Dodaj do ulubionych

Świetna figura

21.08.18, 16:29
Tyle osób o niej marzy a właściwie nie wie Po Co. Ja mam świetna figurę i nikt się za mną nie ogląda, nie mówiąc już o tym żebym kiedykolwiek dostała jakiś komplement z tym związany. A tłuste koleżanki owszem komplementują się nawzajem.
Po co wiec komu szczupły młody wygląd?
Obserwuj wątek
    • milka_milka Re: Świetna figura 21.08.18, 16:32
      Bo jesteś niesympatyczna, a tego figurą nie zneutralizujesz.
      • 21mada Re: Świetna figura 21.08.18, 16:41
        Jak rozpoznajesz po tyłku ze ktoś jest niesympatyczny?
        • wieczorny-motyl Re: Świetna figura 21.08.18, 16:57
          moze nie tyle po tylku co po tym co mozna odczuc po lekturze Twoich postow. smerf maruda- to bylby komplement mocno na wyrost.
          • 21mada Re: Świetna figura 21.08.18, 17:17
            Ale co to ma wspólnego z figura?
            • kornelia_sowa Re: Świetna figura 21.08.18, 18:17
              Napisalas ze Ciebie nie komplementuje nikt a tłuste kolezanki siebie nawzajem owszem.
              Zatem czytaj uwaznie-malo jest komplementow od obcych na ulicy, nieznajomych.
              Wiekszosc komplementow pochodzi od kolegow/kolezanek/rodziny,
              Wniosek : jak cie lubia to i kompleentuja.
              Pytanie: czemu ciebie nie?
              Odp.: bo cie nie lubia.
              Nie ma za co
              • danaide Re: Świetna figura 21.08.18, 18:53
                Ale to nie kobiety mają się komplementować nawzajem...
                Osobiście nie zauważyłam, by biczowatość przeszkadzała mężczyznom w komplementach.
          • lunaparksw Re: Świetna figura 24.08.18, 19:57
            Witam femme fatale i tezee i ...
        • milka_milka Re: Świetna figura 21.08.18, 18:50
          Ale że nie komplementują Twojego tyłka???
          • 21mada Re: Świetna figura 21.08.18, 20:55
            No właśnie nie. ☹️ A innym widać komplementują. Chociaż zbyt wiele osób nie ujawniło co konkretnie.
        • dziennik-niecodziennik Re: Świetna figura 21.08.18, 20:13
          Ma scisniete poslady.
          • taki-sobie-nick Re: Świetna figura 21.08.18, 20:44
            dziennik-niecodziennik napisała:

> Ma scisniete poslady.
            >
            Nie bądź obrzydliwa.
    • strasznymruk Re: Świetna figura 21.08.18, 16:33
      21mada napisał(a):
      Ja mam świetna figurę i nikt
      > się za mną nie ogląda,

Bo masz brzydkie nogi albo za długą kieckę.
      • 21mada Re: Świetna figura 21.08.18, 16:42
        No fakt, trzeba by nosić takie tuż za pupę...
    • zasiedziala Re: Świetna figura 21.08.18, 16:34
      Żeby pochwalić się na ematce? wink
    • snakelilith Re: Świetna figura 21.08.18, 16:40
      Jeżeli nie dostajesz komplementów, to sorry Winnetou, ale świetną figurę i atrakcyjność to masz tylko we własnej fantazji.
    • alpepe Re: Świetna figura 21.08.18, 16:41
      Może masz brzydką postawę i brzydko się poruszasz, bez gracji.
      • 21mada Re: Świetna figura 21.08.18, 16:44
        Nie, z gracja się poruszam, ale nie kręcę tyłkiem. Czyli zagadka rozwiązana - trzeba nosić ultra mini i kręcić kuprem.
        • princesswhitewolf Re: Świetna figura 21.08.18, 16:51
          Nie. Sex appeal to cos co widac i u Arabek w burce.
          • triss_merigold6 Re: Świetna figura 21.08.18, 16:54
            Nie widac.

• alpepe Re: Świetna figura 21.08.18, 16:58
              A ja się zgadzam z princess.
            • szarsz Re: Świetna figura 21.08.18, 19:22
              Widać widać. Włącz sobie Faudę na netlixie i obejrzyj żonę Pantery...
              • princesswhitewolf Re: Świetna figura 21.08.18, 22:21
                trzeba miec tez sex appeal by docenic i zauwazyc cudzy sex appeal nawet jesli nie jest to plec ktora sie interesujemy
              • morgen_stern Re: Świetna figura 22.08.18, 08:45
                Oo tak, przepiękna kobieta! I ta burza włosów, kiedy ściąga chustę smile
                Btw z Faudy bardzo podoba mi się jeszcze Nurit. Ma taką szlachetną urodę, właśnie to określenie przychodzi mi na myśl, jak na nią patrzę. Inne aktorki też są ładne i ciekawe, ale te dwie najpiękniejsze.
                • szarsz Re: Świetna figura 22.08.18, 09:20
                  Nurit, tak smile W ogóle role kobiece są fantastyczne, nie tylko ze względu na atuty wizualne, ale też na wiarygodność postaci. Zresztą nie tylko kobiece, mistrzowska jest dla mnie rola kapitana Ayuba, napisana i zagrana bezbłędnie. I te wszystkie wątki poboczne, mniam.

Wczoraj skończyłam drugi sezon sad
                  • morgen_stern Re: Świetna figura 22.08.18, 12:17
                    Wiem, co czujesz... wiesz, że w przyszłym roku będzie trzeci? big_grin
                    Tak, Ayub to wspaniała rola, zblazowany, cyniczny, spokojny, z tym zmęczonym spojrzeniem.
                    Bardzo mi się podobał motyw z arabskim szefem jakichś palestyńskich służb i jego synem - jak go przytulał i szeptał mu cicho do ucha.
                    Co do kobiecych ról genialnie pokazano dwie twarze Palestynek - na zewnątrz wierzące w "sprawę" i popierające działania Hamasu, a w domu zmęczone, mające tak naprawdę dość tych męskich wojen, wciąż chowające swoich bliskich, ale "trzymające fason". Świetnie była scena udzielania wywiadu do telewizji przez Umm Nidal.
                    • szarsz Re: Świetna figura 22.08.18, 16:34
                      Wywiad Um Nidal też mnie poruszył. I później rozmowa Marwy z Ayubem - tyle okrucieństwa w tak krótkiej scenie, dobitnie pokazane, że to kobiety najbardziej obrywają po głowie. W ogóle końcówka drugiego sezonu, mimo niedoróbek, które wybaczam, bo było ich bardzo mało, świetna. Bardzo się cieszę na trzeci sezon.

To Ty chyba ten serial polecałaś? Na pewno zaczęłam go oglądać przez ematkę smile I dawno mnie nic tak nie wciągnęło. Ciągle czekałam, że coś się zaraz stanie, ciągle stawiałam, czy kogoś zabiją i kiedy go zabiją. Czasem nawet trafiałam.
                      • morgen_stern Re: Świetna figura 22.08.18, 16:39
                        Tak, na pewno tu o nim pisałam. Ten serial to ogromne zaskoczenie, nie wiedziałam, że w Izraelu potrafią robić tak dobre i trzymające w napięciu rzeczy.
                        A widziałaś "Dobrze naoliwioną maszynę"?
                        • szarsz Re: Świetna figura 22.08.18, 16:55
                          Pewnie dlatego, że aktor grający głównego bohatera rzeczywiście był członkiem tajnej jednostki antyterrotystycznej i współtworzył scenariusz. Podejrzewam, że wiele scen napisało życie.

"Dobrze naoliwiona maszyna"? Nie widziałam, na pewno zobaczę.
                • bywalec.hoteli Re: Świetna figura 28.08.18, 09:03
                  morgen_stern napisała:
                  > Oo tak, przepiękna kobieta! I ta burza włosów, kiedy ściąga chustę smile
                  > Btw z Faudy bardzo podoba mi się jeszcze Nurit. Ma taką szlachetną urodę, właśn
                  > ie to określenie przychodzi mi na myśl, jak na nią patrzę. Inne aktorki też są
                  > ładne i ciekawe, ale te dwie najpiękniejsze.

Według mnie ciekawsza jest dr Shirin od Nurit. Nurit w sumie nie jest ładna, ma coś nieharmonijnego w sobie, jakiś pierwiastek męski ?.
        • alpepe Re: Świetna figura 21.08.18, 16:57
          Myślę, że nie wiesz, o co chodzi. To nie kwestia tylko kręcenia tyłkiem, to falowanie całego ciała.
        • ykke Re: Świetna figura 21.08.18, 17:11
          21mada napisał(a):

> Nie, z gracja się poruszam, ale nie kręcę tyłkiem. Czyli zagadka rozwiązana - t
          > rzeba nosić ultra mini i kręcić kuprem.
          Nie . Trzeba mieć jeszcze to cos,.żeby komplementowali.
          Nie sama figura stanowi o atrakcyjności. Na szczęście .
    • alpepe Re: Świetna figura 21.08.18, 16:43
      I jeszcze zdefiniuj świetną figurę. Siostra mojej koleżanki miała np. suche cienkie patyki w miejscu nóg, zero mięśni łydki i była z tychże nóg dumna, dla mnie to nie są świetne nogi, tylko chude nogi.
    • princesswhitewolf Re: Świetna figura 21.08.18, 16:50
      Nie wierze.Jestes pewna ze to swietna figura czy po prostu szczupla? Faceci zawsze komplementuja ladne kobiety a juz za taka z swietna figura to non stop ze sie przejsc spokojnie nie da ulica zwlaszcza kolo talatajstwa z budowy.
      • kosmos_pierzasty Re: Świetna figura 21.08.18, 16:57
        Też właśnie. Ja nawet w młodości byłam lekko zaokrąglona i słyszałam dużo komplementów, zarówno od mężczyzn, jak i kobiet.

Była u mnie ostatnio wybitnie szczupła osoba, która chwaliła się, że dzięki sportowi można "zachować figurę". Cisnęło mi się na usta, że aby ją zachować, trzeba ją najpierw mieć smile

A szczupłość po co? Po nic smile Niektóre zapewne napiszą, że dla zdrowia big_grin Tak zgadzam się, że jakiejś tam granicy nie powinno się wagowo przekraczać ze względów zdrowotnych, jednak to "zdrowie" stało się hasłem-wytrychem dla tych, które z jakichś przyczyn nie chcą przyznać, że koncentrują się na wyglądzie, nie tylko własnym, ale i cudzym.
        • princesswhitewolf Re: Świetna figura 21.08.18, 17:08
          Ja sie koncentruje na zdrowiu i na wygladzie i przyznaje sie dl tego. Wyglad tez jest wazny.

A poza tym to rozni faceci maja rozny gust. Nie kazdy lubi szczuple. Znam jednego co uwielbia wrecz chude a drugiego milosnika bardzo wielkiego siedzenia. Inni lubia dluuugie nogi a inni duzy biust i tak to leci
          • kosmos_pierzasty Re: Świetna figura 21.08.18, 17:10
            Też prawda smile
        • 21mada Re: Świetna figura 21.08.18, 17:20
          No właśnie. A tylu ludzi nadaremnie próbuje się odchudzać, zwłaszcza przed wakacjami. Tymczasem jeśli maja brzydkie nogi albo bitch face albo tez nie maja gracji albo tego czegoś albo sa niesympatyczni - i tak im się ta świetna figura na nic zda.
          • princesswhitewolf Re: Świetna figura 21.08.18, 18:28
            no ale moze odchudzaja sie nie by kogos uwiesc ale by byc zdrowym tezsmile
          • dziennik-niecodziennik Re: Świetna figura 21.08.18, 20:15
            Owszem. Ale tak to bywa jak ktos sie wartosciuje zewnetrznie.
    • anika772 Re: Świetna figura 21.08.18, 17:04
      Może w pakiecie ze świetną figurą masz bitch face?
      Ja nie mam świetnej figury, a komplementy dostaję.
    • jeziorowa Re: Świetna figura 21.08.18, 17:07
      Prawdopodobnie jesteś szczupła skoro uważasz, że masz świetną figurę. Jeżeli jednak nie jesteś komplementowana „przez niemal każdego” to przykro mi, ale świetnej figury nie masz. Znam (w realu) tylko dwie kobiety ze świetną figurą i kilka z bardzo dobrą. Obie grupy są wręcz zasypywane komplementami. Ja mam niezłą figurę i chociaż do świetlnej baaardzo mi daleko to miłe słowa na temat mojej sylwetki wciąż często słyszę (wbrew temu co piszesz nie ma to związku z długością spódnicy ani z kręceniem pupą).
      • 21mada Re: Świetna figura 21.08.18, 17:24
        Tzn jakie miłe słowa konkretnie słyszysz? Koleżanka mówi ci : ależ ty masz płaski brzuch! ?
        • jeziorowa Re: Świetna figura 21.08.18, 17:38
          Najczęściej, że mam świetne nogi - długie i zgrabne abo że absolutnie po figurze nie widać, że urodziłam dziecko a co dopiero mówić o trójce itd. Takie tam komplementy gdy ktoś znajomy lub obcy ale miły docenia twój wygląd.
          • 21mada Re: Świetna figura 21.08.18, 17:44
            Ten pierwszy komplement bez sensu bo niezasłużony - nikt nie ma wpływu na długość nóg, na otłuszczenie czy umięśnienie owszem.
            A ematki myślą ze komplementy zbiera się zasłużenie .
            • jeziorowa Re: Świetna figura 21.08.18, 17:56
              Co to za pomysł, że komplementy zbiera się tylko zasłużenie 😱? Większość (tych dotyczących urody) to dzieło natury: harmonijna sylwetka, długie nogi, ładne rysy twarzy, piękne dłonie, zgrabne nogi, smukła szyja itd, itp. Tylko część urody to efekt pracy i pielęgnacji.
            • alpepe Re: Świetna figura 21.08.18, 17:57
              To puść jakieś zdjęcie swojego tułowia, skomplementuję cię wink. U mnie się zachwycają talią m.in., aczkolwiek głównie kobiety, mężczyźni zaś rwą się do obejmowania tej talii i zerkają. Oczywiście mam płaski brzuch.
              • princesswhitewolf Re: Świetna figura 21.08.18, 18:40
                nie no alpepe....budowlancy pod kazda szerokoscia geograficzna podobnie glosno wyrazaja zainteresowanie. Zolnierze tez. Jak i dziady z pod pubow na kazdej szerokosci. Grupa samcow jakos ich osmiela

A poza tym to faktycznie faceci wyrazaja to inaczej: wzrokiem bo to wzrokowcy albo jak sie zabieraja za podryw to innymi sugestiami.
                • grrru Re: Świetna figura 21.08.18, 20:53
                  Dlatego lubię kontakty z wojskiem smile
                  • princesswhitewolf Re: Świetna figura 21.08.18, 21:49
                    ahahaha a ja twoja szczeroscsmile))
    • bei Re: Świetna figura 21.08.18, 17:09
      Ja zbieram komplementy, najczęściej od kobiet- bo im bardziej wypada je mówić. Może „ zadzierasz nosa”, trzymasz duży dystans albo chodzisz tak ubrana, ze nie widać walorów sylwetki. Wcale nie trzeba nosić ultra mini, albo super obcisłych ubrań.
      • 21mada Re: Świetna figura 21.08.18, 17:29
        A jakie to sa komplementy? Proszę o konkrety.
        • gryzelda71 Re: Świetna figura 21.08.18, 17:36
          Co definiujesz jako świetną sylwetkę?
          • 21mada Re: Świetna figura 21.08.18, 17:42
            Płaski brzuch.
            • aandzia43 Re: Świetna figura 21.08.18, 17:45
              tylko tyle?
            • gryzelda71 Re: Świetna figura 21.08.18, 17:46
              Czyli świetna figura to płaski brzuch?
            • alpepe Re: Świetna figura 21.08.18, 17:54
              No, o ile to idzie w parze z wąską talią, to się zgodzę, ale ja mam też ten płaski brzuch wink
              • gryzelda71 Re: Świetna figura 21.08.18, 17:56
                Hmmm. Moja koleżanka. talia jest,płaski brzuch też i olbrzymie uda. To dobra sylwetka? Nie.
                • alpepe Re: Świetna figura 21.08.18, 17:57
                  Zależy, co rozumiesz przez olbrzymie uda.
                  • gryzelda71 Re: Świetna figura 21.08.18, 18:03
                    Dokładnie to co napisałam. Dużo za duże w stosunku do tułowia.
              • princesswhitewolf Re: Świetna figura 21.08.18, 18:37
                Sama waska talia i plaski brzuch to za malo. Pewna mloda osoba jest wysoka i ma plaski brzuch i waska talie. Nie powiedzialabym aby miala swietna figure. Ma piekna buzie, ale nie bardzo dlugie nogi pomimo wzrostu i dluga ta talie

Sama proporcja lydki do uda i to jak kolano jest zbudowane ( czy nie wisi) samo swiadczy o zgrabnosci nog. Figura to tez biust i jak wyglada. To ramiona czy nie bary jak u plywaka zawodowego czy tez nie sa zbyt drobne.

Jest masa zmiennych

I w sumie wszystkie sa malo istotne bo to czy kobieta sie podoba czy nie zupelnie ale to zupelnie od tego nie zalezy. Zalezy od sex appealu. To cos nieuchwytnego
            • jeziorowa Re: Świetna figura 21.08.18, 18:18
              Że co? Płaski brzuch tak, ale oprócz tego wąska talia, kształtna pupa, krągłe biodra, długie i zgrabne nogi, ładne ramiona, jędrny i kształtny biust. To wszystko oczywiście w odpowiednich proporcjach i przy odpowiedniej postawie całego ciała. Wtedy możemy mówić o bardzo dobrej figurze. Aby była świetna musi być dodatkowo specyficzna „miękkość” i gracja w poruszaniu (no chyba, że oceniamy tylko zdjęcie a nie żywego człowieka). Sam płaski brzuch to jeden z bardzo wielu elementów dobrej sylwetki.
        • princesswhitewolf Re: Świetna figura 21.08.18, 18:33
          >A jakie to sa komplementy? Proszę o konkrety.

oj co za pytanie, chocby dwa dni temu jakis otwieracz drzwi latynos mi rzucil " Beautiful ". Takich lowelasow na ulicach jest masa przeciez.
          Przejdz chocby kolo jakiejs budowy ( omijam je jak moge). Ja nie wiem co te dziady na budowach maja z glowa ale chyba to jakas tradycja cmokania gwizdania mlaskania i komplementowania.

Ja bym powiedziala odwrotnie niz bei. Komplementy slysze czesciej slysze od facetow niz kobiet. Dziewczny komplementuja w inny sposob np " Schudlas, ale lacha sie z ciebie zrobila" "Tyyy ale swietna kiecka, gdzie kupilas? To Monsoon?" itd
          • 21mada Re: Świetna figura 21.08.18, 20:59
            No ale ty jesteś tleniona blondynka z długimi włosami, to budowlańcy gwiżdżą z podziwem.
            Na mnie to co najwyżej faceci ukradkiem zerkają, ale żeby ktoś gwizdał czy wolał: ale d.pa! - to nie.
            • jeziorowa Re: Świetna figura 21.08.18, 21:41
              Ja jestem ciemną blondynką z włosami do ramion i mam 40+ lat. Nadal gwiżdżą i wołają😓 i wiesz co? Farciarą jesteś, że los ci takiej żenady oszczędził. Poważnie.
            • princesswhitewolf Re: Świetna figura 21.08.18, 21:47
              21 mada. A prawdziwie jestem brunetka ktora urodzila jasnego blondyna z ojcem szatynem czy jak? Jak najbardziej jestem jasna blondynka z urodzenia. Teraz farbuje bo gdzieniegdzie juz sa siwe
        • bei Re: Świetna figura 22.08.18, 19:03
          Ze jestem bardzo zgrabna, ze szczupła, ze seksi, ze mam figurę nastolatki, ze mam anielsko wypięty tyłeczek itp.
          Myślę, ze może Tobie zwyczajnie zazdroszczą? Dobrze wychowany facet powstrzymuje się od komplementów, a dziewczynom wypada powiedzieć znajomej coś o figurze. Jeśli masz taką, jak na tym zdjęciu to ja Ci mówię- jestes b zgrabna😊
    • aandzia43 Re: Świetna figura 21.08.18, 17:44
      Nie masz dobrej figury, proste.
    • frey.a86 Re: Świetna figura 21.08.18, 18:21
      Zgadzam się z tym, że jeżeli nigdy nie słyszysz komplementów, to znaczy, że fajna figura jest tylko w twojej głowie.
    • purchawkapuknieta Re: Świetna figura 21.08.18, 19:30
      Widać brak ci seksapilu.

Nie mam świetnej figury, bo jestem mała i (znowu) chuda, ale na brak komplementów i smalących cholewki panów nie narzekam ;P
    • luvyana Re: Świetna figura 21.08.18, 19:38
      ja też nie wiem. ja dostaję komplementy dot. mojej figury, ale to nie to samo, co komplementy dot. urody, których dostaję jak na lekarstwo.
      czuję się idealnym przykładem powiedzenia "z tyłu liceum, z przodu muzeum"
      • grrru Re: Świetna figura 21.08.18, 20:27
        Pomyśl, co jest lepsze: Luwr czy jakaś szkółka? Jesteś muzeum, ale interesujące.
        • luvyana Re: Świetna figura 21.08.18, 20:37
          big_grin i tak to sobie będę tłumaczyć od jutra
      • piekna_remedios4 Re: Świetna figura 21.08.18, 21:49
        no tak, bo tak właśnie jest. Tzn figurę masz bardzo dobrą, jesteś wysoka, ale buzia już trochę muśnięta zębem czasu, a nawet bardzo jak na twój wiek.
        • luvyana Re: Świetna figura 21.08.18, 22:02
          smile a powiedz mi skaaarbie, obserwujący mnie na insta wink po kij mi to piszesz, skoro to sama samodzielnie napisałam???
          • grrru Re: Świetna figura 21.08.18, 22:05
            Eeeej, a czemu ja nie znam Twojego instagrama???
          • piekna_remedios4 Re: Świetna figura 22.08.18, 08:57
            odniosłam wrażenie, że się temu dziwisz kiss
      • bei Re: Świetna figura 22.08.18, 19:06
        To z tym muzeum to jak ja😊, jestem już na dobrej drodze, ze jeszcze chwila i liceum mnie opuści😊
    • dziennik-niecodziennik Re: Świetna figura 21.08.18, 20:17
      A co Ci tak zalezy na komplementach?
      • 21mada Re: Świetna figura 21.08.18, 21:02
        Bo inaczej to co to za życie. Na czym mam budować pewność siebie? A pewność siebie to nic innego jak ten sławny seksapil. Jak jakaś babka jest przekonana o własnej zajebistosci, od razu ma +100 do seksapilu.
        • grrru Re: Świetna figura 21.08.18, 21:05
          Na tym co umiesz, a nie na tym, jaki masz tyłek.
        • beneficia Re: Świetna figura 21.08.18, 21:21
          No, jesli budujesz pewnosc siebie na tym jak wyglądasz (a przede wszystkim na tym jak Cię postrzegają inni) to skończysz jako stara zgorzkniala baba. Byc może nawet z plaskim brzuchem, ale co z tego.
        • cosmetic.wipes Re: Świetna figura 24.08.18, 20:08
          Prawdziwa pewność siebie wynika z wnętrza, więc jesteś przegrywem skarbie.
    • grrru Re: Świetna figura 21.08.18, 20:22
      No własnie po nic. Ja czasem usłyszę komplement związany z sylwetką i to jest miłe, ale żeby jakoś mi znacząco życie zmieniało? No nie. Wolę komplementy związane z osiągnięciami.
    • aguar Re: Świetna figura 21.08.18, 21:04
      Wstaw zdjęcie (może być bez twarzy). Jak rzeczywiście masz ładną sylwetkę, obiecuję komplement!
    • thea19 jesli wygladasz jak na tej fotce 21.08.18, 21:10
      https://m.ocdn.eu/_m/fce83adde198e07e95169e569bf9fd99,62,37.jpg
      to masz swietna figure. jesli nie, to nie masz swietnej.
      • 21mada Re: jesli wygladasz jak na tej fotce 21.08.18, 21:23
        Właśnie tak wyglądam ale nie chodzę przecież wszędzie z gołym tyłkiem.
        • thea19 Re: jesli wygladasz jak na tej fotce 21.08.18, 22:31
          pokaz bo jakos nie wierze
      • grrru Re: jesli wygladasz jak na tej fotce 21.08.18, 21:23
        Kwestia gustu, znam kobiety wyglądające inaczej i uważam, że mają świetne figury.
        • 21mada Re: jesli wygladasz jak na tej fotce 21.08.18, 21:27
          Inaczej czyli jak?
          • grrru Re: jesli wygladasz jak na tej fotce 21.08.18, 22:10
            A różnie, są rózne świetne sylwetki
      • 21mada Re: jesli wygladasz jak na tej fotce 21.08.18, 21:25
        Zreszta jeśli ta pani jest niesympatyczna albo ma brzydkie nogi, to i tak nie dostaje żadnych komplementów. I na co jej taka figura?
        • gryzelda71 Re: jesli wygladasz jak na tej fotce 21.08.18, 21:30
          Opłać kogoś,żeby cię komplementował.Skoro to dla ciebie takie istotne.
          • princesswhitewolf Re: jesli wygladasz jak na tej fotce 21.08.18, 21:50
            ja jestem za tym by ubrala cos ciasnego i przeszla sie po budowach skoro jej to potrzebne lol
            • gryzelda71 Re: jesli wygladasz jak na tej fotce 21.08.18, 22:00
              Nie podpowiadaj. Bo zrobi to, trafi na moment, kiedy wszyscy zajęci, nikt nie gwizdnie i załamie się do reszty.
              • princesswhitewolf Re: jesli wygladasz jak na tej fotce 21.08.18, 22:18
                prawda. pomysli ze to norma jakas, a to szef zjechal ze swoim szefem na pokaz stanu robot wiec sie chlopaki staraja i udaja ze za babami przechodzacymi sie nie ogladaja
      • beneficia Re: jesli wygladasz jak na tej fotce 21.08.18, 21:28
        O kurde. Cycki można zrobić stanikiem, z talią gorzej ale nie beznadziejnie, ale jakim cudem ona ma taki tyłek? Idealny. Wiem, że są ćwiczenia, ale też sądzę, że genetycznie tluszcz musi rozkładać się w odpowiedni sposób. Zazdroszczę.
        • lady-z-gaga Re: jesli wygladasz jak na tej fotce 22.08.18, 08:52
          Ładne, młode ciało, odpowiednie majtki i dobrze zrobione zdjęcie. Ten tyłek moim zdaniem wcale nie jest idealny, ponieważ wygląda na płaski. Linia posladków jest króciutka, tylko po wewnętrznej stronie.
      • princesswhitewolf Re: jesli wygladasz jak na tej fotce 21.08.18, 21:48
        the19 ale z tego zdjeci nie widac czy to krotkie girki czy dlugie czy pletwy na dole. Poza tym to maly cyc miseczka B
        • beaucouptrop Re: jesli wygladasz jak na tej fotce 21.08.18, 22:08
          Biust ma proporcjonalny do sylwetki.
          Zreszta mniejszy jest lepszy. Mniej obwisnie na stare lata 😉
          • princesswhitewolf Re: jesli wygladasz jak na tej fotce 21.08.18, 22:19
            eee to juz zalezy cyc z dominanta gruczolowa czy tluszczowa
            • barbibarbi Re: jesli wygladasz jak na tej fotce 22.08.18, 09:35
              eee a to już zależy od wieku, kobiety młode mają przewagę gruczołową, w starszym wieku proporcja zmienia się na tłuszczową, dlatego u młodych kobiet robi się USG a u starszych mammografię. Każdziutka bez wyjątku z nas, będzie miała kiedyś piersi z dominantą tłuszczową, żadne diety ani ćwiczenia tego nie zmienią, tak więc piersi małe na starość są jednak mniej obwiśnięte
        • thea19 Re: jesli wygladasz jak na tej fotce 21.08.18, 22:30
          girki widac do kolan. na oko pani ma przynajmniej 170cm, ma tez dlugie rece, co sugeruje dlugosc nog. biust (zgrabny) zdecydowanie wiekszy niz tzw B. na moje oko 65G
          • princesswhitewolf Re: jesli wygladasz jak na tej fotce 21.08.18, 23:19
            nie no daj spokoj. ja mam 36G i jest to 3 razy wiekszy cyc niz ten
            • thea19 Re: jesli wygladasz jak na tej fotce 21.08.18, 23:32
              a 65cm to odpowiednik brytyjskiego 36? bo wg mojej wiedzy 65cm to brytyjskie 30 a brytyjskie 36 to jakby 80cm. i zupelnie roznej wielkosi miski.
              • miss_fahrenheit Re: jesli wygladasz jak na tej fotce 22.08.18, 09:01
                thea19 napisała:

> bo wg mojej wiedzy 65cm to brytyjskie 30 a brytyjskie 36 to jakby 80cm.

Tak jest. Osoba nosząca 65G jest raczej szczupła i ze średniej wielkości piersiami, osoba z 80G będzie raczej słusznej postury z dużym biustem. Dwie zupełnie różne kobiety i dwa różne biusty.
            • beaucouptrop Re: jesli wygladasz jak na tej fotce 22.08.18, 00:16
              Co kto lubi. Ja uwazam, ze ma w sam raz. Duzy biust obiaza sylwetke. No i z wiekiem poddaje sie niestety sile grawitacji. Jakikowlwiek by byl. Z dominanta gruczolowa czy tluszczowa.
              • snakelilith Re: jesli wygladasz jak na tej fotce 22.08.18, 12:38
                beaucouptrop napisał(a):

> Co kto lubi. Ja uwazam, ze ma w sam raz. Duzy biust obiaza sylwetke. No i z wie
                > kiem poddaje sie niestety sile grawitacji. Jakikowlwiek by byl. Z dominanta gru
                > czolowa czy tluszczowa.

Akurat grawitacja ma z opadaniem biust najmniej wspólnego. To, czy biust zostanie jędrny, czy owisły nie zależy też od jego wielkości. Małe biusty też mogą obwisać i nierzadko obwisają. Wrzuciłabym ci kilka zdjęć z internetu, ale nie chcę by oskarżono mnie o szerzenie pornografii.
                • beaucouptrop Re: jesli wygladasz jak na tej fotce 22.08.18, 19:43
                  Te sily grawitacji to taka przenosnia byla...
                  Co do reszty to tak, male biusty tez moga obwisac, ale sie to jakos mniej rzuca w oczy ze tak powiem. I rzeczywiscie moze nie jestem obiektywna w ocenie, bo nie podobaja mi sie duze biusty. Wole takie wielkosci i ksztaltu duzego jablka.
      • piekna_remedios4 Re: jesli wygladasz jak na tej fotce 21.08.18, 21:50
        czy tułów nie jest troszkę zbyt długi?
        • fornita111 Re: jesli wygladasz jak na tej fotce 21.08.18, 21:52
          To chyba te gacie nisko wyciete tak optycznie go wydluzaja.
      • miss_fahrenheit Re: jesli wygladasz jak na tej fotce 22.08.18, 08:56
        Piękna figura, wszystko idealne i proporcjonalne. Zwlaszcza brzucha zazdroszczę.
    • 18lipcowa3 Re: Świetna figura 21.08.18, 21:52
      Brzydka twarz niestety
    • jola-kotka Re: Świetna figura 22.08.18, 09:32
      Dla samej siebie. Mam sie podobac sobie. Mnie komplementuja ale to nie figura jest powodem.
    • fornita111 Re: Świetna figura 22.08.18, 09:36
      Swietna figure ma Kelly Rowland- ostatnio ja na pudlu widzialam, wyglada zdrowo i witalnie. Swietna figure miala tez Longoria w "Gotowych na wszystko", ale tez... Kate Winslet w Titanicu- pulchna, do szczuplosci jej daleko a wygladala pieknie od stop do glow. Mnie tam sie podobaja rozne typy sylwetki u kobiet a ta na wklejonym zdjeciu mnie nie zachwyca, chociaz jest ok.
    • aguar Re: Świetna figura 22.08.18, 19:05
      Dla mnie idealna figura, to taka jaką często mają wysokie lekkoatletki - szczupła z delikatną muskulaturą, płaski brzuch, talia szczuplejsza niż biodra, ale głównie dzięki wypukłości tyłka, jak stoi na wprost to po bokach to ma się tak poszerzać delikatnie. Mocne wcięcie w talii wg mnie wygląda jakoś niezdrowo, nienaturalnie, nie podoba mi się.
      • milka_milka Re: Świetna figura 22.08.18, 20:25
        Ale wcięcie w talii u kobiety to norma.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka