Dodaj do ulubionych

potrzymajcie za reke

20.06.18, 12:31
Przez własną glupote zrobiłam sobie straszny balaga w życiu. Strasznie mi źle i ciężko, nie radze sobie ostatnio zupełnie i jestem w b złym stanie. Proszę potrzymajcie za rękę (nawet jak nie zasługuje bo to moja głupota jest winna) i podeślijcie ciut dobrych fluidow
Obserwuj wątek
    • jola-kotka Re: potrzymajcie za reke 20.06.18, 12:33
      Trzymam smile, glowa go gory.
    • iwles Re: potrzymajcie za reke 20.06.18, 12:34

trzymam, podsyłam, przytulam, głaszczę i wspieram smile
    • ewa_mama_jasia Re: potrzymajcie za reke 20.06.18, 12:35
      Trzymam. Jak się da, stosuj metodę małych kroków. Uporaj się z jednym drobiazgiem, potem z drugim. Czasami tak łatwiej. Chyba, że lepsze będzie radykalne cięcie.
    • ewbal Re: potrzymajcie za reke 20.06.18, 12:36
      Trzymam
    • miedzymorze Re: potrzymajcie za reke 20.06.18, 12:37
      Dałaś radę zrobić bałagan, dasz radę zrobić porządek wink
      pozdr,
      mi
      • black.emma Re: potrzymajcie za reke 20.06.18, 14:32
        Ale fajny komentarz! Tego się trzymaj! Powodzenia smile
    • joa66 Re: potrzymajcie za reke 20.06.18, 12:40
      Trzymam. Zwłaszcza dlatego, że czujesz się winna i być może jesteś. Myślę, że na szczescie los nie jest aż tak pryncypialny jak niektórzy ludzie i nie upiera się, że za kązdy błąd, zaniechanie trzeba być koniecznie surowo ukaranym. Często same nerwy są ta karą, czego Ci życzę (to znaczy nie życzę Ci zszarganych nerwów, ale mam nadzieję, że skoro I tak się denerwujesz, to jest to koniec Twojej "kary")
    • solejrolia Re: potrzymajcie za reke 20.06.18, 12:55
      Będzie dobrze!
      Całe forum jest z Tobą.
      Jestes mądra, dobra i za chwilkę okaże sie że to tylko niepotrzebne nerwy.

Trzymaj się!
    • marianna_gers Re: potrzymajcie za reke 20.06.18, 13:01
      Trzymam mocno
    • zona_mi Re: potrzymajcie za reke 20.06.18, 13:27
      Madziku, wierzę, że wszystko obróci się na dobre i zaraź się tą wiarą.
      Wiesz, że bywa różnie, a potem okazuje się, że tak miało być i jest dobrze.
      Ściskam, a fluidów dobrych akurat mam w nadmiarze, więc ślę!
    • adriana.la.cerva Re: potrzymajcie za reke 20.06.18, 13:31
      Trzymam !
      • karme-lowa Re: potrzymajcie za reke 20.06.18, 13:42
        Trzymam mocno!
    • eliszka25 Re: potrzymajcie za reke 20.06.18, 13:46
      trzymam i przytulam. bedzie dobrze!
    • iwoniaw Re: potrzymajcie za reke 20.06.18, 14:21
      Nie bałagan, tylko przemeblowanie, Moja Droga. Zobaczysz, będzie pięknie, jak wszystko do końca poustawiasz! A na razie oczywiście trzymam Cię za rękę, chucham na szczęście i co tam potrzebujesz. Idzie ku lepszemu, mówię Ci!
    • milka_milka Re: potrzymajcie za reke 20.06.18, 14:30
      Maadzik, przytulam, ale moim zdaniem nie narobiłaś bałaganu . Będzie dobrze, zobaczysz. Dał sobie czas i spokój.
      • maadzik3 Re: potrzymajcie za reke 20.06.18, 14:46
        Dzięki Dziewczyny. Na razie tkwie na dnie rozpaczy i nawet nic nie mówię b już mnie chyba ludzie dość mają, lepiej milczec... crying
        • iwoniaw Re: potrzymajcie za reke 20.06.18, 14:57
          Chodź Sama Wiesz Gdzie, to Cię ojojam wink Wcale Cię nie mają dość, tylko nie wiedzą, co Ci powiedzieć, żebyś nie tkwiła na tym dnie rozpaczy. Naprawdę to jest Zmiana Na Lepsze, a że człowiek drży przed zmianą, to normalne. Szkoda, że się nie da zrobić tak, żeby na pstryknięcie Cię przenieść do tej Przemienionej Rzeczywistości, tylko musisz przechodzić tę zmianę w tempie rzeczywistym. Fast forward by się przydał wink - bo nie mam wątpliwości, że za parę centymetrów taśmy jest lepiej, niż oczekiwałaś w momencie największego entuzjazmu. Opłacz, co trzeba, ale się nie zagrzebuj, no.
        • undoo Re: potrzymajcie za reke 20.06.18, 17:41
          Ja Cie nigdy nie mam dosc. NIGDY, Sis.
        • vre-sna Re: potrzymajcie za reke 20.06.18, 19:53
          To nawet nie wiesz jaki ja burdel sobie zrobiłam prostując sobie życie.
          Wiesz co, popełnia się błędy, ważne chyba, żeby umieć wyciągać wnioski.
          Będzie lepiej, daj czas emocjom smile
          Pamiętaj o tym, że życie to doświadczanie i czasami jest gorzej, ale się prostuje, zawsze
          Trzymaj się
    • gaskama Re: potrzymajcie za reke 20.06.18, 14:47
      A pisałaś wcześniej coś więcej? Siedzę na forum tylko od czasu do czasu. Jak cię można pocieszyć. Wiesz, że błędów nie robi tylko ten, kto nic ni robi. No i jakbyśmy wiedzieli, że się wyper..imy, to od razu byśmy się położyli. Nieprawdaż? Kurcze, ileż to ja głupot w życiu walnęłam. Dobrze, jak można wyciągnąć wnioski i się poprawić. A mnie się nawet to często nie udaje. Trzymam kciuki! Byle zdrowie było!
      • hosta_73 Re: potrzymajcie za reke 20.06.18, 15:07
        Nie wiem o co chodzi ale ja zawsze mam w glowie, ze "nie ma takiej rury na świecie, której nie można odetkac" 😊.
        Najpierw musi być gorzej, żeby mogło być lepiej.
        • maadzik3 Re: potrzymajcie za reke 20.06.18, 15:13
          Obyscie miały rację, bo na razie tkwie 3ci miesiąc temu rozpaczy i czuje się chwilami jakbym wygrała konkurs na idiotke swiata
          • gaskama Re: potrzymajcie za reke 20.06.18, 15:20
            Madzik, ale co się dzieje? Jak chcesz, to napisz na gazetowego. Jestem obcą osobą, ale też mam zły okres, to sobie ponarzekamy.
            • maadzik3 Re: potrzymajcie za reke 20.06.18, 19:53
              napisałam
          • undoo Re: potrzymajcie za reke 20.06.18, 17:40
            O nie, prosze Cie, ten tytul jest moj po ostatnich wystepach.

Pouklada sie, zobaczysz. Oddychaj!
        • verdana Re: potrzymajcie za reke 20.06.18, 15:14
          Może bałagan jest potrzebny, żeby zrobić porządek? Nie da sie niczego uporządkować nie wyrzucając najpierw wszystkiego na środek i nie patrząc z rozpaczą, że to sie na pewno nie da posegregować i odłożyć na miejsce.
    • zona_glusia Re: potrzymajcie za reke 20.06.18, 15:16
      Trzymam smile
      Będzie dobrze, z czasem wszystko się ułoży.
    • andaba Re: potrzymajcie za reke 20.06.18, 15:18
      Madziku...
      Jestem myślami przy Tobie.

• bei Re: potrzymajcie za reke 20.06.18, 15:19
      Madziku, to normalne przed tak wielką zmianą, ze masz obawy. Czyli nie zapeszasz😊
      Będzie lepiej i lepiej. 😘😘😘😘
      Nowa droga zawsze lęka, ale wiedzie ku najlepszemu
    • ira_08 Re: potrzymajcie za reke 20.06.18, 17:20
      A żałujesz, czy boisz się nowego po prostu? Jeśli żałujesz - to czasu nie cofniesz. Jeśli rozpacz to po prostu chwilowa utrata gruntu pod nogami, to też nie jest źle, trzeba posprzątać bałagan i już smile
      • maadzik3 Re: potrzymajcie za reke 20.06.18, 19:09
        żałuję. i wiem że czasu nie cofnę, a decyzja była moja
        • alicia033 Re: potrzymajcie za reke 20.06.18, 20:21
          adieu la Pologne?
          Jak nie do trumpa czy Azji, to to bardzo dobra, a nie zła decyzja. Zwłaszcza mając dziecko.
          A jak to tam, to też bym wyła, ale trudnosad. Najdłuższa żmija kiedyś przemija, więc za 2-3-4 lata (jak dziecko wiek studencki osiągnie) wracałabym do Europy.
    • undoo Re: potrzymajcie za reke 20.06.18, 17:39
      Wiesz, ze jestem <3
      • maadzik3 Re: potrzymajcie za reke 20.06.18, 19:09
        wiem, dzięki
    • anika772 Re: potrzymajcie za reke 20.06.18, 19:15
      Robienie bałaganu w życiu przez własną głupotę zdarza się wielu ludziom, nie biczuj się już, bo to bez sensu. Posprzątaj co się da, życzę sił.
      • maadzik3 Re: potrzymajcie za reke 20.06.18, 19:52
        staram się. dzięki
    • szironna Re: potrzymajcie za reke 20.06.18, 20:40
      Trzymam, niech się poukłada.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka