Dodaj do ulubionych

oglądałyście "STEP UP" ?

24.04.08, 21:12
Właśnie skończyłam oglądać, super filmik polecam smile
Obserwuj wątek
    • edzia.79 Re: oglądałyście "STEP UP" ? 25.04.08, 08:40
      kiedys w kinie,jak dla mnie to taki film dla malolatow.
      nie przepadam za takimi,zreszta za komediami romantycznymi tez nie przepadam
      • dotinka77 Re: oglądałyście "STEP UP" ? 25.04.08, 22:07
        no własnie o to chodzi edzia, że ja też raczej nie lubię tego typu filmów, mój chłop to się wogóle ze mnie śmieje bo mój ulubiony gatunek to thrillery i horrory, ale jakoś fajnie mi się to oglądało, chyba musiałam się odstresować big_grin
        • edzia.79 Re: oglądałyście "STEP UP" ? 25.04.08, 22:11
          pewnie tak smile))
          za to ja kocham "Dirty Dencing" i spiewam wszystkie piosenki podczas ogladania.
        • 0.mamamartynki Re: dotinka 25.04.08, 22:16
          dotinka z jakiego gatunku jest ten film i w skrócie oczym?
          ps ja również uwielbiam thrillery i horrory, z horrorów to mój mąż się śmiejesmile
          • dotinka77 Re: dotinka 25.04.08, 22:23
            No Dirty Dancing to podstawa jak grali to w kinie to parę razy na tym byłam smile

o-lcia to taka ckliwa historyjka z tańcem w tle, chłopaczek lubiący drobne rozróby zakochuje się w panience z dobrego domu i zmienia się radykalnie, fajny opis co? do odstresowania dobre smile))
            • dotinka77 Re: dotinka 25.04.08, 22:24
              sorki ta druga część to do mamymartynki, pomyliło mi się do przedtem odpisywałam coś o-lci big_grin
              • 0.mamamartynki Re: dotinka 25.04.08, 22:29
                Tak myślałambig_grin
                Skuszę się na ten film, bo wszystko co z tańcem związane to dla mnie. Na Dirty Dencing się wychowałam przemaglowany maksymalnie jak tylko można.
                Dzięki dotinka
                • edzia.79 Re: dotinka 25.04.08, 22:49
                  cos mi sie obilo o uszy ze jest juz druga czesc Step Up ale nie jestem pewna
            • o-lcia Re: dotinka 25.04.08, 22:49
              hhhhhhmmmmmmmm a ja myslalam ze ty z Dirty Dancing horror zrobilas smile))
              • 0.mamamartynki Re: dotinka 25.04.08, 22:52
                big_grin
                • dotinka77 Re: dotinka 25.04.08, 22:54
                  jest druga część bo widziałam ostatnio, że w kinach grali
                  • dotinka77 lejdis 25.04.08, 23:42
                    a widziałyście "lejdis", podobno niezły ale jakoś czasu nie miałam do kina się
                    wybrać, chyba poczekam na dvd.
Inne wątki na temat:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka