Dodaj do ulubionych

Zaspokajam potrzebę forum

27.11.15, 22:47
na odzew muzułmanów na terroryzm na świecie:
wroclaw.wyborcza.pl/wroclaw/51,35771,19256468.html?i=16
Obserwuj wątek
    • rosapulchra-0 Re: Zaspokajam potrzebę forum 28.11.15, 06:10
      No co ty! To takie nieciekawe.
      • kozica111 Re: Zaspokajam potrzebę forum 28.11.15, 08:54
        Bardzo ciekawe.Ale mało ich, bardzo mało.Niemniej miło z ich strony, w sumie trzeba zawsze zacząć od 1 kroku.
        • livia.kalina Re: Zaspokajam potrzebę forum 28.11.15, 11:01
          "Bardzo ciekawe.Ale mało ich"
          No mało bo ich w ogóle w Polsce jest mało.
          • kaz_nodzieja Re: Zaspokajam potrzebę forum 28.11.15, 20:07
            I niech tak pozostanie.
    • iskierka3 Re: Zaspokajam potrzebę forum 28.11.15, 09:47
      Bardzo slusznie. O cos takiego mi chodzilo. Niemniej jednak w dalszym ciagu brak mi takich tlumnych marszow w miastach z liczna spolecznoscia muzulmanska - Paryzu, Londynie, Berlinie. I nie pod haslem - oj wy zli Europejczycy, nie oskarzajcie nieslusznie islamu, tylko - terrorysci nie mowcie, ze robicie to w imie islamu bo tlumy muzulmanow sa przeciwko wam. Marsz wroclawski - bardzo pozytywnie.
      • iskierka3 Re: Zaspokajam potrzebę forum 28.11.15, 09:49
        A haslo - stop demonizacji islamu - powinno byc skierowane do ISIS. To oni demonizuja islam.
        • iskierka3 Re: Zaspokajam potrzebę forum 28.11.15, 09:52
          I jeszcze - jestem katoliczka. Na zarzuty ateistow o - pedofilie w kosciele, radyjo i ogolny karotaliban - nie uwazam za stosowne miec pretensji do nich o fakt, ze jesli postrzegaja mnie jako katoliczke, automatycznie identyfikuja mnie z powyzszym. Nie do nich krzycze - nie wszyscy katolicy sa tacy tylko mam pretensje do tych, ktorzy taki obraz katolicyzmu i kleru buduja. Uwazam, ze to jest uczciwe i tego samego oczekiwalabym od muzulmanow.
          • marianna72 Re: Zaspokajam potrzebę forum 28.11.15, 09:59
            iskierko a kiedy zoorganizujesz marsz przeciw pedofili w kosciele. Chcialabym taki marsz bo bez niego moglabym myslec ze te pedofilie popierasz wink
            • iskierka3 Re: Zaspokajam potrzebę forum 28.11.15, 10:01
              Nie wymagam od szarego muzulmanina organizacji marszu. Uwazam, ze organizacja powinni zajac sie czolowi duchowni danego miasta. Jak tez bylo we Wroclawiu. Sama na marsz przeciw pedofilii w kosciele poszlabym z ochota.
              • iskierka3 Re: Zaspokajam potrzebę forum 28.11.15, 10:05
                I nie - nie uwazam, ze jesli nie ma marszow to muzulmanie poperaja terrorystow. Nigdzie tego nie napisalam. Uwazam, ze w sytuacji gdy ich protesty sa malo slyszalne - nie powinni sie dziwic rosnacemu dystansowi spolecznemu w stosunku do nich bo niewiele robia by ow dysnatns zmniejszyc. Ja sie nie dziwie niecheci do kosciola katolickiego jako organizacjismile tak ze - nietrafiony argument droga Mariannosmile
                • marianna72 Re: Zaspokajam potrzebę forum 28.11.15, 10:15
                  jestes niekonsekwentna nie wymagasz marszow ale jednoczesnie ich protesty sa malo slyszalne. Jak inaczej maja zaznaczyc swoj protest .Pomyslalas kiedys ze u nich to troche inaczej wyglada my mamy Papieza ktory ma dosc duzo miejsca w mediach u nich takiej osoby nie ma oni maja imanow ale nie sa oni "przywodcami duchowymi" raczej maja byc przykladem i sa rozliczani z niestosownych zachowan. Jednym z takich zachowan jest np stawanie w swietle reflektorow. Nie mozesz oceniac bez zapoznania sie a dystans spoleczny tworza ignoracji ktorzy muzulmanina na oczy nie widzieli
                  • rosapulchra-0 Re: Zaspokajam potrzebę forum 28.11.15, 11:47
                    Większość przeciwniczek/ków Muzułmanów na tym forum nie ma zielonego pojęcia na czym tak naprawdę polega ta religia, jakie ma struktury, hierarchię itd. Swoją "wiedzę" opierają przede wszystkim na tym, co przeczytają w necie i zobaczą w TV.
                    • kaz_nodzieja Re: Zaspokajam potrzebę forum 28.11.15, 20:06
                      Nie mamy i nie chcemy poznać, widzimy wystarczająco dużo zła, które wywodzi się z rąk osób powołujących się na islam. I przeczytanie 10 razy Koranu tego nie zmieni, przynajmniej dopóki będą zamachy w Europie, a kobiety będą traktowane jak ścierwa, sorry.... Psy. Pozdrawiam.
    • woman_in_love we Wrocławiu islamiści mają źle, chusty im zrywają 28.11.15, 10:15
      a jakby jakiś mały islamista nie chciał siedzieć z dziewczynką to by zaraz dostał łomot. I ogólnie islamiści nie mają we Wrocławiu praw i są dyskryminowani.
      Dzięki temu muszą się integrować a nie walczyć o swoje bzdurne prawa jak w Paryżu, Londynie czy Brukseli.
      Dzięki temu, że Wrocław pokazuje im, że ich religia i kultura są gorsze, to i oni zaczynają to czuć, stąd ich postępująca asymilacja i ich sprzeciw przeciw ISIS, chociaż częściowo na pokaz.

I zobaczcie jak ich Wrocław ucywilizował: strojów muzułmańskich jak na lekarstwo, może ze 3 chusty góra! A i to pewnie już ostatni rok, bo wkrótce je Wrocław przekona do ich zrzucenia.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka