Dodaj do ulubionych

Problem facectwa dot. sezonu wolnego

26.12.20, 21:25
Święta, okres poświąteczny, sylwester, Nowy Rok polski oraz święto Trzech Króli wolne od pracy. Długi okres, mnóstwo wolnego czasu dla wielu osób. Tymczasem mężczyźni często stwarzają problem. Ale jak to??? No i właśnie podejście tutaj to klucz. Czy chce się iść na randkę, czy spędzić wolny czas z rodziną, ale romantycznie i w partnerskim gronie. Wybór? Seksualne elementy też wchodzą w grę! Rozważmy to. Wcale nie jest łatwo. Pozdrawiam wszystkich i dziękuję za przemyślenia.
Obserwuj wątek
    • primula.alpicola Re: Problem facectwa dot. sezonu wolnego 26.12.20, 21:28

Próbowałałam przemyśleć całość ale mózg mi eksplodował🤯
      • 21mada Re: Problem facectwa dot. sezonu wolnego 26.12.20, 21:40
        Chodzi o to że facet w stanie wolnym wstanie wolnym w czasie wolnym. Wolno mu?
        • 21mada Re: Problem facectwa dot. sezonu wolnego 26.12.20, 21:42
          *że wolnym stanie w czasie wolnym.
          • primula.alpicola Re: Problem facectwa dot. sezonu wolnego 26.12.20, 22:03
            Okeeeyyyyy.
            🤯🤯🤯🤯
            • 21mada Re: Problem facectwa dot. sezonu wolnego 26.12.20, 22:33
              wink Też tak myślę!
        • kamin Re: Problem facectwa dot. sezonu wolnego 26.12.20, 21:47
          Dobrze, że nie w stanie lotnym.
          • chatgris01 Re: Problem facectwa dot. sezonu wolnego 26.12.20, 22:02
            Albo ciekłym...
            • mallard Re: Problem facectwa dot. sezonu wolnego 26.12.20, 23:07
              chatgris01 napisała:

> Albo ciekłym...

Lub wściekłym...
        • morekac Re: Problem facectwa dot. sezonu wolnego 27.12.20, 23:39
          Ale on wstanie czy jemu?
    • 21mada Re: Problem facectwa dot. sezonu wolnego 26.12.20, 21:38
      Też tak myślę! Zwłaszcza elementy seksualne. Oby do przodu!
    • triss_merigold6 Re: Problem facectwa dot. sezonu wolnego 26.12.20, 21:46
      No, dobra, Google podsunęło Ci śródtytuły, a teraz o czym konkretnie chcesz pisać?
    • kadfael Re: Problem facectwa dot. sezonu wolnego 26.12.20, 21:50
      Ty też preferujesz dla wyluzowania relanium popite piwem? 🤪
    • trampki-w-kwiatki Re: Problem facectwa dot. sezonu wolnego 26.12.20, 21:53
      To jest z Google translatora?
    • redwineiswhatilike Re: Problem facectwa dot. sezonu wolnego 26.12.20, 22:08
      koraredaktorka napisała:

> Wcale nie jest łatwo

Oj nie jest

Pozdrawiam wszystkich i dziękuję za przemyśle
      > nia.

Też pozdrawiam smile
    • taki-sobie-nick Re: Problem facectwa dot. sezonu wolnego 26.12.20, 22:11
      Ty coś redagujesz? Daj przykład swojej twórczości zawodowej, bo tego się nie da czytać, nawet tytuł jest niezrozumiały.
    • la_felicja Re: Problem facectwa dot. sezonu wolnego 26.12.20, 22:14
      Znaczy, jak panu w stanie wolnym element seksualny stanie wolno w partnerskim gronie, a partnerka ma długi okres w wolnym czasie...No tak, łatwo nie jest.
      • 21mada Re: Problem facectwa dot. sezonu wolnego 26.12.20, 22:31
        Jedna która załapała o co chodzi! big_grin
        • iwles Re: Problem facectwa dot. sezonu wolnego 28.12.20, 01:05

aaaaa, post jest o miesiączce, która trwa od świąt do trzech króli ?
    • ultimate.strike Re: Problem facectwa dot. sezonu wolnego 26.12.20, 22:24
      Co to za facecje?
    • woman_in_love Re: Problem facectwa dot. sezonu wolnego 26.12.20, 22:29
      Pijesz, nie pisz!
    • bywalec.hoteli Re: Problem facectwa dot. sezonu wolnego 26.12.20, 22:54
      Nie rozumiem o jaki problem ci chodzi? Co ma zrobić facet z nadmiarem czasu? big_grin
      • tokyocat Re: Problem facectwa dot. sezonu wolnego 27.12.20, 09:09
        Posprzatac chate po imprezie, posortowac smieci, wywiezc choinke, poukladac puzle 5000, .....
    • ajriszka Re: Problem facectwa dot. sezonu wolnego 26.12.20, 23:03
      Przeczytałam: sezonu wodnego. Czytam post a tutaj nic o spodenkach...męskich spodenkach sad
      • mid.week Re: Problem facectwa dot. sezonu wolnego 26.12.20, 23:38
        Oni w kiltach
    • krwawy.lolo Re: Problem facectwa dot. sezonu wolnego 26.12.20, 23:06
      Mimo nieuporządkowania bełkotu doceniam ortografię. I ja uważam, że seksualne elementy wchodzą w grę, cokolwiek posiadasz na myśli.
    • pani_tau Re: Problem facectwa dot. sezonu wolnego 26.12.20, 23:29
      Znaczy orgia wam się marzy tylko żeście se organizacji nie dopracowali?
    • mid.week Re: Problem facectwa dot. sezonu wolnego 26.12.20, 23:31
      Nigdy nie próbowałam z Trzema Królami, ale okres swiateczny więc rozważmy. Makowiec ma dużo czarnych ziarenek, pytanie jaki jest do tego stosunek facectwa. No ale to do końca grudnia najwyżej, bo potem zeschnie, a jest bigos. Co rok te same problemy ja nie wiem.
      • eliszka25 Re: Problem facectwa dot. sezonu wolnego 27.12.20, 07:11
        Dobrze, że ja piernik upiekłam. Może stać do trzech króli i się nie zeschnie. Obawiam się tylko, że do tego czasu będzie zjedzony, choć upiekłam wielki, jak co roku. No i częstować tych królów przed czy po? Oto jest pytanie!
        • chatgris01 Re: Problem facectwa dot. sezonu wolnego 27.12.20, 19:53
          Ne ne ne, na Trzech Króli jest przecież specjalny placek! Migdałowy.
          • eliszka25 Re: Problem facectwa dot. sezonu wolnego 27.12.20, 22:56
            Wcale nie żaden migdałowy, tylko drożdżowy z rodzynkami „Dreikönigskuchen“, w którym ukryta jest mała figurka króla. Trzeba jeść bardzo uważnie, bo można się zakrztusić. Do placka dodają też jeszcze koronę, więc można uprawiać akty seksualne w koronie 😁
            • chatgris01 Re: Problem facectwa dot. sezonu wolnego 27.12.20, 22:59
              Ależ migdałowy jak byk! W cieście francuskim fr.wikipedia.org/wiki/Galette_des_rois#Le_g%C3%A2teau
              • eliszka25 Re: Problem facectwa dot. sezonu wolnego 27.12.20, 23:42
                Nie znasz się, u nas na trzech króli piecze się taki jakby kwiatek z ciasta drożdżowego
                de.m.wikipedia.org/wiki/Dreikönigskuchen
                • chatgris01 Re: Problem facectwa dot. sezonu wolnego 27.12.20, 23:47
                  A pod tym Twoim drożdżowym kwiatkiem jest mój migdałowy placek tongue_out
                  • eliszka25 Re: Problem facectwa dot. sezonu wolnego 28.12.20, 21:57
                    Ale wersja szwajcarska, to właśnie ten kwiatek tongue_out
                    • chatgris01 Re: Problem facectwa dot. sezonu wolnego 31.12.20, 14:28
                      W takim razie nie załapałam, że chodziło wyłącznie o wersję szwajcarską big_grin
                      Ale dzięki za info, lubię takie obyczajowe opisy.
                      • eliszka25 Re: Problem facectwa dot. sezonu wolnego 31.12.20, 15:13
                        Nie znalazłam nigdzie opisu wyłącznie wersji szwajcarskiej, więc wrzuciłam to. Swoją drogą wkładanie do tego ciasta figurki króla wielkości jakichś 3 cm uważam za dość szatański pomysł. Oczywiście moje dzieciaki co roku domagają się tego ciasta, a ja za każdym razem mam wizję, jak któryś się tym królem zadławia i pędzimy do szpitala 😬
                        • chatgris01 Re: Problem facectwa dot. sezonu wolnego 31.12.20, 15:53
                          Dziś właśnie zainicjowałam galetkę big_grin
                          Tutaj dają dwie figurki, ja z kolei zawsze mam wizję złamanego zęba.
      • hrabina_niczyja Re: Problem facectwa dot. sezonu wolnego 27.12.20, 23:46
        Dobrze, że mi matka całe pudło ciastek dała. Jak te króle przyjdą to przynajmniej o suchym pysku siedzieć nie będą. Ale z drugiej strony królów zaledwie trzech, a ciastek dużo. Ja nie wiem jak facectwo się na to zapatruje. No i czy po takiej ilości ciastek to jeszcze te akty seksualne są możliwe.
        • chatgris01 Re: Problem facectwa dot. sezonu wolnego 27.12.20, 23:49
          hrabina_niczyja napisała:

> No i czy po takiej ilości ciastek to jeszcze te akty seksualne są możliwe.

No i przypomniałaś mi kultowego forumowego murzynka...
          • hrabina_niczyja Re: Problem facectwa dot. sezonu wolnego 27.12.20, 23:55
            O! Murzynki trzeba produkować! Facectwo zapewne się na nie zapatruje, a i akty seksualne możliwe.
            • mid.week Re: Problem facectwa dot. sezonu wolnego 28.12.20, 08:50
              Czy jden z Króli był murzynkiem?
              • eliszka25 Re: Problem facectwa dot. sezonu wolnego 28.12.20, 21:59
                Tak mnie się wydaje.
          • eliszka25 Re: Problem facectwa dot. sezonu wolnego 28.12.20, 22:02
            A mój mąż na dzień przed wigilią przyniósł całą torbę murzynków z pracy. Mówił, że od kolegi dostał, ale mnie z tymi Murzynkami nie ganiał 😁
            • hrabina_niczyja Re: Problem facectwa dot. sezonu wolnego 28.12.20, 23:07
              Czekaj czekaj, zacznie w sylwestra 😀 Jak te króle przyjdą.
              • eliszka25 Re: Problem facectwa dot. sezonu wolnego 28.12.20, 23:10
                Już nie zacznie, bo wszystkie murzynki zjedzone i żadnych aktów seksualnych nie było. Znaczy żadnych z murzynkami 😁
    • chicarica Re: Problem facectwa dot. sezonu wolnego 26.12.20, 23:32
      Czytam już trzeci raz i za ch. nie rozumiem.
      • tokyocat Re: Problem facectwa dot. sezonu wolnego 27.12.20, 09:11
        Nie probuj wiecej, to sie nie zmieni raczej.
    • padum Re: Problem facectwa dot. sezonu wolnego 27.12.20, 06:19
      Poproszę o prostsza formę zapytania 😁
    • lilia-anna Re: Problem facectwa dot. sezonu wolnego 27.12.20, 08:50
      Ale to już było...
      forum.gazeta.pl/forum/w,567,169577187,169577187,Dziwne_facectwo.html
    • anorektycznazdzira Re: Problem facectwa dot. sezonu wolnego 27.12.20, 08:57
      Przemyślenie jest, że czasem to tak może być, ale przecież oni kiedyś muszą odpowiedzieć. Nie można zrozumieć? Nie można tego poukładać zawczasu, żeby elementy też brać pod uwagę? Jeśli nawet święta, to przecież nie można tak mówić!
      Tak myślę, i tez pozdrawiam.
    • ciszej.tam Re: Problem facectwa dot. sezonu wolnego 27.12.20, 09:35
      Czy to jest hejt na tą Korę z forum Savoir-vivre?

Ale przecież ona nie pisze na ematce to dlaczego tutaj?

koraredaktorka napisała:

> Święta, okres poświąteczny, sylwester, Nowy Rok polski oraz święto Trzech Króli
      > wolne od pracy. Długi okres, mnóstwo wolnego czasu dla wielu osób. Tymczasem m
      > ężczyźni często stwarzają problem. Ale jak to??? No i właśnie podejście tutaj t
      > o klucz. Czy chce się iść na randkę, czy spędzić wolny czas z rodziną, ale roma
      > ntycznie i w partnerskim gronie. Wybór? Seksualne elementy też wchodzą w grę! R
      > ozważmy to. Wcale nie jest łatwo. Pozdrawiam wszystkich i dziękuję za przemyśle
      > nia.
      • taki-sobie-nick Re: Problem facectwa dot. sezonu wolnego 27.12.20, 21:32
        Jaki hejt?

Kobieta pisze niezrozumiale, co jest irytujące, zwłaszcza przy takim nicku.

• ciszej.tam Re: Problem facectwa dot. sezonu wolnego 27.12.20, 21:42
          No właśnie o nick mi chodzi.

Na Savoir Vivre pisze Kora która jest redaktorką podobno z zawodu, nie każdemu jej styl pisania odpowiada i mam wrażenie że ten nick i wątek to jakaś szpila do niej.
          Tylko nie rozumiem dlaczego tutaj a nie na tamtym forum.
    • beneficia Re: Problem facectwa dot. sezonu wolnego 27.12.20, 21:34
      Godzilla Had a Stroke Trying to Read This and Fucking Died

ktoś wie, skąd sie wziął ten mem?
    • aaa-aaa-pl Re: Problem facectwa dot. sezonu wolnego 28.12.20, 01:12
      To z translatora jest ?
      Co to : Nowy Rok polski ?
      • lumeria Re: Problem facectwa dot. sezonu wolnego 31.12.20, 14:27
        aaa-aaa-pl napisał:

> Co to : Nowy Rok polski ?

Kalendarzowy, 1 Stycznia. Prawosławny NR jest 14go Stycznia, a Chinski chyba 16go Lutego.

smile

• aaa-aaa-pl Re: Problem facectwa dot. sezonu wolnego 28.12.20, 01:14
      Weź nie pytaj
      Weź się przytul...
    • kanna Re: Problem facectwa dot. sezonu wolnego 28.12.20, 08:44
      Ale jaki problem stwarzają często mężczyźni?
      Doprecyzuj big_grin
      • mid.week Re: Problem facectwa dot. sezonu wolnego 28.12.20, 08:47
        Gubią klucz do podejścia

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka