Gość: Kris IP: *.ksk.net.pl / 192.168.2.* 24.11.03, 22:02 Hej Wisła gol, lalalalalalalala... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Krakus Re: Wisła na trzy dni przed Valerengą IP: *.Zamkowa.virt.pl 24.11.03, 23:54 Dlaczego autor się podpisuje pod informacją, która w dużej części pochodzi z PAP (o zbiórce forsy na klub)? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Eljasch Schwarzstein Re: Wisła na trzy dni przed Valerengą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.03, 18:54 nie robcie blazenady, jaki to przeciwnik dla WISLY? Norwegpwie , jako mibice, przyjada tu po tania posla wodke i schleja sie, niezxaleznie od wyniku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gs Re: Wisła na trzy dni przed Valerengą IP: *.bj.uj.edu.pl 25.11.03, 07:30 To bedzie bronił Artek Sarnat nie ma strachu, Gorawski i tam musi pałzowac za kartki. Tylko jest jeden problem. W Krakowie od kilkunastu dni o godzinie 20.00 powoli zapada mgła, która owleka miasto mlekiem do mniej więcej 3.00 - 4.00 rano, ciekawe dlaczego ten mecz grany jest dopiero o 20.00. Kto to wymyślił, telewizja ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tad Re: Wisła na trzy dni przed Valerengą IP: 193.212.244.* 25.11.03, 14:52 Norwegowie beda walczyc - w gre wchodza pieniadze i dalsz egzystencja klubu.! Moze pograc szbciej niz to czyniono w Oslo i "dolem" i niech Franio przestanie "spacerowac" ??? Panie Kasperrczak - zycze sukcesu - Tad/Oslo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MagdaEriksfru Re: Wisła na trzy dni przed Valerengą IP: *.cm.chello.no 26.11.03, 22:50 Tego sie wlasnie obawiam.Norwegowie beda walczyc o pieniadze.Duze pieniadze. Jestem co prawda Norwezka z polskim pochodzeniem ale teraz trzymam strone Polski.Zwlaszcza Wisly jako ze mam rodzine w Krakowie.Zycze wam wszystkim wygranej. Mam nadzieje ze polscy kibice nie zachowaja sie po chamsku jak norwescy w czasie meczu Hiszpania-Norwegia.W czasie grania hymnu hiszpanskiego cale trybuny gwizdaly,buczaly itp.Wstyd. Mam nadzieje ze czegos lepszego mozna sie spodziewac ze strony polskich kibicow. Pozdrowienia dla wszystkich- M.H.--Oslo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arti wymienić stronga i brasilię na iwańskiego-jak jest ok IP: 80.51.254.* 27.11.03, 10:33 jw. Odpowiedz Link Zgłoś