Dodaj do ulubionych

Urodzinowo

22.04.17, 15:01
Dziś są urodziny mojej córki. Już ósme drogie emamy.
Od dawna sobie wymyśliłam że w tym roku chcę w spokoju przeżyć ten dzień, bez 30 osób w domu, harmidru, bałaganu, krzyków i wydatku na pierdoły bez sensu. Więc przekonałam męża że lepiej kupić małej wymarzony telefon i zjeść symbolicznie kawałek tortu. Właśnie ją odwiózł na seans do kina (zabiera ją siostrzenica z koleżanką) a my podczas jej nieobecności przygotujemy dom i prezent. Kiedy wróci czeka ją niespodziankasmile A jutro przyjdzie babcia i najbliżsi z dziećmi. Jestem zadowolona ze swojej decyzji tylko czy Ona jest/będzie(?) w końcu imprezy z jak w poprzednich latach brak? Takie urodzinowe dylematy mamtongue_out
Obserwuj wątek
    • paniusia.aniusia Re: Urodzinowo 22.04.17, 15:03
      W sumie to mogliście ja zapytać czy woli kameralnie czy z większą rodziną czy z dziećmi.
    • rosapulchra-0 Re: Urodzinowo 22.04.17, 15:04
      Przede wszystkim wszystkiego najlepszego dla córci smile Osiem lat to piękny wiek, tyle jeszcze czasu beztroski przed nią smile
      A po drugie nie przejmować się zupełnie. Taki pomysł jest bardzo dobry. U mnie stosowany od mniej więcej urodzin najstarszej w tym wieku. Masz jeszcze drugą córkę, którą musisz się zająć, więc nie powinnaś żadnych skrupułów.
    • aamarzena Re: Urodzinowo 22.04.17, 15:08
      Wszystkiego najlepszego dla córki. W sumie mogłaś ja zapytać co woli. Z drugiej strony jeśli będzie bardzo chciała zrobić jakąs imprezę dla koleżanek to nic straconego. Najwyżej zrobicie za tydzień czy dwa.
    • andaba Re: Urodzinowo 22.04.17, 15:24
      Już ósme???!!!

Wszystkiego najlepszego!

• sanrio Re: Urodzinowo 22.04.17, 21:26
      sto lat dla dużej dziewczynki od naszej paczki kiss Tęsknię za czasami jak moja A. miała osiem lat..była taka kochana i słodziutka, 2 lata minęły i zaczyna się robić sfochowaną nastolatką buuuu
    • taki-sobie-nick Re: Urodzinowo 22.04.17, 22:21
      e, myślałam, że o Donku będzie tongue_out
    • kkalipso Re: Urodzinowo 22.04.17, 22:24
      Tak już osiem lat ...
      Mała zadowolona z prezentu i atmosfery.
      Jutro druga tura z rodziną.

https://bi.gazeta.pl/im/fotomon/ludzie/f640x640/37/86/23/01b507672f.jpg
    • ga-ti Re: Urodzinowo 22.04.17, 22:25
      Sto lat!
      30 dzieciaków w domu to faktycznie horror, ale już za chwilkę będzie wolała z koleżankami do kina pójść, czy na kręgle, czy pizzę, czy innę wspinaczki, tak wiesz, bardziej dorośle i z wybranym towarzystwem.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka