hedna 22.10.15, 20:31 Jakie bajki w telewizji pamiętacie z dzieciństwa? Córka mnie pyta,wiele tytułów mi uleciało z pamięci Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
karme-lowa Re: Pytanie do dziewczyn 30+ 22.10.15, 20:36 Bolek i Lolek, Reksio, Rumcajs, Wilk i zając, Krecik Muminki, Sąsiedzi, Żwirek i Muchomorek, potem Smurfy, Gumusie, Scooby-Doo. Odpowiedz Link Zgłoś
mama.nygusa Re: Pytanie do dziewczyn 30+ 22.10.15, 20:39 Mis koralgol, balwanek buli, Odpowiedz Link Zgłoś
stonkamarnotrawna Re: Pytanie do dziewczyn 30+ 22.10.15, 20:39 Reksio, Bolek i Lolek, Krecik, Zaczarowany ołówek, Wilk i zając, Sąsiedzi. I jeszcze kultowe programy: Piątek z Pankracym, Tik Tak, Teleranek, Kwant. Uciekają te tytuły z pamięci. .. Odpowiedz Link Zgłoś
karme-lowa Re: Pytanie do dziewczyn 30+ 22.10.15, 20:43 Miś Uszatek, Plastusiowy pamiętnik, Bałwanek Buli, Tik Tak, Teleranek. Odpowiedz Link Zgłoś
stonkamarnotrawna Re: Pytanie do dziewczyn 30+ 22.10.15, 20:44 Miś uszatek, pszczółka Maja. Przygody kota Filemona. Odpowiedz Link Zgłoś
mondovi Re: Pytanie do dziewczyn 30+ 22.10.15, 21:10 Jeszcze był Drops i mniej fajne Truskawkowe Studio. Zwierzyniec... Odpowiedz Link Zgłoś
d.o.s.i.a Re: Pytanie do dziewczyn 30+ 22.10.15, 20:41 Jeszze bylo takich dwoch z kepka wlosow na glowie, spiewali piosenke "kto sie lubi ten sie czubi" czy cos w ten desen. Mis Koralgol. Pszczolka maja. Odpowiedz Link Zgłoś
malwa51 Re: Pytanie do dziewczyn 30+ 22.10.15, 20:58 "Dwa michaly"? Program lalkowy? Odpowiedz Link Zgłoś
elle-hivernale Re: Pytanie do dziewczyn 30+ 22.10.15, 20:42 Jeszcze Miś Uszatek, Pszczółka Maja. Odpowiedz Link Zgłoś
3-mamuska Re: Pytanie do dziewczyn 30+ 22.10.15, 20:45 Miś koralgol, zaczarowany ołówek , kot filemon. Żwirek i muchomorek. Odpowiedz Link Zgłoś
black.sally Re: Pytanie do dziewczyn 30+ 22.10.15, 20:49 by to szlag.... wypisałam chyba z 30 bajek i wył karte.... tak czy owak... pełno bajek...pełno Odpowiedz Link Zgłoś
majenkir Re: Pytanie do dziewczyn 30+ 22.10.15, 20:52 no to jeszcze Wodnik Szuwarek Makowa Panienka Porwanie Baltazara Gabki (chyba taki byl tytul?) Odpowiedz Link Zgłoś
majenkir Re: Pytanie do dziewczyn 30+ 22.10.15, 20:54 A pamietacie to? Psi żywot ep 4 -Ubóstwiam czytać Odpowiedz Link Zgłoś
klubgogo Re: Pytanie do dziewczyn 30+ 22.10.15, 21:00 Miś Uszatek Miś Colargol Muminki Wilk i zając Bolek i Lolek Rumcajs Odpowiedz Link Zgłoś
mondovi Re: Pytanie do dziewczyn 30+ 22.10.15, 21:08 Oprócz wymienionych: Woozle, Jakie i Nuka, Biały delifin Um. Odpowiedz Link Zgłoś
tupatup Re: Pytanie do dziewczyn 30+ 22.10.15, 23:43 oooo.... później mieliśmy pieska Nukę Odpowiedz Link Zgłoś
kkalipso Re: Pytanie do dziewczyn 30+ 22.10.15, 21:14 Jak wyżej... I przepiękne bajki bodajże chińskie one były, to było świeto jak leciały. Odpowiedz Link Zgłoś
mondovi Re: Pytanie do dziewczyn 30+ 22.10.15, 21:17 Taka dziewczynka na wężu/smoku i świeczka w czołówce? Odpowiedz Link Zgłoś
black.sally Re: Pytanie do dziewczyn 30+ 22.10.15, 21:39 Bolek i Lolek, Reksio,Gumisie, Miś Uszatek , Muminki ,Pszczółka Maja, Krecik, Sąsiedzi, Kot Filemon, Smerfy ,Bałwanek Bouli, Szpieg z krainy deszczowców, Plastuś , Przygód kilka Wróbla Ćwirka Kacze opowieści no i w ogóle wszystkie bajki /seriale Disneya, Brygada RR, Porwanie Baltazara Gąbki Było sobie życie Zaczarowany ołówek Denver, ostatni dinozaur Wilk i Zając Odpowiedz Link Zgłoś
kochamruskieileniwe Re: Pytanie do dziewczyn 30+ 22.10.15, 22:02 I jeszcze: Barbabpapa Jana z dżungli Arabella (nie rysunkowy, ale o bajki chodzi!) ekranizacje rosyjskie baśni Odpowiedz Link Zgłoś
angeika89 Re: Pytanie do dziewczyn 30+ 22.10.15, 22:15 Wszystkie które zostały wymienione. I jeszcze: Coś takiego jak "Czarnoksiężnik z krainy oz"? Odpowiedz Link Zgłoś
bisiek10 Re: Pytanie do dziewczyn 30+ 22.10.15, 22:26 A pamietacie bajki z Polonii 1? Gigi, Pani Lyzeczka, Yattaman? Sporo tego bylo i tytulow juz nie pamietam Ale pamietam ze byly tez bajki o pilkarzach,siatkarzach I moja ulubiona Rodzina Trappow Odpowiedz Link Zgłoś
angeika89 Re: Pytanie do dziewczyn 30+ 22.10.15, 22:39 Yattaman to leciał jakoś z 10 lat temu? A jeszcze nikt nie wymienił "Koziołka matołka". Też pamiętam. Odpowiedz Link Zgłoś
bisiek10 Re: Pytanie do dziewczyn 30+ 22.10.15, 22:42 Moze i lecial ale ja go pamietam z dziecinstwa jak do podstawowki chodzilam.A nie bylo to 10 lat temu Odpowiedz Link Zgłoś
angeika89 Re: Pytanie do dziewczyn 30+ 22.10.15, 22:54 Osobiście nie lubiłam tej bajki. Takie typowe kreskówki mnie nie ciekawiły. To chyba chińska bajka była? Lubiłam: Baltazara Gąbkę Bolka i Lolka Misia Uszatka i Koralgola Koziołka Matołka Wilka i zająca Reksio Żwirek i muchomorek I jeszcze coś mi się kojarzy bajka "Madeline". Odpowiedz Link Zgłoś
bisiek10 Re: Pytanie do dziewczyn 30+ 22.10.15, 23:00 Japonska Ja ja pamietam aczkolwiek tez nie ogladalam zawsze.Natomiast Rodziny Trappow staralam sie nie przegapic Ooo i jeszcze Krolewna Sniezka byla Odpowiedz Link Zgłoś
mancipi Re: Pytanie do dziewczyn 30+ 22.10.15, 23:59 bajki Polonia 1 to kultowe w początkach lat 90, jak talerze satelitarne zagościły na balkonach. piłkarze to Kapitan Tsubasa , pamiętam jak oglądałam mając szkołę na 2 zmianę. do autorki-a to polskie w tv czy ogólnie, bo początek lat 90 to szał kaset video więc w sumie wszystko-mnie wychował królik bugs i sp. Odpowiedz Link Zgłoś
black.sally Re: Pytanie do dziewczyn 30+ 23.10.15, 10:26 angeika89 napisał(a): > > A jeszcze nikt nie wymienił "Koziołka matołka". Też pamiętam. nie wymieniłam, bo nie lubię Odpowiedz Link Zgłoś
kochamruskieileniwe Re: Pytanie do dziewczyn 30+ 22.10.15, 22:31 i jeszcze nie wymienione.... no skoro pytanie do 30 plus Jacek i Agatka Gąska Balbinka Miś z okienka... Odpowiedz Link Zgłoś
agaja5b Re: Pytanie do dziewczyn 30+ 22.10.15, 23:06 Wiekszość z wymienionych wcześniej plus Dżeki i Nuka czy jakos tak, smutne to było i Muminki dobrze pamiętam, bo była tam Buka, a jak byłam bardzo mała to zawsze ryczałam jak się kończyła Pszczółka Maja Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa Re: Pytanie do dziewczyn 30+ 22.10.15, 23:42 piaskowy dziadek zaczarowany ołówek Rumcajs Odpowiedz Link Zgłoś
loira Re: Pytanie do dziewczyn 30+ 23.10.15, 00:27 Pomyslowy Dobromir Marceli szpak dziwi sie swiatu Zlote miasta Sasiedzi Wrobel Cwirek Kangur Hip Hop Odpowiedz Link Zgłoś
21mada Re: Pytanie do dziewczyn 30+ 23.10.15, 00:39 5-10-15 Akademia Pana Kleksa Aniołki Charliego Arabela Autostrada do nieba Bajki japońskie Banda Owidiusza Barbapapa Baśnie i waśnie Biały delfin Um Bolek i Lolek Bonanza Bouli Było sobie życie Chłopiec z plakatu Cudowna podróż Czarne chmury Czarnoksiężnik z Oz Czarny Książe Czterej pancerni i pies Dartangan (wersja rosyjska) Daszeńka David i Sandy Dempsey i Makepeace Dick Turpin Dixie Dogtanian i Trzej Muszkieterowie Domek na prerii Don Kichote Dr Miłek Dwa Misie Dziewczyna i chłopak Dżeki i Nuka Ferdynand Wspaniały Fortele Jonatana Koota Fraglesy Gąska Balbina Goście Goście z gal. Arkana Gruby Gucio i Cezar He-man Jacek i Agatka Jana z Dżungli Janka Jazon z gw. patrolu Kangurek Hip - Hop Kiwaczek Klątwa Doliny Węży Klub Chrup Chrup Kobieta za ladą Kosmos 1999 Kot Filemon Kot Leopold Krecik Kulfon i Monika La Linea Latający Zajączek Lato z Katką Lis Leon Lisek Vuk Makowa Panienka Marceli Szpak dziwi się światu Michałki Mikrobi Mio Mao Mis Colargol Miś Kudłatek Miś Kuleczka Miś Uszatek Miś z okienka Muminki Muppet Show Niebezpieczna zatoka Niebieskie lato Niedźwiedź Pana Adamsa Niekończąca sie opowieść Niewolnica Isaura Nikogo nie ma w domu O czym szunia wierzby O dwóch takich co ukradli księżyc Opowieści z zielonego lasu Ordy Oshin Pająk Chwat Wszystkich Brat Pampalini Pan Samochodzik Pani Łyżeczka Partnerzy Piaskowy Dziadek Piątek z Pankracym Pies, kot i... Piesek w kratkę Plastusiowy pamiętnik Po prostu muzyka Pod jednym dachem Podróż za jeden uśmiech Pom Pom Pomysłowy Dobromir Pora na telesfora Porwanie Baltazara Gąbki Porwanie w Tiutiurlistanie Porwanie za młodu Powrót do Edenu Proszę słonia Przemytnik Przybysze z Matplanety Przygody Błękitnego Rycerzyka Przygody elektronika Przygody Psa Cywila Przygody Śnieżka Przygrywka Pszczółka Maja Reksio Robin Hood Rodzina Leśniewskich Rumcajs Sąsiedzi Siedem stron świata Siedem życzeń Simon w krainie rysunków Sindbad Sonda Spadła z obłoków Staflik i Spagetka Stawiam na Tolka Banana Strachy na lachy Superpotwór Superptak Szagma i zaginione światy Szaleństwo Majki Skowron Tajemnica Szyfru Marabuta Tajemnice wiklinowej zatoki Tajemnica wygasłych wulkanów Tip i Tap Tylko Kaśka Urwisy z Doliny Młynów Wakacje z duchami Wędrówki Pyzy Wilk i Zając Willy Fogg Wodne dzieci Wojna planet Wuzzle Yogi Zaczarowany ołówek Załoga błękintnej mewy Zrób to sam Zwierzyniec Żwirek i Muchomorek Odpowiedz Link Zgłoś
21mada Re: Pytanie do dziewczyn 30+ 23.10.15, 00:40 'Dziewczyny' to sa do dwudziestki. Odpowiedz Link Zgłoś
karolciab125 Re: Pytanie do dziewczyn 30+ 23.10.15, 07:47 Przybysze z Matplanety Odpowiedz Link Zgłoś
hedna Re: Pytanie do dziewczyn 30+ 23.10.15, 09:32 Dziękuję Wam bardzo,okazało się,że o wielu zapomniałam Odpowiedz Link Zgłoś