iberka 05.08.24, 09:32 Pytanie do korzystających z Vinted - gdzie ukryta jest zakładka "ulubione"? Zawsze miałam po wejściu w profil a dziś znaleźć nie mogę, coś pozmieniali Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
iberka Re: Vinted - ulubione 05.08.24, 09:53 Ufff, w międzyczasie znalazłam .....po desperackim poście 🫣. Ukryli bardziej, bo żeby dotrzeć do tego to trzeba kliknąć ikonkę na górze a nie "profil" Odpowiedz Link Zgłoś
kk345 Re: Vinted - ulubione 05.08.24, 10:00 No u mnie w telefonie jest tak, jak napisałam, a na komputerze jak zawsze, serduszko na górnym pasku Odpowiedz Link Zgłoś
iberka Re: Vinted - ulubione 05.08.24, 10:17 To ja na telefonie muszę teraz klikać na górze. Wcześniej => "profil" na dole ekranu => ulubione. Odpowiedz Link Zgłoś
kk345 Re: Vinted - ulubione 05.08.24, 10:18 Ja na Androidzie, może to ma znaczenie? Odpowiedz Link Zgłoś
dni_minione Re: Vinted - ulubione 05.08.24, 10:35 Ja nadal mam na głównej, zaraz pod ich propozycjami. Odpowiedz Link Zgłoś
kurt.wallander Re: Vinted - ulubione 05.08.24, 13:20 To może i mnie pomożecie znaleźć obserwowanych sprzedawców. Nie obserwuję pojedynczej rzeczy, ale dodałam ostatnio sprzedawcę do ulubionych i ni cholery nie moge znaleźć (na laptopie, jesli to ma znaczenie). Odpowiedz Link Zgłoś