Dodaj do ulubionych

pytanie do znawczyń ptactwa

25.10.16, 18:51
wszelakiego
niech mi ktos wytłumaczy to zjawisko? po wuj ten ptak tak zrobił? (ten pierwszy) albo ja nie rozumiem juz nic, albo dumni potomkowie dinozaurów są naprawdę ... no, brakuje mi słów

www.facebook.com/OfficialBeautifulBirds/videos/
Obserwuj wątek
    • konwalka Re: pytanie do znawczyń ptactwa 25.10.16, 18:53
      aha, chodzi o film having fun

Lubię zdrową rywalizację, dlatego tabletki na nadciśnienie popijam kawą.
    • elle-hivernale Re: pytanie do znawczyń ptactwa 25.10.16, 19:00
      Bo jest special. Wyjaśnienie z reddita
      • cauliflowerpl Re: pytanie do znawczyń ptactwa 25.10.16, 19:08
        To jest zarąbiste, widziałam już kilka razy i nie mogę się przestać śmiać przy każdym kolejnym big_grin
        • konwalka Re: pytanie do znawczyń ptactwa 25.10.16, 19:11
          ja po prostu nie mogę z tej wsciekłosci zrzuconego ptaszka big_grin
    • feiticeira Re: pytanie do znawczyń ptactwa 25.10.16, 19:41
      Po to samo, po co dzieci zwisaja z drabinek - bo jest inteligentny i lubi się bawić smile
    • kanga_roo Re: pytanie do znawczyń ptactwa 26.10.16, 08:12
      to przecież australijska magpie smile
      wprawdzie nie krukowate, tylko srokacze, ale podobieństwo do sroki duże, jak widać również w zachowaniu. inteligentne, to się bawi big_grin
      • konwalka Re: pytanie do znawczyń ptactwa 26.10.16, 09:05
        Zaraz, to faktycznie są te australijskie pajace, co to kochają jeść oczy jagniąt i przez które rowerzyści musza jeździć w kaskach udających ludzka twarz. Opowiadał mi wujek, który czterdzieści lat spędził w tym strasznym kraju, Ze jego przyjaciel zniszczył tum ptakom gniazdo(uwily na jego chałupie z bali chyba). I jak wrócił po tygodniu pracy na weekend do domu, to zasral częściowo zesrutowana chatę. No, kupę trocin. Tak, te ptaki są inteligentne. Już rozumiem
        • konwalka Re: pytanie do znawczyń ptactwa 26.10.16, 09:07
          Oczywiście zastal a nie zasral big_grin słownik w telefoniebig_grin moderacja! Brzydkie słowo!
          • kanga_roo Re: pytanie do znawczyń ptactwa 26.10.16, 09:20
            ale o co Co chodzi, tak właściwie? czepiasz się dla przyjemności czepiania?
            powiem Ci w sekrecie, że świat zwierząt generalnie jest okrutny, straszny i zły, wszyscy się zjadają w całości lub w kawałkach, robią co chcą i nie mają kompletnie szacunku dla pracy rąk ludzkich big_grin
            • konwalka Re: pytanie do znawczyń ptactwa 26.10.16, 09:28
              Naprawdę mój ton wyglądał na czepianie? I to ślą przyjemności jeszcze? Nie. Uważam te ptaki A cholernie mądre, chociaż czasem trochę po świńsku się zachowują. Czilaut ,laska, nie wszystko jest tym, na co być może wyglada
              • kanga_roo Re: pytanie do znawczyń ptactwa 26.10.16, 10:01
                ale nie mnie, ptaszków się czepiasz:
                Zaraz, to faktycznie są te australijskie pajace, co to kochają jeść oczy jagniąt i przez które rowerzyści muszą jeździć w kaskach udających ludzka twarz
                ptaki to ptaki, zachowują się jak ptaki. filmik boski, dołożę drugi

www.wykop.pl/link/2894091/kruk-jezdzi-na-sankach/
                btw, na sankach jeździ tu wrona, a nie kruk
                • konwalka Re: pytanie do znawczyń ptactwa 26.10.16, 10:31
                  Może tyci tyci się czepiłam bo zra owieczkom oczy. Ale poza tym szokuje mnie ilość emocji, jakie w ciągu kilkunastu sekund iskrzyły między tymi dwoma ptakami z huśtawki. Ciekawość, empatia, pomogę ci, zostaw, wściekłość. Zreszta odkąd mam felusia to moje postrzeganie ptasiego swiatacwywalilo się do góry nogami. I w tym konsteksciw ptak bacsankach chyba już nawet mnie nie dziwi...
          • cauliflowerpl Re: pytanie do znawczyń ptactwa 26.10.16, 09:30
            Poplakalam sie big_grin
    • joxanna1 Re: pytanie do znawczyń ptactwa 26.10.16, 10:45
      Pierwszy zwisa sobie, bo taką ma fantazję.
      Mnie raczej zastanawia o co chodzi drugiemu - czemu mu to przeszkadza?
      Ptaki jak ludzie. Zadziobać dziwnego...
      • konwalka Re: pytanie do znawczyń ptactwa 26.10.16, 10:47
        On chyba widział w tym zagrożenie i chciał mu pomoc. Tak to widze
        • cauliflowerpl Re: pytanie do znawczyń ptactwa 26.10.16, 11:24
          Pamietam, ze jak moja babcia miala kurczeta w pudelku pod lampa, to - gdy podnosilam jednego do gory - inne podskakiwaly i lapaly go za lapki.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka