dotinka77 24.04.08, 21:12 Właśnie skończyłam oglądać, super filmik polecam Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
edzia.79 Re: oglądałyście "STEP UP" ? 25.04.08, 08:40 kiedys w kinie,jak dla mnie to taki film dla malolatow. nie przepadam za takimi,zreszta za komediami romantycznymi tez nie przepadam Odpowiedz Link
dotinka77 Re: oglądałyście "STEP UP" ? 25.04.08, 22:07 no własnie o to chodzi edzia, że ja też raczej nie lubię tego typu filmów, mój chłop to się wogóle ze mnie śmieje bo mój ulubiony gatunek to thrillery i horrory, ale jakoś fajnie mi się to oglądało, chyba musiałam się odstresować Odpowiedz Link
edzia.79 Re: oglądałyście "STEP UP" ? 25.04.08, 22:11 pewnie tak )) za to ja kocham "Dirty Dencing" i spiewam wszystkie piosenki podczas ogladania. Odpowiedz Link
0.mamamartynki Re: dotinka 25.04.08, 22:16 dotinka z jakiego gatunku jest ten film i w skrócie oczym? ps ja również uwielbiam thrillery i horrory, z horrorów to mój mąż się śmieje Odpowiedz Link
dotinka77 Re: dotinka 25.04.08, 22:23 No Dirty Dancing to podstawa jak grali to w kinie to parę razy na tym byłam o-lcia to taka ckliwa historyjka z tańcem w tle, chłopaczek lubiący drobne rozróby zakochuje się w panience z dobrego domu i zmienia się radykalnie, fajny opis co? do odstresowania dobre )) Odpowiedz Link
dotinka77 Re: dotinka 25.04.08, 22:24 sorki ta druga część to do mamymartynki, pomyliło mi się do przedtem odpisywałam coś o-lci Odpowiedz Link
0.mamamartynki Re: dotinka 25.04.08, 22:29 Tak myślałam Skuszę się na ten film, bo wszystko co z tańcem związane to dla mnie. Na Dirty Dencing się wychowałam przemaglowany maksymalnie jak tylko można. Dzięki dotinka Odpowiedz Link
edzia.79 Re: dotinka 25.04.08, 22:49 cos mi sie obilo o uszy ze jest juz druga czesc Step Up ale nie jestem pewna Odpowiedz Link
o-lcia Re: dotinka 25.04.08, 22:49 hhhhhhmmmmmmmm a ja myslalam ze ty z Dirty Dancing horror zrobilas )) Odpowiedz Link
dotinka77 Re: dotinka 25.04.08, 22:54 jest druga część bo widziałam ostatnio, że w kinach grali Odpowiedz Link
dotinka77 lejdis 25.04.08, 23:42 a widziałyście "lejdis", podobno niezły ale jakoś czasu nie miałam do kina się wybrać, chyba poczekam na dvd. Odpowiedz Link
Popularne wątki Podliczyłam koszty utrzymania syna na studiach. To aż 3000 zł! Kogo na to stać? Forum: emama Chętnie będzie się ze mną spotykał co jakiś czas na seks, ale związku ze mną nie widzi. Forum: emama REKLAMA Osoby po 40tce zaczynające karierę w nowym zawodzie. Czy to ma sens? Forum: emama Moja mega toksyczna matka umyśliła sobie, że na starość zamieszka ze mną. Forum: emama Czuję się stara i zdaję sobie sprawę, że na wszystko robi się za późno. Czy to życiowa porażka? Forum: emama