Dodaj do ulubionych

Biustonosz-help

04.09.18, 21:01
Gdzie kupie stanik bez gabki i z NISKIM MOSTKIEM?
Takim naprawde niskim.
Kiedys w Lidlu znalalam taki i pluje sobie w brode ze nie kupilam z 10 na zapas.
Niski mostek koniecznie-wszystkie maja za wysoki a ja mam b. maly odstep między piersiami.
Obserwuj wątek
    • anika772 Re: Biustonosz-help 04.09.18, 21:03
      Niski mostek ma wszystko z "plunge" w nazwie.
      Jakiego rozmiaru szukasz i w jakiej kwocie, to zaraz Ci znajdęsmile
      • konsta-is-me Re: Biustonosz-help 04.09.18, 21:09
        80-85 d/dd.
        Byle bez gabki, ew. odrobina z boku.
        Do 100 zl (ale lepiej tak do 50-60😉)
        • anika772 Re: Biustonosz-help 04.09.18, 21:17
          allegro.pl/wacoal-vision-biustonosz-uk-36dd-80dd-eu-80e-i7526835095.html

Proszę bardzo. Dodatkowo możesz krzyżować z tyłu ramiączka (do bokserek), albo założyć jedno ramiączko na szyję.
          Ten model jest raczej luźny, jesteś pewna że nie chcesz przeliczyć dla 75 pod biustem?
          • konsta-is-me Re: Biustonosz-help 04.09.18, 21:29
            Dzieki kochana!
            Upewniam sie-nie ma gabki?
            (Szukalam stacjonarnie-biustonosze bez gabki prawie wymarly)
            • anika772 Re: Biustonosz-help 04.09.18, 21:33
              Nie ma za co, dobry uczynek codzienniewink

"Biustonosz wykonany z wysokiej jakości miękkiej tiulowej siateczki oraz koronki.
              Miseczki miękkie na fiszbinach, skrojone z trzech części."

Ps. jesteś pewna, że 80? One są LUŹNE.
              • konsta-is-me Re: Biustonosz-help 04.09.18, 21:39
                Pomysle jeszcze ale tak chyba.
                Mam szczuple plecy akurat.
                Niewymiarowa jestem 😁
                • konsta-is-me Re: Biustonosz-help 04.09.18, 21:41
                  85 tez moze byc.
                  • anika772 Re: Biustonosz-help 04.09.18, 21:51
                    Myślałam o 75. Ile masz pod tym biustem?
                    • konsta-is-me Re: Biustonosz-help 04.09.18, 23:15
                      85 mam tak na luzie.
                      Bez fiszbin nie chyba , cos musi mi uniec biust troche.
                  • aankaa Re: Biustonosz-help 04.09.18, 22:53
                    intimissimi miewa biustonosze z cienkiej koronki bez (!!!) fiszbin
                • anika772 Re: Biustonosz-help 04.09.18, 21:43
                  Dobra, nie namawiam. Daj znać czy pasujesmile
        • piataziuta Re: Biustonosz-help 04.09.18, 21:48
          >Byle bez gabki, ew. odrobina z boku.
          >Do 100 zl (ale lepiej tak do 50-60😉)

kupując biustonosz w takiej cenie, wyrzucasz pieniądze do śmietnika
          ani to leży (biustonosz 50-60 zł), ani się nosi (biustonosz do 100 zł: ponosisz ze 3-5 miesięcy, potem trzeba kupić kolejny)
          lepiej oszczędzić i kupić sobie droższe i lepsze
          • anika772 Re: Biustonosz-help 04.09.18, 21:52
            Niezupełnie, ale oczywiście możesz tak myśleć.
            Wystarczy że komuś nie zależy na najnowszej kolekcji i zadowoli się "starym" modelem z wyprzedaży.
          • thea19 Re: Biustonosz-help 04.09.18, 22:18
            drozsze i lepsze wyrzucilam po kilku dniach noszenia. takie zajebiste sa te brafiterki i ich freye i panache.
            • piataziuta Re: Biustonosz-help 04.09.18, 22:27
              brafitterka też człowiek, może się różnić jedna od drugiej
              grunt to wiedzieć czego samemu się chce
              a polska bielizna ma już tak szeroką ofertę, że sięganie po zagraniczne jest po prostu fanaberią
              • thea19 Re: Biustonosz-help 04.09.18, 22:33
                ale to taka polecana byla. sama se rozmiar dobieram i nic mnie nie obciera. ja tam wole luzniejsze obwody od zalecanych. brafiterka jest od dobrania rozmiaru a klientka od wybrania wzoru i koloru. sek w tym, ze ja to sobie moge wybierac w niczym obecnie i na haslo pt moj rozmiar wszyscy rozkladaja rece.
            • aerra Re: Biustonosz-help 04.09.18, 23:18
              Ej, od Panache to się odtenteguj wink Jasminkę kocham miłością wielką, jest cudowna i miałam w sumie chyba z 10 sztuk już. Aktualnie mam 3 i je nadal uwielbiam.
              • thea19 Re: Biustonosz-help 05.09.18, 07:46
                obecnie panache nie produkuje mojego rozmiaru wiec nie mam szansy na zmiane opinii
              • panna.ze.dworku Re: Biustonosz-help 05.09.18, 08:25
                Też mam. Nawet w tej chwili na sobie. big_grin I potwierdzam - cudo nie stanik. Nic nie uwiera, nie obciera, nie ugniata, wieczorem zdejmuję spokojnie, bez ulgi po całym dniu w tymże, do tego wszystko ładnie zbiera i podtrzymuje. Efekt dodatkowy - podkreśla i "uwydatnia" to co tam uwydatnione być powinno. wink
                Fajne też ma Ewa Michalak - tez mam (acz nie w tej chwili na sobie) kilka i tez je kocham. I potwierdzam - lepiej wydać raz więcej i mieć porządną bieliznę, niż wywalić kilka zetów na tandetę, która po dwóch praniach będzie leżeć na biuście a nie tenże podtrzymywać.
                Z tym, że owszem, część "pseudobrafiterek" to hańba dla wszystkich biustów! Jak od jednej usłyszałam (mierzyłam stanik i uwierał mnie pod biustem), że musi uwierać, bo to znaczy, że dobrze leży - uciekłam od niej nie troszcząc się zbytnio o kierunek. Ale trafiłam do innej, cierpliwej i rzetelnej. Nie tylko dobrała mi odpowiedni rozmiar, ale też demonstrowała chyba ze trzydzieści różnych modeli... I potwierdziła moją wcześniejszą opinię - dobrze dobrany stanik nie ma prawa cisnąć, uwierać czy ugniatać! Ma być WYGODNY. smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka