Dodaj do ulubionych

Usuwanie watkow

11.02.16, 19:37
Zenujace jestescie, sadzicie, ze jak szybko sie postaracie o skasowanie watku to wszyscy sa glupi i nikt nic nie wie.Dzialacie tak jak wasza wybiorcza, oni mysla sobie tak, nie beda mogli komentowac, znaczy problemu nie ma, wszyscy mysla tak jak my, otoz nie smile tak to nie dziala.A swetru sie konczy, raz po raz sie kompromituje i wasze starania o wykasowanie watku nic nie dadza, tym mu nie pomożecie.Facet przypadkowo znalazl sie w polityce i to teraz wychodzi.
Obserwuj wątek
    • livia.kalina Re: Usuwanie watkow 11.02.16, 19:43
      Wiesz co- też się zdziwiłam, że wątek jest usunięty ale po twoim wpisie wnioskuję, że pisałeś tam pod rożnymi nickami (czyli gadałeś sam ze sobą) co jest sprzeczne z netykietą i dlatego watek został usunięty jako trollerski. Dobra rada na przyszłość: w jednym wątku albo mama.nygusa albo golgocostam.
    • mama.nygusa Re: Usuwanie watkow 11.02.16, 19:45
      Niestety musze cie rozczarowac, golgocos tam to nie ja smile serio, serio. Mozesz poprosic admina o sprawdzenie nawet publiczne, wyrazam zgode.
      • livia.kalina Re: Usuwanie watkow 11.02.16, 19:48
        Mówiąc szczerze trudno mi uwierzyć, że więcej niż jedna osoba jest w stanie wpaść na pomysł, że wyśmiewanie się z czyjegoś nazwiska dyskredytuje osobę, która to nazwisko nosi a nie "dowcipnisia".
        • mama.nygusa Re: Usuwanie watkow 11.02.16, 19:53
          Ale o co chodzi o swetru ? To dziala tak, wiekszosc peowcow, teraz swetrowcow na kaczynskiego mowi kaczor(wiem, ze nie ty) i to jest ok.
          • livia.kalina Re: Usuwanie watkow 11.02.16, 19:58
            To taka zemsta na Petru za wyśmiewanie się przez zwolenników PO z nazwiska Kaczyńskiego? Zaiste - dobra zmiana.
            • mama.nygusa Re: Usuwanie watkow 11.02.16, 20:03
              Kalina, ale przyznaj sama, ostatnio kompromituja sie mocno, on i rzeczniczka partii,Ja wiem, ze ty jestes mila i oddana kodowi, ale musze przyznac ze jak na poczatku to calkiem niezle wygladalo, tak teraz chyba obciachem jest chodzic na demonstracje.
              • livia.kalina Re: Usuwanie watkow 11.02.16, 20:15
                Pojęcia nie mam o jakichkolwiek kompromitacjach Ryszarda Petru. Może zamiast wyśmiewać się z faktu, że Petru rymuje się ze swetru napisz dokładnie o co chodzi to wtedy już będę wiedziała. Po drugie - jaki związek mają ewentualne kompromitacje R. Petru z demonstracjami KOD-u? Bo Petru tez na nich bywał?
                • mama.nygusa Re: Usuwanie watkow 11.02.16, 20:20
                  Pisalam o tym w usunietym watku, ja ,nie mylic z gongologo, zreszta ona tez o tym wspomniala.
    • jola-kotka Re: Usuwanie watkow 11.02.16, 19:45
      Dokladnie chyba tak,ostatnio dziwne akcje tu się dzieja.
    • angeika89 Re: Usuwanie watkow 11.02.16, 21:53
      Ja w ogóle czas mam dosyć rzadko, żeby zajrzeć na forum i jak juz chcę coś zobaczyć to duzo wątków jest usuniętych i totalnie nie w temacie jestem sad

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka