Dodaj do ulubionych

Pani Tereska, matka Ryśka

20.09.17, 10:14
Kto ogląda "Chłopaków do wzięcia" wie, o kogo chodzi. A kto nie, proszę link - www.ipla.tv/Chlopaki-do-wziecia-odcinek-131/vod-9069159#/r-32ai-5 Serialik oglądam, bo interesują mnie ludzie - ich losy, postawy, zachowania. Pani Tereska jakoś tak przypadła mi do serca, straszliwie jest mi jej szkoda. Mieszka sama w walącej się chałupinie, bez łazienki i porządnej pralki, jedyną jej rozrywką jest gra na harmonijce i herbata pita ze słoika. Syna ma jednego, lenia, kretyna i kryminalistę. I tak sobie myślę, co się wydarzyło w życiu tej kobiety, że spotkał ją taki los? Złe wybory? A może patologiczna rodzina, mąż alkoholik? Dlaczego tak w życiu jest? Bardzo chciałabym jej jakoś pomóc, choćby kartkę wysłać i paczuszkę od czasu do czasu, tylko jak to zrobić? Napisać do telewizji z prośbą o kontakt?
Obserwuj wątek
    • stacie_o Re: Pani Tereska, matka Ryśka 20.09.17, 10:19
      Pani Teresa miała męża alkoholika. Jak widać przeszło z ojca na syna. Niestety. Ma też inne dzieci, w tym chyba córkę, która pracuje i jej pomaga, ale nie pokazywała się w programie. Na fejsie był fanpejdż chłopaków do wzięcia, był tam adres pani Teresy, ludzie wysyłali jej paczki. Może tam poszukaj?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka