Dodaj do ulubionych

Rządowy samochód potrącił rowerzystkę.

26.04.19, 12:25
To był jedynie incydent, zdarzenie, jak oni to opisują. Samochód Służby Ochrony Państwa potrącił rowerzystkę. Jak podkreśla policja rowerzystka jechała prawidłowo, była na drodze z pierwszeństwem. Samochód SOP był na podporządkowanej. Ja nie wiem, kogo oni tam zatrudniają jako kierowców? big_grin Ciągle tylko incydenty, kolizje i zdarzenia. Ale z pewnością się okaże ,że wbrew faktom, to rowerzystka była winna.
Obserwuj wątek
    • pani-nick Re: Rządowy samochód potrącił rowerzystkę. 26.04.19, 12:30
      Przeczytałam: rajdowy
    • beataj1 Re: Rządowy samochód potrącił rowerzystkę. 26.04.19, 12:33
      Zaraz się okaże, że to nie rowerzystka a terrorystka.
    • tanebo7.0 Re: Rządowy samochód potrącił rowerzystkę. 26.04.19, 12:36
      Jak to kogo? Szwagra. Chlopakowi sie należało!
    • alicia033 Re: Rządowy samochód potrącił rowerzystkę. 26.04.19, 13:07
      a to z przedwczoraj:
      wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/7,114883,24695615,kolejna-kolizja-auta-z-kolumny-prezydenckiej-andrzej-duda-caly.html

profesjonaliści, normalnie prawdziwi profesjonaliści! Dokładnie tak jak ci, których wożą.

• dziennik-niecodziennik Re: Rządowy samochód potrącił rowerzystkę. 26.04.19, 13:35
        Ooo, wlasnie to big_grin
      • livia.kalina Re: Rządowy samochód potrącił rowerzystkę. 26.04.19, 22:02
        big_grin
    • leann32 Re: Rządowy samochód potrącił rowerzystkę. 26.04.19, 13:13
      Normalnie, podjezdzają pod WORDa, pytają kto dzis zdał i pyk, umowa z kierowcą podpisana wink
    • dziennik-niecodziennik Re: Rządowy samochód potrącił rowerzystkę. 26.04.19, 13:27
      Jak el presidente ostatnio podrozowal po naszym regionie to zahaczyli wyprzedzany samochod cywilny i urwali mu lusterko big_grin
      Kto tam prowadzi, ja sie pytam?...
    • flegma_tyczka Re: Rządowy samochód potrącił rowerzystkę. 26.04.19, 14:49
      To już podchodzi pod hobby.
      • triss_merigold6 Re: Rządowy samochód potrącił rowerzystkę. 26.04.19, 14:52
        Ja mam swoją teorię. Chcą odstawić do serwisu / na złom wszystkie pojazdy będące w zasobach SOP, żeby z czystym sumieniem móc wynająć profesjonalną firmę transportową.
        • mildenhurst Re: Rządowy samochód potrącił rowerzystkę. 26.04.19, 15:40
          Takie autko w cenie złomu chętnie nabędę nawet drogą kupna.
        • alicia033 Re: Rządowy samochód potrącił rowerzystkę. 26.04.19, 22:56
          Nie ma takiego słowa, jak "sumienie" w języku pisowców.
          Btw. nierząd właśnie wydał 2 miliardy na 4 (słownie: cztery) śmigłowce.
          next.gazeta.pl/next/7,151003,24702134,wlasnie-kupilismy-smiglowcowe-ferrari-dla-wojska-imponujace.html#s=BoxOpCzol6#BoxWOpImg1

• mamolka1 Re: Rządowy samochód potrącił rowerzystkę. 26.04.19, 23:46
            To teraz będą powietrzne taksówki? A obsługa tak samo doskonała? Zastanawiam się co gorsze - w powietrzu szansa trafienia w bogu ducha winnego obatela mniejsza ale jak już trafią to szkody większe..
          • turzyca Re: Rządowy samochód potrącił rowerzystkę. 27.04.19, 00:05
            >nierząd właśnie wydał 2 miliardy na 4 (słownie: cztery) śmigłowce.

A na nauczycieli kasy nie ma.
            Na lekarzy kasy nie ma.
            Na niepełnosprawnych kasy nie ma.
          • turzyca Re: Rządowy samochód potrącił rowerzystkę. 27.04.19, 00:05
            >nierząd właśnie wydał 2 miliardy na 4 (słownie: cztery) śmigłowce.

A na nauczycieli kasy nie ma.
            Na lekarzy kasy nie ma.
            Na niepełnosprawnych kasy nie ma.
      • triss_merigold6 Re: Rządowy samochód potrącił rowerzystkę. 26.04.19, 14:53
        Hobby albo grają w filmie "Oszukać przeznaczenie" vol. 12345
        • fredzia098 Re: Rządowy samochód potrącił rowerzystkę. 26.04.19, 15:35
          W sumie to współczuję podróżującym z nimi politykom. Muszą mieć niezłego stracha wsiadając z takimi kierowcami do samochodu.
    • cruella_demon Re: Rządowy samochód potrącił rowerzystkę. 26.04.19, 19:28
      Może to taka gra, kto będzie miał najwięcej trafień, ten wygrywa tongue_out
    • petronella Re: Rządowy samochód potrącił rowerzystkę. 26.04.19, 21:50
      Moja teoria jest taka, że ci dobrzy ludzie- kierowcy, są po prostu tak szlachetni, że chcą nas jak najszybciej uwolnić od miłościwie nam panujacej ekipy. I codziennie podejmują próby...
      • triss_merigold6 Re: Rządowy samochód potrącił rowerzystkę. 26.04.19, 21:57
        Od dziś mam inną teorię. To jest jakiś zakład, gdzieś w darknecie odchodzi szalona bukmacherka za ciężkie pieniądze.
    • taki-sobie-nick Re: Rządowy samochód potrącił rowerzystkę. 26.04.19, 21:56
      Będzie zrzuta na rower na rowerzystki.
      • cruella_demon Re: Rządowy samochód potrącił rowerzystkę. 26.04.19, 23:35
        Apropos zrzutki, nie wiem czy było na forum, ale 150 tysięcy uzbierane dla pana od seicento dostały nóżek tongue_out
        • livia.kalina Re: Rządowy samochód potrącił rowerzystkę. 26.04.19, 23:48
          Znalazły się na koncie żony zbierającego.
          • cruella_demon Re: Rządowy samochód potrącił rowerzystkę. 27.04.19, 00:02
            Ale z ciekawości, znalazły się czy "znalazły"? Bo czytałam, że zostały wydane.
            Jednak zbiórki pieniędzy powinny być jakoś nadzorowane, a nie praktycznie wolna amerykanka.
          • flegma_tyczka Re: Rządowy samochód potrącił rowerzystkę. 27.04.19, 09:25
            Czyli we właściwych rękach.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka