tifa_lockhart 02.07.19, 17:45 Na Cypr spadł pocisk wystrzelony gdzies z Syrii. Ale na Krecie możecie spotkać madkę z Polski z bombelkiem. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
iwoniaw Obawiam się, że 02.07.19, 18:02 na takich Kacperków i ich rodziców można się niestety natknąć na Krecie, Cyprze, Mazurach, w Złotych Piaskach i we Władysławowie. Dotąd mnie omijała taka wątpliwa przyjemność i mam nadzieję, że podczas tegorocznych wojaży też się uda... Odpowiedz Link Zgłoś
chococaffe Re: Lepszy Cypr niż Kreta 02.07.19, 18:07 Trudno mi uwierzyć, że ktoś może być taki głupi. Odpowiedz Link Zgłoś
spirit_of_africa Re: Lepszy Cypr niż Kreta 02.07.19, 18:32 I trudno mi uwierzyć ze można być tak głupim i pozwolić dziecku defilować do basenu w dobie pieluch do pływania w każdym rossmannie, markecie i dyskoncie Odpowiedz Link Zgłoś
bi_scotti Re: Lepszy Cypr niż Kreta 03.07.19, 00:31 spirit_of_africa napisała: > *defekowac Well ... a bylo tak: najpierw Kacperek przedefilowal w strone basenu, potem 3 razy (!) defekowal do basenu a potem podefilowal defekowac w innej czesci hotelu ... The end. Unforgettable Z dedykacja dla Kacperka Odpowiedz Link Zgłoś
magazynka Re: Lepszy Cypr niż Kreta 02.07.19, 22:08 Lepsza Kreta, ale albo zachód (Chania, Rethymnon) albo skrajny wschód (Agios Nikolaos - cudowne miejsce). Byłam na Cyprze raz i dwa razy na Krecie. Odpowiedz Link Zgłoś
the_silly_lily Re: Lepszy Cypr niż Kreta 02.07.19, 23:17 O mamusiu! I jeszcze się tym chwali.... Tragedia. Odpowiedz Link Zgłoś
argentea Re: Lepszy Cypr niż Kreta 03.07.19, 12:33 Naprawdę może być dumna z synka Kacperka. Odpowiedz Link Zgłoś