kagiali 06.01.22, 14:48 Planuje pojsc z dziecmi do Gorącego potoku. Mnie zawsze w tych otwartych basenach bolą uszy. Co się sprawdzi na głowę? Zwykły czepek? Czepek silikonowy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kamin Re: Gorący potok, jak ochronic glowe dzieci 06.01.22, 14:54 Po co chcesz chronić głowę dzieci skoro uszy bolą ciebie? Kup sobie czepek silikonowy i przekonaj się czy zadziała. Odpowiedz Link Zgłoś
bigimax4 Re: Gorący potok, jak ochronic glowe dzieci 06.01.22, 14:58 Po co chcesz chronić głowę dzieci skoro uszy bolą ciebie? moze jej tak weszlo od chronienia seniorow i wszytkich innych Odpowiedz Link Zgłoś
kamin Re: Gorący potok, jak ochronic glowe dzieci 06.01.22, 20:17 Mnie nic nie boli Odpowiedz Link Zgłoś
agonyaunt Re: Gorący potok, jak ochronic glowe dzieci 06.01.22, 15:19 A dzieci też bolą? Sobie kup zatyczki do pływania. Odpowiedz Link Zgłoś
hanusinamama Re: Gorący potok, jak ochronic glowe dzieci 06.01.22, 15:21 Ale dzieci nic nie boli... Odpowiedz Link Zgłoś
kanna Re: Gorący potok, jak ochronic glowe dzieci 06.01.22, 17:07 Co to jest sweterek? Sweterek to coś, co zakłada dziecko, jak mamusi jest zimno. Bp, mnsp Odpowiedz Link Zgłoś
kasiaabing Re: Gorący potok, jak ochronic glowe dzieci 06.01.22, 18:56 Był kiedyś taki dowcip: Mama krzyczy przez okno do bawiącego się na podwórku dziecka, - Jasiu, wracaj do domu! Na to Jaś się pyta: -Jestem głowy czy chce mi się spać? Odpowiedz Link Zgłoś
kasiaabing Re: Gorący potok, jak ochronic glowe dzieci 06.01.22, 18:57 errata, Jestem głodny miało być Odpowiedz Link Zgłoś