mocz.piwosza 23.08.09, 12:47 Nie będę inny, czy jest jakaś dziewczyna z kuj-pom na FT do 30 lat;- ))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nemezis.x Re: nie będę inny... 23.08.09, 17:04 Też chcesz bawić się w psychologa? a może pocieszyciela? Cierpliwość będziesz ćwiczył, a może opanowywał do perfekcji sztukę bajeru na mailu?;) Odpowiedz Link Zgłoś
mocz.piwosza Re: nie będę inny... 23.08.09, 18:25 nie umówię się z Tobą na piwo...oOo!;-) Odpowiedz Link Zgłoś
nemezis.x Re: nie będę inny... 23.08.09, 18:28 :( śffinia:( niepotrzebnie kręciłam papioloty:( ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mocz.piwosza Re: nie będę inny... 23.08.09, 19:59 mów do mnie jeszcze;-) bez śfinia..ok? Odpowiedz Link Zgłoś
anisia.bella Re: nie będę inny... 23.08.09, 20:07 mocz.piwosza napisał: > nie umówię się z Tobą na piwo...oOo!;- ja rowniez nie umowie sie z Toba w Malinie o godz 16.00 i prosze nie czekaj na mnie przy stoliku nr 13 bowiem nie przyjde na pewno ;P Odpowiedz Link Zgłoś
girl_32 Re: nie będę inny... 23.08.09, 20:13 Ja natomiast nie będę Julią wierną na balkonie:D Odpowiedz Link Zgłoś
mocz.piwosza Re: nie będę inny... 23.08.09, 20:31 ale przekorne jesteście...huhuhu a jak odbierzecie to zdanie z przecinkiem już?;-)) nie, umówię się z tobą na pifko Odpowiedz Link Zgłoś
anisia.bella Re: nie będę inny... 23.08.09, 20:35 mocz.piwosza napisał: > ale przekorne jesteście...huhuhu > > a jak odbierzecie to zdanie z przecinkiem już?;-)) > > nie, umówię się z tobą na pifko nie lubie lovelasow forumowych ;P Odpowiedz Link Zgłoś
mocz.piwosza Re: nie będę inny... 23.08.09, 20:36 urzkłaś mnie;-) anisia.bella napisała: > mocz.piwosza napisał: > > > ale przekorne jesteście...huhuhu > > > > a jak odbierzecie to zdanie z przecinkiem już?;-)) > > > > nie, umówię się z tobą na pifko > > > nie lubie lovelasow forumowych ;P Odpowiedz Link Zgłoś
anisia.bella Re: nie będę inny... 23.08.09, 20:38 mocz.piwosza napisał: > urzkłaś mnie;-) normalka ;) Odpowiedz Link Zgłoś
anisia.bella Re: nie będę inny... 23.08.09, 20:48 mocz.piwosza napisał: > fajnie dla Ciebie, oczywiscie ze fajnie, dla mnie nie bardzo, inwencja sie nie popisales ;P Odpowiedz Link Zgłoś
mocz.piwosza Re: nie będę inny... 23.08.09, 20:56 ;-))) bella, bella, choć na spacer;-) może być???? Odpowiedz Link Zgłoś
anisia.bella Re: nie będę inny... 23.08.09, 21:04 mocz.piwosza napisał: > ;-))) > > bella, bella, choć na spacer;-) > > może być???? chodz raz??? ;D Odpowiedz Link Zgłoś
mocz.piwosza Re: nie będę inny... 23.08.09, 21:11 będzie więcej???;-)))) spacerów...brzegiem rzeki Odpowiedz Link Zgłoś
anisia.bella Re: nie będę inny... 23.08.09, 21:14 mocz.piwosza napisał: > będzie więcej???;-)))) spacerów...brzegiem rzeki z alkisami nie chodze, wybacz ;)))) bye bye p.s. moge umowic Cie z tow.Obrotowym Odpowiedz Link Zgłoś
mocz.piwosza Re: nie będę inny... 23.08.09, 21:22 nie kapuję... co to alkisy? jaki obrotowy? Odpowiedz Link Zgłoś
girl_32 Re: nie będę inny... 23.08.09, 20:45 mocz.piwosza napisał: > ale przekorne jesteście...huhuhu > > a jak odbierzecie to zdanie z przecinkiem już?;-)) > > nie, umówię się z tobą na pifko O! brzmi o wiele ciekawiej;) Odpowiedz Link Zgłoś
osv Co moze zadziwiac cudzoziemcow w Polsce? 23.08.09, 21:27 Malina bez piwa?! Ech, Stary Grodzie... krokusow ; )) www.miodmalina.pl/ Cud_miod_ultra_malina! Urocza. Dobry tips dla Vikingow! ; )) TACK! : )) OBS! Uwaga dla piwoszow! Mocz pozostawiamy w toalecie. Moze byc bez przecinka, prof.Miodek! ; )) Na stole proponuje postawic pachnacy_groszek! ; )) Wiedzialam. Odpowiedz Link Zgłoś