alfa36 20.07.16, 14:25 Nie mam doświadczenia. Byłam w zamierzchłych czasach. Polećcie jakieś, blisko morza, od Władysławowa po Darłowo, choć chodzi mi po głowie Ustka. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
little_fish Re: Pole namiotowe nad morzem 20.07.16, 14:49 w Ustce kiepsko - jest jakieś, ale daleko od morza. My spaliśmy na takim na półdzikim przy jakimś ośrodku, ale warunki były średnie Odpowiedz Link Zgłoś
malgosia.w Re: Pole namiotowe nad morzem 20.07.16, 15:27 Jestem świeżo po biwakowaniu. Odwiedziliśmy camping w Rowach nr 156 który nam polecano, wyglądał fajnie, ale nie odpowiadał mi standard sanitariatów więc nie zdecydowaliśmy się. Wylądowaliśmy w Łebie na campingu Ambre, było bardzo w porządku, dużo punktów sanitarnych gdzie można zmyć naczynia czy umyć owoce, łazienki i toalety ciągle sprzątane, do morza bliziutko, hałaśliwe towarzystwo wyproszone. Sąsiedzi też z dziećmi polecali w Rowach Energetyk, ale myśmy tam nie dotarli Odpowiedz Link Zgłoś
little_fish Re: Pole namiotowe nad morzem 20.07.16, 16:12 Łeba chyba w ogóle jest zagłębiem campingowym - jest ich mnóstwo, o różnym standardzie i dla osób o różnych oczekiwaniach Odpowiedz Link Zgłoś
bezo750 Re: Pole namiotowe nad morzem 20.07.16, 18:05 We Władysławowie też jest mnóstwo pól namiotowych, jedno obok drugiego więc można sobie wybrać. Blisko morza, sanitariaty w porządku - polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
tol8 Re: Pole namiotowe nad morzem 20.07.16, 19:15 Campingów od groma, wejdź na camping info, tam masz rankingi. Nie zawiedziesz się na pewno, wybierając coś z pierwszej trójki. Odpowiedz Link Zgłoś
bominka Re: Pole namiotowe nad morzem 20.07.16, 21:18 Kilka lat jezdzilam z rodzina na kemping horyzont w Chlapowie, na przedmiesciach Wladyslawowa. Bardzo piekny jest tam widok na Baltyk, bliziutko do morza. Standard sanitariatow , rozplanowania pola naprawde godny polecenia. W sasiedztwie jest jeszcze kilka pol takze jest w czym przebierac. Odpowiedz Link Zgłoś