kanna Re: upał i uda 03.06.15, 22:37 Takie rajstopy do połowy uda Tchibo miało, nawet na wyprzedaży Tyle , ze jakoś w zimie. Odpowiedz Link Zgłoś
jola-kotka Re: upał i uda 04.06.15, 02:27 Mamy jeden rozsadny,odchudzic sie,znasz lepszy? Odpowiedz Link Zgłoś
milka_milka Re: upał i uda 04.06.15, 06:13 Ale rozumiesz, że są nawet szczupłe osoby, które tak mają. Odpowiedz Link Zgłoś
cosmetic.wipes Re: upał i uda 04.06.15, 09:24 Jolu droga, ja rozumiem, że skoro masz takie uda: to nic ci się obciera, ale za to przy siedzeniu możesz nabawić się odleżyn na "tyłku" Odpowiedz Link Zgłoś
monika_janusza Re: upał i uda 04.06.15, 09:44 Zapytam z ciekawości,bez złośliwości: czemu nie ch esz schudnac parę kg? Przytyc 10 kg to b. dużo! Juz pal licho odparzone udziska,ale otyłość to szereg in zagrożeń dla zdrowia. Odpowiedz Link Zgłoś
rosapulchra-0 Re: upał i uda 04.06.15, 09:47 Przytyła, bo może bierze leki hormonalne/lub inne powodujące tycie? Zawsze musicie sprowadzać wszystko do żarcia? Odpowiedz Link Zgłoś
cosmetic.wipes Re: upał i uda 04.06.15, 09:53 Skąd wniosek, że autorka jest otyła? Odpowiedz Link Zgłoś
zona_mi Re: upał i uda 04.06.15, 10:02 > Zapytam z ciekawości,bez złośliwości: czemu nie ch esz schudnac parę kg? Myślisz, że szybciej udałoby się jej zrzucić te 10 kg, niż wyjść z domu, by nie obetrzeć ud? Obawiam się, że zanim to nastąpi (o ile), to uda może mieć w kiepskim stanie, stąd pytanie, jak zapobiec - co tu jest niejasnego? Odpowiedz Link Zgłoś
kocianna Re: upał i uda 04.06.15, 10:14 Miłam okres w życiu, kiedy po utyciu 10 kg skakałam pod niebiosa, bo miałam potężną niedowagę. Przez trzy lata mordowałyśmy się z dietetyczką, żeby przytyć. Niedowaga jest równie groźna dla zdrowia Odpowiedz Link Zgłoś
bazia8 Re: upał i uda 04.06.15, 11:07 Kocianna masz rację - po moich przebojach żołądkowo -jelitowych przytyłam 10 kg i jestem szczęśliwa! Nerwica plus stres, że chudnięcie jest spowodowane nowotworem prawie mnie wykończyła. A spadające z tyłka portki to naprawdę nic miłego w takiej sytuacji. Tylko, że na forum wiele osób myślenie ma takie, no... zero-jedynkowe. Odpowiedz Link Zgłoś
yuka12 Re: upał i uda 04.06.15, 12:38 Nie, zbyt wiele osob jest wpatrzone w wychudzone modelki i popularyzowany poglad, ze szczuplosc=zdrowie. Z tym ze nie dla wszystkich i nie zawsze. BMI nie jest idealnym wskaznikiem. I nie chodzi o bialo-czarne widzenie swiata, czyli albo jestes chuda albo gruba, ale o wage najlepsza dla danej osoby biorac pod uwage m.in. kosciec i ogolna budowe ciala. Przesada i brak indywidualizmu nigdy nie sa dobre. A obtarcia uda czesto wlasnie wynikaja z budowy ciala i specyfiki skory danej osoby a nie tylko sporej nadwagi . Odpowiedz Link Zgłoś
antypomidorowa Re: upał i uda 04.06.15, 18:03 monika_janusza napisała: > Zapytam z ciekawości,bez złośliwości: czemu nie ch esz schudnac parę kg? Przyt > yc 10 kg to b. dużo! Juz pal licho odparzone udziska,ale otyłość to szereg in z > agrożeń dla zdrowia. A gdzie napisałam, że nie chcę schudnąć? Chcę i podejmuję kroki ku temu, ale znasz może lepszy sposób na odchudzanie niż aktywność. m.in. spacery, bieganie? Mam siedzieć i machać hantlami czy może odłożyć odchudzanie do jesieni? I gdzie napisałam, że jestem otyła? Mam raptem kilka kg nadwagi. Ale Ty mnie nie widzałaś nigdy i nie znasz, ale już wiesz, ze jestem toczącą się kulą tłuszczu, która przytyła, bo wpie...ła hamburgery i popijała colą. Ciekawa jestem jak Ty byś wyglądała po roku dojeżdżania do pracy 1,5 godziny w jedną stronę, bez możliwości odgrzania w pracy posiłku przygotowanego w domu. Czy chodziłabyś pobiegać o 4:30 rano, czy po 22? Jeden z moich ulubionych filozofów mawiał (a właściwie śpiewał): "you can't always get what you want". Miałam wybór - mogłam zaniedbać pracę, związek lub figurę. To ostatnie jest dla mnie najmniej ważne i najłatwiej będzie to odzyskać. Odpowiedz Link Zgłoś
zona_mi rozwiązanie letniego problemu 21.08.15, 23:01 Wklejone przez moderatora Autor: annakate 21.08.15, 22:43 Jakiś czas temu był wątek dotyczący obcierania się ud w upały i okazało się, że to problem nie tylko mój, ale dość powszechny. Znalazłam to, czego szukałyśmy i dziwiłyśmy się, że nikt tego nie robi - otóż robi, tylko nie u nas. Nazywa się to sommer-kurz-hose www.ladenzeile.de/rogo/ Odpowiedz Link Zgłoś
zona_mi Re: rozwiązanie letniego problemu 21.08.15, 23:08 Wklejone przez moderatora Autor: baltycki 21.08.15, 22:54 Chcialbym zwrocic uwage, ze przy niektorych jest cena za 3-5 sztuk. (tak, dla zlagodzenia pierwszego wrazenia ) Odpowiedz Link Zgłoś