Dodaj do ulubionych

Pole namiotowe nad morzem

20.07.16, 14:25
Nie mam doświadczenia. Byłam w zamierzchłych czasach. Polećcie jakieś, blisko morza, od Władysławowa po Darłowo, choć chodzi mi po głowie Ustka.
Obserwuj wątek
    • little_fish Re: Pole namiotowe nad morzem 20.07.16, 14:49
      w Ustce kiepsko - jest jakieś, ale daleko od morza. My spaliśmy na takim na półdzikim przy jakimś ośrodku, ale warunki były średnie
      • malgosia.w Re: Pole namiotowe nad morzem 20.07.16, 15:27
        Jestem świeżo po biwakowaniu. Odwiedziliśmy camping w Rowach nr 156 który nam polecano, wyglądał fajnie, ale nie odpowiadał mi standard sanitariatów więc nie zdecydowaliśmy się.

Wylądowaliśmy w Łebie na campingu Ambre, było bardzo w porządku, dużo punktów sanitarnych gdzie można zmyć naczynia czy umyć owoce, łazienki i toalety ciągle sprzątane, do morza bliziutko, hałaśliwe towarzystwo wyproszone.

Sąsiedzi też z dziećmi polecali w Rowach Energetyk, ale myśmy tam nie dotarli
        • little_fish Re: Pole namiotowe nad morzem 20.07.16, 16:12
          Łeba chyba w ogóle jest zagłębiem campingowym - jest ich mnóstwo, o różnym standardzie i dla osób o różnych oczekiwaniach
    • bezo750 Re: Pole namiotowe nad morzem 20.07.16, 18:05
      We Władysławowie też jest mnóstwo pól namiotowych, jedno obok drugiego więc można sobie wybrać. Blisko morza, sanitariaty w porządku - polecam.
    • tol8 Re: Pole namiotowe nad morzem 20.07.16, 19:15
      Campingów od groma, wejdź na camping info, tam masz rankingi.
      Nie zawiedziesz się na pewno, wybierając coś z pierwszej trójki.
      • bominka Re: Pole namiotowe nad morzem 20.07.16, 21:18
        Kilka lat jezdzilam z rodzina na kemping horyzont w Chlapowie, na przedmiesciach Wladyslawowa. Bardzo piekny jest tam widok na Baltyk, bliziutko do morza. Standard sanitariatow , rozplanowania pola naprawde godny polecenia. W sasiedztwie jest jeszcze kilka pol takze jest w czym przebierac.

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka