Dodaj do ulubionych

Małgonia i Avon

20.09.18, 23:08
Musze przyznać że trochę nie rozumiem powodów dla których Avon rozpoczął współpracę z panią Małgorzata RM. Wiem, że liczba obserwujących, wskaźniki i statystyki ale tak z drugiej strony.
Mamy do czynienia z panią której wiek budzi wątpliwości, naturalność zaś wręcz przeciwnie.
W jaki sposób laska która na przestrzeni ostatnich lat naciągneła, nastrzykneła, wszczepiła i doczepiła do swojego ciała co się tylko da, może reklamować kosmetyki.
W sensie - użyj naszego kremu i wyglądaj jak Małgonia?

Wiem że celebrytki sprzedają złudzenie. Ale, że aż takie złudzenie?

Jak myślicie - Małgonia pomoże w sprzedaży kremów na zmarszczki czy najnowszego tuszu do dającego efekt sztucznych rzęs.
Obserwuj wątek
    • fil.lo Re: Małgonia i Avon 20.09.18, 23:12
      Myślę, że Avon poprzedził ten ruch badaniami, które pokazały, że jednak zachęci.
      Ale fakt, jest to równie bezsensowne, jak reklamowanie kremów przeciwzmarszczowych przez 20-latki.
    • iberka Re: Małgonia i Avon 20.09.18, 23:18
      nie mam pojęcia kto kupuje kremy i inne z Avon. Byle jakie produkty testowane na zwierzętach muszą mieć dobry PR żeby ukryć pochodzenie brr
      • dors_venabili Re: Małgonia i Avon 21.09.18, 08:05
        Nie wiem skąd to przekonanie, że kosmetyki testuje się na zwierzętach. Już od wielu lat jest zakaz testowania nie tylko kosmetyków, ale i ich składników na zwierzętach. Kilka lat temu zostały zakazane ostatnie testy składników. Co roku KE publikuje z tego raport.
    • pani_tau Re: Małgonia i Avon 20.09.18, 23:20
      Oczywiście, że zachęci, to jest bardzo chwytliwa kreacja ponieważ pani RM prezentuje się jako ucieleśnienie szczęścia totalnego i to się właśnie sprzeda - nadzieja na to, że jak się wysmaruje kremem przez nią reklamowanym to trochę tego szczęścia i na mnie skapnie.
      Ten mechanizm działa i to po byku a wnosze to jedynie na podstawie pobieżnych obserwacji.
    • fornita111 Re: Małgonia i Avon 20.09.18, 23:33
      Mysle, ze chodzi raczej o sprzedawanie wrazenia luksusu- takiego w stylu jej sesji zdjeciowej z Dubaju. Nie mlodosci, nie naturalnosci, nie piekna, czy szczescia. Tylko takiego "szyku".
    • jola-kotka Re: Małgonia i Avon 20.09.18, 23:38
      Ty mialas kiedys przynajmniej jeden produkt tej firmy? To jest taki syf ze masakra. Kto to kupuje? Jakies nastolatki co zakladaja fun cluby chyba tych co ten caly avon reklamuja. Rozenek wielbicielki ma wiec moze chwyci.
      • beataj1 Re: Małgonia i Avon 20.09.18, 23:42
        Mam nawet teraz. Lubię ich płyny do kąpieli. Choć pewnie z nich zrezygnuje z uwagi na te biedne zwierzaki.
        • jola-kotka Re: Małgonia i Avon 20.09.18, 23:45
          Zwierzaki i uczula ten badziew kiedys cos kupilam jakis krem pod oczy , leczylam reakcje alergiczna skora mi schodzila pod oczami tragedia.
          • beataj1 Re: Małgonia i Avon 20.09.18, 23:49
            Mam skórę jak na nosorożcu. Nigdy, nic mnie nie uczulilo. Więc i Avon tu nie jest wyjątkiem.
            Kosmetyki jak kosmetyki.
            • jola-kotka Re: Małgonia i Avon 21.09.18, 00:27
              Zazdroszcze skory smile
              • memphis90 Re: Małgonia i Avon 21.09.18, 06:49
                Ja też mam jakieś płyny do kąpieli, jedną szminkę. Szminka bardzo ok, lakiery do paznokci ok, płyny ok. Kremów, szamponów, cieni nie używam.
    • ironia-losu11 Re: Małgonia i Avon 20.09.18, 23:55
      Wszystkie firmy kosmetyczne na rynku, które są też obecne w Chinach, mają składniki testowane na zwierzętach, bo takie są przepisy w Chinach. Np Loreal. Firma jako taka nie testuje w swoich laboratoriach, ale kupuje od dostawców składniki, które są testowane. Pokrętne ale jednak w sumie proste. I jest to normalnie dostępna infirmacja, wystarczy wpisać w googla np loreal testy na zwierzetach, i w w pierwszych 10 linkach jest oficjalne stanowisko loreala. Obstawiam, ze avon ma podobnie. I inne firmy też. Także ten tego...
      • mid.week Re: Małgonia i Avon 21.09.18, 06:54
        Nie trzeba obstawiać, są gotowe listy w sieci - proszę:

sledczy24.pl/bm1808-9556-2/
    • ginger.ale Re: Małgonia i Avon 21.09.18, 06:23
      Widocznie target Avonu jest zbieżny z grupą fanów Małgosi R.
      Kosmetyki dla nastolatek, studentek? i wiecznie młoda Małgosia. Ktoś te jej programy i instagramy ogląda, chyba nie dorosłe baby...
      • agrypina6 Re: Małgonia i Avon 21.09.18, 06:32
        Ostatnio coś czytałam o Pani M.R , gdzie było określenie dzidzia piernik. Rozbawiło mnie do lez. Avon ma beznadziejne kosmetyki, uczula mnie wszystko.
        • jola-kotka Re: Małgonia i Avon 21.09.18, 07:30
          Jesli to bylo w kontekscie wygladu to komus peron odjechal bo ona nie zrobila ze soba nic wiecej niz powinna a faktem jest,ze sporo bylo do zrobienia. Bo ta pani uroda nie grzeszyla. Przed metamorfoza wygladala na owiele lat starsza. Fakt ze pozno zaczela i dlatego ta roznica jest az tak widoczna.
      • alpepe Re: Małgonia i Avon 21.09.18, 07:25
        No wanie, nie rozumiem tego wzmożenia moralnego, jest tak, jak opisałaś.
        Nie mówiąc o tym, że kosmetyki same w sobie są takie, że skóra faktycznie lepiej wychodzi na wodzie, mydle i kremie nivea.
        • alpepe Re: Małgonia i Avon 21.09.18, 07:27
          No właśnie.
        • beataj1 Re: Małgonia i Avon 21.09.18, 07:57
          Sam fakt wynajęcia celebryty mnie w ogóle nie dziwi. Bardziej zastanawia mnie wybór tej konkretnej osoby, do reklamowania kosmetyków, które mają w założeniu upiększać.
    • solejrolia Re: Małgonia i Avon 21.09.18, 07:07
      Generalnie to ...kompletnie mnie to nie rusza.
      I nie rozumiem z tego powodu sraczki.
      Chce reklamować- reklamuje A może inaczej chcą ją do reklamy, to reklamuje.
      A Torbicka reklamuje loreala. A Bujakiewicz i Wiedlocha Garnier. Kurde Szatan pastylki na gardło itd itd No i co z tego- wielkie nic. Osoby znane żyją m.in. z nagrywania reklam, to ich praca. Czy sprzedaż rośnie bo w reklamie jest znana twarz? Nie wiem. Na mnie reklama nie działa, nie kupuję chyba niczego reklamowanego (kupuje to co aktualnie jest mi potrzebne, co mam sprawdzone i jest w dobrej relacji cena- jakość).
      • conena Re: Małgonia i Avon 21.09.18, 08:11
        mam dokładnie takie samo zdanie na temat reklam.
    • anika772 Re: Małgonia i Avon 21.09.18, 07:20
      Polecę klasykiem:
      "Ciemny lud to kupi" wink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka