beata985 08.12.23, 20:26 Nadszedł ten czas kiedy układam Chyba 5 lat za mną chodziły, oczywiście winna jest ematka...no Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
borsuczyca.klusek Re: Kupilam...puzzle 08.12.23, 20:35 No i miłej zabawy 🙂 Też bym chętnie poukładała 😀 Odpowiedz Link Zgłoś
borsuczyca.klusek Re: Kupilam...puzzle 08.12.23, 20:47 Mam gdzieś w domu rodzinnym stare puzzle, które uwielbiałam układać. Wszystkie króle lwy, księżniczki i inne bajkowe na przestrzeni lat pooddawałam a te jedne sobie zostawiłam. Ale teraz są pewnie gdzieś tak głęboko zakopane, że nie będzie łatwo się do nich dostać 😔 Odpowiedz Link Zgłoś
heca7 Re: Kupilam...puzzle 09.12.23, 03:25 Nadal mam swoje pierwsze puzzle, które kupiłam sobie w Karpaczu na wakacjach. Kajko i Kokosz, 600 cz Miałam 15 lat a cieszyłam się jak dziecko Sympatię do układania przejęła moja córka i jak przylatuje na święta to zawsze mam dla niej nowe. Odpowiedz Link Zgłoś
chococaffe Re: Kupilam...puzzle 09.12.23, 08:08 Śliczną masz córkę, która lubi puzzle Odpowiedz Link Zgłoś
krwawy.lolo Re: Kupilam...puzzle 09.12.23, 12:05 A w temacie, nigdy nie układałem puzzli. Nawet nie próbowałem. Odpowiedz Link Zgłoś
kocynder Re: Kupilam...puzzle 10.12.23, 08:33 Najpiękniejszy ten "puzzel" który został w pudełku. A na drugim zdjęciu leży na środku i gwiazdorzy. Przpiękny! Odpowiedz Link Zgłoś
mayaalex Re: Kupilam...puzzle 08.12.23, 20:40 Fajne! ja sama z siebie nigdy bym nie zaczela ale zazwyczaj dzieci i maz rozgrzebuja jakies i zostawiaja na podlodze na kilka dni. I wtedy jak wszyscy ida do pracy/szkoly to ja myk i koncze im te puzzle, robie zdjecie a potem wrzucam wszystko do pudla. Nie znosze takich rozgrzebanych a jak juz zaczne to nie moge sie oderwac az nie skoncze Odpowiedz Link Zgłoś
1.wetta.1 Re: Kupilam...puzzle 08.12.23, 20:55 Też zaczęłam układać. Dostałam pod choinkę w ubiegłym roku i w końcu przyszedł ich czas. Odpowiedz Link Zgłoś
beata985 Re: Kupilam...puzzle 08.12.23, 21:17 simply_z napisała: > Ale z tym psem? > Dokładnie 🤦♀️🤣 Odpowiedz Link Zgłoś
simply_z Re: Kupilam...puzzle 08.12.23, 21:52 Nie chcę sprawiać przykrości ale to jest wyjątkowo brzydkie... Odpowiedz Link Zgłoś
kocynder Re: Kupilam...puzzle 10.12.23, 08:36 De gustibus non est disputandum. Jeden lubi wiktoriańskie róże, inny steampunk, a jeszcze inny "w stylu Picassa". Odpowiedz Link Zgłoś
pepsi.only Re: Kupilam...puzzle 08.12.23, 21:20 O, też mam kilka pudeł, wszystkie zdobyczne a nie wszystkie jeszcze układałam. Może rozłożę się na biurku- zamiast pracowania na laptopie, to poukładam sobie puzzelki Odpowiedz Link Zgłoś
mid.week Re: Kupilam...puzzle 10.12.23, 06:28 heca7 napisała: > Ja lubię z serii Jan Van Haasteren > Wczoraj kupilam jedne Haasterena i odkrylam tez serie That's Life. Dosc podobne a cena jakby inna, drapnełam jedne na próbę Odpowiedz Link Zgłoś
heca7 Re: Kupilam...puzzle 10.12.23, 06:36 Obejrzałam i podobają mi się. Supermarket jest fajny Odpowiedz Link Zgłoś
chococaffe Re: Kupilam...puzzle 09.12.23, 08:10 Mnie też kuszą, ale co potem z tym zrobić. Wracacie do starych puzzli jak do starych książeK? Odpowiedz Link Zgłoś
heca7 Re: Kupilam...puzzle 09.12.23, 08:35 Wracam. Szczególnie do tych do 1000cz. Dla mnie to bardzo relaksujący moment. Zatapiam się wtedy we własnych myślach. Odpowiedz Link Zgłoś
kocynder Re: Kupilam...puzzle 10.12.23, 08:39 Te fantastyczne! Mama taką znajomą, która by dostawszy takie pierw udusiła mnie z radości a potem dostała zawału ze szczęścia... A potem przez najbliższe pięć lat układała i rozkładała i tak w kółko. Idealnie w jej stylu. Odpowiedz Link Zgłoś
chococaffe Re: Kupilam...puzzle 09.12.23, 08:55 Może kupię sobie jedno, na próbę. Odpowiedz Link Zgłoś
kocynder Re: Kupilam...puzzle 10.12.23, 08:40 Wokół tych chodzę i chodzę, ale ciągle nie mogę się zdecydować... Odpowiedz Link Zgłoś
beata985 Re: Kupilam...puzzle 10.12.23, 07:48 mid.week napisała: > Przepraszam 🙈 Ależ nie ma za co..paczka już nadana, zacieram ręce i robie miejsce na stile Odpowiedz Link Zgłoś
sueellen Re: Kupilam...puzzle 10.12.23, 08:15 Ja raz kupiłam. Miałam z dziećmi układać. Dzieci odpadły dość szybko,ja siedziałam i układałam bo ocd nie pozwalało mi zostawić takich rozgrzebanych i tylko się wkurzalam że głupotami się zajmuję zamiast czymś pożytecznym. Nigdy więcej. Odpowiedz Link Zgłoś
beata985 Re: Kupilam...puzzle 10.12.23, 08:32 Jak to głupotami..ćwiczysz mózg, cierpliwość...możesz później być jak ten kwiat lotosu na zamarzniętej tafli jeziora...nic Cię nie rusza 🤣 Odpowiedz Link Zgłoś
kocynder Re: Kupilam...puzzle 10.12.23, 08:42 Nie wiem kto, ale ten co to wymyślił ma skłonności sadystyczne... Odpowiedz Link Zgłoś
atojaxxl Re: Kupilam...puzzle 10.12.23, 18:39 Ułożyłam... zajęło mi to 4 tygodnie, ale ja mam dużo czasu wolnego Kocham puzzle Odpowiedz Link Zgłoś
beata985 Re: Kupilam...puzzle 10.12.23, 19:56 Te nutki ułożyłaś? 😱Wow.. szacun...może się skuszę w przyszłym roku na nie. Odpowiedz Link Zgłoś
szarmszejk123 Re: Kupilam...puzzle 11.12.23, 07:26 O, ja mam gdzieś na strychu puzzle z widoczkiem jakiegoś greckiego miasteczka na zboczu, pełnego małych, białych domków.. Nigdy mi się nie udało tego ułożyć:p Odpowiedz Link Zgłoś
chlodne_dlonie Re: Kupilam...puzzle 11.12.23, 08:13 A ja istryjskiego miasteczka Hum.. Mamusia moja sobie kupiła, nie wiem czy ułożyła..? A teraz ja mam 'w spadku'.. Kiedyś ułożę! Odpowiedz Link Zgłoś