Dodaj do ulubionych

samotna mama ... śląskie

21.09.15, 10:38
jestem mamą wychowującą 5 letniego synka i 3 letnią córeczkę. Iwszy związek niestety nie był udany, ciągłe kłótnie o wszystko, pretensje ... w końcu podjęłam decyzję że chce to przerwać ... teraz przynajmniej jestem uśmiechnięta choć nie ukrywam, że chciałbym mieć się do kogo przytulic, porozmawiać
Obserwuj wątek
    • silver813 Re: samotna mama ... śląskie 28.01.16, 13:59
      Witam serdecznie :) Jestem mamą 5 letniego synka i mam bardzo podobną historię związku za sobą. jęsli miałabyś ochotę na pogaduchy to zapraszam na maila siwus09@vp.pl
      Pozdrawiam serdecznie
    • janekjanek126 Re: samotna mama ... śląskie 01.05.16, 11:03
      Oj mieć się do kogo przytulić
    • janekjanek126 Re: samotna mama ... śląskie 02.05.16, 23:47
      Kontakt do mnie w razie czego :-)
      janekjanek126@gmail.com
    • janekjanek126 Re: samotna mama ... śląskie 02.05.16, 23:48
      Tez jestem samotnym ojcem 2 dzieciakow I brak czasem chocby rozmowy
      • nadia3008 Re: samotna mama ... śląskie 28.07.17, 13:30
        Hej. Jestem ssmotna mama z okolic Zor. Jesli ktos chce pogadac piszcie panidaga@wp.pl
    • grzegorz-achern Re: samotna mama ... śląskie 16.11.17, 20:31
      Mam dwóch synów, jeszcze nie tak dawno mieli 1 i 3 lata. Teraz mają 11 i 13. Lubię dzieci i te malutkie i te starsze. Cały ten czas jestem sam z nimi. Jak ten czas leci. Chciałoby się coś w tym życiu zmienić. Do tej pory tylko ciągły bieg w pogoni za życiem i brak czasu na to by pomyśleć o sobie. Możemy się poznać, a dalej to czas pokaże. Pozdrawiam serdecznie Grzegorz.
      georg@korpol.de
    • 1326adi Re: samotna mama ... śląskie 18.03.18, 10:39
      hej Adrian stej strony po częsci wiem jak to jest ja wychowuje sam syna i jest nam dobrze dajemy rade on mnie napedza
      .Czasami mam chwile ze tak jak wspomniałas ze porozmawiac a przytulic to juz naprawde bylo by miło
      ale moj mis mnie przytula
      • 1326adi Re: samotna mama ... śląskie 18.03.18, 10:41
        Skad jestes jesli moge wiedziec Monika masz na imie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka