ardiss1 31.03.22, 11:45 Czy balsam mokosh żurawina i drugi melon ogórek, albo czekolada z wiśnią są dobrze wchłaniane? czy to raczej takie twarde "masła" niczym wazelina? Chce kupić i się waham)) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
primula.alpicola Re: MOKOSH 31.03.22, 11:52 Balsamy wchłaniają się szybko, ale masła są gęstsze i treściwsze, więc i wchłanianie nieco dłużej trwa. Odpowiedz Link Zgłoś
nenia1 Re: MOKOSH 31.03.22, 11:58 Melon z ogórkiem mam więc mogę potwierdzić, że są dobrze wchłaniane, w żadnym wypadku nie da się tego porównać do twardego "masła". Odpowiedz Link Zgłoś
primula.alpicola Re: MOKOSH 31.03.22, 12:18 Mnie męczył Lubię żurawinę, czekoladę z wiśnią i ten fascynująco dziwaczny kawa z tabaką. Wanilia z tymiankiem nieee, za słodka, ogórek zbyt... ogórkowy? Pomarańczy nie miałam. Wszystkie intensywne, na pewno nie dla kogoś, kto lubi bezzapachowe albo delikatnie pachnące produkty. Odpowiedz Link Zgłoś
ardiss1 Re: MOKOSH 31.03.22, 12:28 no własnie)) w Kontigo jest promocja 2+2, wiec wychodzi po 30 pln ten balsam. skuszę się na żurawinę i czekoladę. dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
nenia1 Re: MOKOSH 31.03.22, 12:42 No właśnie, zbyt ogórkowy. Taki trochę mdławy. Wolę zdecydowanie pomarańczę z cynamonem, ale to masło, nie będzie każdemu odpowiadać. Ogórkowy na lżejszą konsystencję. Odpowiedz Link Zgłoś
extereso Re: MOKOSH 31.03.22, 12:20 Mnie koi i poprawia humor, mam wiele ich produktów, jeszcze nie miałam tymianku ani melona. Odpowiedz Link Zgłoś