Dodaj do ulubionych

Pomocy pilne

28.03.14, 08:22
Wczoraj pisałam o upadku mojej córki na rowerze..opisałam objawy itd.jutro mija tydzień od wypadku.dziś rano złapała się za głowę z tej strony w która się uderzyła i powiedziała że boli.po chwili przeszło.Co robić? Jechać na pogotowie?
Obserwuj wątek
    • kropkacom Re: Pomocy pilne 28.03.14, 08:23
      Jechać.
    • owianka Re: Pomocy pilne 28.03.14, 08:25
      Jedź. Ja bym pojechała.
    • melancho_lia Re: Pomocy pilne 28.03.14, 08:26
      Ja bym pojechała. Chociażby dla własnego spokoju.
      • kobitkafeministka Re: Pomocy pilne 28.03.14, 08:36
        Rozmawiałam z Panią Doktor przez tel.powiedziała żżeby nie panikowacuncertain matko ja osiwiejesad
        • gryzelda71 Re: Pomocy pilne 28.03.14, 08:41
          Ma prawo boleć bo ma zapewne siniaka?
          Badania cie nie przekonały, to i jak zrobisz kolejne nie zaśniesz spokojnie.
          • kobitkafeministka Re: Pomocy pilne 28.03.14, 08:54
            Silnika nie ma właśnie..Lekarka powiedziała że może ją w tym miejscu zabolecsad nie chcę wyjść na histeryczke ale poprostu boję się że coś jest jednak nie tak..
            • aurita Re: Pomocy pilne 28.03.14, 08:56
              olej pania doktor, ktora przez telefon udziela porad i jedz, ale na pogotowiu moga ci nie pomoc skoro od wypadku minal tydzien.
              • sitniczek Re: Pomocy pilne 28.03.14, 09:07
                Dokładnie. Ambulatorium i SOR są dla pacjentów w nagłym stanie zagrożenia życia i zdrowia. A na przyszłość wkładaj dziecku kask.
                • kobitkafeministka Re: Pomocy pilne 28.03.14, 09:14
                  Wiem.Wyrzuty sumienia mnie zjedzą.sad
                  • owianka Re: Pomocy pilne 28.03.14, 09:34
                    Jedź po prostu do szpitala na IP. Żądaj odmowy zrobienia tomografii na piśmie - stara rada forumowa, podobno pomaga. Jeśli nic nie wskórasz, zrób prywatnie, tylko pamiętaj, ze musisz mieć skierowanie jak na RTG, od jakiegokolwiek pediatry. Skąd jesteś? W Warszawie od ręki zrobisz na Bobrowieckiej.
                    • kobitkafeministka Re: Pomocy pilne 28.03.14, 09:41
                      Oj daleko mi do stolicy.Jestem z woj.Lubuskiego.dzięki za rady.
    • naomi19 Re: Pomocy pilne 28.03.14, 09:49
      jedz koniecznie, to moze byc zwykly bol glowy, ale tez moze byc bardzo powazne zagrozenie dla zycia i zdrowia dziecka
    • kleo881 Re: Pomocy pilne 28.03.14, 12:02
      Pogotowanie jaest dla naglych przypadkow zagrazajacych zyciu.
      Wg mnie wasz przypadek nadaje sie bardziej do pediatry.
    • nangaparbat3 Re: Pomocy pilne 28.03.14, 12:15
      Zrobiłabym tomografię, natychmiast, nawet jesli trzeba zaplacić. Pewnie nic nie wyjdzie, ale z tego co widzę, zadręczysz się. No i lepiej dmuchać na zimne, zdecydowanie.
    • to_ja_tola Re: Pomocy pilne 28.03.14, 13:35
      niee
      siedź na forum i czekaj,aż ktoś ci coś napisz w wątkuuncertain
    • owianka Re: Pomocy pilne 01.04.14, 15:24
      Daj znać co u córki.
    • asia_i_p Re: Pomocy pilne 01.04.14, 15:35
      Jechać, z doświadczenia wiem, że nic innego cię nie uspokoi.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka