku, ale jak wrócimy do domu, to co byście przejeździli w 30 sekund, dostaniecie do skarbonki. I też mają ogromne uśmiechy (by upartamama. Odpowiedz Link Zgłoś
demonii.larua Re: Dlaczego na oślą ławkę wysłano post o j-k? 13.12.13, 10:47 zamknięty Oraz spisek Odpowiedz Link Zgłoś
attiya Re: Dlaczego na oślą ławkę wysłano post o j-k? 13.12.13, 11:34 zamknięty myślę, że za tym wszystkim stała....brzoza ale nie ta z Pl tylko ta, no wiecie, nie będę pisać, bo i ten wątek poleci Odpowiedz Link Zgłoś
atteilow Re: Dlaczego na oślą ławkę wysłano post o j-k? 13.12.13, 10:44 zamknięty Potrzebująca o nicku Ozalamana nie otrzymala pomocy mimo szumnych deklaracji Joli-kotki. Na co wszystko dolączył sie kubekwkropki ponownie z deklaracja pomocy, ale na swoich warunkach. No dajcie sposkój! To już wole szyderstwa i kpiny na forum, przynajmniej tutaj nick obraza nicka, jedynie w świecie wirtualnym bez podawania danych personalnych i adresów domowych celem wysłania rzekomych paczek. A post nie powinien zniknąć. Powinien być ku przestrodze! Bo wychodzi na to że ludzi w trudnej sytuacji wykorzystuje się do budowania swojego wizerunku filantropki, a potem jeszcze straszy prawnikami. Odpowiedz Link Zgłoś
przystanek_tramwajowy Re: Dlaczego na oślą ławkę wysłano post o j-k? 13.12.13, 10:49 zamknięty Dochodzi do tego jeszcze podejrzenie wyłudzania poufnych informacji. 0załamana podała przecież J-K swoje dane. Była też opisywana na forum taka sytuacja, że J-K weszła w posiadanie dokumentacji medycznej, którą rzekomo miała przetłumaczyć lub zlecić jej przetłumaczenie. --- Ja mówię dzieciom: Nie, nie przejedziesz się na koniku, ale jak wrócimy do domu, to co byście przejeździli w 30 sekund, dostaniecie do skarbonki. I też mają ogromne uśmiechy (by upartamama. Odpowiedz Link Zgłoś
kota_marcowa Re: Dlaczego na oślą ławkę wysłano post o j-k? 13.12.13, 11:03 zamknięty A swoją drogą, jakim trzeba być niefrasobliwym człowiekiem (choć na usta mi się ciśnie debilem ) żeby podawać swoje dane osobowe na ogólnodostępnym forum, jakimś podejrzanym bytom internetowym. Takie samo zdanie mam zresztą o pisaniu o prywatnych sprawach na forum. Odpowiedz Link Zgłoś
ailia Re: Dlaczego na oślą ławkę wysłano post o j-k? 13.12.13, 11:06 zamknięty Dane osobowe nie były na forum, ale poszly mailem do j-k po kilku dniach zabaw w kotka i myszke, oj cos mi poczta nie działa, spróbuj jeszcze raz, znowu nie doszło? J-k dostała też wszystkie namiary mailem na dziewczynę której groziła licytacja mieszkania, obiecala jej pomóc. Skończyło się chyba też niczym. Odpowiedz Link Zgłoś
lady-z-gaga Re: Dlaczego na oślą ławkę wysłano post o j-k? 13.12.13, 11:11 zamknięty toz ona na forum nie podała, tylko mailowo swoją drogą, obie dziwne - potrzebująca kilka razy była namawiana na forum pomocnych...tam są sprawdzone dziewczyny i nikt nikogo w maliny nie wpuści, bo pomagające nie są anonimowe i dawno udowodniły swoją wiarygodność Odpowiedz Link Zgłoś
atteilow Re: Dlaczego na oślą ławkę wysłano post o j-k? 13.12.13, 11:14 zamknięty W desperacji, kiedy od kogos pada obietnica pomocy, kiedy ktoś mami wizją fajnie spedzonych świąt, kiedy obiecuje prezent dla dziecka, kiedy wszyscy inni wyszydzają, zarzucaja klamstwo... pojawia się jeden głos deklarujący pomoc. Taka potrzebujaca osoba chwyta sie tej ostatniej nadziei, a tu okazuje się, że trafila na świnię najgorszego sortu. A tutaj dialog "dobroczynnej" joli z zalamaną forum.gazeta.pl/forum/w,567,148239275,148512752,Re_0zalamana.html Odpowiedz Link Zgłoś
rosapulchra-0 Re: Dlaczego na oślą ławkę wysłano post o j-k? 13.12.13, 12:00 zamknięty Wystarczy być załamanym, wiesz? Odpowiedz Link Zgłoś
kubekwkropki Re: Dlaczego na oślą ławkę wysłano post o j-k? 13.12.13, 11:06 zamknięty Kubka się proszę nie czepiać (to znaczy wieszać na nim psy za całokształt proszę bardzo, to go akurat nie wzrusza - kubek jest jaki jest i może wzbudzać niechęć/frustrację/agresję i co tam jeszcze). Proponowałam pomoc na moich zasadach, bo nie lubię ściemy i krętactwa. na żadnym polu. Na tej samej zasadzie, na której nie mam zamiaru ściemniać w innych tematach. Najchętniej wysłałabym paczkę/kasę ale niestety nie da się anonimowo (ja przynajmniej nie odkryłam jak). A dla mnie anonimowość jest ważna - moje prawo. Mam trochę czasu dzisiaj do 15 i w poniedziałek po południu i wieczorem. Wszyscy już chyba wiedzą, że jestem z Warszawy. Jeśli tamta oszukana się nie zgłosi to jeszcze przypomniałam sobie, że zgłaszała się jedna forumka, o której zapomniałam (za co, jeśli czyta, przepraszam) - odezwę się do niej - mam trochę rzeczy i bony do TESCO - a tam zakupów nie robię . Chciałam oddać obu - oddam jednej - jeśli się dogadamy co do czasu i miejsca. Potem wyjeżdżam na Święta. Odpowiedz Link Zgłoś
rafa-kolorowa Re: Dlaczego na oślą ławkę wysłano post o j-k? 13.12.13, 11:20 zamknięty ale pierdaczysz idziesz na pocztę w danych nadawcy piszesz zuzia iksińska pierdyszew górny ulica bliżejnieokreślona 133 i nikt cię nie pyta z dowodu czy ty to ty też tak pomagasz, żeby nie pomóc rzyg Odpowiedz Link Zgłoś
kubekwkropki Re: Dlaczego na oślą ławkę wysłano post o j-k? 13.12.13, 11:27 zamknięty A mnie ostatnio o dowód prosili. Dziwne nie? Zresztą nie daj boże zginie - i już nie znajdziesz - trochę lipa. Już raz tak było. Proponowałam kawę, bo zarzuty były, że mnie nie ma. Ile się ludzie nakombinowali - a to miejsce złe, a to data niedobra, a to propozycja obraźliwa - żeby tylko uniknąć konfrontacji. Nie chce mi się tłumaczyć. Propozycja jest - nie moja sprawa, czy ją ktoś przyjmie. Odpowiedz Link Zgłoś
rafa-kolorowa Re: Dlaczego na oślą ławkę wysłano post o j-k? 13.12.13, 11:30 zamknięty to wiesz co - sprawdzimy twoją prawdomówność jestem gotowa odebrać w warszawie w dniu dzisiejszym w dowolnej warszawskiej lokalizacji (z uwzględnieniem dojazdu powiedzmy do półtorej godziny) od ciebie te bony i je podać dalej komuś potrzebującemu co ty na to? Odpowiedz Link Zgłoś
kubekwkropki Re: Dlaczego na oślą ławkę wysłano post o j-k? 13.12.13, 11:32 zamknięty Super. Proponuję Blue City lub Redutę. Mogę tam być ok. 13:30. Odpowiedz Link Zgłoś
rafa-kolorowa Re: Dlaczego na oślą ławkę wysłano post o j-k? 13.12.13, 11:35 zamknięty żaden problem - może być Reduta o 13:30 - 14:00 a jak chcesz je anonimowo przekazać? i konkretnie w którym miejscu w reducie? Odpowiedz Link Zgłoś
kubekwkropki Re: Dlaczego na oślą ławkę wysłano post o j-k? 13.12.13, 11:37 zamknięty Zdjęć mi chyba robić nie będziesz. Przy schodach ruchomych, koło pralni są stoiska z chlebem itd... W kopercie Ci dam. Sprawdzisz sobie zawartość... Tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
kubekwkropki Re: Dlaczego na oślą ławkę wysłano post o j-k? 13.12.13, 11:35 zamknięty Rozumiem, że oddasz potrzebującym.... Odpowiedz Link Zgłoś
rafa-kolorowa Re: Dlaczego na oślą ławkę wysłano post o j-k? 13.12.13, 11:38 zamknięty oczywiście że tak - świnią nie jestem moje pobudki i chęć odebrania tego nie wynikają z pazerności i nawet wiem co z nimi zrobić - albo wspólnie z dziewczynami z ematki wybierze się kogoś albo poślę je do zaprzyjaźnionej fundacji Odpowiedz Link Zgłoś
rafa-kolorowa Re: Dlaczego na oślą ławkę wysłano post o j-k? 13.12.13, 11:46 zamknięty więc się wybiorę - chociaż nie nastawiam się na to że kubek przyjdzie no ale przynajmniej będę miała pretekst połazić po reducie bo to nie moje rejony - sto lat tam nie byłam dziewczyny - zdam relację jak wrócę Odpowiedz Link Zgłoś
atteilow Re: Dlaczego na oślą ławkę wysłano post o j-k? 13.12.13, 11:47 zamknięty Czekamy Odpowiedz Link Zgłoś
kubekwkropki Re: Dlaczego na oślą ławkę wysłano post o j-k? 13.12.13, 11:48 zamknięty Jesteśmy umówione. Odpowiedz Link Zgłoś
antyideal Re: Dlaczego na oślą ławkę wysłano post o j-k? 13.12.13, 11:54 zamknięty Ale Ty masz przeciez grypę. Juz Ci lepiej ? ) Odpowiedz Link Zgłoś
kubekwkropki Re: Dlaczego na oślą ławkę wysłano post o j-k? 13.12.13, 12:05 zamknięty Jeszcze katar mam i nie wyglądam jak milion dolarów w gotówce ale to chyba nie przeszkoda... Odpowiedz Link Zgłoś
antyideal Re: Dlaczego na oślą ławkę wysłano post o j-k? 13.12.13, 12:13 zamknięty Tak z troski pytam, czy nie wplynie to aby na przedluzenie niezdolnosci do pracy.... Odpowiedz Link Zgłoś
atteilow Re: Dlaczego na oślą ławkę wysłano post o j-k? 13.12.13, 11:57 zamknięty proponuję jakiś znak rozpoznawczy, moze czapka mikolaja. Nie, mikołajów duzo o tej porze. Może jakieś hasło i odzew typu "czytam ematke popijając kawę" odzew "ja tylko w kubku w kropki" Coś tam ustalcie. Co by nie bylo, ze kubek Cie nie mógl zlokalizować. Odpowiedz Link Zgłoś
rafa-kolorowa Re: Dlaczego na oślą ławkę wysłano post o j-k? 13.12.13, 12:00 zamknięty niebieska czapka i czarny płaszcz torebka Odpowiedz Link Zgłoś
ailia Re: Dlaczego na oślą ławkę wysłano post o j-k? 13.12.13, 13:00 zamknięty ładną masz torebkę ! Odpowiedz Link Zgłoś
chipsi Re: Dlaczego na oślą ławkę wysłano post o j-k? 13.12.13, 13:09 zamknięty Nie chciałabyś się spotkać celem podarowania tej ślicznej torebki? Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: Dlaczego na oślą ławkę wysłano post o j-k? 13.12.13, 15:12 zamknięty Zdradź, skąd torebunia Odpowiedz Link Zgłoś
rafa-kolorowa Re: Dlaczego na oślą ławkę wysłano post o j-k? 13.12.13, 16:31 zamknięty bon prix ale ona jest dość mała - mieści małego netbooka Odpowiedz Link Zgłoś
aurita Re: Dlaczego na oślą ławkę wysłano post o j-k? 14.12.13, 09:42 zamknięty Ja chce taka torebke!!!!! kocham ja!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kubekwkropki Re: Dlaczego na oślą ławkę wysłano post o j-k? 13.12.13, 12:00 zamknięty Poradzimy sobie chyba. Odpowiedz Link Zgłoś
kubekwkropki Re: Dlaczego na oślą ławkę wysłano post o j-k? 13.12.13, 12:08 zamknięty Szare, zamszowe kozaki na szpilce, szary kożuszek typu płaszcz, szara torebka, szaro-srebrny sweter, granatowe dżinsy-rurki, w ręku biała koperta i iPhone czarny. Odpowiedz Link Zgłoś
atteilow Re: Dlaczego na oślą ławkę wysłano post o j-k? 13.12.13, 12:17 zamknięty To i tutaj dzisiaj sie jeszcze wtracę. Zakładając, że do spotkania dojdzie i kupony, czy co tam jeszcze zostana przekazane rafiekoralowej, to moja skromna sugestia, żeby przekazać je osobie o nicku Ozalamana. Zaczęło sie od jej apelu o pomoc, i ta dyskusja dzisiejsza dlatego ma miejsce. Mimo, ze została upokorzona i wręcz zastraszona przez jolę-kotke może jeszcze bedzie w stanie zaufać komuś innemu i podać adres. Odpowiedz Link Zgłoś
atteilow Re: Dlaczego na oślą ławkę wysłano post o j-k? 13.12.13, 11:31 zamknięty Ton wypowiedzi ten sam, klon Joli-kotki. Moze sobie wzajemnie wyślijcie te paczki, czy bony... normalnych ludzi zostawiając w spokoju. Taaa... prosili o dowód. Chyba ułomku przy odbiorze, nie przy nadawaniu paczki. Odpowiedz Link Zgłoś
lady-z-gaga Re: Dlaczego na oślą ławkę wysłano post o j-k? 13.12.13, 11:37 zamknięty kubekwkropki napisała: > A mnie ostatnio o dowód prosili. tutaj poległaś - dopisz może, ze w tym samym okienku papierosy chciałaś kupic, będzie wiarygodniej Odpowiedz Link Zgłoś
claudel6 Re: Dlaczego na oślą ławkę wysłano post o j-k? 15.12.13, 00:23 zamknięty > A mnie ostatnio o dowód prosili. Dziwne nie? tak, dziwne i nieprawda. nie robią tego. nie ma obowiazku wysyłki własnej paczki, równie dobrze mozesz komuś przekazać czynność wysłania. moje paczki wysyła do kilku lat mój chłop, który nawet takiego samego nazwiska nie ma jak ja. nikt na poczcie NICZEGO nie sprawdza. Odpowiedz Link Zgłoś
atteilow Re: Dlaczego na oślą ławkę wysłano post o j-k? 13.12.13, 11:26 zamknięty Ja pier... lę następna! Wyślij ta paczkę z adresu firmy, popros sprzataczkę, zeby wyslała z wlasnego... wsadź te bony do Tesco w kopertę i po prostu wyslij bez adresu nadawcy, zrob cokolwiek, jesli chcesz pomóc, ale nie stawiaj wygórowanych warunków! Bo jesteś kolejna Jolą! Odpowiedz Link Zgłoś
kubekwkropki Re: Dlaczego na oślą ławkę wysłano post o j-k? 13.12.13, 11:31 zamknięty A przepraszam komu? Adresik jakiś? Nie mam ochoty na ryzyko, że nie dojdzie, a ja nie dojdę dlaczego nie doszło. Sprzątaczek, ani nikogo innego w moje życie prywatne nie angażuję - o tym ,że tu jestem na forum nie wie nawet osobisty mąż . Nie to nie. Wiem, że jest jedna dziewczyna z Warszawy chętna - jej dam i już. Mam nadzieje, że się potem na forum podzieli informacją, że żyję i nie mam trzeciej nogi. Odpowiedz Link Zgłoś
antyideal Re: Dlaczego na oślą ławkę wysłano post o j-k? 13.12.13, 11:36 zamknięty kubekwkropki napisała: Najchętniej wysłałabym paczkę/k > asę ale niestety nie da się anonimowo (ja przynajmniej nie odkryłam jak). A dla > mnie anonimowość jest ważna - moje prawo. Cos krecisz. Wysylalam jakis czas temu pomocową paczke dziewczynie z forum podajac fikcyjne dane (bo tez cenie sobie anonimowosc) i poszlo bez problemu Odpowiedz Link Zgłoś
ichi51e Re: Dlaczego na oślą ławkę wysłano post o j-k? 13.12.13, 11:43 zamknięty Ale przeciez na bo ach tesci jest nazwisko lalka widzialas kiedys te bony w ogole? DD Odpowiedz Link Zgłoś
ichi51e Re: Dlaczego na oślą ławkę wysłano post o j-k? 13.12.13, 11:44 zamknięty *bonach tesco Odpowiedz Link Zgłoś
atteilow Re: Dlaczego na oślą ławkę wysłano post o j-k? 13.12.13, 11:52 zamknięty Masz na mysli kupony znizkowe, typu "kup ubrania F&F za 50 dostaniesz rabat 10". To chyba nie o to kubkowi chodzi. Może o to takie bony jak czasem daja pracodawcy. Odpowiedz Link Zgłoś
ichi51e Re: Dlaczego na oślą ławkę wysłano post o j-k? 13.12.13, 12:09 zamknięty Chodzi mi o bony tesco z club card. Faktycznie sa tez bony neutralne jakby pieniezne. Dobrz wiedziec :p Odpowiedz Link Zgłoś
claudel6 Re: Dlaczego na oślą ławkę wysłano post o j-k? 14.12.13, 22:58 zamknięty co Ty pitolisz? każdy pretekst dobry, żeby usprawiedliwić swoje "niedasię". nigdy paczki na poczcie nie wysyłałaś? to spytaj może swoich asystetów czy sekretarek. wysyłając paczkę na poczccie mozesz wpisać adres z Marsa. Odpowiedz Link Zgłoś
lelija05 Re: Dlaczego na oślą ławkę wysłano post o j-k? 13.12.13, 11:28 zamknięty Mitomanki w akcji, w sumie dobry czas na takie numery. Odpowiedz Link Zgłoś
bei Kubku 13.12.13, 12:00 zamknięty Można coś wysłać, pieniążki też " anonimowo " Piszesz w danych Agnieszka Kowalska czy inna Dorota Stokrotka i podajesz jakiś adres też zmyślony. W ręku zostaje dowod nadania, w razie niedoręczenia można reklamować przesyłkę właśnie z tym dowodem. Szybkiego dobrego Odpowiedz Link Zgłoś
ailia No to czekamy 13.12.13, 12:59 zamknięty czekamy na relacje ze spotkania rafy i kubka może pójdą razem na kawę? i teraz potrzeba jedynie żeby się 0zalamana odezwała z adresem... Odpowiedz Link Zgłoś
kubekwkropki Re: No to czekamy 13.12.13, 13:12 zamknięty Na miejscu. Za wcześnie, wiec w Grycanie obok siedzę. Odpowiedz Link Zgłoś
kubekwkropki Re: No to czekamy 13.12.13, 13:35 zamknięty Ja nieustająco czekam. Do 14:00. Reduta. Ławki koło pralni Odpowiedz Link Zgłoś
rosapulchra-0 Re: No to czekamy 13.12.13, 13:38 zamknięty Ale byłyby jaja, gdyby się okazało, że kubek sama ze sobą gadała w tym wątku. Odpowiedz Link Zgłoś
rosapulchra-0 Re: No to czekamy 13.12.13, 13:39 zamknięty A jeszcze większe jaja by były, gdyby kubek okazała się jolą kotką i gadała sama ze sobą w tym wątku! Drogie modki wywaliły mój post, czego się spodziewałam. Biedne, jak bardzo muszą cierpieć na dpościsk, żeby tylko nikt się nie dowiedział, jakie naprawdę są Odpowiedz Link Zgłoś
iwles Re: No to czekamy 13.12.13, 15:11 zamknięty A ktoryz to twoj post w tym watku zostal wywalony? Odpowiedz Link Zgłoś
gemmavera Re: No to czekamy 13.12.13, 21:10 zamknięty rosapulchra-0 napisała: > Drogie modki wywaliły mój post, czego się spodziewałam. Biedne, jak bardzo musz > ą cierpieć na dpościsk, żeby tylko nikt się nie dowiedział, jakie naprawdę są Rosa, dawno się tak nie uśmiałam D Jeśli teoria Rosy nie zgadza się z faktami, tym gorzej dla faktów, no nie? Oj biedne my D Odpowiedz Link Zgłoś
rosapulchra-0 Re: No to czekamy 15.12.13, 15:49 zamknięty Post, w którym napisałam, że zona_mi wiedzie prym w usuwaniu postów osób, których nie lubi, delikatnie mówiąc, za to zostawia, bo pewnie nagle ślepoty dostała albo innego zaćmienia mózgu, posty swoich psiapółek z jej kliki. Daj mi linka do tego posta, proszę, a potem zacznij się śmiać Odpowiedz Link Zgłoś
zona_mi Re: No to czekamy 16.12.13, 10:19 zamknięty > Daj mi linka do tego posta, proszę, a potem zacznij się śmiać Tu, gapciu: forum.gazeta.pl/forum/w,567,148523290,148525244,Re_Dlaczego_na_osla_lawke_wyslano_post_o_j_k_.html Odpowiedz Link Zgłoś
bloopsar Re: No to czekamy 16.12.13, 11:59 zamknięty > > Daj mi linka do tego posta, proszę, a potem zacznij się śmiać > > Tu, gapciu: Ciekawe czy teraz odszczeka i przeprosi Czekamy Odpowiedz Link Zgłoś
rosapulchra-0 Re: No to czekamy 16.12.13, 12:45 zamknięty Ósmy cud świata! Cudownie wrócony post! Normalnie rozpłaczę się w radości!! Odpowiedz Link Zgłoś
iwles Re: No to czekamy 16.12.13, 12:51 zamknięty reakcja do przewidzenia, az do bólu do przewidzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
rosapulchra-0 Re: No to czekamy 16.12.13, 13:03 zamknięty Bardzo do przewidzenia, iwlesku. Znając wasze machlojki i fakt, że tego posta nie było przez ostatnich kilka dni, to zupełnie do przewidzenia reakcja. A teraz śmiej się głośno, aż do utraty tchu! Odpowiedz Link Zgłoś
aurita Re: No to czekamy 16.12.13, 13:32 zamknięty To sie nazywa chyba mania i kwalifikuje zeby skonsultowac to z psychiatra.... Odpowiedz Link Zgłoś
rosapulchra-0 Re: No to czekamy 16.12.13, 13:40 zamknięty Bla, bla, bla.. Ja swoje wiem, nasze kochane modki również. A twoje zdanie nie ma tu żadnego znaczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
bloopsar Re: No to czekamy 16.12.13, 14:40 zamknięty > Ja swoje wiem Jak każdy pacjent z manią prześladowczą Odpowiedz Link Zgłoś
to_ja_tola Re: No to czekamy 16.12.13, 13:57 zamknięty Matko jedyna!!! Jeszcze dziewczyna tych bonöw nie dostała???!!! Odpowiedz Link Zgłoś
misterni Re: No to czekamy 16.12.13, 14:03 zamknięty Rosa, ale on tam cały czas był, przysięgam Odpowiedz Link Zgłoś
aurita Re: No to czekamy 16.12.13, 14:16 zamknięty na 100% klamiecie swiat sie kreci przeciez wokol rosy.... Odpowiedz Link Zgłoś
rosapulchra-0 Re: No to czekamy 16.12.13, 14:20 zamknięty A ty kolejna moja fanka? Odpowiedz Link Zgłoś
rosapulchra-0 Re: No to czekamy 16.12.13, 14:25 zamknięty OK. Niech będzie. Zwracam honor. Jednak to nie zmieni zupełnie mojego zdania na temat modek i ich postępowania. Odpowiedz Link Zgłoś
gemmavera Re: No to czekamy 16.12.13, 21:43 zamknięty rosapulchra-0 napisała: > OK. Niech będzie. Zwracam honor. Tia, plujesz na lewo i prawo, a potem sobie napiszesz "zwracam honor" i myślisz, że sprawa załatwiona... > Jednak to nie zmieni zupełnie mojego zdania na temat modek i ich postępowania. Zdziwiłabym się, gdyby było inaczej. Odpowiedz Link Zgłoś
rosapulchra-0 Re: No to czekamy 16.12.13, 21:46 zamknięty Moje zachowanie wobec was jest tylko i wyłącznie konsekwencją waszego postępowania. Odpowiedz Link Zgłoś
gemmavera Re: No to czekamy 16.12.13, 22:50 zamknięty rosapulchra-0 napisała: > Moje zachowanie wobec was jest tylko i wyłącznie konsekwencją waszego postępowa > nia. Szkoda, że nie kumasz, że to działa w obie strony. Odpowiedz Link Zgłoś
kubekwkropki Re: No to czekamy 13.12.13, 13:39 zamknięty Rzeczywiście. Bardzo śmiesznie. To nie ja potrzebuje pomocy. Ale byle kubkowi na złość nie? Odpowiedz Link Zgłoś
rosapulchra-0 Re: No to czekamy 13.12.13, 13:43 zamknięty Jaja sobie robię Jak nie rozumiesz, to trudno, ale jak to się ma do tego, że opinie na forum są ci doskonale obojętne? Odpowiedz Link Zgłoś
kubekwkropki Re: No to czekamy 13.12.13, 13:50 zamknięty Kobiety w bambuko robionej mo sie szkoda zrobiło. Rzadko mam taki ludzki odruch. . Wiec proponuje pomoc, przyjeżdżam i czekam. Nikt nie przyjdzie to stracę trochę czasu i tyle. Ona straci bony. Ja je oddam komu innemu. Odpowiedz Link Zgłoś
przystanek_tramwajowy Re: No to czekamy 13.12.13, 14:03 zamknięty No i... --- Ja mówię dzieciom: Nie, nie przejedziesz się na koniku, ale jak wrócimy do domu, to co byście przejeździli w 30 sekund, dostaniecie do skarbonki. I też mają ogromne uśmiechy (by upartamama. Odpowiedz Link Zgłoś
kubekwkropki Re: No to czekamy 13.12.13, 14:05 zamknięty Koleżance w niebieskiej czapce i z ładna torebka. W Reducie. Odpowiedz Link Zgłoś
misterni Re: No to czekamy 13.12.13, 14:11 zamknięty No to super, mam nadzieję, że uda się teraz to przekazać załamanej. Odpowiedz Link Zgłoś
kubekwkropki Re: No to czekamy 13.12.13, 14:19 zamknięty Oddajcie komuś kto potrzebuje. Odpowiedz Link Zgłoś
gazeta_mi_placi Re: No to czekamy 13.12.13, 15:01 zamknięty To niech teraz Rafa się odezwie Odpowiedz Link Zgłoś
rosapulchra-0 Re: No to czekamy 13.12.13, 15:09 zamknięty Niech się załamana odezwie i potwierdzi, że bony dostała. Odpowiedz Link Zgłoś
misterni Re: No to czekamy 13.12.13, 15:17 zamknięty Niby jak miała dostać? Bony odebrała Rafa Koralowa. Teraz trzeba zdobyć namiar na Załamana, żeby jej wysłać. Odpowiedz Link Zgłoś
rafa-kolorowa Re: No to czekamy 13.12.13, 16:29 zamknięty mam bony 10 x 20 zł decydujcie mogę przesłać załamanej, mogę pomóc lokalnie jak chcecie bidy wkoło tyle, że aż strach a co do spotkania prawie się nie spotkałyśmy, bo stałam w innym miejscu niż kubek tzn miało być stoisko z chlebem i schody więc tam byłam obok MC donalds więc trzasnęłam kawkę punkt 14 poszłam wgłąb galerii napotykając po drodze kubka w okularach przeciwsłonecznych (no nie mogłam się powstrzymać ) z wyciągniętą ręką z białą kopertą pewnie bym nie zauważyła jej gdyby nie koperta więc potwierdzam kubek istnieje, bony istnieją - ważne do 2016 roku - czy użyte tego nie sprawdzę bo musiałabym nimi zapłacić po drodze kupiłam zajebiaszczy komplet szalik plus czapkę dla młodego w reniferki i dwa szaliki zmarzłam pieruńsko dopiero dotarłam Odpowiedz Link Zgłoś
rafa-kolorowa Re: No to czekamy 13.12.13, 16:34 zamknięty ps - kubas - dzięki za to że się pojawiłaś bo też nie wierzyłam, że przyjdziesz Odpowiedz Link Zgłoś
misterni Re: No to czekamy 13.12.13, 16:43 zamknięty Wydaje mi się, że trzeba by je przekazać mimo wszystko Nawiedzonej. Odpowiedz Link Zgłoś
naomi19 Re: No to czekamy 13.12.13, 18:33 zamknięty są tu mamy, które nie wyciągają, a nie raz piszą jak im ciężko i co jadają. jestem za tym, żeby pomóc właśnie im. Odpowiedz Link Zgłoś
atteilow Re: No to czekamy 13.12.13, 20:35 zamknięty A pogadałyście coś? Czy to wygladało jak szybkie przekazanie nielegalnego towaru, bez słowa, odbiór koperty i przejście obok? Musiało być zabawnie. Fajnie, że Kubek się pofatygowała. Doceniam, to jednak był gest. Nawet jesli glównym celem było zaprezentowanie samej siebie. Teraz zadecydujcie co z bonami zrobić. Swoją sugestię podtrzymuje, cała ta akcja jest spowodowana wpisem Ozalamanej... Odpowiedz Link Zgłoś
guderianka Re: Dziewczyny 13.12.13, 20:38 zamknięty Kubek-rafi fajnie, bardzo fajnie co za pozytywne zakończenie niefajnej przecież sprawy-jesteście wielkie Odpowiedz Link Zgłoś
przystanek_tramwajowy Re: Dziewczyny 13.12.13, 20:42 zamknięty Przepraszam, a mnie kto pochwali? To w końcu ja założyłam wątek, w którym spotkały się Rafa (jeszcze bez torebki) i Kubek (jeszcze bez okularów). --- Ja mówię dzieciom: Nie, nie przejedziesz się na koniku, ale jak wrócimy do domu, to co byście przejeździli w 30 sekund, dostaniecie do skarbonki. I też mają ogromne uśmiechy (by upartamama. Odpowiedz Link Zgłoś
kkalipso Re: Dlaczego na oślą ławkę wysłano post o j-k? 13.12.13, 15:18 zamknięty I nikt nie poszedł zalukać Odpowiedz Link Zgłoś
gazeta_mi_placi Re: Dlaczego na oślą ławkę wysłano post o j-k? 13.12.13, 18:11 zamknięty Zbyt mało czasu Odpowiedz Link Zgłoś
jola-kotka Re: Dlaczego na oślą ławkę wysłano post o j-k? 13.12.13, 18:59 zamknięty O coś mnie omineło hihi. Odpowiedz Link Zgłoś
gryzelda71 Re: Dlaczego na oślą ławkę wysłano post o j-k? 13.12.13, 19:03 zamknięty Pewnie zakupy biednym robiłaś. Odpowiedz Link Zgłoś
zuzann-a Re: Dlaczego na oślą ławkę wysłano post o j-k? 13.12.13, 19:15 zamknięty gryzelda71 napisała: > Pewnie zakupy biednym robiłaś. Odpowiedz Link Zgłoś
viviene12 Re: Dlaczego na oślą ławkę wysłano post o j-k? 13.12.13, 19:21 zamknięty zuzann-a napisała: > gryzelda71 napisała: > > > Pewnie zakupy biednym robiłaś. > > albo swieta polsierotkom organizowalas Odpowiedz Link Zgłoś
gazeta_mi_placi Re: Dlaczego na oślą ławkę wysłano post o j-k? 13.12.13, 20:44 zamknięty Odpowiedz Link Zgłoś
przystanek_tramwajowy Re: Dlaczego na oślą ławkę wysłano post o j-k? 13.12.13, 20:40 zamknięty jola-kotka napisał(a): > O coś mnie omineło hihi. Ty uważaj, żeby cię życie nie ominęło. Hi, hi, hi! --- Ja mówię dzieciom: Nie, nie przejedziesz się na koniku, ale jak wrócimy do domu, to co byście przejeździli w 30 sekund, dostaniecie do skarbonki. I też mają ogromne uśmiechy (by upartamama. Odpowiedz Link Zgłoś
0zalamana Re: Dlaczego na oślą ławkę wysłano post o j-k? 13.12.13, 20:59 zamknięty witajcie, odzywam się, w związku z informacją od przystanku, który mnie poinformował żebym się odezwała, można mailowo jakoś? Odpowiedz Link Zgłoś
kubekwkropki Re: Dlaczego na oślą ławkę wysłano post o j-k? 13.12.13, 21:04 zamknięty Napisała do mnie 0zalamana - ja już swoje zrobiłam. Odpowiedz Link Zgłoś
przystanek_tramwajowy Re: Dlaczego na oślą ławkę wysłano post o j-k? 13.12.13, 21:09 zamknięty Napisz do forumki o nicku: rafa-kolorowa. Ona odebrała te bony od kubkawkropki. --- Ja mówię dzieciom: Nie, nie przejedziesz się na koniku, ale jak wrócimy do domu, to co byście przejeździli w 30 sekund, dostaniecie do skarbonki. I też mają ogromne uśmiechy (by upartamama. Odpowiedz Link Zgłoś
kota_marcowa Re: Dlaczego na oślą ławkę wysłano post o j-k? 13.12.13, 21:14 zamknięty Hmm, a ja uważam, że powinna dać się zweryfikować na pomocnych. Skoro ktoś tak natrętnie i namolnie sępi, to nie powinien mieć z tym problemu. Chyba, że sytuacja nie jest taka klarowna Odpowiedz Link Zgłoś
buuenos Re: Dlaczego na oślą ławkę wysłano post o j-k? 13.12.13, 23:32 zamknięty Nie nabijajcie sie.Pogrzeb Jolka organizuje.zyczyc nieboszce coby obsuwy nie bylo.z uslugami to nie przelewki Odpowiedz Link Zgłoś
0zalamana Re: Dlaczego na oślą ławkę wysłano post o j-k? 13.12.13, 21:13 zamknięty przystanek, napisałam do niej maila. Odpowiedz Link Zgłoś
0zalamana Re: Dlaczego na oślą ławkę wysłano post o j-k? 13.12.13, 21:30 zamknięty napisala do mnie rafa kolorowa, że mamy przerowadzic jakąs akcję na forum pomocne mamy. Co w takim razie ja mam zrobić? Odpowiedz Link Zgłoś
przystanek_tramwajowy O rany! 13.12.13, 21:35 zamknięty Rafa! Zabrałaś te bony, żeby dać je Załamanej. Co jest grane? Nie chcecie jej pomóc? Uważacie, że jest oszustką i wyłudzaczką? Ok, ale przestańcie z niej robić idiotkę i się nad nią pastwić. To małe, podłe i płaskie. --- Ja mówię dzieciom: Nie, nie przejedziesz się na koniku, ale jak wrócimy do domu, to co byście przejeździli w 30 sekund, dostaniecie do skarbonki. I też mają ogromne uśmiechy (by upartamama. Odpowiedz Link Zgłoś
zuzann-a Re: O rany! 13.12.13, 21:39 zamknięty przystanek_tramwajowy napisał: > Rafa! Zabrałaś te bony, żeby dać je Załamanej. Co jest grane? Nie chcecie jej p > omóc? Uważacie, że jest oszustką i wyłudzaczką? Ok, ale przestańcie z niej robi > ć idiotkę i się nad nią pastwić. To małe, podłe i płaskie. > Dokładnie! > Ja mówię dzieciom: Nie, nie przejedziesz się na koniku, ale jak wrócimy do domu > , to co byście przejeździli w 30 sekund, dostaniecie do skarbonki. I też mają o > gromne uśmiechy (by upartamama. Odpowiedz Link Zgłoś
pingwinek4 Re: O rany! 13.12.13, 21:54 zamknięty Nie dzwie się ze później ematki dostają obsesji i na każdy post z nieznanego nicka krzycza troll. Rafa oddaj te bony Zalamanej w końcu to ona poprosila o pomoc i Kubek dla niej je oddala.Teraz zachowujesz się jak pies ogrodnika normalnie zal... Zapewne wszystkie nicki Jolka Kubek Rafa jak i Zalamana pochodzą z jednego kompa coz trzeba rozruszać ematki żeby odeszly od swiatecznych garów i się trochę pogryzły. Odpowiedz Link Zgłoś
rosapulchra-0 Re: Dlaczego na oślą ławkę wysłano post o j-k? 13.12.13, 21:35 zamknięty A dajcie tej dziewczynie te bony i będzie po sprawie. Jak się powiedziało A, to i B trzeba powiedzieć. Bony miały być dla załamanej, więc jej je dajcie w końcu Odpowiedz Link Zgłoś
kota_marcowa Re: Dlaczego na oślą ławkę wysłano post o j-k? 13.12.13, 21:40 zamknięty Wcale nie miały. Kubek dał je rafie do dowolnego wykorzystania i rafa ma jak najbardziej prawo osobę potrzebującą zweryfikować, co np ja i sporo wypowiadających się tu osób popiera, żeby nie dać np jakiemuś oszustowi. Odpowiedz Link Zgłoś
0zalamana Re: Dlaczego na oślą ławkę wysłano post o j-k? 13.12.13, 21:44 zamknięty o matko to dajcie komu chcecie, mam już tego dość...odechciewa się normalnie żyć, nie pisane mi jest cokolwiek.Dobranoc Odpowiedz Link Zgłoś
pingwinek4 Re: Dlaczego na oślą ławkę wysłano post o j-k? 13.12.13, 21:56 zamknięty kota_marcowa napisała: > Wcale nie miały. Kubek dał je rafie do dowolnego wykorzystania i rafa ma jak na > jbardziej prawo osobę potrzebującą zweryfikować, Taaa najlepiej niech Rafa odda je sobie Ludzie wy jeszcze w to wierzycie??? jak dzieci. Odpowiedz Link Zgłoś
misterni A guzik prawda 13.12.13, 22:05 zamknięty Na początku pomoc była dedykowana Załamanej. Dopiero pod wpływem waszego jazgotania Kubek stwierdziła, żeby dać komu uważacie. Weryfikatorki się znalazły. Żałosne. Odpowiedz Link Zgłoś
0zalamana Re: A guzik prawda 13.12.13, 22:08 zamknięty 0zalamana napisała: > rafa do mnie napisała w odpowiedzi co mam zrobić > > Idź na forum pomocne emamy i przeczytaj wątek na szpilce. > Wszystko jest tam napisane. > > forum.gazeta.pl/forum/f,615,Pomocne_emamy.html > Pozdrawiam > R-K > > > ja już idę spać, bo nie daję rady.... zapewne się tam zgłoszę jak stracę pracę > bo na razie to chyba mi się dobrze powodzi, dobranoc... pomyliłam wątki, wklejam z innego już chyba ze zdenerwowania i zmęczenia. Dziewczyny oddajcie komu chcecie, ja nie mam siły się tak poniżać, nie chce już nic. Odpowiedz Link Zgłoś
rafa-kolorowa Re: A guzik prawda 13.12.13, 22:11 zamknięty ale dlaczego nie chcesz nawet spróbować jeśli masz małe dochody z wynagrodzenia to normalnie ci się należy pomoc Odpowiedz Link Zgłoś
krolowa_online Re: A guzik prawda 13.12.13, 22:16 zamknięty daj jej spokoj, dziewczyna znizyla sie juz naprade nisko, daj jej te bony Jesli jest naciagaczka (chociaz w to nie wierze), Tobie nie ubedzie, a jesli przez Ciebie (w tym momencie to Ty bedziesz winna pani wladzo) dzieci nie zaznaja swiat-lepiej sie poczujesz? Wyslij jej bony i temat zamkniety. Zaczynam watpic w istnienie bonow i wierzyc w to ze 1 osoba bawi sie przed swietami w taki oto sposob Odpowiedz Link Zgłoś
misterni Re: A guzik prawda 13.12.13, 22:17 zamknięty ALe ona już tłumaczyła kilka razy. Z dochodami się nie kwalifikuje. Mają duże koszty, kredyt i nie starcza na bieżące potrzeby, mimo to jakoś jeszcze ciągną. Ale są święta i dziewczyna się załamała, bo nie ma za co cokolwiek zrobić z tej okazji. Odpowiedz Link Zgłoś
claudel6 Re: Dlaczego na oślą ławkę wysłano post o j-k? 14.12.13, 23:02 zamknięty ja pie..., ale wy jesteście głupie. słow brak. Odpowiedz Link Zgłoś
misterni Też tak uważam. Przestańcie się wygłupiać 13.12.13, 22:01 zamknięty i dajcie pony Załamanej Odpowiedz Link Zgłoś
przystanek_tramwajowy Re: Też tak uważam. Przestańcie się wygłupiać 13.12.13, 22:04 zamknięty Rafa jest teraz strasznie ważna. Ma bony i to ona zdecyduje, komu je da. Będzie się tym upajać! Nareszcie ma władzę! Naprawdę uważacie, że ktokolwiek, komu taka pomoc nie jest naprawdę potrzebna, dałby się tak upokarzać i tak sobą forum wycierać, jak wy to robicie z Załamaną? --- Ja mówię dzieciom: Nie, nie przejedziesz się na koniku, ale jak wrócimy do domu, to co byście przejeździli w 30 sekund, dostaniecie do skarbonki. I też mają ogromne uśmiechy (by upartamama. Odpowiedz Link Zgłoś
misterni Re: Też tak uważam. Przestańcie się wygłupiać 13.12.13, 22:08 zamknięty Okropne to wszystko, tez nie wierzę, że osoba która nie potrzebuje pomocy wystawiłaby się na taki pręgierz. Odpowiedz Link Zgłoś
rhaenyra Re: Też tak uważam. Przestańcie się wygłupiać 13.12.13, 22:38 zamknięty no dokladnie kurde zygac sie chce na to wszystko Odpowiedz Link Zgłoś
jagienka75 Re: Też tak uważam. Przestańcie się wygłupiać 13.12.13, 22:53 zamknięty Nareszcie ma władzę! Naprawdę uważacie, że ktokolwiek, komu ta > ka pomoc nie jest naprawdę potrzebna, dałby się tak upokarzać i tak sobą forum > wycierać, jak wy to robicie z Załamaną? najwidoczniej babki mają jakieś problemy, skoro w ten sposób odreagowują i dzięki upodleniu drugiego człowieka czują się lepiej. nie ma to, jak dowartościować się kosztem kogoś, kto ma gorzej w życiu. jeśli rzeczywiście ktoś bawi się kosztem załamanej, na takie indywidua jest tylko jeden sposób. dorwać podstępem, wytrzaskać po ryju i przeciągnąć pyskiem po gołym chodniku, aż do krwi. na pewno więcej takiego numeru żadna z nich by nie wywinęła, chociaż czytając to forum wcale by mnie nie zdziwiło, gdyby robiła to tylko jedna osoba, która dla zabawy założyła sobie np kilka nicków. mało tu wariatów? Odpowiedz Link Zgłoś
zuzann-a Re: Dlaczego na oślą ławkę wysłano post o j-k? 13.12.13, 21:37 zamknięty Jezu, dajcie te bony załamanej i po sprawie. Odpowiedz Link Zgłoś
kubekwkropki Re: Dlaczego na oślą ławkę wysłano post o j-k? 13.12.13, 21:49 zamknięty Róbcie tak, żeby było sprawiedliwie. Nie czytałam wątku z prośbą o pomoc. Zobaczyłam tylko, że ktoś kogoś oszukał - tak zrozumiałam. Krętactwa i manipulowania nie znoszę organicznie - wiec impulsywnie chciałam pomóc wkręcanej. Nie znam sytuacji - szczerze mówiąc to jest największy problem z pomocą - weryfikujcie, jeśli jeden krętacz drugiego krętacza naciąga. Odpowiedz Link Zgłoś
przystanek_tramwajowy Re: Dlaczego na oślą ławkę wysłano post o j-k? 13.12.13, 21:57 zamknięty Niektórym na tym forum ego dzisiaj urosło do niewiarygodnych rozmiarów! Nie dość, że zdemaskowały naciągaczkę i oszustkę, co chciała posiąść podstępem bony do Tesco, to jeszcze sobie z niej jaja zrobiły. Ręce i cycki opadają do samej ziemi. --- Ja mówię dzieciom: Nie, nie przejedziesz się na koniku, ale jak wrócimy do domu, to co byście przejeździli w 30 sekund, dostaniecie do skarbonki. I też mają ogromne uśmiechy (by upartamama. Odpowiedz Link Zgłoś
alexa0000 Re: Dlaczego na oślą ławkę wysłano post o j-k? 13.12.13, 22:05 zamknięty Zenada, cos paskudnego. Odpowiedz Link Zgłoś
rafa-kolorowa Re: Dlaczego na oślą ławkę wysłano post o j-k? 13.12.13, 22:07 zamknięty przystanek - ja uważam tak: zaproponowałam załamanej że normalnym trybem przeprowadzimy weryfikację przez PE o ile się w ogóle BJ zgodzi bawić w to - ale zakładam w dobrej wierze że tak napisałam załamanej że proszę o to żeby poddała się weryfikacji przez PE bony są i ja ich nie wykorzystam - tym bardziej że posiadłam je niejako przypadkiem bo nie ukrywam że jechałam tam na pałę z przekonaniem że to podpucha - ale jednak bony faktycznie są wokół jest tyle osób które potrzebują wsparcia, że chciałabym żeby kubka zaangażowanie i poniekąd niechcący moje nie poszło w gwizdek a PE to zweryfikuje jeśli załamana nie przejdzie weryfikacji to bony trafią do BJ i ona już będzie wiedziała co z nimi zrobić Odpowiedz Link Zgłoś
misterni Re: Dlaczego na oślą ławkę wysłano post o j-k? 13.12.13, 22:10 zamknięty Ale to jasne, że Załamana nie przejdzie tej weryfikacji, bo mają za duże dochody. Ta sytuacja już była na tyle sposób przemaglowana, że chyba już wszyscy powinni wiedzieć o co chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
naomi19 Re: Dlaczego na oślą ławkę wysłano post o j-k? 13.12.13, 22:20 zamknięty wystarczy, że Załamana poda swoje dane, dokumenty o zatrudnieniu z kwotą np 3-4000zł i przedstawi dokumenty, że kredytu ma np 2 500 tys do tego za mieszkanie tyle a tyle i już widać, że osoba rzeczywiście jest potrzebująca a jak nie chce... to widać nie potrzebuje, dajmy bony tym naprawdę potrzebującym, chodźmy do wątku o jakimś tanim gotowaniu, tam dziewczyny piszą ile zarabiają Odpowiedz Link Zgłoś
krolowa_online Re: Dlaczego na oślą ławkę wysłano post o j-k? 13.12.13, 22:23 zamknięty cos ty, 10 000 zarabia i lasi sie na bony za 200 zl dajcie dziewczynie spokoj, przestanie rzadzic nie swoim, chcecie pomagac same-wtedy sobie weryfikujcie, komu pomozecie przez Was jakies dzieci nie zaznaja swiat Odpowiedz Link Zgłoś
alexa0000 Re: Dlaczego na oślą ławkę wysłano post o j-k? 13.12.13, 22:16 zamknięty Ja pindole, Rafa, chcesz dobrze, ale powiem ci, ze takie upokarzanie i bawienie sie czlowiekiem jest straszne. A to robione jest wlasnie Zalamanej. Wiem,ze ty to widzisz w inny sposob, ale uwierz- inni widza to inaczej. Odpowiedz Link Zgłoś
rosapulchra-0 Re: Dlaczego na oślą ławkę wysłano post o j-k? 14.12.13, 09:54 zamknięty Tym bardziej, że pomoc idzie z forum EMAMA, a nie POMOCNE EMAMY. Może jeszcze policję, prokuraturę i straż miejską zatrudnijmy do weryfikacji załamanej? Odpowiedz Link Zgłoś
claudel6 Re: Dlaczego na oślą ławkę wysłano post o j-k? 14.12.13, 23:05 zamknięty popie...ło ją. czytam to i rzygać mi się chce. Odpowiedz Link Zgłoś
nanuk24 Re: Dlaczego na oślą ławkę wysłano post o j-k? 13.12.13, 22:45 zamknięty > wokół jest tyle osób które potrzebują wsparcia, To przez chwile przestan myslec o osobach wokol i przestn rozporzadzac sie nieswoimi bonami. Pomoz ludziom wokol za swoje. Odpowiedz Link Zgłoś
rosapulchra-0 Re: Dlaczego na oślą ławkę wysłano post o j-k? 14.12.13, 09:52 zamknięty Ale co chcesz weryfikować? Dziewczyna już raz podała adres swój i niczego nie zyskała. Od początku bony były dla niej przeznaczone, nie dla innych biednych wokół. Dlatego nie ma co poniżać więcej laski tylko jej wysłać te bony i już. Jak chcesz rozdać te bony? Dasz 10 osobom bo jednym i każdy poleci zrobić wielkie zakupy za 20 zł? No nie żartuj. Daj kobiecie, niech zrobi dzieciom kolacje i prezenty i sama spokojnie spędź swoje święta. Jola nawaliła kupę, nie pierwszy raz, to chociaż ty doprowadź sprawę do końca. A jeśli to przekręt? To trudno. Nadal to nie oznacza, że nie należy pomagać potrzebującym. Odpowiedz Link Zgłoś
barbibarbi Re: Dlaczego na oślą ławkę wysłano post o j-k? 14.12.13, 10:03 zamknięty Jessssuuuu! Jaja sobie robicie? Tak się handryczycie o te 200 zł jakbyście załamanej miały domek wybudować. To tylko dwie stówy, weryfikacja, sracja - dać jej i koniec! Ona zdaje się już tłumaczyła dlaczego trudno będzie zweryfikować, ile można tłumaczyć? Skecz mi się przypomina Pazury, jak jakaś pańcia dawała 2 zł bezdomnemu i tak obracała monetą i mówiła żeby przypadkiem nie zmarnował tych pieniędzy - a on jej: "dobrze, domek sobie kupię!" Odpowiedz Link Zgłoś
pingwinek4 Re: Dlaczego na oślą ławkę wysłano post o j-k? 13.12.13, 21:59 zamknięty Zalamana a tak w ogole to z jakiego miasta jesteś? bo w tlumie gryzących się matek nie mogę doczytać. Odpowiedz Link Zgłoś
atena12345 Link do pomocnych 13.12.13, 22:02 zamknięty forum.gazeta.pl/forum/f,615,Pomocne_emamy.htoml Jakby 0zalamana była zainteresowana Ps. Czytam wątek i nie wierzę... Odpowiedz Link Zgłoś
kroliczyca80 Re: Link do pomocnych 13.12.13, 22:26 zamknięty Prawidłowy link: forum.gazeta.pl/forum/f,615,Pomocne_emamy.html Ciekawa jestem, jak się potoczą losy bonów Jakby co, na pomocnych jest np. niepełnosprawny Daniel, którym opiekuje się coraz bardziej niepełnosprawna matka, ledwo ciągną, mają tysiaka miesięcznie. Bieda jest wszędzie, ja nauczyłam się kierować pomoc tylko tam, gdzie jest ona naprawdę potrzebna. Zostałam widowiskowo wyrolowana przez kilka takich załamanych na pomocnych, zraziłam się. Odpowiedz Link Zgłoś
kubekwkropki Re: Link do pomocnych 13.12.13, 22:28 zamknięty Oddałam te bony w dobrej wierze. Już nie są moje. Dla mnie to był drobiazg - było minęło. Zróbcie tak, żeby było możliwie "czysto" i uczciwie. Odpowiedz Link Zgłoś
przystanek_tramwajowy Re: Link do pomocnych 13.12.13, 22:33 zamknięty Stworzyłam najbardziej żenujący wątek roku. Bitwa o bony do Tesco i dyskusja, kto jest bardziej godny, żeby je dostać. I czy wystarczy, jak kandydatka wyśle dokumenty, czy może jeszcze powinna ofiarodawczyni z wdzięczności buty wylizać. A może ma iść po te bony na kolanach? --- Ja mówię dzieciom: Nie, nie przejedziesz się na koniku, ale jak wrócimy do domu, to co byście przejeździli w 30 sekund, dostaniecie do skarbonki. I też mają ogromne uśmiechy (by upartamama. Odpowiedz Link Zgłoś
alexa0000 Re: Link do pomocnych 13.12.13, 22:36 zamknięty > Stworzyłam najbardziej żenujący wątek roku Tak, przykro to pisac, ale wlasnie tak. Odpowiedz Link Zgłoś
claudel6 Re: Link do pomocnych 14.12.13, 23:07 zamknięty a tobie rączki by odpadły gdybys zapakowała te bony w kopertę i wysłala pocztą na adres załamanej? musiałas robić ten cyrk z jakąs galeria handlową? czemu taka rafa ma byc niby bardziej wiarygodna niz załamana? wielka pani sie znalazła, królowa normalnie. Odpowiedz Link Zgłoś
rafa-kolorowa Re: Link do pomocnych 13.12.13, 22:32 zamknięty podpytaj BJ co z tym fantem zrobić bo ja chcę się uczciwie pozbyć tego śmierdzącego jaja - jakbym wiedziała, że takie awantury na forum będą to bym w życiu po nie nie pojechała Odpowiedz Link Zgłoś
raczek47 Re: Link do pomocnych 13.12.13, 22:39 zamknięty weź, kuźwa oddaj te bony załamanej, z czego robisz halo? Z 200-u zł.?To co kupiłaś przy okazji czekania na kubka jest pewnie tyle warte albo i więcej, a dziewczyna i tak się dość upokorzyła. To nei jest nie wiadomo jaka kwota żeby ją dzielić na ileś osób albo rozwazać, kto bardzie potrzebuje. bo tak mysląc można kupić za te bony worek ryżu i wysłać do Etiopii.Tam jest tyle potrzebujących. Odpowiedz Link Zgłoś
haydut Re: Link do pomocnych 13.12.13, 22:53 zamknięty Raczek 47 Wyjelas mi to z ust! Ja juz swoje w innym watku napisalam. Przykro sie to wszystko czyta, i smieszno i straszno Odpowiedz Link Zgłoś
kroliczyca80 Re: Link do pomocnych 13.12.13, 22:45 zamknięty Bj, podejrzewam, ma lepsze zajęcia niż zarządzanie jematkowym bonem Wyslalam jej juz wcześniej linka do naszej jatki, ale pewnie nas oleje I będzie miała rację Odpowiedz Link Zgłoś
misterni Re: Link do pomocnych 13.12.13, 22:48 zamknięty Tja, wszechmogąca Bj Nich Bóg broni Załamaną od kontaktu z nią, ta by ją dopiero zdeptała kroliczyca80 napisała: > Bj, podejrzewam, ma lepsze zajęcia niż zarządzanie jematkowym bonem Wyslalam > jej juz wcześniej linka do naszej jatki, ale pewnie nas oleje I będzie miała > rację Odpowiedz Link Zgłoś
kroliczyca80 Re: Link do pomocnych 13.12.13, 22:51 zamknięty Bj jest, jaka jest, ale odwala kawał dobrej roboty, zupełnie za darmoche. Komu by się chciało? Odpowiedz Link Zgłoś
misterni Re: Link do pomocnych 13.12.13, 23:00 zamknięty Wielu ludziom się chce i to robi bez szumu w ogół siebie, a przede wszystkim z poszanowaniem godności tego, komu pomagają. Odpowiedz Link Zgłoś
atena12345 Re: Link do pomocnych 14.12.13, 07:47 zamknięty misterni napisała: > Wielu ludziom się chce i to robi bez szumu w ogół siebie, a przede wszystkim z > poszanowaniem godności tego, komu pomagają. Ten wątek jest tego przykładem Odpowiedz Link Zgłoś
misterni Re: Link do pomocnych 14.12.13, 11:16 zamknięty Mówię o zorganizowanej pomocy, nie o tym wątku. Odpowiedz Link Zgłoś
nanuk24 Re: Link do pomocnych 13.12.13, 22:49 zamknięty Bozesz Ty moj, widzisz i nie grzmisz. Co do tego ma BJ? Odpowiedz Link Zgłoś
hermenegilda_zenia Re: Link do pomocnych 13.12.13, 22:50 zamknięty Rafa to co robisz jest kompromitujące.... dla ciebie. Sprawa bonów wyszła w związku z wątkiem załamanej i dla niej były przeznaczone. Robienie z tego licytacji na zasadzie "teraz pomacham bonami na forach dla zdesperowanych i łaskawie zdecyduję kto jest najbardziej godny" jest naprawdę poniżej jakiegokolwiek poziomu. Te bony powinny trafic do załamanej - nikogo innego. Powiem szczerze, że takiego poziomu żenady tutaj jeszcze nie uświadczyłam. Odpowiedz Link Zgłoś
kubekwkropki Re: Link do pomocnych 13.12.13, 22:54 zamknięty Starczy chyba. Dajcie te bony załamanej. A ja się zobowiązuję przekazać 200zł pomocnym emamom. Jakoś to zorganizujemy chyba - choćby przez Rafę - jest z Warszawy. Odpowiedz Link Zgłoś
przystanek_tramwajowy Re: Link do pomocnych 13.12.13, 23:00 zamknięty Kubek! Niniejszym odszczekuję wszystko złe, co napisałam na twój temat. Masz babo klasę! --- Ja mówię dzieciom: Nie, nie przejedziesz się na koniku, ale jak wrócimy do domu, to co byście przejeździli w 30 sekund, dostaniecie do skarbonki. I też mają ogromne uśmiechy (by upartamama. Odpowiedz Link Zgłoś
kubekwkropki Re: Link do pomocnych 13.12.13, 23:34 zamknięty forum.gazeta.pl/forum/w,615,148536058,148536058,ktoras_z_Pan_organizujacych_pomoc_z_Warszawy.htmln/t Odpowiedz Link Zgłoś
kubekwkropki Re: Link do pomocnych 13.12.13, 23:43 zamknięty forum.gazeta.pl/forum/w,615,148536058,148536058,ktoras_z_Pan_organizujacych_pomoc_z_Warszawy.html źle się wkleiło, n/t Odpowiedz Link Zgłoś
buuenos Re: Link do pomocnych 14.12.13, 00:04 zamknięty Kubkuwkropki milo,ze jestes i dzialasz nie geba a czynami. Rafa! dziewczyno nie rob zenady!oddaj bony zalamanej bo dla niej sa przeznaczone!! chyba,ze pod otoczka pomocy sama chcesz je zagarnac.Kuzwa 200 zlotych a ty sie zachowujesz jakbys budzetem panstwa na najblizsze 10 lat miala dysponowac.wstydz sie!!A w ogole na miejscu zalamanej mialabym w Doopie taka pomoc,jedna obiecuje,druga niby pomoc chce ALE nie da,trzecia powolywac komisje chce..Co tu sie dziwic,ze smolenska katastrofa wiecznie na tapecie..Na wlasnym podworku nie sposob sie dogadac. Odpowiedz Link Zgłoś
bei Jejq 13.12.13, 23:50 zamknięty Jak tak dalej pójdzie to kubek będzie wyzyskany Odpowiedz Link Zgłoś
jola-kotka Re: Jejq 14.12.13, 00:29 zamknięty Dajcie te bony ozałamanej laska zgarnie razem 1000 zł a ja wiem,że jej opowieść nie jest do końca prawdą chyba,ze to wyjatek mieszkanki bloku z wielkiej płyty,,pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
buuenos Re: Jejq 14.12.13, 00:35 zamknięty A na koniec cie zje jolka Jolka.. Z drugiej strony ta Rafa Koralowa pojawila sie tak znienacka..Badz tu czlowieku madry.. Odpowiedz Link Zgłoś
rafa-kolorowa Re: Jejq 14.12.13, 01:10 zamknięty pojawiła się znienacka bo tak wyszło miała dobre chęci - nieważne - trzeba zmieszać z błotem, bo suka wredna rządzi się nie swoimi bonami, jak ona w ogóle śmie świnia jedna -no nie? ale naprawdę żadnej z was nie przyszło do głowy, że w necie jest mnóstwo naciągaczy, kombinatorów i dziwnych stworzeń realnie udało mi się pomagać w 2011 roku jak miałam z czego - za swoje dzieki pośrednictwu Lei - w tamtym okresie śledziłam też uważnie wiele wątków o pomoc i niektóre były żenujące - aż wstyd czytać jakie ludzie cuda wyprawiali żeby tylko paczki i kasę dostać potem niestety dopadł i mnie kryzys i na pomoc mnie nie stać więc mogę jedynie służyć pośrednictwem poczytajcie sobie jakie cuda wianki tworzą czasem osoby wyłudzające w necie wszystko a o kaczmarku już zapomniały? wybzykał nawet dziewczynę która była nominowana jako zwykły bohater w 2011 roku a wszyscy słali, słali, słali bo on taki biedny i nie chodzi o to że bony - co to jest 200 zł? to tak naprawdę niewiele - dziś wydałam równowartość prawie połowy tego bonu, ale żadna z was nie pomyślała, żeby dzieciakom zrobić na święta pczakę z PE - wszystkie rzucacie mi się do gardła jakim prawem chcę zweryfikować prawdomówność forumki tylko daj daj daj - ponieważ kubek się wkurzyła tą sytuacją i podjęła decyzję że chce przekazać bony zalamanej a dodatkowo chce przekazać 200 zł na forum PE to ja się mogę wyłącznie jako pośrednik dostosować i tyle - ale jest mi wstyd, że swoim gadaniem wymusiłyście na niej taką decyzję - ona zapewne teraz się 100 razy zastanowi zanim pomoże a ja też już raczej nie będę robić za detektywa i jechać na drugi koniec miasta żeby sprawdzić kto siedzi po drugiej stronie monitora mało tego żadnej z was z Warszawy dooooopska nie chciało się ruszyć po te bony - tylko rzucałyście fochy że pewnie następna ściema - zero granicy tolerancji i zaufania ale już szerokie pole tolerancji płynie w stronę załamanej - bo pomiauczała na forum, jolka dołożyła swoje własnym zachowaniem i wam jej jeszcze bardziej szkoda ale paskudnie zalamana się przedstawiła, nie ma jak jej zweryfikować a mnie się lampka pali - dziwię się że nie wam mało tego - dam sobie głowę uciąć że żadna doooopska nie ruszy żeby w miejscu zamieszkania załamanej te bony dostarczyć - jeśli jest z Warszawy to baaardzo chętnie dostarczę jej te bony osobiście moim zdaniem gdyby załamana nie miała nic do ukrycia wysłałaby komu trzeba dokumenty weryfikacyjne w zakresie - wypłaty tyle i tyle, wydatków tyle i tyle - i już - po bólu ale nie - lepiej pierdyknąć focha jak stąd do los angeles - "nic już nie chcę", "dajcie mi spokój", "to nie wasza sprawa" tylko wybaczcie - mnie się serce kroi jak widzę tabelkę potrzebujących dzieciaków zweryfikowanych a raczej wzbudza we mnie zdumienie bezczelność jednorazowego nicka na forum który mówi daj bo ja pisze prawdę - a że nie chcę udokumentować to co tam naprawdę - jeśli już tak się upieracie przy pomaganiu to róbcie to z głową z mojej strony to tyle Odpowiedz Link Zgłoś
naomi19 Re: Jejq 14.12.13, 09:38 zamknięty Rafa- napisałaś wszystko, co ważne. Brawo. Za rok ja sobie utworzę nowy nick i będę płakać, jak ciężko. Nie wyślę dokumentów, bo nie. A dla córki zażyczę sobie Xboxa. A inne dzieci będą sobie czekały w kolejce. FUJ!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kota_marcowa Re:Rafa 14.12.13, 09:51 zamknięty 10/10 Są ludzie, którzy z żebrania zrobili sobie niezły biznes. Odpowiedz Link Zgłoś
claudel6 Re: Jejq 14.12.13, 23:14 zamknięty >ale żadna z was nie pomyślała, żeby dzieciakom zrobić na święta pczakę z PE - wszystkie rzucacie mi się do gardła jakim prawem chcę zweryfikować prawdomówność forumki to ja się zgłaszam. w tym miesiącu wydałam 7 stów na pomoc na święta na Pomocnych oraz w akcji Gwiazdka. mam prawo napisać, ze zachowujesz się karygodnie? Odpowiedz Link Zgłoś
buuenos Re: Jejq 14.12.13, 00:29 zamknięty Kubek dal bony dla zalamanej,wiec jaki wyzysk tu widzisz? Odpowiedz Link Zgłoś
jola-kotka Re: Jejq 14.12.13, 00:39 zamknięty Niech najpierw kubek sprawdzi co i jak zanim odda bony ozałamanej,niech je da guderiance Odpowiedz Link Zgłoś
naturella Re: Jejq 14.12.13, 01:13 zamknięty Ja pier. Co za wątek, co za historia. Kubek szacun. Mam nadzieje ze Załamana dostanie wreszcie te bony, bo weryfikacje dochodów i robienie piramidy potrzebujących zeby przekazać 200 są żenujące. Zwłaszcza w kontekście tego luksusowego powiewu spotkania w Reducie i zakupów po drodze. Odpowiedz Link Zgłoś
0zalamana Re: Jejq 14.12.13, 04:56 zamknięty Boze dziewczyny ja spac nie moge od wieczora, jestem na lekach. Jola klamiesz jak z nut, nic od Ciebie nie dostalam, a ty piszesz ze ja 1000 zgarne? Od kogo? Przez Ciebie dosc mam kłopotow! Spac nie moge, wkoncu przed samymi swietami jestem zbeltana z blotem chodz nic nawet nie dostalam. Ten kurier jedzie 2 tyg. Moje dziecko pytalo czy bedzie mikolaj ja przez Ciebie naobiecywalam ze spelni sie twoje marzenie o tym prezencie, nie mowilam co, ale ma tylko jedno marzenie. No widzicie co ja mam zrobic? Swinstwo mi zrobilas i tyle. Napisalam jak zarabiamy, ile wydajemy, jest ciezko, nie jestem bez srodkow do zycia bo mamy pensje. Jakbym oszukiwala to napisac powinnam ze nie pracuje itd. Mnie to wszystko boli, spac nie moge cala noc Odpowiedz Link Zgłoś
oteczka Re: Jejq 14.12.13, 05:17 zamknięty wiesz sama sobie jesteś winna ,bo jak nie jesteś trollem a twoja sytuacja jest prawdziwa to dostałaś tyle dobrych rad i z nich trzeba było skorzystać a nie dać wkręcić się w głupią zabawę ,gorzej niż głupią bo okrutną ,co ty naiwna myślałaś że napiszesz i już Ci ludzie będą słać paczki ? najgorzej że ten troll kubek poleciał na forum pomocnych mam nadzieję że tam nikogo nie wkręci Odpowiedz Link Zgłoś
0zalamana Re: Jejq 14.12.13, 05:33 zamknięty Ja nie napisalam nic aby mi ktos dal. Czytalas? To jola zaproponowala, od tego sie zaczelo. Wkrecala mnie od tamtej pory. Mi jest przykro z tego powodu ze wyszly inne przykrosci. Ja po jednym jej klamstwie uwierzylam znow i tak 2 tyg mnie kołowala. Bawiła sie mna, jej siostra też. Ale co to za satysfakcja dla niej. Wygospodarowalam na te buty, jakbym wiedziala to chyba bym sie wstrzymala, i miala na swieta troche. Chociaz dziecko tez nie moglo chodzic w trampkach. Jola mam nadzieje i zycze Ci ze chociaz tobie swieta sie udadza Odpowiedz Link Zgłoś
krolowa_online Re: Jejq 14.12.13, 05:59 zamknięty dziewczyno, jesli jestes prawdziwa , to idz juz stad, bo tu siedza kanalie albo jedna kanalia, jeszcze bardziej Cie upokorza, po co Ci to. Tak jak i w realu, a tymbardziej na forum takie scierwa bez sumienia beda sie bawic czyims kosztem do upadlego. Bony tez nie istnieja. Ktos sie Toba bawi. Idz i nie wracaj, poszukaj gdzies indziej. Odpowiedz Link Zgłoś
jagienka75 Re: Jejq 14.12.13, 08:53 zamknięty 0zalamana napisała: > Ja nie napisalam nic aby mi ktos dal. Czytalas? To jola zaproponowala, od tego > sie zaczelo. Wkrecala mnie od tamtej pory. Mi jest przykro z tego powodu ze wys > zly inne przykrosci. Ja po jednym jej klamstwie uwierzylam znow i tak 2 tyg mni > e kołowala. Bawiła sie mna, jej siostra też. rozmawiałaś z jolką-świrusem i jej "siostrą"? mogłaś od razu iść na Pomocne, jak proponowały Ci wcześniej dziewczyny a tymczasem możesz mieć problemy przez kogoś, kto jest najwyrazniej niezrównoważony psychicznie i po 9 msc opuścił oddział SZPITALA PSYCHIATRYCZNEGO. Odpowiedz Link Zgłoś
0zalamana Re: Jejq 14.12.13, 09:00 zamknięty Jagienka, ja jej nie znalam zadeklarowala sie sama z siebie, nie mialad tupetu isc na tamto forum prosic o pomoc przy naszych dochodach. Moj post powstal z tego tytulu ze chcialam sie wyżalic, nikogo o pomoc nie prosilam Odpowiedz Link Zgłoś
jagienka75 Re: Jejq 14.12.13, 09:04 zamknięty ale rozmawiałaś z tym czubem choćby przez telefon? chyba sama teraz widzisz, że to osoba zaburzona/niespełna rozumu??? Odpowiedz Link Zgłoś
0zalamana Re: Jejq 14.12.13, 09:28 zamknięty Ani razu do mnie nie zadzwonila! Na smsy odpisywala co kilka godzin, a nawet dni! Zbywala mnie wczesniej piszac ze ma byc kurier i wiecej kontaktu nie było Odpowiedz Link Zgłoś
pearlinee Re: Jejq 14.12.13, 09:01 zamknięty a co to ma być za prezent dla Twojego dziecka? Bo nie dam rady przekopać się przez tamten wątek Odpowiedz Link Zgłoś
kroliczyca80 Re: Jejq 14.12.13, 14:26 zamknięty Chyba to: gra ale nie wiem, czy na PC czy na konsolę. Odpowiedz Link Zgłoś
annajustyna Re: Jejq 16.12.13, 18:38 zamknięty To o to ten caly ambaras, ze dzeicko gry nie dostanie, bom zglupla juz?! Odpowiedz Link Zgłoś
claudel6 Re: Link do pomocnych 14.12.13, 23:10 zamknięty aaa..to stąd te 200 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
barbibarbi Re: Link do pomocnych 14.12.13, 10:10 zamknięty daj jej te bony, i stówę od siebie dorzuć - za poniżanie człowieka. Przecież prawie wszystkie tu piszą żeby dać załamanej, czego jeszcze ci brakuje? Może badania krwi zaproponuj załamanej, jak ma anemię z niedożywienia - DAJ, jak nie ma - weryfikuj dalej. Żenada normalnie Odpowiedz Link Zgłoś
guderianka Resprawa powinna być prosta 14.12.13, 08:38 zamknięty Kubka ruszył emocjalnie wątek o załamanej i jolce zaproponował załamanej pomoc w postaci bonów do tesco-szukał kogoś kto będzie je gotów odebrać rafa się zgodziła odebrać-bardziej dla jaj bo nie wierzyła w istnienie kubka a tym bardziej bonów ale kubek był i jest rzeczywisty-bony tak samo rafa ma w ręce bony dla załamanej i powinna je jej przesłać a nie robić teraz weryfikację-troll nie troll, kłamie nie kłamie- slowo się rzekło, trzeba go dotrzymać i być fair wobec siebie , wobec kubka i wobec nicku załamana robiąc teraz casting zachowuje się wg mnie żenująco, wszystko wygląda na zabawę cudzym kosztem zakładała że kubka nie ma-a kubek jest zakłada teraz że załamanej się nie należy (o czym nie ma prawa decydować)-a jeśli jest inaczej ? Oddaj bony i skończ ten cyrk-ja pierdaczę idą święta i mamy tu piękny popis przygotować do nich , duchowości i chrześcijańskiego miłosierdzia Odpowiedz Link Zgłoś
jagienka75 Re: Resprawa powinna być prosta 14.12.13, 08:48 zamknięty a może nikomu nie da tych bonów, tylko zatrzyma dla siebie. ematki niby takie bogate, a jak co do czego, to i na bony za dwie stówy niczym hieny się rzucą Odpowiedz Link Zgłoś
naomi19 Re: Resprawa powinna być prosta 14.12.13, 09:42 zamknięty Nie sądż wg siebie. Tylko jej się chciało zapieprzać na drugi koniec miasta po jakieś bony, które nie wiadomo czy będą. Nie chciała ich dać bez potwierdzenia sytuacji- TO CHYBA NORMALNE? Tak robią wszystkie instytucje, fora internetowe, fundacje. Nikt nie wysyła 'na gębę'. Wszyscy potrzebujący wysyłają co trzeba, bo pomocy potrzebują i to nie jest upokorzenie. Często upokorzeniem jest wyciąganie rąk, samo przesłanie dokumentów to czysta formalność. W ten sposób odpada część naciągaczy. Wy się zachowujecie, jakbyście 2 dni żyły i nigdy o czymś takim nie słyszały... Odpowiedz Link Zgłoś
guderianka Re: Resprawa powinna być prosta 14.12.13, 09:47 zamknięty Naomi-rafa nie jechała tam z myslą o weryfikacji-ale z myślą żeby obnażyć kubka jechała tam -bo powstała sytuacja załamana kontra jolka kubek przekazał bony z myślą o załamanej a rafa nie jest żadną instytucja Odpowiedz Link Zgłoś
naomi19 Re: Resprawa powinna być prosta 14.12.13, 09:54 zamknięty Guderianka, zazwyczaj myślisz trzeźwo, rozumiem, czy dziś spadek formy? Zauważyłaś, że świąt jeszcze nie było?A załamana się ciska, bo chce JUŻ pierogi teraz i natychmiast, tylko paczki nei za bardzo ma kiedy odebrać. Czytałaś ten wątek? Dopiero tu kubek powiedziała- dobra, nie weryfikujcie jej- bo weryfikacja była najpierw warunkiem przekazania bonów!- ale ponieważ laski się oburzyły- weryfikacja? to poniżające! (wysłanie dokumentów na maila upokarzające?!) więc kubek olała sprawę i stwierdziła- ok bony dla załamanaej, a 200zł dodatkowo dla osoby, dla której wysłanie dokumntów to nie problem. Chyba nie czytałaś wątku. Odpowiedz Link Zgłoś
guderianka Re: Resprawa powinna być prosta 14.12.13, 09:59 zamknięty Ja nie myślę trzeźwo-zazwyczaj emocjonalnie I emocjonalnie powstały te wszystkie wątki-czytałam od początku łącznie z tym pierwotnym załamanej i sama punktowałam nieścisłości. ALE nie zmienia to faktu, że w tej chwili jatka jest żenująca a załamana wychodzi na kretynkę i naciągaczkę- nie wnikam czy tak jest czy nie KUBEK dał bony, Kubek nie chce weryfikacji, forum bawi się w instytucję charytatywną i boga Nie można wykazac DOBREJ WOLI przed świętami i dac bony temu, przez kogo zaczęła się afera i cieszyć się z dobrego uczynku, która wzbogaca nasze wnętrze? Kubek zyskał dużo- ma na swym koncie dobry uczynek,- nie kierujmy się uprzedzeniami działając jak świeta inkwizycja i zróbmy kurde to samo No sory Naomi, tak to czuję. Odpowiedz Link Zgłoś
jagienka75 Re: Resprawa powinna być prosta 14.12.13, 10:09 zamknięty guderianka napisała: > Ja nie myślę trzeźwo-zazwyczaj emocjonalnie > I emocjonalnie powstały te wszystkie wątki-czytałam od początku łącznie z tym p > ierwotnym załamanej i sama punktowałam nieścisłości. guderianko, daj spokój, tu się nic nie trzyma kupy. tu nie ma się czym emocjonować, bo ktoś taki jak załamana i pozostałe twory typu jolka, nie istnieją. Odpowiedz Link Zgłoś
jagienka75 Re: Resprawa powinna być prosta 14.12.13, 10:02 zamknięty Zauważy > łaś, że świąt jeszcze nie było?A załamana się ciska, bo chce JUŻ pierogi teraz > i natychmiast, tylko paczki nei za bardzo ma kiedy odebrać. Czytałaś ten wątek? no właśnie naomi, przeczytaj wątek a w szczególności ostatnie posty załamanej. ona nie tylko się "ciska", ale też biedula spać nie może i wszystko ją boli ktoś wszystkich robi w wała i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
0zalamana Re: Resprawa powinna być prosta 14.12.13, 10:04 zamknięty Naomi, prosze Cie nie dokuczaj mi, nie znasz sprawy, mi nie pasuje odebrac to chyba lepiej dla Ciebie, przynajmniej nikt nie bedzie posadzał o naciaganie! Odpowiedz Link Zgłoś
barbibarbi Re: Resprawa powinna być prosta 14.12.13, 10:24 zamknięty Zauważy > łaś, że świąt jeszcze nie było?A załamana się ciska, bo chce JUŻ pierogi teraz ja wątek czytałam, i nie zauważyłam żeby ona się ciskała, bzdury to są na kółkach. Nie widziałam też żeby od kogoś coś chciała, same rzuciły się z pomocą (podrabianą jak się okazuje). Zalamana wiele razy pisala że nic już nie chce, no i się nie dziwię po tym co tu się wypisuje. Robicie z niej naciągaczkę, a ten wątek który założyła, mam wrażenie tylko po to żeby się poskarżyć i potrzebowała psychicznego wsparcia - no i dostała, cegłą w łeb. Odpowiedz Link Zgłoś
jagienka75 Re: Resprawa powinna być prosta 14.12.13, 09:59 zamknięty naomi19 napisała: > Nie sądż wg siebie. Tylko jej się chciało zapieprzać na drugi koniec miasta po > jakieś bony, które nie wiadomo czy będą. a skąd wiesz, że taka sytuacja w ogóle miała miejsce? im dłużej czytaj załamaną/jolkę, tym bardzien zaczynam utwierdzam się w przekonaniu, że takie osoby nie istnieją. Odpowiedz Link Zgłoś
0zalamana Re: Resprawa powinna być prosta 14.12.13, 10:01 zamknięty Skończmy temat, szkoda czasu, nerwow! Odpowiedz Link Zgłoś
jagienka75 Re: Resprawa powinna być prosta 14.12.13, 10:04 zamknięty 0zalamana napisała: > Skończmy temat, szkoda czasu, nerwow! nie wiem, kim jesteś, ale skończ już to przedstawienie. no chyba że odstawiłaś/odstawiłeś leki i ci się pogorszyło. Odpowiedz Link Zgłoś
naomi19 Re: Resprawa powinna być prosta 14.12.13, 17:50 zamknięty odstawiła, bo ją boli wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś
claudel6 Re: Resprawa powinna być prosta 14.12.13, 23:17 zamknięty ale w ogole po co to zapieprzanie? ja nie miałąbym czasu zapieprzać, bo zapieprzam w pracy i w domu. NIE MOŻNA BYŁO PRZESŁAĆ TYCH BONÓW POCZTĄ DO ZAŁAMANEJ? przerosło to kubka? Odpowiedz Link Zgłoś
0zalamana Re: Dlaczego na oślą ławkę wysłano post o j-k? 14.12.13, 09:59 zamknięty Jolu ta chamskosc wyszla jak mnie kolowalas, kazdy by taki byl. Ilez mozna tracic nerwy!? Jak jeszcze w podłej sytuacji jestem i tak mnie traktowałas, płakac mi sie chciało! Powiedziałam dzis dziecku ze mikołaj raczej nie przyjdzie, bo nie napisał listu, musze sciemniac i odkrecac. Wiesz ze ja od tygodnia mało co jadłam, bo ciężko wole dac dziecku, do tego przy okazji odchudzałam sie, ale wpadłam chyba w cos bo ja juz jesc nie moge, apetytu nie mam, nic nie moge przelknac. Pije tylko kawe. schudlam 3,4 kg przez nerwy i brak apetytu Odpowiedz Link Zgłoś
atena12345 0zalamana 14.12.13, 10:12 zamknięty napisz do mnie na atena12345@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
lady-z-gaga Re: Dlaczego na oślą ławkę wysłano post o j-k? 14.12.13, 10:15 zamknięty jesli po Twoich ostatnich postach nadal ktos na tym forum Ci wierzy, to ja tez jestem od dzis załamana Odpowiedz Link Zgłoś
sumire Re: Dlaczego na oślą ławkę wysłano post o j-k? 14.12.13, 10:30 zamknięty a dla mnie to jest na swój sposób fascynujące - jak łatwo kilka internetowych bytów (które być może są jednym?) może rozkręcić taaaaaką aferę... sieć nas pozbawia zdrowego rozsądku. Odpowiedz Link Zgłoś
lady-z-gaga Re: Dlaczego na oślą ławkę wysłano post o j-k? 14.12.13, 10:59 zamknięty w kraju, gdzie znaczny procent ludzi wierzy, że bohaterowie seriali tv naprawdę istnieją? takie afery forumowe to przy tym pryszcz, naiwność ludzka nie ma granic Odpowiedz Link Zgłoś
naomi19 Re: Dlaczego na oślą ławkę wysłano post o j-k? 14.12.13, 17:52 zamknięty no właśnie na szczęście nie wszystkich- od początku coś tu śmierdziało. ja nic nie chcę- jola nie odpisujesz- ja nic nie chce- jola odpisz- ja nic nie chce- jola ty kretaczko- ja nic nie chce- dziecko nie dostanie wypasionego sprzetu- ja nic nie chce- ja chce- ja nic nie chce- ja chce! Odpowiedz Link Zgłoś
0zalamana Re: Dlaczego na oślą ławkę wysłano post o j-k? 14.12.13, 18:00 zamknięty Naomi chcesz cos ode mnie? Bo nie rozumiem, ja pisze tak jak tu wszyscy, nie moge? Odpowiedz Link Zgłoś
pade Re: Dlaczego na oślą ławkę wysłano post o j-k? 14.12.13, 18:32 zamknięty szczerze mówią, to ja się dziwię, że tu piszesz Odpowiedz Link Zgłoś
rosapulchra-0 Re: Dlaczego na oślą ławkę wysłano post o j-k? 14.12.13, 18:35 zamknięty Zabronisz jej? Ja się dziwię, że jola kotka tu pisze. Wszak znana jest z tego, że obiecuje i nie dotrzymuje słowa, jak np. dzieciom potrzebującym prezenty na gwiazdkę.. Odpowiedz Link Zgłoś
pade Re: Dlaczego na oślą ławkę wysłano post o j-k? 14.12.13, 18:38 zamknięty ja jej nie zabraniam, po prostu się dziwię zabronisz mi? Odpowiedz Link Zgłoś
rosapulchra-0 Re: Dlaczego na oślą ławkę wysłano post o j-k? 14.12.13, 18:39 zamknięty A w życiu! Odpowiedz Link Zgłoś
misterni Odwalcie się hieny od dziewczyny 14.12.13, 11:28 zamknięty Rafa Kolorowa przekaż jej te bony, masz wyraźne wytyczne zrobione prze Kubka lady-z-gaga napisała: jesli po Twoich ostatnich postach nadal ktos na tym forum Ci wierzy, to ja tez jestem od dzis załamana Odpowiedz Link Zgłoś
rosapulchra-0 Re: Odwalcie się hieny od dziewczyny 14.12.13, 11:32 zamknięty Zgagi zdania to ja akurat w ogóle nie biorę pod uwagę. Ona jak komuś nie dowali, to jest chora. Odpowiedz Link Zgłoś
lady-z-gaga Re: Odwalcie się hieny od dziewczyny 14.12.13, 11:39 zamknięty misterni napisała: słonko, sama się odwal nie zauwazyłas chyba, że ja w tym cyrku udziału nie brałam ile widzisz moich postów? natomiast trudno afery nie zauwazyc, skoro wątki się mnożą jak grzyby po deszczu i tak jak każdy, mam prawo ją skomentować Odpowiedz Link Zgłoś
motyllica Re: Dlaczego na oślą ławkę wysłano post o j-k? 14.12.13, 10:27 zamknięty czytałam wszystkie wątki i wszystkie posty nt. i doskonale rozumiem rafe i jole: załamana tak ściemnia, niby nie chce już niczego, niby nigdy nie chciała /oprócz kasy!/ a ciągle coś dopisuje z myślą, że się nad nią ktoś ulituje. a jak dostawała rady jak na dłuższą metę coś zmienić w swoim życiu, to na wszystko było ble. te bony czy jednorazowa pomoc i tak nic nie wnoszą, za miesiąc napisze, że nie ma za co kupić kurtki dla dziecka, wiosennych butów czy zrobić wielkanocnego śniadania. powinna pomyśleć o tym, co można zmienić długotrwale np. nieszczęsny kredyt, gaz za który dużo płaci, jak gotować oszczędnie a nie wpieprzać chleb, może jeździć rowerem a nie wydawać tyle na bilety itp. ale ona nie chce takich porad, ona jest roszczeniowa, ona chce kasę (sama napisała, że od jakiś organizacji) i nie znam osób, które by były w biedzie a tak dawały się upadlać Odpowiedz Link Zgłoś
edelstein Re: Dlaczego na oślą ławkę wysłano post o j-k? 14.12.13, 10:48 zamknięty Na tym Forum jest osoba,ktorej te bony uprzyjemnilby swieta,znacie ja.Szczerze widzialabym te bony o Ile istnieja tylko dla niej. "Geld bestimmt dein Ich, Geld bestimmt dein Sitz, Wo du grade bist, und wen du grade fickst" Odpowiedz Link Zgłoś
0zalamana Re: Dlaczego na oślą ławkę wysłano post o j-k? 14.12.13, 11:02 zamknięty Chciałam tylko napisac jak niby z siostra joli smsowalam, kurier miałbyc wt, pytalam ktora godz, sciemniała, kuriera nie było. Pytam sie kolejny raz, "jutro bedzie-masz byc nierob łaski, nie badz bezczelna, nie dręcz joli"- na pytanie ile razy mam sie zwalniac? Pisala mi takie rzeczy, wiec zwalnialam sie, zeby łaski nie robić jak to nazwala. Nie dostalam nic! Nie robcie ze mnie naciagaczki, moge sie nawet spotkac po pracy-ale tak naprawde nie mam po co, co udawadniac skoro zadnych korzysci nie uzyskałam, nic nie chce, wystarczy ze mnie zgnoiliscie. Nie mam ochoty na tlumaczenia Odpowiedz Link Zgłoś
motyllica Re: Dlaczego na oślą ławkę wysłano post o j-k? 14.12.13, 11:04 zamknięty tak, tak, oczywiście nadal nic nie chcesz... Odpowiedz Link Zgłoś
0zalamana Re: Dlaczego na oślą ławkę wysłano post o j-k? 14.12.13, 11:17 zamknięty Po tym jak mi naobiecywała jola co to dla niej, ze ja stac, co chcesz pisz, proponowala mi sama, to chcialam, w tej sytuacji jaka mam w domu. zrobiła mi nadzieje, nie powiem, cieszyłam sie, każdy by sie cieszyl, tymbardziej ze dziecku powiedzialam tez, ze bedzie mikołaj, ale wczoraj juz odkrecilam ze mikołaja nie bedzie i zwalilam na dziecko ze listu nie napisal. Chodź i tak nie bardzo wierzy w mikołaja ale uwierzyl. No cóż, jest jak jest, jestem czysta, nikogo nie naciągnelam, zakonczmy ten watek, wesolych swiat! Odpowiedz Link Zgłoś
atena12345 0zalamana 14.12.13, 11:31 zamknięty Napisz do mnie proszę ostatni już raz Atena12345@gazta.pl Teraz mnie nie będzie, jak coś, to odpiszę po południu Odpowiedz Link Zgłoś
rosapulchra-0 Motyllica. 14.12.13, 11:25 zamknięty Jola nie pierwszą załamaną tak w konia zrobiła. Nie od dziś dziewczyny piszą, że innym obiecywała pomoc, ale nigdy z nią nie dotarła. Powiem więcej, mnie też coś obiecała i nie dotrzymała słowa. Odpowiedz Link Zgłoś
naomi19 Re: Motyllica. 14.12.13, 17:55 zamknięty nie dostałaś maszynki do robienia chleba? o kurcze. byłam pewna, że dostałaś. Odpowiedz Link Zgłoś
atena12345 Re: Motyllica. 14.12.13, 18:00 zamknięty naomi19 napisała: > nie dostałaś maszynki do robienia chleba? o kurcze. byłam pewna, że dostałaś. Nie dostała. Aniasi nie otrzymała pomocy. Dzieci z akcji gwiazdka (o których przydział tak bardzo jola dopominała się nawet tu - na forum) nie dostały paczek pod choinkę. Co tu komentować Odpowiedz Link Zgłoś
rosapulchra-0 Re: Motyllica. 14.12.13, 18:06 zamknięty atena12345 napisała: > naomi19 napisała: > > > nie dostałaś maszynki do robienia chleba? o kurcze. byłam pewna, że dosta > łaś. > > Nie dostała. > Aniasi nie otrzymała pomocy. > Dzieci z akcji gwiazdka (o których przydział tak bardzo jola dopominała się naw > et tu - na forum) nie dostały paczek pod choinkę. > Co tu komentować Otóż to. Nic dodać, nic ująć. Odpowiedz Link Zgłoś
rhaenyra Re: Motyllica. 14.12.13, 19:13 zamknięty jeszcze bylo( a raczje nie bylo) jakies tlumaczenie dla matki chorego dziecka Odpowiedz Link Zgłoś
antyideal Re: Motyllica. 14.12.13, 19:18 zamknięty I jakas lalke komus obiecala. A to ? forum.gazeta.pl/forum/w,567,137029625,137029881,Re_do_kociar_eutanazja_dlugie_i_drastyczn.html Odpowiedz Link Zgłoś
aneta-skarpeta Re: Motyllica. 14.12.13, 19:40 zamknięty tak jak po aferze z odwołanym slubem i zdradą pewnie zniknie na jakiś czas Odpowiedz Link Zgłoś
claudel6 Re: Motyllica. 14.12.13, 23:20 zamknięty Dzieci z akcji gwiazdka (o których przydział tak bardzo jola dopominała się naw > et tu - na forum) nie dostały paczek pod choinkę. żartujesz?? ale kanalia!!! Odpowiedz Link Zgłoś
0zalamana Re: Dlaczego na oślą ławkę wysłano post o j-k? 14.12.13, 11:05 zamknięty Prosze o wykasowanie watku i po sprawie Odpowiedz Link Zgłoś
przystanek_tramwajowy Re: Dlaczego na oślą ławkę wysłano post o j-k? 14.12.13, 11:18 zamknięty Rafa, t chyba o...ch...ałaś do reszty. Wczoraj kubek wyraźnie zażyczyła sobie, żeby bony przekazać Załamanej, więc po co ten cyrk? W zamian jakaś inna osoba potrzebująca dostanie od niej kasę. - Odpowiedz Link Zgłoś
misterni Re: Dlaczego na oślą ławkę wysłano post o j-k? 14.12.13, 11:33 zamknięty Podłe hieny i tyle. Jeszcze jak się wyżywają. Takiego bagna na ematce jeszcze nie było. Odpowiedz Link Zgłoś
motyllica Re: Dlaczego na oślą ławkę wysłano post o j-k? 14.12.13, 11:41 zamknięty podłe hieny... nie wiem dlaczego aż tak ostro? bo są podejrzliwe? a nie mają podstaw? może j-k wcale tym razem tak nie nawaliła? ale nie wiem czy się tego kiedykolwiek dowiemy i dlaczego aż tak bronisz tej nieszczęsnej załamanej? niech idzie na forum Oszczędzanie i się czegoś nauczy na przyszłość Odpowiedz Link Zgłoś
rosapulchra-0 Re: Dlaczego na oślą ławkę wysłano post o j-k? 14.12.13, 11:43 zamknięty Fajnie się tak pisze, co? Niech pójdzie, niech się nauczy.. Obyś ty nie musiała nigdzie chodzić i się uczyć Odpowiedz Link Zgłoś
motyllica Re: Dlaczego na oślą ławkę wysłano post o j-k? 14.12.13, 11:52 zamknięty uczę się cały czas oszczędzać, umiejętnie gospodarować kasą, choć nie potrzebuję... święta nie spadły na nią jak grom z jasnego nieba, mogła coś wcześniej zrobić z tą trudną sytuacją. a jak dalej będzie liczyła tylko na innych a sama nic nie zmieni, to następne święta będą wyglądały tak samo... Odpowiedz Link Zgłoś
misterni Re: Dlaczego na oślą ławkę wysłano post o j-k? 14.12.13, 11:45 zamknięty Ostro? A nie jest tak? Zwąchałyście padlinę i się zlatujecie. Hieny i sępy. Bronię, bo mi jej żal. Forum oszczędzanie z pewnością jej się przyda, ale tez nie zaradzi w tym momencie na okoliczność tegorocznych świąt. Odpowiedz Link Zgłoś
sumire Re: Dlaczego na oślą ławkę wysłano post o j-k? 14.12.13, 11:54 zamknięty wierzysz we wszystko, co jest napisane w internecie? zwłaszcza na forach, gdzie roi się od wymyślonych postaci i ich wymyślonych żyć?... Odpowiedz Link Zgłoś
misterni Re: Dlaczego na oślą ławkę wysłano post o j-k? 14.12.13, 15:10 zamknięty sumire napisała: > wierzysz we wszystko, co jest napisane w internecie? Nie, nie wierzę we wszystko. Np nie wierzę w wasza psudotroskę o to, żeby bony trafiły we właściwe ręce. Po prostu znalazłyście okazję, żeby komuś dokopać. Odpowiedz Link Zgłoś
sumire Re: Dlaczego na oślą ławkę wysłano post o j-k? 14.12.13, 15:28 zamknięty no, ja akurat nie, bo nie byłam zaangażowana w całą histerię... historię, przepraszam. ale socjolodzy mieliby tu fenomenalne pole do badań. Odpowiedz Link Zgłoś
lady-z-gaga Re: Dlaczego na oślą ławkę wysłano post o j-k? 14.12.13, 11:56 zamknięty > Bronię, bo mi jej żal. boś durna przesadą jednak jest oczekiwać tego samego od wszystkich Odpowiedz Link Zgłoś
kubekwkropki Re: Dlaczego na oślą ławkę wysłano post o j-k? 14.12.13, 12:07 zamknięty Dajcie spokój juz. Jestem w kontakcie z osoba z pomocnych. Przekaże jej 200zl - komu pomocne oddadzą - nie wnikam. Załamana poprosiła - ktoś ją oszukał - nie lubię ściemniania - oddałam bony. Niech ma. Mniejsza czy ściemnia. To naprawdę nie sa sumy mające jakiekolwiek znaczenie. Odpowiedz Link Zgłoś
lady-z-gaga Re: Dlaczego na oślą ławkę wysłano post o j-k? 14.12.13, 12:11 zamknięty masz rację Odpowiedz Link Zgłoś
vre-sna Re: Dlaczego na oślą ławkę wysłano post o j-k? 14.12.13, 12:20 zamknięty Oczywiście, nie oczekujmy wsparcia od nikogo. Licz na siebie - będziesz pewna, że nie zawiedziesz. To się stało mottem w obecnych czasach i wg mnie to wypaczenie nas samych. Znieczulica i brak empatii - oto współczesne społeczeństwo. Nawet jeżeli załamana kłamie - ubędzie komuś? Odpowiedz Link Zgłoś
naomi19 Re: Dlaczego na oślą ławkę wysłano post o j-k? 14.12.13, 17:57 zamknięty ubedzie dziewczynom z pomocnych, które wysyłają dokumenty, bo to nie jest dla nich upadlające Odpowiedz Link Zgłoś
claudel6 Re: Dlaczego na oślą ławkę wysłano post o j-k? 14.12.13, 23:22 zamknięty przestań mieszać Pomocne w to wszystko. tu nie sa Pomocne i tu SZPILKA nie obowiązuje. Odpowiedz Link Zgłoś
misterni Re: Dlaczego na oślą ławkę wysłano post o j-k? 14.12.13, 15:14 zamknięty lady-z-gaga napisała: boś durna Jeżeli durnotą jest odczuwanie czegoś innego poza cynicznym zadowoleniem z dokopania komuś, to mogę być durna. przesadą jednak jest oczekiwać tego samego od wszystkich Otóż to Odpowiedz Link Zgłoś
zeldaf Re: Dlaczego na oślą ławkę wysłano post o j-k? 14.12.13, 12:03 zamknięty Przeczytałam, co prawda wyrywkowo, parę wątków dotyczących tej sprawy i mam bardzo ambiwalentne uczucia. Natomiast uważam przy tym, że sprawa poszła za daleko, żeby teraz nie dać tych bonów 0załamanej. Nawet jeśli jest naciągaczką, czego dzięki kilku "sprawiedliwym", które pozwoliły sobie na otwarte oskarżenia przy braku dowodów, teraz się nie dowiemy. Bo po takiej jatce uczciwa osoba miałaby prawo odmówić podania tak szczegółowych danych. Co innego, gdyby została poproszona grzecznie, rzeczowo i na samym początku. Ale nieee. objawiło się kilku geniuszy, którzy poczuli potrzebę zabłyśnięcia swoimi jakże przenikliwymi wnioskami z dogłębnych analiz psychologiczno-lingwistycznych. Żenada. Jeśli dziewczyna jest naciągaczką, to uczciwie zapracowała na te dwie stówy, a największymi frajerkami są te najbardziej otwarcie podejrzliwe. Odpowiedz Link Zgłoś
zeldaf Re: Dlaczego na oślą ławkę wysłano post o j-k? 14.12.13, 12:08 zamknięty zeldaf napisała: > uczciwie zapracowała na te dwie stówy, "uczciwie" - to określenie powinno być ujęte w cudzysłów Odpowiedz Link Zgłoś
motyllica Re: Dlaczego na oślą ławkę wysłano post o j-k? 14.12.13, 12:08 zamknięty po takiej jatce, gdyby była uczciwą osobą, w życiu by nie przyjęła tych bonów Odpowiedz Link Zgłoś
0zalamana Re: Dlaczego na oślą ławkę wysłano post o j-k? 14.12.13, 12:11 zamknięty Motylica co ode mnie chcesz? Ja zadnych bonow nie dostalam, nic nie dostalam, watek mialbyc skasowany Odpowiedz Link Zgłoś
rosapulchra-0 0Załamana!!! Napisz maila do 14.12.13, 12:14 zamknięty ateny!!! forum.gazeta.pl/forum/w,567,148523290,148538232,0zalamana.html Odpowiedz Link Zgłoś
kota_marcowa Re: Dlaczego na oślą ławkę wysłano post o j-k? 14.12.13, 13:11 zamknięty Ciągle tylko jęczysz, że nic nie dostałaś. Widać aż się trzęsiesz, żeby jednak dostać, ale na rady dziewczyn odnośnie oszczędzania, ciepłych posiłków miałaś tylko chamskie odpowiedzi. Żałosne to. Rafa daj jej te bony, niech się nimi udławi. Odpowiedz Link Zgłoś
barbibarbi Re: Dlaczego na oślą ławkę wysłano post o j-k? 14.12.13, 14:06 zamknięty kota_marcowa napisała: > Ciągle tylko jęczysz, że nic nie dostałaś. Widać aż się trzęsiesz, żeby jednak > dostać, ale na rady dziewczyn odnośnie oszczędzania, ciepłych posiłków miałaś t > ylko chamskie odpowiedzi. > Żałosne to. > Rafa daj jej te bony, niech się nimi udławi. I kto tu jest chamski? A w dodatku bezinteresownie podły? Ty, i tobie podobne. Odpowiedz Link Zgłoś
zeldaf Re: Dlaczego na oślą ławkę wysłano post o j-k? 14.12.13, 12:20 zamknięty Motyllica, rozumiem Twoje wątpliwości, ale to jedynie Twoje wyobrażenia o tym, jak powinna się zachować osoba potrzebująca pomocy w takiej sytuacji. Nie fakty ani dowody. Odpowiedz Link Zgłoś
zeldaf Re: Dlaczego na oślą ławkę wysłano post o j-k? 14.12.13, 12:36 zamknięty Właśnie doczytałam, że nasze wymądrzanie mija się z celem, bo u Kubka już był duch przyszłych świąt ) A swoją drogą, ludzie potrafią zaskoczyć... Odpowiedz Link Zgłoś
m_incubo Re: Dlaczego na oślą ławkę wysłano post o j-k? 14.12.13, 15:20 zamknięty > po takiej jatce, gdyby była uczciwą osobą, w życiu by nie przyjęła tych bonów Normalnie polowanie na czarownice. Związać i wrzucić do rzeki. Dopiero jak się utopiła, to był dowód, że niewinna. Tylu świeżo objawionych kretynek na tym forum już dawno nie czytałam. Wracajcie do garów, bo aż żal czytać. Tak lubicie rozwiązywać zagadki i dedukować, to se Agathę Christie poczytajcie. I NIE chodzi o sam fakt, że masę jest naciągaczek, że prośby o pomoc należy udokumentować itp itd, bo to wszystko racja. W tym zaś przypadku konkretny nick zaoferował bony innemu nickowi, z konkretnego powodu. I tyle. Dopiero pośredniczka poczuła misję i zaczęła pajacować. Niech swoimi bonami i swoją pomocą rozporządza w dowolny sposób, angażując nawet agentów specjalnych, a od tych się odchrzani i tyle. Inne forumki jak czują potrzebę udziału w całej akcji to też wypad na Pomocne, tam się realizować mogą do woli. Odpowiedz Link Zgłoś
claudel6 Re: Dlaczego na oślą ławkę wysłano post o j-k? 14.12.13, 23:23 zamknięty 10/10 Odpowiedz Link Zgłoś
baltycki Z ostatniej chwili. 14.12.13, 12:38 zamknięty MS Bony Tesco wsłany przez kubka z pomoca humanitarna dla 0zalamanej trafił na rafe koralowa i zatonał. Odpowiedz Link Zgłoś
vre-sna Re: Z ostatniej chwili. 14.12.13, 12:47 zamknięty Takie są fakty, niestety. O 200 zł poszło, nie o 2000 zl. Wiara w społeczne zrywy równa się zeru. Odpowiedz Link Zgłoś
sumire Re: Z ostatniej chwili. 14.12.13, 12:52 zamknięty społecznych zrywów nie organizuje się anonimowo na forum, gdy trudno nawet określić, czy osoba, z którą rozmawiamy, jest tym, za kogo się podaje. Odpowiedz Link Zgłoś
vre-sna Re: Z ostatniej chwili. 14.12.13, 13:10 zamknięty Rozumiem. Jednak gdy chce się pomóc, to się to robi, po prostu. My ostatnio w pracy mieliśmy taką akcję, była też pomoc dla konkretnej osoby. Nikt nie zjechał tej osoby za to, że jest niezaradna. Pomagamy, bo jest to potrzebne tej osobie. I nie wyrzygujemy tej pomocy. Fakt, my wiemy komu pomagamy. Ale w tym wątku powiedziane było, komu przekazać te nieszczęsne bony. Pewnie, że można się naciąć. Ale, jak ktoś napisał, lepiej pomóc niepotrzebującemu aniżeli zostawić kogoś bez pomocy, kto jej potrzebuje. Odpowiedz Link Zgłoś
wioskowy_glupek Re: Z ostatniej chwili. 14.12.13, 13:22 zamknięty OJP - nie wierzę, wy jesteście nienormalne czy jak ? Drzecie ryje, skaczecie sobie do gardeł o bony za 200 zł których pewnie nigdy nie było i nie ma... Dajecie się wmanewrować w sterowaną pewnie przez stażystów Gazety aferę jak dzieci... Ale przyjmijmy że faktycznie te bony są - jeśli tak to co złego, że Rafa chce ją zweryfikować ? Kubek powiedziała wyraźnie - dajcie komu chcecie - to raz. Ozałamana - niech się da zweryfikować gdzie tu upodlenie ? Skoro inne dziewczyny na PE muszą to czemu niby ona nie ? Przecież to jakaś histeryczka, bredząca że spać nie może bo czeka na kuriera od Joli, pracować też nie może, leki bierze bo jest afera z bonami na ematce - ogarnijcie się bo jesteście głupsze niż oszołomiony troll dając się w to wkręcać. Odpowiedz Link Zgłoś
vre-sna Re: Z ostatniej chwili. 14.12.13, 13:46 zamknięty Wolę okazać się głupią niż wredną w tym przypadku. Swoją drogą to Ty nakręciłaś całą akcję. Po co? Udawadnianie netowo komuś kłamstwa jest tym samym co udawadnianie komuś niekłamstwa.. Odpowiedz Link Zgłoś
wioskowy_glupek Re: Z ostatniej chwili. 14.12.13, 14:07 zamknięty O czym ty bredzisz ?? Co ja niby nakręciłam z żadnym z wątków na ten temat poza tym i moim własnym wątkiem o tym, że to ściema nie ma ani 1 mojego postu ! Właśnie dlatego, że to trollownia wyższego poziomu. Odpowiedz Link Zgłoś
vre-sna Re: Z ostatniej chwili. 14.12.13, 14:37 zamknięty A to nie Ty przypadkiem zaczepiłas Jolę z kot kiem w sprawie zalamanej? Odpowiedz Link Zgłoś
wioskowy_glupek Re: Z ostatniej chwili. 14.12.13, 15:10 zamknięty No raczej nie o mnie ci chodzi ja jedynie założyłam ten wątek forum.gazeta.pl/forum/w,567,148530554,148541218,Re_Nie_wierze_w_to_co_czytam_ogarnijcie_sie_.html?v=2#p148541218 Mnie tam to po prostu śmieszy że ludziska się w to wkręcić dali, osobiście więc się w to nie mieszam. Odpowiedz Link Zgłoś
rosapulchra-0 Re: Z ostatniej chwili. 14.12.13, 15:12 zamknięty Wioskowy, ale nie rób teraz z siebie durnia, co? Ty się nie mieszasz? To po co założyłaś ten swój wątek? Po co się tu wpisujesz? Jak się nie mieszasz, to się odzywasz, a nie dziamgasz coraz większe głupoty. Odpowiedz Link Zgłoś
atteilow Re: Z ostatniej chwili. 14.12.13, 15:26 zamknięty Ale twoja spiskowa teoria tez się kupy nie trzyma. Bo jeśli kubekwkropki jest gimnazjalista robiacym sobie z nas jaja, to kim jest rafa? One sa jedną i tą samą osobą? Przecież się spotkały, tak wynika z relacji ich obu. Relacja ze spotkania brzmi zupełnie sensownie. Posądzasz innych o naiwnosć, a czy naiwnością nie byłoby uwierzenie w Twoja teorię? Odpowiedz Link Zgłoś
wioskowy_glupek Re: Z ostatniej chwili. 14.12.13, 15:57 zamknięty Rosa ty się już proszę bardziej nie ośmieszaj Lubię cię ale naprawdę... nie strugaj wariata... > Ale twoja spiskowa teoria tez się kupy nie trzyma. Bo jeśli kubekwkropki jest g > imnazjalista robiacym sobie z nas jaja, to kim jest rafa? Prawdopodobnie, Kubkiem i załamaną ... Relacja ze spotka > nia brzmi zupełnie sensownie. Posądzasz innych o naiwnosć, Sensownie dla Ciebie brzmi podawanie sobie koperty w biegu pod jakimiś schodami, w ciemnych okularach jak szpieg z krainy deszczowców ? To nie mam więcej pytań No obie twierdza że się spotkały, jak ja stwierdzę że spotkałam Rosę to tez mi uwierzysz ? Szczególnie jak ją poproszę żeby dla jaj potwierdziła ? Odpowiedz Link Zgłoś
przystanek_tramwajowy Re: Z ostatniej chwili. 14.12.13, 13:51 zamknięty KUBEK POWIEDZIAŁA BARDZO WYRAŹNIE - DAĆ BONY ZAŁAMANEJ. Odpowiedz Link Zgłoś
atteilow Re: Z ostatniej chwili. 14.12.13, 13:52 zamknięty Dla ścisłości ostatnią wolą kubka było: dać bony załamanej! Cała akcja bez sensu i od dupy strony, o jednego pośrednika za dużo. Rafa spotkala się z kubkiem, bo chciala sprawdzić jego istnienie i zadeklarowaną chęć pomocy. Gdyby byl bezpośredni kontakt mailowy miedzy kubkiem a zalamaną, załatwiłyby to miedzy sobą i bony trafiły na adres zalamanej, a forum ostatnie dowiedziałoby sie o akcji pomocowej. Afera wynika z tego, ze ktoś chciał udowodnic jak bardzo jest pomocny, ktoś inny chciał to sprawdzić, a jak zwykle pomoc nie trafiła do potrzebującego. Nie tak sie pomaga. Po co ta pokazówka? Można wyslac maila do osoby ktorej chcemy pomóc z zapytaniem co potrzebuje, co jestesmy w stanie dac i gdzie to dostarczyć. Wszystko dyskretnie i bez niepotrzebnych pośredników. Cala reszta forum nie musi wiedzieć o tym, że tego maila wysylamy, no ale wtedy nie zbuduje sie wizerunku filantropki. A o to głównie pomagającym chodzi. Kto zaprzeczy? Rafa, apeluję! Napisz do załamanej o namiary, odeślij jej bony (bez adresu zwrotnego na kopercie, jesli chcesz zachować anonimowość) i skończmy ten cyrk. Odpowiedz Link Zgłoś
lady-z-gaga Re: Z ostatniej chwili. 14.12.13, 13:56 zamknięty atteilow napisała: > Dla ścisłości ostatnią wolą kubka było: dać bony załamanej! miejmy nadzieje, że jednak nie oby żyła długo i szczęsliwie Odpowiedz Link Zgłoś
przystanek_tramwajowy Re: Z ostatniej chwili. 14.12.13, 14:04 zamknięty Niech nam kubek żyje 100 lat! Jednak, gdyby teraz wyzionęła ducha, to ludzkość zapamiętałaby ją, jako tę, co dała bony. --- Ja mówię dzieciom: Nie, nie przejedziesz się na koniku, ale jak wrócimy do domu, to co byście przejeździli w 30 sekund, dostaniecie do skarbonki. I też mają ogromne uśmiechy (by upartamama. Odpowiedz Link Zgłoś
zuzann-a Re: Z ostatniej chwili. 14.12.13, 16:20 zamknięty > Ale przyjmijmy że faktycznie te bony są - jeśli tak to co złego, że Rafa chce j > ą zweryfikować ? Kubek powiedziała wyraźnie - dajcie komu chcecie - to raz. > Ozałamana - niech się da zweryfikować gdzie tu upodlenie ? Skoro inne dziewczyn > y na PE muszą to czemu niby ona nie ? Może dlatego, że to jest forum emamy a nie PE. Odpowiedz Link Zgłoś
ezmd99 Re: Dlaczego na oślą ławkę wysłano post o j-k? 14.12.13, 13:54 zamknięty OJP o dwie stówy taka chryja. Niektóre to by chyba z gardła wyrwały komuś dwie stówy. Wyszło z was chamstwo do ntej potęgi. Nie wnikam, kto jest winien, ani kto kłamie. Jesteście w większości żenujące. Historia załamanej może być prawdziwa. Ona od początku tylko się żaliła, potem, gdy zobaczyła, że może coś ugra, weszła w to. Jola- nie wiem, byt wirtualny, niosący zawsze chęć pomocy, ale wiadomo dobrymi chęciami piekło jest wybrukowane. Kubek- jeśli naprawdę przekazała te pieniądze, to pełen szacun Rafa- postawiła się w roli Boga, za duża władza na małą osobę. Jeśli 200 zł tak na nią podziałało, to nie wiem, co byłoby z kilkoma tysiącami. Czytam, czytam i wciągnęłam się jak w jakiś kryminał, tylko bohaterowie trochę kiepscy. Farsa. Odpowiedz Link Zgłoś
ponis1990 Re: Dlaczego na oślą ławkę wysłano post o j-k? 14.12.13, 14:12 zamknięty I co ty Rafa na to? Też jestem za tym ,zęby oddać Załamanej - i będzie święty spokój. Odpowiedz Link Zgłoś
wioskowy_glupek Re: Dlaczego na oślą ławkę wysłano post o j-k? 14.12.13, 14:15 zamknięty Co konkretnie jest żenującego czy podłego w tym, że załamana powinna zostać poddana weryfikacji ? Nikt nie mówi, że ma tych bonów nie dostać. Ale jeśli faktycznie istnieją to chyba fajnie gdyby dostała je osoba faktycznie potrzebująca ? Na PE każdy się temu poddaje i nie ma problemu. Odpowiedz Link Zgłoś
ponis1990 Re: Dlaczego na oślą ławkę wysłano post o j-k? 14.12.13, 14:21 zamknięty No niby racja. Choć z jednej strony ona niby wcale o pomoc nie prosiła, tylko się wyżalić chciała. Jolka się z pomocą wcisnęła.. A jak myślisz, jakby to wyglądało tam na PE, jakby im przedstawiła papiery o takich faktycznie dochodach, razem z tym kredytem? Dały by jej pomoc ? Odpowiedz Link Zgłoś
wioskowy_glupek Re: Dlaczego na oślą ławkę wysłano post o j-k? 14.12.13, 14:36 zamknięty No tego to nie wiem, ale na pewno wówczas bony powinny do niej trafić. Odpowiedz Link Zgłoś
kroliczyca80 Re: Dlaczego na oślą ławkę wysłano post o j-k? 14.12.13, 14:44 zamknięty A jak myślisz, jakby to wyglą > dało tam na PE, jakby im przedstawiła papiery o takich faktycznie dochodach, ra > zem z tym kredytem? Dały by jej pomoc ? Moim zdaniem nie. Tam się kasy nie rozdaje, taka jest zasada forum. Żywność, ciuchy, zabawki, rzeczy domu - tak, ale załamanej ewidentnie chodzi o pieniądze. Odpowiedz Link Zgłoś
przystanek_tramwajowy Re: Dlaczego na oślą ławkę wysłano post o j-k? 14.12.13, 14:19 zamknięty Myślę, że problem polega na tym, że tych bonów już nie ma. Z tej Reduty Rafa kurcgalopkiem popędziła pewnie do najbliższego Tesco i przeputała bony Kubka w godzinę. A teraz przez najbliższe 2 lata nie znajdzie nikogo godnego, żeby mu je przekazać. Bo jak już się trafi kandydat z jedną noga, to Rafa ogłosi na forum, że jest niegodny, bo jest mnóstwo takich w ogóle bez nóg. Jak się znajdzie taki bez nóg, to zacznie szukać innego, który oprócz nóg straciłby jeszcze ręce. Aż bony się przedawnią i sprawa umrze śmiercią naturalną. --- Ja mówię dzieciom: Nie, nie przejedziesz się na koniku, ale jak wrócimy do domu, to co byście przejeździli w 30 sekund, dostaniecie do skarbonki. I też mają ogromne uśmiechy (by upartamama. Odpowiedz Link Zgłoś
lauren6 Re: Dlaczego na oślą ławkę wysłano post o j-k? 14.12.13, 14:28 zamknięty przystanek_tramwajowy napisał: > Myślę, że problem polega na tym, że tych bonów już nie ma. Z tej Reduty Rafa ku > rcgalopkiem popędziła pewnie do najbliższego Tesco i przeputała bony Kubka w go > dzinę. Pewnie tak było W tym wszystkim najbardziej tej załamanej mi żal. Pewnie na spontanie zwróciła się do obcych ludzi o pomoc, a koniec końców została zmieszana z błotem, postraszona prokuraturą, prawie pracę straciła, dostała kilka pouczeń jak ma się zachowywać wobec wielkich pańć - darczyńców. A koniec końców nic nie dostała. Za to forum ma igrzyska, a kilka pańć się dowartościowało przedświąteczną akcją "charytatywną". Odpowiedz Link Zgłoś
baltycki Re: Dlaczego na oślą ławkę wysłano post o j-k? 14.12.13, 14:40 zamknięty lauren6 napisała: > Pewnie na spontanie zwróciła się do obcych ludzi o pomoc, O rade! Autor: 0zalamana 26.11.13, Zbliżają sie swięta. Ja jestem załamana, nie wiem czy te święta wyprawię. Pracuje ja i mąz, mamy dziecko. Jest nam cięzko. Wszystkie pieniadze idą na opłaty, kredyt. Czy można skorzystac z jakiejś pomocy jednorazowej? mając dochody? juz pytałam wszedzie, jestem załamana. Odpowiedz Link Zgłoś
baltycki Re: Dlaczego na oślą ławkę wysłano post o j-k? 14.12.13, 14:29 zamknięty przystanek_tramwajowy napisał: > Myślę, że problem polega na tym, że tych bonów już nie ma. Z tej Reduty Rafa ku > rcgalopkiem popędziła pewnie do najbliższego Tesco i przeputała bony Kubka w go > dzinę. > bony się przedawnią i sprawa umrze śmiercią naturalną. Przeputane bony się przedawnią Odpowiedz Link Zgłoś
przystanek_tramwajowy Re: Dlaczego na oślą ławkę wysłano post o j-k? 14.12.13, 14:33 zamknięty Nie te przeputane, ale te hipotetyczne, co to je Rafa podobno ciągle ma i co kilkadziesiąt wątków nimi macha jak przynętą. --- Ja mówię dzieciom: Nie, nie przejedziesz się na koniku, ale jak wrócimy do domu, to co byście przejeździli w 30 sekund, dostaniecie do skarbonki. I też mają ogromne uśmiechy (by upartamama. Odpowiedz Link Zgłoś
baltycki Re: Dlaczego na oślą ławkę wysłano post o j-k? 14.12.13, 14:16 zamknięty ezmd99 napisała: > Czytam, czytam i wciągnęłam się jak w jakiś kryminał, tylko bohaterowie trochę > kiepscy. Farsa Po zlotowce za czytanie i bedzie kasa Odpowiedz Link Zgłoś
lelija05 Re: Dlaczego na oślą ławkę wysłano post o j-k? 14.12.13, 14:30 zamknięty Czytam i w sumie nie wiem o co chodzi. Co chwila pojawia się post o chamstwie, gdzie to chamstwo? Czy załamana skontaktowała się z rafą? Bo może od tego trzeba by zacząć. Jak ona ma te bony przekazać, skoro załamana póki co stanowczo odmawia podania jakichkolwiek namiarów do siebie? A jedyną osobą, która je ma jest osoba najmniej wiarygodna, czyli jola? Może nich złamana napisze wprost, zamiast histeryzować i pociskać o bólu głowy - chcesz te bony, czy nie? Bo potrzebujących jest sporo i na pewno, ktoś się znajdzie, kto nie będzie kręcił i strzelał focha. Odpowiedz Link Zgłoś
przystanek_tramwajowy Re: Dlaczego na oślą ławkę wysłano post o j-k? 14.12.13, 14:34 zamknięty Tak, Załamana skontaktowała się z Rafą, która kazała jej się poddać weryfikacji na PE. --- Ja mówię dzieciom: Nie, nie przejedziesz się na koniku, ale jak wrócimy do domu, to co byście przejeździli w 30 sekund, dostaniecie do skarbonki. I też mają ogromne uśmiechy (by upartamama. Odpowiedz Link Zgłoś
lelija05 Re: Dlaczego na oślą ławkę wysłano post o j-k? 14.12.13, 14:39 zamknięty No to ładnie. Jak jej zależy, to napisze, jak nie, to trudno, koniec tematu. Nie ma o co sie kłócić. Odpowiedz Link Zgłoś
wioskowy_glupek Re: Dlaczego na oślą ławkę wysłano post o j-k? 14.12.13, 14:45 zamknięty 10/10 nie wiem o co niektóre tak histeryzują Odpowiedz Link Zgłoś
barbibarbi Re: Dlaczego na oślą ławkę wysłano post o j-k? 14.12.13, 14:52 zamknięty ja bym rafie kazała się zweryfikować, czy rafa ma jeszcze kasę. Bo jak z góry zakłada się, że załamana jest oszustką czy trollem, to idąc tym tropem można założyć, że rafa też jest oszustką i wyłudzaczką, bo nikt nie wie czy kasy nie przepultała. A skoro nikt nie wie, to można założyć że jest taka możliwość, bo czemu niby nie? Dlaczego dawać rafie kredyt zaufania, skoro tyle naciągaczy się po świecie kręci? Rafa nie ośmieszaj się tylko daj kasę zalamanej! Odpowiedz Link Zgłoś
przystanek_tramwajowy Re: Dlaczego na oślą ławkę wysłano post o j-k? 14.12.13, 15:08 zamknięty A Rafa siedzi sobie na forum (widziałam, że jest zalogowana), czyta wpisy i sika po nogach, zagryzając i popijając to, co nabyła wczoraj w Tesco. Mam nadzieję, że jej zaraz coś w gardzieli utknie. --- Ja mówię dzieciom: Nie, nie przejedziesz się na koniku, ale jak wrócimy do domu, to co byście przejeździli w 30 sekund, dostaniecie do skarbonki. I też mają ogromne uśmiechy (by upartamama. Odpowiedz Link Zgłoś
rosapulchra-0 Przystanek, OT 14.12.13, 15:10 zamknięty Jak można sprawdzić, czy ktoś jest na forum? Odpowiedz Link Zgłoś
jagienka75 Re: Przystanek, OT 14.12.13, 15:17 zamknięty wchodzisz w ustawienia i zaznaczasz opcję Pokazuj mnie na liście obecnych na forum, potem klikasz na ZAPISZ. na dole ematki wyświetlają Ci się wszyscy zalogowani uczestnicy forum i Ty sama jesteś dla nich widoczna. Odpowiedz Link Zgłoś
przystanek_tramwajowy Re: Przystanek, OT 14.12.13, 15:22 zamknięty Ale jaja! Rafa faktycznie cały czas czyta ten wątek. Zaraz po moim wpisie się wylogowała. Podpuściłam cię celowo rafa. Wiem, jestem wredna. --- Ja mówię dzieciom: Nie, nie przejedziesz się na koniku, ale jak wrócimy do domu, to co byście przejeździli w 30 sekund, dostaniecie do skarbonki. I też mają ogromne uśmiechy (by upartamama. Odpowiedz Link Zgłoś
kroliczyca80 Re: Przystanek, OT 14.12.13, 15:25 zamknięty A widział ktoś jednocześnie zalogowaną rafę i jolkę? Odpowiedz Link Zgłoś
kroliczyca80 Re: Przystanek, OT 14.12.13, 15:26 zamknięty Albo rafę, jolkę i kubka? Odpowiedz Link Zgłoś
przystanek_tramwajowy Re: Przystanek, OT 14.12.13, 15:30 zamknięty Nie, ani kubek, ani załamana nie są zalogowane. --- Ja mówię dzieciom: Nie, nie przejedziesz się na koniku, ale jak wrócimy do domu, to co byście przejeździli w 30 sekund, dostaniecie do skarbonki. I też mają ogromne uśmiechy (by upartamama. Odpowiedz Link Zgłoś
przystanek_tramwajowy Re: Przystanek, OT 14.12.13, 15:27 zamknięty Tak, były obydwie równocześnie. --- Ja mówię dzieciom: Nie, nie przejedziesz się na koniku, ale jak wrócimy do domu, to co byście przejeździli w 30 sekund, dostaniecie do skarbonki. I też mają ogromne uśmiechy (by upartamama. Odpowiedz Link Zgłoś
atteilow Re: Przystanek, OT 14.12.13, 15:28 zamknięty A jak to sprawdzasz, co ktoś przeczytał i kiedy się wylogował? Odpowiedz Link Zgłoś
przystanek_tramwajowy Re: Przystanek, OT 14.12.13, 15:29 zamknięty Przecież to jasne. Rafa była zalogowana. Ja napisałam, że czyta forum i natychmiast klik! wylogowała się i zniknęła z listy obecności. Przypadek? --- Ja mówię dzieciom: Nie, nie przejedziesz się na koniku, ale jak wrócimy do domu, to co byście przejeździli w 30 sekund, dostaniecie do skarbonki. I też mają ogromne uśmiechy (by upartamama. Odpowiedz Link Zgłoś
hugo43 Re: Dlaczego na oślą ławkę wysłano post o j-k? 14.12.13, 15:12 zamknięty no wlasnie,zwlaszcze,ze zyczeniem kubka jest,by bony trafily do zalamanej. Odpowiedz Link Zgłoś
wioskowy_glupek Re: Dlaczego na oślą ławkę wysłano post o j-k? 14.12.13, 15:13 zamknięty To zweryfikuj jeszcze Kubka bo masz pewność, że w ogóle spotkanie i bony były ? Każda z 4 osób w to zamieszanych to osobny anonimowy forumowy byt... Prawdopodobnie 1, lub 2 byty no ale... Żadna z nich nie jest wiarygodna jak i cała ta historia/histeria - dowolne wybierz. Odpowiedz Link Zgłoś
misterni Re: Dlaczego na oślą ławkę wysłano post o j-k? 14.12.13, 16:00 zamknięty lelija05 napisała: Czy załamana skontaktowała się z rafą? Bo może od tego trzeba by zacząć. Skontaktowała się i rafa ją spuściła na drzewo, że weryfikacja będzie. Odpowiedz Link Zgłoś
rosapulchra-0 Słuchajcie! 14.12.13, 15:26 zamknięty No, ale przeca, jeśli macie wątpliwości co do uczciwości rafy, to przeca można namierzyć jej IP. Jeśli naprawdę okazała się złodziejką. I to 'jeśli' jest bardzo ważne Odpowiedz Link Zgłoś
wioskowy_glupek Re: Słuchajcie! 14.12.13, 15:32 zamknięty Prościej - jeśli jeszcze ma bony niech wklei zdjęcie na forum :] Odpowiedz Link Zgłoś
przystanek_tramwajowy Re: Słuchajcie! 14.12.13, 15:35 zamknięty Oj tam! Może przecież wkleić zdjęcia z netu. No chyba, że sfotografuje bony włożone do tej pięknej torebki, razem z szaliczkiem w renifery. Ewentualny fotomontaż zdemaskujemy. --- Ja mówię dzieciom: Nie, nie przejedziesz się na koniku, ale jak wrócimy do domu, to co byście przejeździli w 30 sekund, dostaniecie do skarbonki. I też mają ogromne uśmiechy (by upartamama. Odpowiedz Link Zgłoś
antyideal Re: Słuchajcie! 14.12.13, 15:36 zamknięty A jak udowodni, ze to TE bony a nie zdjecie bonów z netu? ) niech obok stoi tabliczka - "Pozdrawiam ematki. Rafa"...;D Odpowiedz Link Zgłoś
przystanek_tramwajowy Re: Słuchajcie! 14.12.13, 15:40 zamknięty To się naprawdę robi coraz zabawniejsze. Zniknęła rafa, ale prawie natychmiast po tym zalogował się... No kto? Kubekwkropki! Czyżby jednak akcja w Reducie była wielką ściemą? --- Ja mówię dzieciom: Nie, nie przejedziesz się na koniku, ale jak wrócimy do domu, to co byście przejeździli w 30 sekund, dostaniecie do skarbonki. I też mają ogromne uśmiechy (by upartamama. Odpowiedz Link Zgłoś
kroliczyca80 Re: Słuchajcie! 14.12.13, 15:43 zamknięty Cyrk na kółkach. Trolle się ślizgają, żeby jak najdłużej sobie potrollować, a przystanek siedzi i gapi na logowania na forumie Odpowiedz Link Zgłoś
rosapulchra-0 Re: Słuchajcie! 14.12.13, 15:47 zamknięty Teraz zniknie kubek i pojawi się załamana.. Odpowiedz Link Zgłoś
barbibarbi Re: Słuchajcie! 14.12.13, 15:51 zamknięty antyideal napisała: > A jak udowodni, ze to TE bony a nie zdjecie bonów z netu? ) > niech obok stoi tabliczka - "Pozdrawiam ematki. Rafa"...;D No i koniecznie obok gazeta (nie forumowa tylko papierowa) z dzisiejszą datą Ale jaja, o 200 zeta taka chryja! Bo weryfikowania się komuś zachciało i misję poczuł. Niech sobie rafa za swoje weryfikuje, a te bony powinna oddać bez szemrania zalamanej. Odpowiedz Link Zgłoś
przystanek_tramwajowy Re: Słuchajcie! 14.12.13, 15:54 zamknięty Uwaga! Zniknął kubek, znowu za to jest z nami rafa. --- Ja mówię dzieciom: Nie, nie przejedziesz się na koniku, ale jak wrócimy do domu, to co byście przejeździli w 30 sekund, dostaniecie do skarbonki. I też mają ogromne uśmiechy (by upartamama. Odpowiedz Link Zgłoś
antyideal Re: Słuchajcie! 14.12.13, 15:57 zamknięty Ale przeciez forum mozna czytac bez logowania to taka zyczliwa podpowiedz jakby ktos nie wiedzial ) Odpowiedz Link Zgłoś
przystanek_tramwajowy Re: Słuchajcie! 14.12.13, 16:00 zamknięty Można można, ale akurat te dwa nicki pojawiają się i znikają na zmianę. Kubek, który miał na forumie opinię wrednej suczy zrobił sobie doskonały PR fikcyjną akcją z bonami i nagle wszyscy ją pokochali. --- Ja mówię dzieciom: Nie, nie przejedziesz się na koniku, ale jak wrócimy do domu, to co byście przejeździli w 30 sekund, dostaniecie do skarbonki. I też mają ogromne uśmiechy (by upartamama. Odpowiedz Link Zgłoś
antyideal Re: Słuchajcie! 14.12.13, 16:03 zamknięty Po co ktos mialby ciezko pracowac na opinie wrednej suczy, zeby ją sobie potem jednym ruchem niszczyc ? Odpowiedz Link Zgłoś
przystanek_tramwajowy Re: Słuchajcie! 14.12.13, 16:05 zamknięty Wredną suczą została po swoich wcześniejszych postach i niekoniecznie na własne żądanie. A za to, jak tu została oblana płynnym gównem, zemściła się, wciągając nas w głupią zabawę z bonami. --- Ja mówię dzieciom: Nie, nie przejedziesz się na koniku, ale jak wrócimy do domu, to co byście przejeździli w 30 sekund, dostaniecie do skarbonki. I też mają ogromne uśmiechy (by upartamama. Odpowiedz Link Zgłoś
wioskowy_glupek Re: Słuchajcie! 14.12.13, 16:21 zamknięty Tylko i wyłącznie na własne żądanie, jest suczą i nic tego nie zmieni, szczególnie oddanie 200 zł w bonach jeżeli faktycznie jest taaaaak majętna jak to postuluje na forum. Odpowiedz Link Zgłoś
antyideal Re: Słuchajcie! 14.12.13, 16:31 zamknięty No, roztrzasania dlaczego to "tylko" 200 zl bedac tak majętną mam nadzieję, ze nie bedzie, bo to byloby dno dna. Jesli faktycznie przekazala te 200 zl to chwała jej za to i nalezy docenic ten gest. Odpowiedz Link Zgłoś
wioskowy_glupek Re: Słuchajcie! 14.12.13, 16:39 zamknięty Ależ oczywiście, chwała jej za to tylko jej odbioru jako pustaka, materialistki i egoistki nie zmieni. Odpowiedz Link Zgłoś
antyideal Re: Słuchajcie! 14.12.13, 16:44 zamknięty Ale tez wcale jej na tym nie zalezy, co napisala gdzies nizej, zreszta byloby dziwne zwazywszy, ile wysilku wlozyla w stworzenie wlasnie takiej kreacji. Image is image ;D Odpowiedz Link Zgłoś
antyideal Re: Słuchajcie! 14.12.13, 16:05 zamknięty JUz predzej posadzalabym Kubek o chec zabawy kosztem ematek, bo to co teraz sie dzieje bylo do przewidzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
antyideal Re: Dlaczego na oślą ławkę wysłano post o j-k? 14.12.13, 15:33 zamknięty O ja cie, stracilam wczoraj watek z oczu przy 88 wpisie, gdy byl jeszcze calkiem zabawny a nawet sympatyczny a dzis widze, ze osiagnal dno. Wlasciwie to bylo do przewidzenia, ze za te 200 zl bedzie wielkie szarpanie sie za kudły Odpowiedz Link Zgłoś
darby.shaw Re: Dlaczego na oślą ławkę wysłano post o j-k? 14.12.13, 15:43 zamknięty po przeczytaniu tego kuriozalnego wątku nie dziwi mnie na przykład wygrana pani radomskiej, która "odkryła", że autyzm jest chorobą metaboliczną ... pewnie misterni, rosapulchra, nanuki, barbiówy(co za adekwatny nick ), przystanki tramwajowe za całą rodziną et consortes głosowały rekamy i nogamy głupota, pieniactwo, buta i za grosz rozumu gdyby głupota umiała fruwać, latalybyście jak voyagery Odpowiedz Link Zgłoś
rosapulchra-0 Re: Dlaczego na oślą ławkę wysłano post o j-k? 14.12.13, 15:49 zamknięty tobie też życzymy wszystkiego najlepszego! Odpowiedz Link Zgłoś
kubekwkropki Re: Dlaczego na oślą ławkę wysłano post o j-k? 14.12.13, 16:06 zamknięty Jestem umówiona na poniedziałek z Panią o nicku mamba30, z tego co wiem działa tam od lat, koordynując pomoc. Przekaże jej te zapowiedziane tu, dodatkowe 200zl i trochę słodyczy (swoją drogą co za upiorny zwyczaj wysyłania kontrahentom koszy ze średniej jakości winem, słodyczami i tania bombką- kto to przeje...). Na tym kończę temat. Bony mi były niepotrzebne - dostałam w jakiejś śmiesznej promocji przy ubezpieczeniu któregoś z aut, oddałam Rafie, bo sie zgłosiła do odbioru. Powtarzam- dajcie je zalamanej. Jesli to sie nie zdarzy do poniedziałku to poproszę pomocne w osobie mamby30 o kontakt z załamana i przekazanie jej przynajmniej tych słodyczy (i dajcie juz spokój z tą weryfikacją - niech będzie, ze taki mam kaprys- dać zalamanej. Przecież to sa drobne kwoty. Z czego ta piana bita? Odpowiedz Link Zgłoś
mamba30 Re: Dlaczego na oślą ławkę wysłano post o j-k? 14.12.13, 16:15 zamknięty Dziewczyny, jestem umówiona z Kubkiem na poniedziałek, potwierdzam. Teoretycznie nie wierzę w takie akcje, ale teoria sobie a praktyka sobie. Napiszę tu w poniedziałek, czy Kubek istnieje itd. Czy możecie sobie darować do tego czasu te upiorne spekulacje? Święta idą, naprawdę nie macie co robić w domu? Załamana, jeżeli twoja sytuacja jest rzeczywiście tak dramatyczna, to czemu za rada innych nie zgłosiłaś się na forum PE? Była akcja Gwiazdka, po weryfikacji (pomyślnej, takie tam panują zasady) Twoje dziecko otrzymałoby prezent pod choinkę. teraz termin zgłoszeń już niestety minął. Dziewczyny pomagają tam również na co dzień, ale że robią to z prywatnych środków, chcą mieć chociaż minimalną pewność, że osoba potrzebującą nie naciąga. To przecież mozna zrozumieć. Odpowiedz Link Zgłoś
przystanek_tramwajowy Re: Dlaczego na oślą ławkę wysłano post o j-k? 14.12.13, 16:20 zamknięty Istnienia kubka nikt nie kwestionuje. Raczej wątpimy w twór zwany rafą i całą akcję z bonami. --- Ja mówię dzieciom: Nie, nie przejedziesz się na koniku, ale jak wrócimy do domu, to co byście przejeździli w 30 sekund, dostaniecie do skarbonki. I też mają ogromne uśmiechy (by upartamama. Odpowiedz Link Zgłoś
mamba30 Re: Dlaczego na oślą ławkę wysłano post o j-k? 14.12.13, 16:36 zamknięty Ale skoro Kubek potwierdziła, że dała Rafie bony, to znaczy, że i Rafa istnieje, tylko nie po drodze jej oddać to, co do niej nie należy Odpowiedz Link Zgłoś
przystanek_tramwajowy Re: Dlaczego na oślą ławkę wysłano post o j-k? 14.12.13, 16:40 zamknięty Tia... Kubek potwierdziła, że dała. Ja też mogę sobie jutro założyć drugie konto a potem sama ze sobą umówię się na Dworcu Centralnym i sama sobie przekażę milion dolarów w używanych banknotach do rozdania potrzebującym. I tylko ta druga wredna ja nie będzie potem chciała ich oddać biednym. I niech mi ktoś spróbuje nie wierzyć. --- Ja mówię dzieciom: Nie, nie przejedziesz się na koniku, ale jak wrócimy do domu, to co byście przejeździli w 30 sekund, dostaniecie do skarbonki. I też mają ogromne uśmiechy (by upartamama. Odpowiedz Link Zgłoś
mamba30 Re: Dlaczego na oślą ławkę wysłano post o j-k? 14.12.13, 16:43 zamknięty Dlatego zaproponowałam wstrzymanie się ze spekulacjami do poniedziałku. Jestem jak najbardziej realnym bytem znanym w realu przez wielu, w "wirtualu" przez jeszcze więcej osób. Po gazecie hulam jakieś 9 lat, więc chyba nikt mnie nie posądzi o schizofrenię Odpowiedz Link Zgłoś
kubekwkropki Re: Dlaczego na oślą ławkę wysłano post o j-k? 14.12.13, 16:48 zamknięty No, tu to tylko moderator Ci zostaje - niech sprawdzi. Myślę zresztą, że zarówno rafa jak i ja obraziłybyśmy się na zarzut, że jesteśmy jedną osobą - z zupełnie różnych powodów. . Odpowiedz Link Zgłoś
claudel6 Re: Dlaczego na oślą ławkę wysłano post o j-k? 14.12.13, 23:30 zamknięty sama sobie odpowiedziałas na to pytanie. załamana pojawiła sie tu niedawno, termin składania zgłoszeń do Gwiazdki na PE minął w lsitopadzie Odpowiedz Link Zgłoś
mamba30 Re: Dlaczego na oślą ławkę wysłano post o j-k? 14.12.13, 23:33 zamknięty minął 10 grudnia. Claudel, Ty pomagasz wiele, bardzo wiele. A ja czasami się wstrzymuję. Miałam wstępny kontakt z załamaną, czekam, co będzie dalej. Odpowiedz Link Zgłoś
claudel6 Re: Dlaczego na oślą ławkę wysłano post o j-k? 14.12.13, 23:48 zamknięty 10 grudnia?? no to mi sie coś pomerdało. prezenty darczyńcy mieli wysłac do 13 grudnia, wiec ten 10 grudnia to późno. mamba, ja bym chciała, zeby jej dzieciak dostał prezent na gwiazdkę. i żeby miał jakiekolwiek święta. nawet jeśli to oszustka i naciągaczka. Odpowiedz Link Zgłoś
slonko1335 Re: Dlaczego na oślą ławkę wysłano post o j-k? 14.12.13, 23:53 zamknięty w tym roku miałyśmy opóźnienie ze startem-stąd dłuższy termin przyjmowania zgłoszeń.... Odpowiedz Link Zgłoś
kubekwkropki Re: Dlaczego na oślą ławkę wysłano post o j-k? 14.12.13, 16:27 zamknięty I jeszcze - wczoraj wieczorem wysłałam prośbę do rafy żeby przekazała te bony załamanej oraz pośredniczyła w przekazaniu gotówki pomocnym emamom. Pośrednictwa się nie podjęła - podobno ma nienajlepsze relacje z moderatorką - więc zgłosiłam się tam sama. W sprawie bonów nie odpisała. Tak -miałam odruch pomocy, co więcej cyklicznie oddaję niepotrzebne rzeczy. Nie jest to żaden powód do chwały - nie odejmuję sobie od ust, oddaję niepotrzebne i zalegające rzeczy, a te 400 stówki (bony+gotówka) nie stanowią w moim budżecie żadnej pozycji - możecie to potraktować jako kaprys albo impuls - jak kto chce. Nie zmienia to moich innych poglądów. Nadal pozostaję wredną, kapitalistyczną, skrajnie liberalną, skupioną na sobie egoistką. Dalej nie zamierzam ściemniać, że bieda ubogaca, a pieniądze niszcżą. Ani, że moje dzieci cokolwiek tracą. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
wioskowy_glupek Re: Dlaczego na oślą ławkę wysłano post o j-k? 14.12.13, 16:42 zamknięty > Nie zmienia to moich innych poglądów. Nadal pozostaję wredną, kapitalistyczną, > skrajnie liberalną, skupioną na sobie egoistką Nie da się ukryć... Odpowiedz Link Zgłoś
kubekwkropki Re: Dlaczego na oślą ławkę wysłano post o j-k? 14.12.13, 16:55 zamknięty A ja się tego nie wstydzę zupełnie. Żyje jak lubię, dobrze mi z tym. Wiem, jakie to budzi emocje - dlatego daję anonimowo - wtedy nikt nie ma pretensji, że mało, że mogłam więcej, że sama mam, a innym tylko tyle. Nikt nie marudzi o więcej - bo nie wie komu ma marudzić. W realu, pod nazwiskiem, z zasady nie daję, jeśli nie muszę. Chyba, że impulsywnie - do puszki, na Orkiestrę etc. Tej kobiety mi się po prostu żal zrobiło - takie obiecanki cacanki z niedochodzącą paczką są po prostu żałosne - a tu przy okazji okrutne. Albo nie obiecywać, albo powiedzieć prosto z mostu, że się odwidziało. Odpowiedz Link Zgłoś
jola-kotka Re: Dlaczego na oślą ławkę wysłano post o j-k? 14.12.13, 16:59 zamknięty A wiesz czemu rafa nie dała jeszcze bonów ozałamanej? Odpowiedz Link Zgłoś
gryzelda71 Re: Dlaczego na oślą ławkę wysłano post o j-k? 14.12.13, 17:03 zamknięty Czeka, aż dojdzie paczka od ciebie Odpowiedz Link Zgłoś
mamba30 Re: Dlaczego na oślą ławkę wysłano post o j-k? 14.12.13, 17:04 zamknięty Jolu, a czy Ty wiesz, dlaczego nie wysłałaś w poprzedniej akcji Gwiazdka paczki dla dzieci, którym obiecałaś zrobić prezenty???? Nawet nie raczyłaś odpowiedzieć na maile od koordynacji. ładnie tak zrobic nadzieję dzieciom, które podczas Wigilii znalazły guzik pod choinka??? Ty śmiesz mieć jakiekolwiek pytania???? Odpowiedz Link Zgłoś
alexa0000 Jolka 14.12.13, 23:47 zamknięty Jesli to prawda,co pisza o twoich obietnicach bez pokrycia, za kazdym razem, kiedy patrzysz w lustro, powinnac rzygnąć soczyście. Do dna. Odpowiedz Link Zgłoś
jola-kotka Re: Jolka 15.12.13, 00:13 zamknięty Ten wątek jednak ma sens,wszystko co ja obiecałam ozałamana dostanie ale wy myślicie,że nie nie biorąc pod uwagę,że święta nie są jutro więc oszukanej przez Jolę pani teraz pospieszą z pomocą inne forumki i dzięki temu będzie tej pomocy więcej i ok tylko się cieszyć,nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło.A jeżeli ozałamana nie odbierze przesyłek odemnie specjalnie bo tak tu sugerowała to ja znajde inny sposób aby udowodnić że tym razem zrobiłam co trzeba było zrobić.Przekaże wszystkie dowody guderiance,a podobno ona cieszy się tu zaufaniem. Jeśli ktoś nawala z powodu choroby to nie ma powodu rzygać patrząc w lustro. Każdą sytuację o której niew ma się pojęcia jak wyglądała można interpretować dowolnie i to jest ok na takim forum bo inneego sposobu nie ma jedna pani drugiej pani i opowieść powstajez kaawałeczków interpretacji kilku osób a przynajmniej ktoś będzie zadowolony bo dostanie więcej niż mu obiecano. Ja tym razem nie dam się zgnoić i zrobie wszystko żeby prawda wyszła na jaw,a z forum nie znikne,bo nic złego z własnej wqiny nie zrobiłam. Odpowiedz Link Zgłoś
rhaenyra Re: Jolka 15.12.13, 00:39 zamknięty > Jeśli ktoś nawala z powodu choroby to nie ma powodu rzygać patrząc w lustro. a ta choroba to mitomania Odpowiedz Link Zgłoś
0zalamana Re: Jolka 15.12.13, 07:09 zamknięty jola-kotka napisał(a): > Ten wątek jednak ma sens,wszystko co ja obiecałam ozałamana dostanie ale wy myś > licie,że nie nie biorąc pod uwagę,że święta nie są jutro więc oszukanej przez J > olę pani teraz pospieszą z pomocą inne forumki i dzięki temu będzie tej pomocy > więcej i ok tylko się cieszyć,nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło.A jeż > eli ozałamana nie odbierze przesyłek odemnie specjalnie bo tak tu sugerowała to > ja znajde inny sposób aby udowodnić że tym razem zrobiłam co trzeba było zrobi > ć.Przekaże wszystkie dowody guderiance,a podobno ona cieszy się tu zaufaniem. > Jeśli ktoś nawala z powodu choroby to nie ma powodu rzygać patrząc w lustro. > Każdą sytuację o której niew ma się pojęcia jak wyglądała można interpretować d > owolnie i to jest ok na takim forum bo inneego sposobu nie ma jedna pani drugie > j pani i opowieść powstajez kaawałeczków interpretacji kilku osób a przynajmnie > j ktoś będzie zadowolony bo dostanie więcej niż mu obiecano. > Ja tym razem nie dam się zgnoić i zrobie wszystko żeby prawda wyszła na jaw,a z > forum nie znikne,bo nic złego z własnej wqiny nie zrobiłam. jola nie kłam już, bo ja nie chce żeby ktoś w to wierzył, nic nie dostałam. Ten kurier ostatecznie miałbyć wczoraj i znów mu coś wypadło. W to wszystko już nie wierze tylko szkoda że odrazu nie wiedziałam o tym, dawałam się nabrać, pretensji o to nie mam, ale o to że sobie kłopotów przez ciebie narobiłam. Jak jesteś taka uczciwa - bo ze mnie robią oszustkę, to podaj numer zamówienia publicznie, bo może ja kłamię, co? Dośc już tego, ja w przeciwieństwie do ciebie nie jestem kłamczuchą Odpowiedz Link Zgłoś
rosapulchra-0 Re: Jolka 15.12.13, 10:11 zamknięty Ty już udowodniłaś, że jesteś niegodna zaufania. I jedna załamana tego nie zmieni. Nawet jeśli się teraz sprężysz i wyślesz, to i tak wszyscy wiedzą, że tobie zaufać nie można pod żadnym względem. Okłamałaś zbyt wiele osób. Odpowiedz Link Zgłoś
aneta-skarpeta Re: Jolka 15.12.13, 10:13 zamknięty daj spokój Jolka. Jakbyś naprawdę chciała pomóc to byś nie zwodziła załamanej, tylko z siostrą powiedziałybyście jej- kurier z jedzeniem bedzie u ciebie 22 lub 23 grudnia- wszysyko zamówione a Wy jakąś dziwną gre prowadzicie z załamaną, biedna codziennie czeka na kuriera nie da się tego prosto załatwić? Odpowiedz Link Zgłoś
kubekwkropki Re: Dlaczego na oślą ławkę wysłano post o j-k? 14.12.13, 17:05 zamknięty Nie wiem. Napisałam do niej jeszcze raz przed chwilą, żeby oddała wreszcie te bony. Jak nie ma kontaktu z załamaną to jakiejś znanej powszechnie i szanowanej forumce - ta niech da załamanej. O taką pierdołę... Jak już robić dym to o kilka tysięcy przynajmniej. Odpowiedz Link Zgłoś
0zalamana Re: Dlaczego na oślą ławkę wysłano post o j-k? 14.12.13, 17:13 zamknięty Jestem w szoku co sie tutaj dzieje! Naskakujecie na mnie ale ja nic nie zrobiłam, napisałam i na wpisie sie skonczylo! Nie chce nic i koniec! Skasujcie ten watek! Moze lepiej zweryfikujcie rafe ktora mnie chciała weryfikowac! Sama jest nie w porzadku! Odpowiedz Link Zgłoś
jola-kotka Re: Dlaczego na oślą ławkę wysłano post o j-k? 14.12.13, 17:18 zamknięty To warto się dowiedzieć,zapewniam cie,bo ona tych bonów sobie nie przywłaszczyła,ma trochę oleju w głowie i wie co robi. Odpowiedz Link Zgłoś
pulcino3 Re: Dlaczego na oślą ławkę wysłano post o j-k? 14.12.13, 17:41 zamknięty A ty skąd wiesz czy przywłaszczyła czy nie? Jesteś rafa? Odpowiedz Link Zgłoś
jola-kotka Re: Dlaczego na oślą ławkę wysłano post o j-k? 14.12.13, 17:44 zamknięty Wiem i tyle,nie nie jestem rafa ale mój numer telefonu jest gdzieś tu na forum w jakimś wątku,więc.... Odpowiedz Link Zgłoś
pulcino3 Re: Dlaczego na oślą ławkę wysłano post o j-k? 14.12.13, 17:48 zamknięty A co ma twój numer telefonu do rzeczy? I skąd ta pewność co do obcej osoby z sieci i jej zamiarów? Która na chwilę obecną jest w posiadaniu czegoś, co nie do końca było dla niej Odpowiedz Link Zgłoś
jola-kotka Re: Dlaczego na oślą ławkę wysłano post o j-k? 14.12.13, 17:51 zamknięty Tak samo jak cały ten wątek domysły nic więcej, Odpowiedz Link Zgłoś
0zalamana Re: Dlaczego na oślą ławkę wysłano post o j-k? 14.12.13, 17:55 zamknięty Jola to co z kurierem dzis? Przelozony na kolejny dzien? masz tą wyobraźnię! Teraz to zostało mi sie chociaż cieszyc bo nic innego mnie nie czeka! Odpowiedz Link Zgłoś
mamba30 Re: Dlaczego na oślą ławkę wysłano post o j-k? 14.12.13, 17:00 zamknięty Nie wiem, Kubek, o co chodzi z tym Twoim czarnym PR, ale IMO nie powinnaś się tłumaczyć z tego, jak żyjesz i ile masz kasy. Bo chyba o to tu chodzi. A jak dałaś komuś kasę czy bony, to też Twój biznes. Zarówno ile dałaś, jak i z jakich powodów to zrobiłaś. Jak ktoś będzie twierdził, że za mało dałaś, to niech dołoży więcej Odpowiedz Link Zgłoś
noname2002 Re: Dlaczego na oślą ławkę wysłano post o j-k? 14.12.13, 17:16 zamknięty Kubek niech ma kasy od licha i trochę, tylko mógłby się zdecydować czy mieszka w Skandynawii czy w Warszawie, czy jest bogatą biznesłumen czy utalentowaną skrzypaczką(albo innym muzykiem, już mi się nie chce grzebać w jej postach). Odpowiedz Link Zgłoś
kubekwkropki Re: Dlaczego na oślą ławkę wysłano post o j-k? 14.12.13, 17:28 zamknięty W Skandynawii to ja byłam na wakacjach. W sierpniu. Na instrumencie gram - uczyłam się od dziecka - jako element dobrego wychowania - tak, jak teraz uczą się moje dzieci. Zapewniam, że żadne nie zostanie raczej zawodowym muzykiem. Jeżdżę na wakacje. Często. I jeśli za tydzień złożę wam życzenia i wyświetli się włoskie IP to nie dlatego, że wyemigrowałam, tylko dlatego, że spędzam Święta w Madonna di Campiglio. Odpowiedz Link Zgłoś
noname2002 Re: Dlaczego na oślą ławkę wysłano post o j-k? 15.12.13, 09:05 zamknięty Pisujesz również pod nikiem Kj-78, zapomniałaś się kiedyś przelogować. Odpowiedz Link Zgłoś
aneta-skarpeta Re: Dlaczego na oślą ławkę wysłano post o j-k? 15.12.13, 10:30 zamknięty jak to? kubek to kj-78? przeciez kj-78 mieszka/ ła chyba w norwegii? i chyba nie ma dziecka z exem? Odpowiedz Link Zgłoś
kj-78 Re: Dlaczego na oślą ławkę wysłano post o j-k? 15.12.13, 18:11 zamknięty aneta-skarpeta napisała: > jak to? kubek to kj-78? > > przeciez kj-78 mieszka/ ła chyba w norwegii? > > i chyba nie ma dziecka z exem? Wypraszam sobie insynuacje tego typu (tzn nie Anety, tylko pan powyzej). Na forum mam jeden nick, mieszkam w Norwegii i mam dwoje dzieci nie z eksem. I jestem zawodowym muzykiem. W tym watku, zarowno w wirtualu jak i w realu ten post to moj jedyny udzial. Odpowiedz Link Zgłoś
kroliczyca80 Re: Dlaczego na oślą ławkę wysłano post o j-k? 14.12.13, 17:01 zamknięty A ja się tego nie wstydzę zupełnie. Żyje jak lubię, dobrze mi z tym. Wiem, jakie to budzi emocje - dlatego daję anonimowo - wtedy nikt nie ma pretensji, że mało, że mogłam więcej, że sama mam, a innym tylko tyle. Nikt nie marudzi o więcej - bo nie wie komu ma marudzić. Edzia G., to ty? Odpowiedz Link Zgłoś
rafa-kolorowa Re: rafa lubi TESCO :) 14.12.13, 17:24 zamknięty boskie teraz czekam do przyszłego roku i świńskim galopem polecę te bony sprzeniewierzyć ale najpierw sobie je sama podłożę w paczuszce pod choinkę żeby nie było Odpowiedz Link Zgłoś
kroliczyca80 Re: rafa lubi TESCO :) 14.12.13, 17:29 zamknięty O, rafa Co z przekazywaniem? Bo już nie ma wyjścia. Odpowiedz Link Zgłoś
pulcino3 Re: rafa lubi TESCO :) 14.12.13, 17:33 zamknięty Rafa to tak trudno napisać , tak przekażę je załamanej i finito ? Jak do tej pory zero konkretnej odpowiedzi z twojej strony, tylko same wymówki. Połakomiłaś sie sama na 2 stówki, przyznaj się Odpowiedz Link Zgłoś
rosapulchra-0 No super, rafa, że się tak obśmiałaś! 14.12.13, 17:55 zamknięty Ale może teraz napisz nam, co masz zamiar zrobić z tymi bonami? Odpowiedz Link Zgłoś
rafa-kolorowa Re: No super, rafa, że się tak obśmiałaś! 14.12.13, 18:05 zamknięty kupię sobie whiskey za dwie stówy i wypiję za zdrowie snujących teorie spiskowe ematek Odpowiedz Link Zgłoś
rosapulchra-0 Re: No super, rafa, że się tak obśmiałaś! 14.12.13, 18:07 zamknięty rafa-kolorowa napisała: > kupię sobie whiskey za dwie stówy i wypiję za zdrowie snujących teorie spisk > owe ematek A na poważnie? Przekażesz bony Załamanej? Odpowiedz Link Zgłoś
totorotot Re: No super, rafa, że się tak obśmiałaś! 14.12.13, 18:51 zamknięty Nie ma żadnych bonów, nie ma żadnej Rafy, nie ma żadnego Kubka, a Jola to młoda panienka, która mieszka jeszcze z rodzicami i nie ma anoreksji a jest otyła. Wpiszcie sobie jej adres, ten co podaje żeby do niej pisać to mili coś tam... I wyskoczy Wam blog panienki. Wpiszcie Jola korka w google i zobaczcie, co Wam wyskoczy po odsianiu jej postów na gazecie. Odpowiedz Link Zgłoś
jola-kotka Re: No super, rafa, że się tak obśmiałaś! 14.12.13, 20:18 zamknięty W życiu bloga nie pisałam,przestań bzdury wypisywać. Odpowiedz Link Zgłoś
sanrio Re: No super, rafa, że się tak obśmiałaś! 14.12.13, 21:08 zamknięty Wpiszcie Jola korka w google i zobaczcie, co Wam wy > skoczy po odsianiu jej postów na gazecie. wyszło kilka profili na FB i konto na LinkedIn - i co? Odpowiedz Link Zgłoś
antyideal Re: No super, rafa, że się tak obśmiałaś! 14.12.13, 21:57 zamknięty totorotot napisała: > Nie ma żadnych bonów, nie ma żadnej Rafy, nie ma żadnego Kubka, Totorotot nie ma, forum emama nie ma, internetu nie ma, nic nie ma....) Odpowiedz Link Zgłoś
wioskowy_glupek Re: Dlaczego na oślą ławkę wysłano post o j-k? 14.12.13, 17:31 zamknięty Naprawdę sądzisz, że chodzi o to ile dajesz czy nie dajesz ? Porażka dziewczyno, całe twoje życie kręci się wokół kasy, przykre to. Odpowiedz Link Zgłoś
atteilow Re: Dlaczego na oślą ławkę wysłano post o j-k? 14.12.13, 18:54 zamknięty No, ale już teraz nie wątpisz w jej istnienie? Nie ma co umoralniać kubka, bo to nie jest ckliwa istota i ma swoje specyficzne przekonania. Jednak poziom przyzwoitości zostaje zachowany. I jak widac dla wielu ta kasa moze mieć znaczenie. Jednak lepiej dla niej i dla zainteresowanych, żeby działała anonimowo. Odpowiedz Link Zgłoś
rosapulchra-0 Re: Dlaczego na oślą ławkę wysłano post o j-k? 14.12.13, 17:21 zamknięty Jolka, nie pogrążaj się. Obiecywałaś różnym osobom różne rzeczy, wyciągałaś od nich adresy, a potem przestawałaś się odzywać. Żadna poczta nie wariowała, tylko twoja. Po prostu zamilcz. Tak będzie dla ciebie lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
jola-kotka Re: Dlaczego na oślą ławkę wysłano post o j-k? 14.12.13, 17:24 zamknięty A jak nie to co mi zrobisz? Odpowiedz Link Zgłoś
rosapulchra-0 Re: Dlaczego na oślą ławkę wysłano post o j-k? 14.12.13, 17:54 zamknięty Ja nic. Ty opinię już sobie wyrobiłaś. Jesteś osobą niegodną zaufania przede wszystkim, więc twoje wypowiedzi nie będą brane przez nikogo rozsądnego pod uwagę. Ale - możesz się zdziwić - znajdzie się osoba, która ci nie popuści i cię znajdzie i wtedy będziesz mieć kłopoty. A ja osobiście życzę ci, abyś poniosła daleko idące konsekwencje swojego podłego zachowania. Odpowiedz Link Zgłoś
jagienka75 Re: Dlaczego na oślą ławkę wysłano post o j-k? 14.12.13, 19:34 zamknięty > . Ale - możesz się zdziwić - znajdzie się osoba, która ci nie popuści i cię zna > jdzie i wtedy będziesz mieć kłopoty. no, ludzie są różni a jak ktoś się porządnie wkurzy, namierzy ją, znajdzie, przyjdzie do niej osobiście i jej wpie.... Odpowiedz Link Zgłoś
barbibarbi Re: Dlaczego na oślą ławkę wysłano post o j-k? 14.12.13, 17:23 zamknięty jola-kotka napisał(a): > Było czytać forum to byś wiedziała. Tak śmiem,bo robicie złodziejke z dziewczyn > y,bzdury gadacie że sobie wzieła bony. Oceniajcie swoje podłe ryje. Banda idiot > ek. a twoja paczka dla zalamanej, Joluniu, to kiedy dojdzie? Kurier złamał nogę? Bandyci okradli samochód z prezentami? Kosmici porwali kuriera? A może kurier sam zjadł wszystkie pierogi z grzybami? Ojj, nieładnie. Dzieciom też prezenty obiecałaś i nie dotrzymałaś słowa? Ojjjj, obrzydliwie! Idź Joluniu, przejrzyj się w lusterku, i napisz nam co zobaczyłaś, założę się że zobaczysz świńskiego ryja. Odpowiedz Link Zgłoś
0zalamana Re: Dlaczego na oślą ławkę wysłano post o j-k? 14.12.13, 17:28 zamknięty Barbibarbi na szczescie sie obudzilam i nie wierze w tego kuriera! Mialbyc tez dzis nawet! Ale mnie specjalnie nie bylo! Ma tą wyobraźnie, tylko szkoda ze robila sobie jaja i naciągała na koszty telefoniczne Odpowiedz Link Zgłoś
antyideal Re: Dlaczego na oślą ławkę wysłano post o j-k? 14.12.13, 17:39 zamknięty 0zalamana napisała: > na szczescie sie obudzilam i nie wierze w tego kuriera! Mialbyc tez > dzis nawet! Ale mnie specjalnie nie bylo! Monthy python normalnie Odpowiedz Link Zgłoś
mamba30 Re: Dlaczego na oślą ławkę wysłano post o j-k? 14.12.13, 17:25 zamknięty Jolu, ja nie muszę czytać forum, bo nie mam takiego obowiązku. Jakbyś jeszcze nie załapała, jestem jedną z koordynatorek tej akcji, więc również jestem jak najbardziej w temacie. I fakt pozostaje faktem, dzieci zostały bez prezentów, a ty nie raczyłaś ani cokolwiek napisać ani odpisać. Żenujące. A czy mam podły ryj? Nie wiem, mnie tam się podoba. Przynajmniej mogę spokojnie patrzeć na siebie w lustrze. Odpowiedz Link Zgłoś
edelstein Re: Dlaczego na oślą ławkę wysłano post o j-k? 14.12.13, 18:27 zamknięty Pomijajac ten caly cyrk,jolka,to co,zrobilas realnym dzieciakom z akcji gwiazdka jest obrzydliwe. Szkoda,ze nie mozna wyciagac konsekwencji,wobec takich babsztyli Jak ty. "Geld bestimmt dein Ich, Geld bestimmt dein Sitz, Wo du grade bist, und wen du grade fickst" Odpowiedz Link Zgłoś
rosapulchra-0 Re: Dlaczego na oślą ławkę wysłano post o j-k? 14.12.13, 18:32 zamknięty Obrzydliwie się zachowała i co gorsza, jeszcze nie raz zachowa Odpowiedz Link Zgłoś
czerwonozlota [...] 14.12.13, 19:51 zamknięty Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
lelija05 A Rafa 14.12.13, 18:32 zamknięty siedzi, trzyma w ręku bony i mruczy maj preszys... Odpowiedz Link Zgłoś
rosapulchra-0 rafa, to może w końcu przestaniesz 14.12.13, 18:41 zamknięty sobie robić jaja? Odpowiedz poważnie, co masz zamiar zrobić z tymi bonami? Odpowiedz Link Zgłoś
lauren6 Re: rafa, to może w końcu przestaniesz 14.12.13, 18:46 zamknięty Trzeba być skończoną idiotką, żeby robić sobie jaja kosztem kobiety, dla której te bony to być albo nie być dla jej świąt. Rafa, czy oddasz te bony, czy nie, dla mnie przekreśliłaś się ostatnimi wypowiedziami. Odpowiedz Link Zgłoś
lady-z-gaga Re: rafa, to może w końcu przestaniesz 14.12.13, 18:53 zamknięty na razie widac tylko, że Rafa robi sobie jaja z forum i ze sr...ki, ktorej nagle wszyscy dostali na temat tych 200 zł byc może już skontaktowała się z Załamaną w sprawie bonów, tylko nie ma ochoty tłumaczyc się przed trybunałem, ktory się tu nagle ukonstytuował i nawet jej się nie dziwię, po tym wszystkim, co przeczytała na swój temat Odpowiedz Link Zgłoś
mamba30 Re: rafa, to może w końcu przestaniesz 14.12.13, 18:50 zamknięty Dziewczyny, a ja Was prosiłam, przestańcie spekulować do poniedziałku. Będę się również widziała z Rafą (jeszcze w 100% nie potwierdzone, ale w trakcie uzgadniania) i bony trafią do mnie. Zrobię z nimi to, co sobie zażyczy Kubek. Niemniej jednak moja opinia jest taka, że 0załamana jest niewiarygodna. Przeczytałam sobie jej wpisy w wątkach i powiedzmy, że wyrobiłam sob ie pewną opinię. Jako że od lat z takimi apelami się stykam, mogę się pokusić o pewne osądy. Co nie oznacza oczywiście, że jestem nieomylna. Odpowiedz Link Zgłoś
ponis1990 Re: rafa, to może w końcu przestaniesz 14.12.13, 19:31 zamknięty Curwa, ale kyrk. Odpowiedz Link Zgłoś
mamba30 Re: rafa, to może w końcu przestaniesz 14.12.13, 19:34 zamknięty ale o co kaman? czemu pod moim postem? widzisz tu jakiś cyrk? Odpowiedz Link Zgłoś
ponis1990 Re: rafa, to może w końcu przestaniesz 14.12.13, 22:31 zamknięty Nie nie Twoje posty są tu najrozsądniejsze. Odpowiedz Link Zgłoś
naomi19 Re: rafa, to może w końcu przestaniesz 14.12.13, 19:45 zamknięty wreszcie głos rozsądku, brawo mamba Odpowiedz Link Zgłoś
mamba30 Re: rafa, to może w końcu przestaniesz 14.12.13, 20:13 zamknięty Nie wiem akurat czy rozsądku, ale trzymajmy się Twojej wersji Nie chcę pisać o załamanej nic, bo jej nie znam. Wiem tylko tyle, ile napisała i jak ja to odebrałam. Może jest to troll, może oszustka a może rzeczywiście osoba w wielkiej potrzebie, która nie do końca ogarnia zycie, bo ją przerosło. Jola kotka zrobiła jak zawsze, poużywała sobie cudzym kosztem, a jakże. Załamana, domyślam się, że czytasz ten wątek. Odezwij się do mnie proszę na mamba30@gazeta.pl Ja nie gryzę, serio. Zęby jadowe już dawno mi wypadły Na wszelki wypadek poproszę Cię o to na priv. Przecież rzeczywiście możesz być osobą w potrzebie, więc i pomoc i oczyszczenie atmosfery wokół Ciebie powinny być jak najbardziej pożądane. A nawet jeśliby nie była, nikt, powtarzam nikt ni ma prawa zabawiać się jak kotka. Napisałabym coś więcej po kotce i do niej, ale dzisiaj - jako jedna z idiotek z podłym ryjem - postanowiłam trzymać pewien poziom Odpowiedz Link Zgłoś
sanrio Re: rafa, to może w końcu przestaniesz 14.12.13, 20:56 zamknięty > Dziewczyny, a ja Was prosiłam, przestańcie spekulować do poniedziałku. Będę się > również widziała z Rafą (jeszcze w 100% nie potwierdzone, ale w trakcie uzgadn > iania) i bony trafią do mnie. a po co wy sobie te bony przekazujecie jak goopie z rąk do rąk? Po co Kubek dała je akurat Rafie a ona ma je dać tobie? To jakaś farsa. Odpowiedz Link Zgłoś
lady-z-gaga Re: rafa, to może w końcu przestaniesz 14.12.13, 21:00 zamknięty widać, że nie śledziłaś sensacyjnego rozwoju wydarzeń Odpowiedz Link Zgłoś
baltycki Re: rafa, to może w końcu przestaniesz 14.12.13, 21:02 zamknięty sanrio napisała: > a po co wy sobie te bony przekazujecie jak goopie z rąk do rąk? Po co Kubek dał > a je akurat Rafie a ona ma je dać tobie? Posty 1-379:-p Odpowiedz Link Zgłoś
mamba30 Re: rafa, to może w końcu przestaniesz 14.12.13, 21:07 zamknięty bo jestem kolejnym alter ego Kubka, Rafy czy kogo tam sobie życzysz, wystarczy? Odpowiedz Link Zgłoś
sanrio Re: rafa, to może w końcu przestaniesz 14.12.13, 21:09 zamknięty a tak serio? Jesteś bardziej wiarygodna od Rafy czy jak? Ty na pewno dasz bony Załamanej? Odpowiedz Link Zgłoś
mamba30 Re: rafa, to może w końcu przestaniesz 14.12.13, 21:14 zamknięty nie mnie to oceniać, serio Odpowiedz Link Zgłoś
lady-z-gaga Re: rafa, to może w końcu przestaniesz 14.12.13, 21:34 zamknięty Daj spokoj, Mamba działa na forum, ktore się uwiarygodniło prowadzonymi od lat akcjami forum.gazeta.pl/forum/w,567,148111024,148111024,Akcja_Gwiazdka_2013.html Odpowiedz Link Zgłoś
mamba30 Re: rafa, to może w końcu przestaniesz 14.12.13, 21:49 zamknięty oj tam, po prostu nie odrobiła pracy domowej z lektury, albo nie potrafi czytać ze zrozumieniem, a klawiatura wszystko przyjmie... Odpowiedz Link Zgłoś
claudel6 Re: rafa, to może w końcu przestaniesz 14.12.13, 23:39 zamknięty nie no, na pewno nie, przecież ona też ma "wątpliwości" Odpowiedz Link Zgłoś
pulcino3 Re: rafa, to może w końcu przestaniesz 14.12.13, 22:58 zamknięty sanrio dobrze pisze, to jest jakieś śmieszne kubek- rafie rafa- mambie mamba- załamanej. Jak juz rafa ma te bony niech je grzecznie wyśle załamanej, ta uprzejmie podziekuje i po sprawie. Ale niee, to musi przejść przez milion osób żeby było wiarygornie wiarygodne Kurcze, Mis Barei to pikuś przy tym.. Odpowiedz Link Zgłoś
rafa-kolorowa Re: rafa, to może w końcu przestaniesz 14.12.13, 23:17 zamknięty teraz to niech mnie wszyscy w doooopę pocałują za tą złodziejkę i kretynkę i co jeszcze tam było już lecę, pędzę z wywieszonym jęzorem na pocztę polską i ślę bony w tłumie ludzi wysyłających paczki (i jeszcze najlepiej listem poleconym za zwrotnym potwierdzeniem odbioru żeby nie było że nie wysłałam) - najlepiej jutro specjalnie poproszę, żeby tą pocztę otworzyli bo załamana umiera z głodu oddam bony mambie bo jest wiarygodna i bonów nie sprzeniewierzy, ja swojej ręki do oddania bonów załamanej bez weryfikacji nie przyłożę aha - jeszcze jedno - jadąc na spotkanie w sprawie bonów nie miałam pojęcia o wątku który wyleciał na oślą bo go nie czytałam Odpowiedz Link Zgłoś
pulcino3 Re: rafa, to może w końcu przestaniesz 14.12.13, 23:33 zamknięty dziwna jesteś i tyle, Każdy normalny napisałby do załamanej i wysłał pocztą , napisał ewent. na forum że sprawa załatwiona już na początu wątku i już. Ale po co jak można szopkę taka odstawić że hej. Odpowiedz Link Zgłoś
claudel6 Re: rafa, to może w końcu przestaniesz 14.12.13, 23:40 zamknięty po co się zgłaszałaś do wzięcia tych bonów? Odpowiedz Link Zgłoś
rafa-kolorowa Re: rafa, to może w końcu przestaniesz 14.12.13, 23:57 zamknięty dla jaj - sama nie wierzyłam, że te bony i kubek istnieją jak wpadłam w środek dyskusji to nie czytałam wątku, który wylądował na oślej jak wróciłam to dopiero dokładnie przeczytałam wątek założony przez załamaną (tego wątku z oślej do tej pory nie czytałam) i jakaś lampka zaczęła mi się po tamtym wątku palić napisałam do kubka co z tymi bonami - ona odpisała mi żeby dać je komuś żeby było sprawiedliwie bo ona też nie czytała wątku załamanej więc napisałam do załamanej maila że bardzo chętnie jej te bony przekażę tylko czy możemy to zrobić przez PE - na co ona podniosła larum że na pewno nie bo ona ma dochody i pracuje w międzyczasie podzieliłam się wątpliwościami na forum - i zostałam zbluzgana w ładniejszej formie (podejrzewam, że gdyby adminki nie cięły wątków za obelgi to bym oberwała konkretnym mięsem) i tak zrobiła się awantura Odpowiedz Link Zgłoś
barbibarbi Re: rafa, to może w końcu przestaniesz 15.12.13, 11:33 zamknięty ta wypowiedź kubka powinna być dla ciebie wiążąca, to są jej bony i ona wyraźnie napisała co che żeby z nimi zrobić: forum.gazeta.pl/forum/w,567,148523290,148548635,Re_Dlaczego_na_osla_lawke_wyslano_post_o_j_k_.html?wv.x=2 A jeśli masz ochotę na weryfikację, to przekaż swoje prywatne pieniądze i sobie weryfikuj. Odpowiedz Link Zgłoś
claudel6 Re: rafa, to może w końcu przestaniesz 14.12.13, 23:38 zamknięty normalnie cyrk. Odpowiedz Link Zgłoś
rosapulchra-0 Re: rafa, to może w końcu przestaniesz 14.12.13, 22:33 zamknięty mamba30 napisała: Będę się > również widziała z Rafą (jeszcze w 100% nie potwierdzone, ale w trakcie uzgadn > iania) i bony trafią do mnie. To czemu rafa zachowuje się jak kretynka? Tak trudno było jej zwyczajnie, po ludzku odpisać, że jest z tobą umówiona i że sprawa jest w toku? No kurcze, laska nie wypadła wiarygodnie po swoich ostatnich wpisach. Odpowiedz Link Zgłoś
mamba30 Re: rafa, to może w końcu przestaniesz 14.12.13, 22:58 zamknięty nie rozmawiałyśmy osobiście to raz, a dwa - czemu kretynka? Tu już padło tyle wizji, że ani Rafie ani Załamanej się nie dziwię. Wątek ewoluował tylko w sobie wiadomym kierunku. Ba, nadal ewoluuje Odpowiedz Link Zgłoś
rosapulchra-0 Re: rafa, to może w końcu przestaniesz 14.12.13, 23:02 zamknięty Co najmniej dwa razy grzecznie ją zapytałam, co ma zamiar zrobić z tymi bonami. Nie tylko nie odpowiedziała, ale pod innymi postami zaczęła wpisywać jakieś bzdety, jakby nie rozumiała, co się do niej pisze. Dlatego napisałam, dlaczego zachowuje się jak kretynka. Odpowiedz Link Zgłoś
rafa-kolorowa Re: rafa, to może w końcu przestaniesz 14.12.13, 23:19 zamknięty a ja nie widzę powodów dla których mam się tobie tłumaczyć - to nie są twoje bony tylko kubka - z kim trzeba jestem w stałym kontakcie i to ci powinno wystarczyć Odpowiedz Link Zgłoś
rosapulchra-0 Re: rafa, to może w końcu przestaniesz 14.12.13, 23:23 zamknięty A czy ktoś każe ci się tłumaczyć? Na proste pytanie, grzecznie zadane, nie potrafisz odpowiedzieć? Odpowiedz Link Zgłoś
rafa-kolorowa Re: rafa, to może w końcu przestaniesz 14.12.13, 23:25 zamknięty nie przywykłam tłumaczyć się byle komu Odpowiedz Link Zgłoś
rosapulchra-0 Re: rafa, to może w końcu przestaniesz 15.12.13, 09:59 zamknięty Ematki to byle kto? I od razu wchodzisz w tłumaczenia jakieś. Najpierw sama wyskoczyłaś, że odbierzesz te bony i przekażesz załamanej, dostałaś od dziewczyn pełne poparcie. Sprawa miała być prosta jak futerał na cepy: odebrać bony od kubka, przesłać je załamanej. Nic więcej i nikt więcej nie oczekiwał od ciebie. A ty co zrobiłaś? Zaczęłaś mieszać w to PE, nagle zmieniłaś wszelkie wcześniej ustalenia. Potem zaczęłaś wypisywać jakieś bzdury, wklejać fotki, po co? Tylko sobie zaszkodziłaś, nie nam. Twoje zachowanie przyczyniło się do całej tej afery, do złych słów i puchnącego wątka z minuty na minutę. Tego chciałaś? I niech mi nikt nie mówi, że w tym kraju można coś po prostu prosto załatwić. Najlepszym przykładem jest właśnie prosta sprawa, która została skomplikowana do rozmiarów węzła gordyjskiego Odpowiedz Link Zgłoś
lady-z-gaga Re: rafa, to może w końcu przestaniesz 15.12.13, 10:05 zamknięty rosapulchra-0 napisała: > Ematki to byle kto? Nie ematki tylko Ty czytac ze zrozumieniem nie umie? czy udaje? Odpowiedz Link Zgłoś