edelstein 20.08.14, 13:03 Znacie jakis regulamin np.basenowy gdzie jest wyraznie napisane, ze dziecka plci odmiennej nie wolno wprowadzic do szatni i pod prysznice? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
raczek47 Re: Regulamin 20.08.14, 13:48 Mieszkam przy aquaparku z którego często korzystamy i nie ma tam takiego zapisu w regulaminie- specjalnie nawet teraz przejrzałam. Odpowiedz Link Zgłoś
edelstein Re: Regulamin 20.08.14, 14:09 Nie znowu, w watku obok.Chyba pewna pani powoli je sie na regulamin prysznicowy, nie spotkalam sie z takim zakazem, ale moze faktycznie gdzies wystepuje. Odpowiedz Link Zgłoś
gazeta_mi_placi Re: Regulamin 20.08.14, 13:54 A znacie jakiś regulamin gdzie napisane jest czarno na białym, że do damskiej szatni nie może wejść dorosły mężczyzna? Ale wyraźnie napisane "Mężczyznom do szatni i pryszniców damskich wstęp wzbroniony"? Odpowiedz Link Zgłoś
naomi19 Re: Regulamin 20.08.14, 14:00 zawsze mysaam, ze wystarczy rysunek kobiety na drzwiach do szatni damskiej i na odwrot, to ludzie potrzebuje szczegolowych regulaminow? Odpowiedz Link Zgłoś
gryzelda71 Re: Regulamin 20.08.14, 14:05 Mogę podac adres takiej placówki z takim napisem. Odpowiedz Link Zgłoś
gazeta_mi_placi Re: Regulamin 20.08.14, 14:11 I wejdzie Ci mężczyzna z długimi włosami chodzący w sukience. I będzie się upierał że może - na piktogramie jest postać z długimi włosami i sukience. Odpowiedz Link Zgłoś
edelstein Re: Regulamin 20.08.14, 14:14 Jesli czuje sie kobieta nie widze wiekszego problemu. Odpowiedz Link Zgłoś
rosapulchra-0 Re: Regulamin 20.08.14, 23:54 Na tych waszych basen nie ma rodzinnych kabin? Odpowiedz Link Zgłoś