Dodaj do ulubionych

pytanie do mam

12.03.10, 22:10
Witam serdecznie
jestem studentką 4 roku KULu, kierunek filologia romańska.
W ramach zdobycia doświadczenia chciałabym w jakimś przedszkolu w Lublinie poprowadzić zajęcia z języka francuskiego z dzieciaczkami za 'symboliczną kwotę' 10-15 zł od zajęć- 45 minut.
Czy myślicie drogie mamy czy znalazłabym chętnych rodziców,którzy chętnie zapisaliby swoje pociechy na tego typu zajęcia?
Dodam,że mam odbyte praktyki w szkole- 120 godzin.
Proszę o opinie
Obserwuj wątek
    • wielkamysza Re: pytanie do mam 15.03.10, 22:02
      obawiam się że zbyt dużo chętnych nie znajdziesz. 10-15 zł za 45 min, podczas
      gdy dzieci w syna przedszkolu mają angielski 2 razy w tygodniu po pełnej
      godzinie za 26 zł/miesięcznie, średnio wychodzi niewiele ponad 3 zł za godzinę
      • zoselin1987 Re: pytanie do mam 16.03.10, 21:30
        dzięki mysza za odpowiedź.
        Właściwie cena nie jest najbardziej istotna. Myślę,że mogłabym uczyć za darmo w
        zamian za zdobycie czy też wystawienie zaświadczenia < od dyrekcji>,że po prostu
        prowadziłam zajęcia z maluszkami.
        • aniutka99 Re: pytanie do mam 17.03.10, 22:01
          ja z pewnością byłabym chętna smile nasza rodzina jest dwujęzyczna (polski,
          francuski). zapytaj w Strumyku, są otwarci na różne języki, swego czasu nawet
          reklamowali się w ten sposób.
          • zoselin1987 Re: pytanie do mam 19.03.10, 19:25
            To miło aniutka smile
            Dzięki. Nie pamiętam już czy pisałam w tej sprawie do Strumyka. Póki co zainteresowania nie ma, a szkoda. Denerwujące jest to,że z nauką francuskiego na wschodzie jest jak jest, a wystarczy wpisać w wyszukiwarkę ' lektor j. francuskiego praca' to ofert jest pełno....

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka