Dodaj do ulubionych

Ben Affleck

17.05.24, 16:41
Żyję z takim typem jak Ben na co dzień, mam na myśli kopię zachowanie. Albo zbolały albo ciągle skrzywiony, wzdychający i nie wiem czy on ma dość, mnie, życia, siebie czy o co chodzi? Wprost deklaruje miłość a zachowanie ma koszmarne i źle to na mnie wpływa bo przecież widać że coś jest nie tak. Nie dziwi mnie kryzys w związku JLO i Bena. O co chodzi takim chłopom z czym mają problem, jak myślicie?
Obserwuj wątek
    • alexandra1984 Re: Ben Affleck 17.05.24, 16:44
      z alkoholizmem
      • alexandra1984 Re: Ben Affleck 17.05.24, 16:44
        maja problem z alkoholizmem i pewnie z innymi/z innym uzaleznieniem
    • grruu2.0 Re: Ben Affleck 17.05.24, 16:49
      A o co chodzi kobietom, które takich wybierają?
      • szpil1 Re: Ben Affleck 17.05.24, 16:51
        grruu2.0 napisała:

> A o co chodzi kobietom, które takich wybierają?

I spędzają z nimi całe życie?
      • ayelen40 Re: Ben Affleck 17.05.24, 16:53
        JLo to w celach marketingowych.
        • lidiaxx Re: Ben Affleck 17.05.24, 17:03
          Tylko alkoholizm mogę wykluczyć bo on akurat nie pije.
          • simply_z Re: Ben Affleck 17.05.24, 17:55
            Szkoda tylko, ze twoj chlop nie jest tak majetny jak Affleck🤣🤣🤣
            • lidiaxx Re: Ben Affleck 17.05.24, 17:59
              Aż tak to nie ale jest bardzo ok jak na nasze warunki ale co z tego jak każdego dnia daje odczuć że ma dość w domyśle żony.
              • krisdevalnor Re: Ben Affleck 18.05.24, 00:42
                lidiaxx napisała:

> Aż tak to nie ale jest bardzo ok jak na nasze warunki ale co z tego jak każdego
                > dnia daje odczuć że ma dość w domyśle żony.
                Ale co, zawsze taki był?
        • grruu2.0 Re: Ben Affleck 17.05.24, 18:39
          Akurat ona nie musi, biorąc pod uwagę ich historię to raczej emocje
          • ayelen40 Re: Ben Affleck 18.05.24, 04:45
            E tam. Nowa płyta nawet naeiazyeals do tamtych czasów. Te trzy sukienki ślubne...
    • bylam.stara.mostowiakowa Re: Ben Affleck 17.05.24, 17:00
      A skąd wiesz, jak Ben Afleck jest na codzień? Znacie się?
    • m_incubo Re: Ben Affleck 17.05.24, 17:04
      Żyjesz z takim typem jak Ben Affleck, powiadasz?
      A co konkretnie możesz powiedzieć o tym gościu, poza tym, że widziałaś na jakiejś focie, że ma zbolałą minę?
      Jakoś nie dziwię się, że ten twój też zbolały...
      • lidiaxx Re: Ben Affleck 17.05.24, 17:23
        Cały świat o nim mówi że coś jest nie tak, ludzie z otoczenia również.
        • m_incubo Re: Ben Affleck 17.05.24, 20:24
          Coś, czyli co konkretnie?
          To jest alkoholik, coś jeszcze jest z nim nie tak?
          • jolie Re: Ben Affleck 17.05.24, 20:27
            Może jest też narkomanem?
            • m_incubo Re: Ben Affleck 17.05.24, 21:25
              Może. Może jest nawet kosmitą, ale wątpię, żeby ematka wiedziała cokolwiek na ten temat.
            • demodee Re: Ben Affleck 17.05.24, 21:40
              Na pewno jest palaczem tradycyjnych papierosów.

Chociaż może też być przeciwnikiem palenia, ale ćwiczy do roli i stąd ta mina.
              • m_incubo Re: Ben Affleck 18.05.24, 07:26
                🤷🏻‍♀️
        • hanusinamama Re: Ben Affleck 18.06.24, 08:55
          O nim to mówią, ze jest alkoholikiem.
          Ja wczoraj miała taką minę po rozmowie z moją matką. Kazdy czasami ma taką chwile...to zdjęcie akurat nic nie mowi
    • srubokretka Re: Ben Affleck 17.05.24, 17:29
      Z moich obserwacji wynika , ze jest wiekszosc takich facetow. Mam swoje teorie na ten temat, ale na tym forum nie warto tego nawet wspominac.
      Takie typy najczesciej trafiaja sie silnym kobietom. Tylko pytanie co bylo wczesniej; silna kobieta, czy facet flak. Moj mial takie zapedy. Wyprubowywal mnie jak 3latek. Tyle, ze a sie nie dalam. Np jak mnie pytal gdzie jest maslo stojac przed otwarta lodowka, to mowilam, ze ostatnio widzialam je w lazience pod zlewem. Wlasciwie to mu nie przeszlo i nadal musze miec sie na bacznosci, bo to sa z natury lenie, ktorze kobiety maja do obslugi.
      • lidiaxx Re: Ben Affleck 17.05.24, 17:33
        Co masz na myśli pisząc o swojej teorii, rozwiń i forum się nie przejmuj.
      • tanebo001 Re: Ben Affleck 17.05.24, 18:47
        A później się dziwicie że wolimy grubą z księgowości ... 🤦‍♂️
        • srubokretka Re: Ben Affleck 17.05.24, 23:23
          Nie bardzo wiem co uosabia "gruba z ksiegowosci".
          Jedyna jaka znam ksiegowa ma minusowe poczucie humoru, jest samotna, chodzi na terapie, ale faktem jest , ze maslo by podala, a nawet i obiad. Myslisz, ze to wystarczy? .... to co ty tutaj robisz smile

Wyprubowywal... i emama nic??
          • tanebo001 Re: Ben Affleck 18.05.24, 08:35
            Gruba z księgowości o męski jednorożec - kobieta inteligentna, miła i względnie trochę ładniejsza od diabła. Taka która poda szklankę masła na starość. Nie szukamy kobiet silnych bo po co skoro i tak nie pomogą w razie słabości. A naszą słabość wykorzystają przeciwko nam... (tak mnie naszło bo wczoraj oglądałem "Zakładnika z Wall Street")
            • danaide2.0 Re: Ben Affleck 18.05.24, 16:19
              Czego szklankę?
              Jakie znów "my"?
              Brać, brać, brać... z tego mleka masła nie będzie.
              I nie ma.
      • massinga Re: Ben Affleck 17.05.24, 20:17
        Moj syn jest takim gagatkiem. Nigdy nic nie znajduje
        • srubokretka Re: Ben Affleck 18.05.24, 00:01
          Moj syn tez. Jest to bardzo zarazliwe, ale jednorazowy oklad scierki jest w stanie go szybko uleczyc.
      • swiezynka77 Re: Ben Affleck 18.05.24, 14:36
        Ja wtedy odpowiadam: macica to nie jest urządzenie naprowadzające
      • heniek.8 Re: Ben Affleck 16.06.24, 17:53
        > Np jak mnie pytal gdzie jest maslo stojac przed otwarta lodowka, to mowilam, ze ostatnio widzialam je w lazience pod zlewem

policzmy sylaby:
        "ostatnio widzialam je w lazience pod zlewem" - 13 (zgłoskowiec smile
        "na górnej półce" - 5

czyli wolisz sobie dodać pracy i wymyślać jakieś pany tadeusze i jeszcze wychodzisz na zołzę
        zamiast trzasnąć eleganckie haiku i zaskarbić sobie wdzięczność swojego misiaczka? smile
    • taje Re: Ben Affleck 17.05.24, 17:29
      To zdjęcie było akurat generatorem memów idących zupełnie w drugą stronę. Np.
      • lidiaxx Re: Ben Affleck 17.05.24, 17:42
        A to
        obrazkowo.pl/2592afed76fdd3a09fdfc709227c91a2/To-uczucie-po-spędzeniu-4-godzin-ze-swoją-rodziną-Ben-Affleck-pali-papierosa
        • taje Re: Ben Affleck 17.05.24, 17:52
          Piękne!
      • homohominilupus Re: Ben Affleck 16.06.24, 15:46
        Albo: kiedy powiedziałeś znajomym żeby wpadli, jak będą w okolicy a oni wpadli, jak byli w okolicy.

(trochę o mnie)
        • m_incubo Re: Ben Affleck 16.06.24, 17:33
          big_grin
    • dwa_kubki_herbaty Re: Ben Affleck 17.05.24, 18:14
      Uwielbiam dorabianie "mordy", do zdjęć z ukrycia.
      Facet wyszedł na fajkę, np. ja teraz też pale siedzę na fotelu na tarasie i gadam do telefonu.
      • ayelen40 Re: Ben Affleck 17.05.24, 18:19
        Może też jesteś już memem?
      • kariwitch00 Re: Ben Affleck 17.05.24, 18:20
        To nie jedno zdjęcie to cała historia rozłożona w czasie.dziś media piszą ze ci dwoje są o krok od rozwodu.
        • azalee Re: Ben Affleck 17.05.24, 18:24
          Ale to zdjecie jest chyba jeszcze sprzed historii z jlo
          • danaide2.0 Re: Ben Affleck 18.05.24, 16:20
            To jest kadr z filmu.
        • borsuczyca.klusek Re: Ben Affleck 17.05.24, 21:49
          Pytanie po co im ten ślub był?
          • ayelen40 Re: Ben Affleck 18.05.24, 16:38
            Żeby było fajnie.
    • astomi25 Re: Ben Affleck 17.05.24, 21:26
      Nie wiem i podziwiam.
      Moj maz jest super, nie jeczy, nie ma nigdy zbolalej miny, problemow egzystencjonalnych, fochow itd oraz nigdy nie umiera na katar. Poza tym jest niepoprawnym optymista i zawsze, le to zawsze potrafi poprawic mi humor.
      Wiem, pewnie zajechalo bergamota wink , ale mam akurat w otoczeniu takiego jednego ( facet przyjaciolki).
      Nie umialabym z takim zyc. Ciagle skwaszony, ciagle cos nie tak. No nie.
      • chatgris01 Re: Ben Affleck 17.05.24, 21:50
        Też nie trawię malkontentów, i męża mam podobnego do Twojego.
      • jolie Re: Ben Affleck 17.05.24, 21:55
        astomi25 napisała:

> Nie umialabym z takim zyc. Ciagle skwaszony, ciagle cos nie tak. No nie.
        >
        Ja podobnie. Dlatego wszelkiej maści artystów z Weltschmerzem omijałam szerokim łukiem. Monopol w parze na skwaszoną minę od czasu do czasu mam ja😛.
        • astomi25 Re: Ben Affleck 17.05.24, 22:00
          No wlasnie mi tez sie zdarza big_grin
          Dlatego chwale niebiosa za takiego meza jakiego mam. Kurcze, on zawsze potrafi tak rozladowac atmosfere i znalezc tyle plusow w kazdej sytuacji, ze az glupio na cokolwiek narzekac, zeby nie wyjsc na malkontenta.
          • manon.lescaut4 Re: Ben Affleck 18.05.24, 17:56
            Cieszcie się koleżanki i, jak mówią, count your blessings, bo czasem wszystko się w życiu może zmienić. Mój partner od 15 lat też taki był, a to, co się dzieje z nim od pół roku, jest nie do uwierzenia. Zresztą przymierzsm się do założenia wątku zupełnie na poważnie o męskiej depresji, mam „kilka” pytań.
            • lidiaxx Re: Ben Affleck 18.05.24, 18:19
              Czyli masz teorię że to jest męska depresja. A co się jeszcze może dziać bo już samo bycie z kimś kto ciągle sprawia wrażenie jakby miał dość jest trudne do wytrzymania. Ja która nie miała nic do siebie i względnie dobrze mi się żyło aktualnie zastanawiam się czy jestem do dudy czy nasze życie jest do bani według niego? Daje mi to odczuć ciągle.
              • manon.lescaut4 Re: Ben Affleck 18.05.24, 18:23
                Mniej więcej tak. Zresztą kiedyś zasugerowałam delikatnie, że może mieć depresję, to odparł tylko „no to jest oczywiste”.
                Oczywiście też nic z tym nie robi. Myślałam, że z nadejściem wiosny mu się poprawi, ale… polepszyło się minimalnie. No i też ja czuję, że to wszystko z powodu życia ze mną.
            • chatgris01 Re: Ben Affleck 18.05.24, 18:26
              Mój taki jest od 26 lat...
              Oczywiście nic nie jest niezmienne, ale akurat depresja ani malkontenctwo to mu raczej nie grozi.
              • manon.lescaut4 Re: Ben Affleck 18.05.24, 18:54
                Naprawdę i bez złośliwości zazdroszczę smile Ja jestem ogólnie dość empatyczną osobą, ale w tym przypadku zaczynam coraz mniej mu współczuć, a coraz bardziej być po prostu wkurzona.
                • chatgris01 Re: Ben Affleck 18.05.24, 18:58
                  W pełni Cię rozumiem, też bym była wkurzona (że nic z tym nie robi, a znoszenie tego jest dla otoczenia uciążliwe).
                  • manon.lescaut4 Re: Ben Affleck 18.05.24, 19:21
                    Dokładnie tak jest sad właśnie to nicnierobienie plus nawet czasem (może to chociaż już przeszło?) coś a la pretensje, że ani ja ani cały świat najlepiej tak nie mamy jak on.
                    • 152kk Re: Ben Affleck 17.06.24, 07:20
                      Jeśli naprawdę ma depresję, to jest to choroba. I co gorsze taka, w której często pacjent nie ma siły, żeby sam wziąć się za leczenie. Rozumiem, że objawy uciążliwe i wkurzające bardzo, ale może chciałabyś mężowi jednak pomóc i sama znajdziesz mu lekarza (oczywiście jak się nie zgodzi to nie zmusza, ale może jednak problemem nie jest niechęć do lekarza w ogóle tylko brak energii na szukanie)?
      • hanusinamama Re: Ben Affleck 18.06.24, 08:59
        Moj nie jest malkontentem, w dodatku jak mam czarną wizję, ze coś będzie źle to on mnie zawsze potrafi przekonać, że będzie dobrze. A jak coś spierdolę to nigdy mi słowa złego nie powie....ale na katar umiera.
    • enith Re: Ben Affleck 17.05.24, 21:59
      Affleck nie raz mówił, że nie znosi wynoszenia jego życia prywatnego na forum publiczne. To zresztą było powodem jego pierwszego rozstania z Lopez 20 lat temu. Dlatego na każdym celebryckim spędzie wygląda jak z krzyża zdjęty. A żona na te spędy ciśnie. To u nich. A co jest u was, kto wie. Może spytaj chłopa, czemu taki skrzywiony?
    • memphis90 Re: Ben Affleck 18.05.24, 08:56
      A skąd czerpiesz wiedzę o tym jak zachowuje się Ben Affleck w swoim czasie prywatnym w swoim domu…? Z jednego zdjęcia z fają…?
      • chatgris01 Re: Ben Affleck 18.05.24, 18:26
        I to będącego sceną z filmu big_grin
        • lidiaxx Re: Ben Affleck 18.05.24, 18:29
          Nie ma znaczenia bo on wszędzie emanuje taką energią. Nawet na galach gdzie się oczekuje od niego żeby poudawał pozytywne emocje wygląda jak z krzyża zdjęty.
    • klaramara33 Re: Ben Affleck 18.05.24, 18:28
      Dlaczego nie zpaytasz jego?
      • lidiaxx Re: Ben Affleck 16.06.24, 15:26
        Podbijam bo nadal nie wiem o co chodzi takim facetom i skąd się bierze ta obolałość i przygnębienie.
        Ktoś opisał Bena
        "Ben to świetny facet, ale potrafi być zrzędliwy i przygnębiający. Myślę, że świat widział to na zdjęciach"
        Czy myślicie że za pół roku się okaże że pan miał dudę na boku i będzie pozował z nią uśmiechnięty?
    • tanebo001 Re: Ben Affleck 17.06.24, 16:24
      Pewnie spojrzał JL w oczy. uciekaj Ben, uciekaj!!! Najlepiej zakosami...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka