klubgogo 27.02.15, 12:58 O co chodzi? Dlaczego wiele z Was pisze, że koleżanka ma problem, że koleżanka prosi o poradę, że koleżance się przydarzyło, że piszę w imieniu koleżanki, która... a tak naprawdę za problemem kryjecie się Wy same. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rhaenyra Re: Koleżanka ma problem 27.02.15, 13:01 żebys mogla zalozyc o tym watek Odpowiedz Link Zgłoś
llampucera Re: Koleżanka ma problem 27.02.15, 13:02 bo sie wstydza ...niekochajacych mezów, problemów z dzieckiem, swoich pogladów, braku pieniedzy, problemów/konfliktów z rodzina. Wolalabym zalozyc konto np anonim i zapytac a nie bawic sie w takie podchody, ale co kto lubi. " pisze tutaj bo poprosila mnie kolezanka która nie ma dostepu do netu a slyszala ode mnie ze mozecie doradzic"....bla bla bla Odpowiedz Link Zgłoś
triss_merigold6 Re: Koleżanka ma problem 27.02.15, 13:02 Niekoniecznie. Jeśli pisałam o pani, która via Sympatia poznała pana lubiacego przebierać się w lateksowy kostium Spidermana, to zdecydowanie nie opisywałam siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
llampucera Re: Koleżanka ma problem 27.02.15, 13:04 a prosilas i imieniu kolezanki o porade? Odpowiedz Link Zgłoś
triss_merigold6 Re: Koleżanka ma problem 27.02.15, 13:10 Nie, bo tam porada nie była potrzebna. Odpowiedz Link Zgłoś
annajustyna Re: Koleżanka ma problem 27.02.15, 13:04 Zeby pozniej rozne buraki z forum nie mogly wyciagac roznych problemow sprzed x lat i robic przytykow . Odpowiedz Link Zgłoś
fomica Re: Koleżanka ma problem 27.02.15, 13:05 Wcale niekoniecznie. Ja uważam że to zwykłe normalne plotkarstwo ("a wiesz, co moja znajoma ostatnio..."). W necie wyraża się radykalne opinie na temat perypetii znajomej, anonimowo. Bo w realu zawsze ktoś może donieść co tak naprawde mylisz o znajomej Odpowiedz Link Zgłoś
purple.sky Re: Koleżanka ma problem 27.02.15, 13:09 zgadzam sie.zalozylam watek o szkolach integracyjnych bo wczoraj rozmawialam z kolezanka i bylam ciekawa Waszych opinii. Odpowiedz Link Zgłoś
mid.week Re: Koleżanka ma problem 27.02.15, 13:08 bo nie trzeba wtedy zakładać nowego konta. Odpowiedz Link Zgłoś
echtom Re: Koleżanka ma problem 27.02.15, 13:29 Niekoniecznie. Kiedy piszę o sobie, to o sobie, kiedy o koleżance, to o koleżance. Kiedy mam opory, by o czymś napisać w pierwszej osobie i pod własnym nickiem, po prostu o tym nie piszę. Odpowiedz Link Zgłoś
aniani7 Re: Koleżanka ma problem 27.02.15, 13:40 Pijesz m.in. do mojego wątku Świetlicowa kultura? Bo to prawda? Nawet wytłumaczyłam w nim, dlaczego tak. Odpowiedz Link Zgłoś
aguar Re: Koleżanka ma problem 27.02.15, 13:40 Ja kiedyś założyłam wątek o koleżance na temat leku przeciwdepresyjnego, na innym forum, zamkniętym, gdzie łatwiej mnie zidentyfikować, a i tak głupio się potem czułam. Odpowiedz Link Zgłoś
hunkis Re: Koleżanka ma problem 27.02.15, 13:43 Ja mam odwrotnie. Czasem jak mnie interesuje ocena aktualnego problemu koleżanki, to zakładam wątek pisząc jakby o sobie. Wtedy foremki się bardziej angażują w wypowiedzi Sprawdzone Odpowiedz Link Zgłoś
aniani7 Re: Koleżanka ma problem 27.02.15, 13:49 Niezły pomysł Później po pierwsze nikt Ciebie nie zidentyfikuje, po drugie w przypadku wypominania, że np. jesteś zlicytowana, masz nadwagę i masę piegów i tak bezpośrednio Ciebie to nie dotknie Odpowiedz Link Zgłoś