miaumia Re: Czas na zmiany 31.08.24, 20:42 zamknięty Dopisane: Migafka Taki sobie Nick Mam3koty Odpowiedz Link Zgłoś
miaumia Re: Czas na zmiany 31.08.24, 21:11 zamknięty Czarna_Kita Alexis Berdebul Hrabina Niczyja Alpepe Kotejka Kolejność bez znaczenia wszędzie Odpowiedz Link Zgłoś
simply_z Re: Czas na zmiany 01.09.24, 00:23 zamknięty Pogielo? mam3koty z kotem ale w glowie i miss dojczlandu? jeszcze dorzuć Hanusinę do cyrku. Odpowiedz Link Zgłoś
miaumia Re: Czas na zmiany 31.08.24, 21:19 zamknięty Cranberries Peggy Lauren Bospoltyr Marta Graca Odpowiedz Link Zgłoś
taki-sobie-nick Re: Czas na zmiany 31.08.24, 22:23 zamknięty I nadal jesteś przekonana, że wiesz, co myślę... Możesz wiedzieć, jak wygląda mój wpis, ale w mojej głowie nie siedzisz. Odpowiedz Link Zgłoś
princesswhitewolf Re: Czas na zmiany 02.09.24, 00:13 zamknięty Ale co ty sie tam przejmujesz co tam zona mysli. Autorytet jakis czy co? Kobieta byla od czarnej roboty i tyle Odpowiedz Link Zgłoś
taki-sobie-nick Re: Czas na zmiany 02.09.24, 00:17 zamknięty No wiesz, jeśli zamiast "wyrzuciłam wątek, bo nie podobało mi się to a to", czytam, że "świadomie szczuję i uprawiam mowę nienawiści", a chciałam tylko wyrazić negatywne uczucia, jakie mną miotały... Usiłowałam babie wytłumaczyć, że ja to widzę inaczej i mogę napisać coś nie po linii gazety, bo po prostu tak myślę i tak czuję - nic, jak to mówi ematka - krew w piach. Odpowiedz Link Zgłoś
hrasier_2 Re: Czas na zmiany 02.09.24, 00:26 zamknięty Nie wytłumaczysz. To samo było u mnie. Dostałem nieźle po bułach. Tylko kto dał takie prawo. Ciebie znam dosyć długo i wiem jakie masz i miałaś problemy. To samo było w wątkach A.. Było widać że potrzebuje pomocy i wygadania się. Ale trzeba było ją ośmieszać i zdeptać. Odpowiedz Link Zgłoś
taki-sobie-nick Re: Czas na zmiany 02.09.24, 00:33 zamknięty Nie łapię, o kim piszesz. Odpowiedz Link Zgłoś
hrasier_2 Re: Czas na zmiany 02.09.24, 03:00 zamknięty O Annie z Wiednia.I ktoś wyjątkowo się jej czepiał. Odpowiedz Link Zgłoś
livia.kalina Re: Czas na zmiany 02.09.24, 22:14 zamknięty Owszem, bardzo często uprawiasz mowę nienawiści na forum. Niby dlaczego moderatorka ma ci wtedy kłamać, że" nie podoba mi się to i to"? Odpowiedz Link Zgłoś
yenna_m Re: Czas na zmiany 01.09.24, 10:01 zamknięty Mnie szkoda czasu na screeny. Po prostu popukałam sie w głowe, ze dla kogos z administracji pisanie o bzdetach jest na tyle wazne, ze mu peron odjechał, gdy poczul wladze. Jak te osoby odnajdą sie w zyciu, gdy forum upadnie? Bycie admine/modem na jakiejs emamie o bzdetach to nie jest bycie kims... Raczej wrecz jest wyznacznikiem braku sukcesu zyciowego. Odpowiedz Link Zgłoś
karyna-z-radzymina Re: Czas na zmiany 01.09.24, 10:14 zamknięty Ja robiłam screeny i pokazywałam koleżankom w pracy. Już dwie namówiłam na to forum i zaczęły pisać, reszta tylko czyta na razie. Niedługo to forum trafi do naszej gazetki reklamowej Odpowiedz Link Zgłoś
iwles Re: Czas na zmiany 01.09.24, 11:30 zamknięty yenna_m napisała: >Raczej wrecz jes > t wyznacznikiem braku sukcesu zyciowego. A ty nie byłaś kiedyś moderatorem? Odpowiedz Link Zgłoś
yenna_m Re: Czas na zmiany 01.09.24, 11:41 zamknięty iwles napisała: > yenna_m napisała: > > >Raczej wrecz jes > > t wyznacznikiem braku sukcesu zyciowego. > > > A ty nie byłaś kiedyś moderatorem? > > A powiedz mi: czy ja mam czas na takie bzdety i mieszkanie na forum o niczym? Oraz na czytanie kazdego, nawet najglupszego posta? Odpowiedz Link Zgłoś
iwles Re: Czas na zmiany 01.09.24, 11:50 zamknięty yenna_m napisała: > A powiedz mi: czy ja mam czas na takie bzdety i mieszkanie na forum o niczym? O > raz na czytanie kazdego, nawet najglupszego posta? A powiedz mi, czy ja cie znam, żeby to wiedzieć? Odpowiedz Link Zgłoś
yenna_m Re: Czas na zmiany 01.09.24, 11:57 zamknięty iwles napisała: > yenna_m napisała: > > > A powiedz mi: czy ja mam czas na takie bzdety i mieszkanie na forum o nic > zym? O > > raz na czytanie kazdego, nawet najglupszego posta? > > > A powiedz mi, czy ja cie znam, żeby to wiedzieć? > > A sprawialas wrazenie, jakbys znala, wpierajac mi moderowanie/administrowanie tego forum Pomylilas mnie z kims. Ale to miłe, ze o mnie myslisz z taka estymą Odpowiedz Link Zgłoś
princesswhitewolf Re: Czas na zmiany 02.09.24, 00:12 zamknięty Estymą? To bycie moderatorka to estyma? Mi sie kojarzy z piosenka " jak oni te ludzie brudza" w wykonaniu Ćwiklińskiej czy jakos tak jej tam. Czarna robota i zawsze zle. I tu posprzatasz tam znow brudza i trzeba szmata jechac. Niekonczace czytanie bredni i ich analiza Odpowiedz Link Zgłoś
miaumia Re: Czas na zmiany 02.09.24, 00:25 zamknięty Byłam moderatorką jednego ze znanych forów ogólnotematycznych na prośbę super operatora, później też nim zostając. Nie polecam. Udawało mi się zgrabnie balansować ale nie lubię dyscyplinować ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
homohominilupus Re: Czas na zmiany 02.09.24, 13:21 zamknięty princesswhitewolf napisała: > Estymą? To bycie moderatorka to estyma? > > Mi sie kojarzy z piosenka " jak oni te ludzie brudza" w wykonaniu Ćwiklińskiej > czy jakos tak jej tam. CELIŃSKIEJ na bogów > > Czarna robota i zawsze zle. I tu posprzatasz tam znow brudza i trzeba szmata je > chac. Niekonczace czytanie bredni i ich analiza > Odpowiedz Link Zgłoś
pffpffpff Re: Czas na zmiany 01.09.24, 11:10 zamknięty Ja lubię jej książki. Książki ma bardzo spoko. Odpowiedz Link Zgłoś
primula.alpicola Re: Czas na zmiany 01.09.24, 13:04 zamknięty taje napisała: > A o kim mowa? > O zona_mi. Pisze książki. Odpowiedz Link Zgłoś
czcigodnystarzec Re: Czas na zmiany 01.09.24, 13:19 zamknięty primula.alpicola napisała: > O zona_mi. Pisze książki. Ciekawe czy zalecili jej pisanie na mityngu AA? Cytat: Byłam kiedyś na spotkaniu AA forum.gazeta.pl/forum/w,567,178056085,178056085,Mityng_AA_poszlybyscie_.html?p=178056109 Możesz podać link do tych książek? Chętnie poczytam. Odpowiedz Link Zgłoś
taje Re: Czas na zmiany 01.09.24, 13:21 zamknięty O, ciekawe w jakim stopniu forum bywa inspiracją. Odpowiedz Link Zgłoś
yenna_m Re: Czas na zmiany 01.09.24, 13:24 zamknięty A np w ukladzie nerwowym zamieszczala, z tego, vo mi sie wydaje i jak pamietam, jakies wyrywki z forum a lipcową zmieniła na pipcową czy jakos tak. Generalnie srednio to eleganckie bylo. Ale chyba sobie w ten sposob zalatwiala konflikt z nielubianą przez siebie forumką i dowalila jej. Odpowiedz Link Zgłoś
moni_485 Re: Czas na zmiany 01.09.24, 15:34 zamknięty yenna_m napisała: > A np w ukladzie nerwowym zamieszczala, z tego, vo mi sie wydaje i jak pamietam, > jakies wyrywki z forum a lipcową zmieniła na pipcową czy jakos tak. > Generalnie srednio to eleganckie bylo. Ale chyba sobie w ten sposob zalatwiala > konflikt z nielubianą przez siebie forumką i dowalila jej. Serio? Słabe to. Odpowiedz Link Zgłoś
yenna_m Re: Czas na zmiany 01.09.24, 15:40 zamknięty Serio. Był na ten temat wątek i była niezła roz3,14erducha. Ale roz3,14erducha minęła a wątek po cichutku znikł Czary normalnie Odpowiedz Link Zgłoś
moni_485 Re: Czas na zmiany 01.09.24, 16:42 zamknięty yenna_m napisała: > Serio. Był na ten temat wątek i była niezła roz3,14erducha. Ale roz3,14erducha > minęła a wątek po cichutku znikł > Czary normalnie Pamiętam jak napisałam, że zona broniła miss.pigy przy okazji obrażając forumki. Poleciało lotem błyskawicy. Odpowiedz Link Zgłoś
yenna_m Re: Czas na zmiany 01.09.24, 16:50 zamknięty moni_485 napisała: > yenna_m napisała: > > > Serio. Był na ten temat wątek i była niezła roz3,14erducha. Ale roz3,14er > ducha > > minęła a wątek po cichutku znikł > > Czary normalnie > > > Pamiętam jak napisałam, że zona broniła miss.pigy przy okazji obrażając forumki > . Poleciało lotem błyskawicy. Jaka jestem niezdziwiona. Nic a nic. Swego czasu jedna forumka tutaj potwornie wyzywała i nekała wybrane forumki. Moderacja nie zrobila nic, aby to powstrzymać. Jaki pan, taki kram. Smieszny w tym calym bagnie jest fakt, ze slowo oznaczajace zadek tak bardzo raziło moderację przy jednoczesnym wspieraniu takich zachowań, że bezlitosnie cięly posty. Jeszcze smieszniejsze - ze dla tych modek ematka to naprawdę cenyrum wszechswiata a moderowanie forum jest jednym z ich najwiekszych zyciowych osiagnięć. Odpowiedz Link Zgłoś
princesswhitewolf Re: Czas na zmiany 02.09.24, 01:22 zamknięty >Swego czasu jedna forumka tutaj potwornie wyzywała i nekała wybrane forumki Bo to kolezanka po fachu z biblioteki byla. Przeciez to sa znajome Odpowiedz Link Zgłoś
yenna_m Re: Czas na zmiany 01.09.24, 11:29 zamknięty Moim zdaniem są po prostu slabe. Max 4/10. No ale co kto tam lubi. Odpowiedz Link Zgłoś
pani.asma Re: Czas na zmiany 01.09.24, 11:43 zamknięty Minusem skali nie ma? Niektóre wręcz nie wiedzą co to znaczy moderator i nie doczytały regulaminu forum Odpowiedz Link Zgłoś
pffpffpff Re: Czas na zmiany 01.09.24, 12:02 zamknięty Sa lepsze niz jezycjada po Pulpecji. Odpowiedz Link Zgłoś
yenna_m Re: Czas na zmiany 01.09.24, 12:06 zamknięty Widac, ze czytelnik słabo wyrobiony. Ostatecznie takie 50 twarzy Greya też ma swoich milosnikow Nowa Jezycjada tez jest dramatycznie slaba. Ale na pewnobo niebo bardziej dochodowa Fajny punkt odniesienia sobie znalazlas Odpowiedz Link Zgłoś
pffpffpff Re: Czas na zmiany 01.09.24, 12:56 zamknięty A bo to ten sam gatunek i odbiorca. Trudno porównywać lekka literaturę o i dla młodzieży z czymś poważniejszym. Układ nerwowy, o nieco poważniejszym temacie, też mnie wciągnął. Czyta się przyjemnie. Nie snobuję się na nieczytanie mało wymagającej literatury. Podobnie mam z muzyką. To, że lubię Taylor Swift czy (o mój bosze) Albano, nie oznacza, że nie lubię i nie słucham jazzu czy muzyki poważnej. Odpowiedz Link Zgłoś
yenna_m Re: Czas na zmiany 01.09.24, 13:14 zamknięty Uklad nerwowy byl przerazliwie slaby. Temat bardzo dobry ale wziety pobieznie i zmarnowany. Poziom dostosowany do mozliwosci nastolatki a nie doroslej, inteligentnej kobiety. Plus opisy haczace, w moim odczuciu, o grafomanię. Gdyby ksiazka byla taka wybitna, mialaby oceny powyzej tych 6,3 na "Lubimy czytać". Odsylam do recenzji. Infantylny jezyk, pobiezne, nieudolne potraktowanie tematu, infantylne opisy, nudny i rozwlekly styl - to tylko niektore zarzuty wielu czytelnikow. I z tym sie zgadzam bo ksiazka dla mnie byla mocno niestrawna. Co z tym zrobi autorka, czy popracuje nad warsztatem, czy tez sie obrazi, to juz jej problem. Samo malowanie trawnikow, klepanie po pleckach i utwierdzanie autorki, ze to bylo dobre dzielo, niczego nie zmienią, a wrecz jej zaszkodzą i utwierdzą, ze nie ma nad czym pracowac (ewentualnie ze powinna nad ksiazką pracowac dluzej i edytowac po napisaniu szkicu). To byla bardzo niedobra ksiazka. I zadne "łubudubu" tego nie zmieni. Odpowiedz Link Zgłoś
pffpffpff Re: Czas na zmiany 01.09.24, 13:29 zamknięty Uważam że lepiej wychodzi jej pisanie, niż moderacja. Zdecydowanie. EOT Odpowiedz Link Zgłoś
yenna_m Re: Czas na zmiany 01.09.24, 13:40 zamknięty pffpffpff napisał: > Uważam że lepiej wychodzi jej pisanie, niż moderacja. Zdecydowanie. EOT No to się roznimy w odbiorze, bo ja uważam, ze ani to, ani to jej specjalnie nie wychodzi. Ale, jak napisalam, i 50 twarzy Greya ma swoich fanow wiec i jej tworczosc tez ma jakis wielbicieli. Na Legimi czy w w Empiku nie uswiadczysz maszowo tych ksiazek w wersji na ebooka. Empik oferuje Herbatke ocenioną na 3,7, legimi Szczaw, nieoceniony. Czyli ksiazki niechodliwe. Gdzie jej tam do Musierowicz... Odpowiedz Link Zgłoś
moni_485 Re: Czas na zmiany 01.09.24, 15:33 zamknięty Porównanie do Musierowicz jest śmieszne. Odpowiedz Link Zgłoś
yenna_m Re: Czas na zmiany 01.09.24, 15:40 zamknięty Nieadekwatne i niestosowne. I swiadczy o wybujałym ego. Odpowiedz Link Zgłoś
mika_p Re: Czas na zmiany 01.09.24, 15:54 zamknięty > Nieadekwatne i niestosowne. I swiadczy o wybujałym ego. Czyim? Czytelniczki, która to napisała? Weź nabierz trochę dystansu, bo ci ta zajadłość na moderację szkodzi na logiczne myślenie. A szkoda, bo stać cię na to merytoryczne argumenty. Przynajmniej kiedyś to potrafiłaś. Odpowiedz Link Zgłoś
yenna_m Re: Czas na zmiany 01.09.24, 15:59 zamknięty Miko, jaka mam pewnosc, ze to zona nie pacykuje? Porownanie do Musierowicz? Zerknij na dorobek obu autorek i na sprzedaż ich ksiażek. Ajajaj... Moja opinia jest wysoce krzywdząca. Poprawie się. Ja bym nawet powiedziała, że druga Tokarczuk a Nobel to kwestia dni. Odpowiedz Link Zgłoś
pffpffpff Re: Czas na zmiany 01.09.24, 16:14 zamknięty Musierowicz się sprzedaje, bo leci na legendzie starych książek. Weź zluzuj majty, napisałam wyraźnie “lepsza od nowych musierowicz”. Nie jest to poziom pulpecji ani opium w rosole, ale jest czytalne. Odpowiedz Link Zgłoś
yenna_m Re: Czas na zmiany 01.09.24, 16:23 zamknięty pffpffpff napisał: > Musierowicz się sprzedaje, bo leci na legendzie starych książek. Weź zluzuj maj > ty, napisałam wyraźnie “lepsza od nowych musierowicz”. Nie jest to poziom pulpe > cji ani opium w rosole, ale jest czytalne. Serio? Porownajmy musierowicz.com.pl/mm/?page_id=193 Tak samo nagradzana i tlumaczona, chocby na japoński? Kto za granicą chce ją czytać? Kto w Polsce ją nagradza, chocby za bestseller roku/miesiaca/dnia? Fanki zalozyly forum poswiecone jej tworczosci? Oczywiscie masz prawo miec wlasne sympatie czytelnicze, jednak fakty to fakty. Tej autorce daleko do poziomu i sukcesów MM. Na ten sukces kobieta sobie sama zapracowała. Ciężką pracą i bardzo dobrymi książkami. Odpowiedz Link Zgłoś
moni_485 Re: Czas na zmiany 01.09.24, 16:52 zamknięty Różnica jest taka, że Musierowicz jest pisarką z prawdziwego zdarzenia, z dorobkiem, warsztatem pisarskim i ogromną liczbą fanów. Doczekała się nawet własnego forum ESD, które jest aktywne do dzisiaj. MM można porównywać do J. Chmielewskiej. W przypadku drugiej pani nie ma ani jednego ani drugiego ani trzeciego. Zwyczajnie nie ta liga. Odpowiedz Link Zgłoś
yenna_m Re: Czas na zmiany 01.09.24, 16:56 zamknięty Bo Musierowicz to legenda. I jest w kanonie lektur szkolnych. Odpowiedz Link Zgłoś
mika_p Re: Czas na zmiany 01.09.24, 16:20 zamknięty > Miko, jaka mam pewnosc, ze to zona nie pacykuje? Nie masz żadnej, bo nie masz dostępu do IP. Zresztą, w dzisiejszych czasach to naprawdę żaden problem, jedne posty pisać na kompie z internetu po kablu, inne z komórki na IP sieci komórkowej. Ale jak już dochodzisz do sugestii, że Zona sama pod innym nickiem pisze o sobie niezbyt wyraziste pochwały, to... naprawdę słabo... Odpowiedz Link Zgłoś
yenna_m Re: Czas na zmiany 01.09.24, 16:24 zamknięty mika_p napisała: > > Miko, jaka mam pewnosc, ze to zona nie pacykuje? > > Nie masz żadnej, bo nie masz dostępu do IP. Zresztą, w dzisiejszych czasach to > naprawdę żaden problem, jedne posty pisać na kompie z internetu po kablu, inne > z komórki na IP sieci komórkowej. > Ale jak już dochodzisz do sugestii, że Zona sama pod innym nickiem pisze o sobi > e niezbyt wyraziste pochwały, to... naprawdę słabo... > Na tę moja opinie cięzko zapracowała. Oj, bardzo ciezko. Odpowiedz Link Zgłoś
pffpffpff Re: Czas na zmiany 01.09.24, 16:23 zamknięty No teraz to zapinam focha. Odpowiedz Link Zgłoś
yenna_m Re: Czas na zmiany 01.09.24, 16:26 zamknięty pffpffpff napisał: > No teraz to zapinam focha. Pffff.... Zlamało mi to serce. Odpowiedz Link Zgłoś
primula.alpicola Re: Czas na zmiany 02.09.24, 14:35 zamknięty yenna_m napisała: > Miko, jaka mam pewnosc, ze to zona nie pacykuje? Taką, że ppffff to shellerka🤦 Odpowiedz Link Zgłoś
livia.kalina Re: Czas na zmiany 02.09.24, 15:55 zamknięty No właśnie, przedież wcale tego nie ukrywa. Odpowiedz Link Zgłoś
moni_485 Re: Czas na zmiany 02.09.24, 17:08 zamknięty primula.alpicola napisała: > yenna_m napisała: > > > Miko, jaka mam pewnosc, ze to zona nie pacykuje? > > > Taką, że ppffff to shellerka🤦 1/3 wpisów z niejaką zaneta z neta magicznie wyparowała a to było do niej, więc nie łap się za głowę. Odpowiedz Link Zgłoś
halina-z-grabiszyna Re: Czas na zmiany 01.09.24, 11:40 zamknięty pa pa mam nadzieję, że tęsknienie nie jest obowiązkowe, bo nawet w nowej odsłonie się do niego nie zmuszę zatem żegnam bez żalu Odpowiedz Link Zgłoś
mizantropka_20 Re: Czas na zmiany 01.09.24, 11:44 zamknięty Naprawdę odchodzisz???? Chwilo trwaj - jesteś piękna! Tylko się nie rozmyśl! Może wreszcie to forum trochę znormalnieje i wrócą ematki, które ty &company przepłoszyłaś Odpowiedz Link Zgłoś
iwles Re: Czas na zmiany 01.09.24, 11:48 zamknięty Tęsknisz za tiszantul i elkoandżejkiem? No weź... Odpowiedz Link Zgłoś
dracaria Re: Czas na zmiany 01.09.24, 12:24 zamknięty iwles napisała: > > Tęsknisz za tiszantul i elkoandżejkiem? > No weź... Ileż to razy ematka pyta o zdanie pisowców w jakiejś sprawie? Bardzo często, niestety odpowiada im głucha cisza. Zrobiłyście sobie tutaj bezpieczną, głuchą banieczkę, a ja tu funkcjonuję tu tylko dlatego, że potrafię ominąć miesięczne bany. Odpowiedz Link Zgłoś
iwles Re: Czas na zmiany 01.09.24, 14:36 zamknięty dracaria napisała: > a ja tu funkcjonuję tu tylko dlatego, że potrafię ominąć miesięczne bana I zmienić nick. Który to już? 🤣 Odpowiedz Link Zgłoś
mizantropka_20 Re: Czas na zmiany 01.09.24, 13:14 zamknięty Mam ich wygaszonych😇😇😇, tęsknie za obiektywną moderacją Odpowiedz Link Zgłoś
yenna_m Re: Czas na zmiany 01.09.24, 11:59 zamknięty mizantropka_20 napisała: > Naprawdę odchodzisz???? Chwilo trwaj - jesteś piękna! Tylko się nie rozmyśl! M > oże wreszcie to forum trochę znormalnieje i wrócą ematki, które ty &company prz > epłoszyłaś > Raczej ją NARESZCIE zwolnili. Ona chyba była zawodowym adminem. Odpowiedz Link Zgłoś
midge_m Re: Czas na zmiany 01.09.24, 13:32 zamknięty Będziesz nareszcie mogła brać udział w jatkach Odpowiedz Link Zgłoś
panna.nasturcja Re: Czas na zmiany 01.09.24, 16:04 zamknięty Wielkie dzięki za lata Twojej pracy, odpowiadanie na każdy mój mail, wszelką pomoc i wszystko, co z tego wynikło 💛 Ściskam, pozdrawiam i zapraszam nieustannie do Zakątka Odpowiedz Link Zgłoś
kozica111 Re: Czas na zmiany 01.09.24, 17:52 zamknięty Niech Ci się wiedzie w innym Wszechświecie, bądź szczęśliwa ! Odpowiedz Link Zgłoś
miaumia Re: Czas na zmiany 02.09.24, 00:34 zamknięty Taje Black Magic Roman La Numer Chatgris Przygodny Starzec Odpowiedz Link Zgłoś
miaumia Re: Czas na zmiany 02.09.24, 00:35 zamknięty Woman, Mujer i Czcigodny* Znów ten słownik ;p Odpowiedz Link Zgłoś
black_magic_women Re: Czas na zmiany 02.09.24, 21:28 zamknięty miaumia napisała: > Woman, Mujer i Czcigodny* > Znów ten słownik ;p 😀😃🙂 Odpowiedz Link Zgłoś
black_magic_women Re: Czas na zmiany 02.09.24, 21:28 zamknięty miaumia napisała: > > Black Magic Roman > Że niby ja? Od 20+ lat z jednym nickiem, a nagle zostałam Romanką 😉 Odpowiedz Link Zgłoś
borsuczyca.klusek Re: Czas na zmiany 02.09.24, 21:33 zamknięty Roman też ładnie 😉 Odpowiedz Link Zgłoś
miaumia Re: Czas na zmiany 02.09.24, 21:57 zamknięty Przepraszam, jak za szybko piszę, to tak się zdarza Zrobiłam od razu korektę ostatnio - zamiast Ichi słownik wrzucił Ucho ;o Czarna _ Kita została okrzyknięta Czarną Listą Roman - chyba od romantyczności nicku ;p 20 lat to przepastny staż, gratulacje Odpowiedz Link Zgłoś
miaumia Re: Czas na zmiany 02.09.24, 07:39 zamknięty Yadaxad Eagle Bene_gesserit Turzyca Leila Przepio Krwawy.lolo Wyróżniają się oczywiście także inni, jak np. zaskakująca Snakelilith ale ja osobiście wybrałabym kogoś przede wszystkim empatycznego, o dobrym sercu, przyjaznym nastawieniu, choć konsekwentnego i rozsądnego zarazem. Bez kompleksów, bez złośliwości, o nienapinkowym nastawieniu czy osobowości kaprala. Patrząc na możliwość przebicia się tutaj( a zauważam też wyjątkowo jeszcze co najmniej 20 ujmujących sobą osób) oraz wrażliwość na 2 człowieka, byłaby to na pewno Borsuczyca z tych przez Was wskazanych. Nie mogą być to osoby tępiące, tropiące innych, okazujące pogardę, szukające dowartościowania rangą czy odcięte od kultury osobistej, bezwolne, manipulowalne i manipulujące, poza wyważoną reakcją. Czarna Kita, Ichi, Szarmszejk, Hrabina Niczyja, Primula Alpicola, Eagle, Yadaxad, Alpepe, Berdebul, Simply_Z, Kotejka, Cranberries i sporo innych to przykłady kobiet o łagodnym i jednocześnie zrównoważonym, pogodnym podejściu spośród tych, które wypowiadają się częściej Innych nie pomijam, musiałabym przejrzeć wiele poprzednich wątków Pozdrawiam serdecznie, N. Odpowiedz Link Zgłoś
miaumia Re: Czas na zmiany 02.09.24, 07:41 zamknięty Princess WV również ale Ona nie chce być nominowana raczej. Odpowiedz Link Zgłoś
kasi.aa Re: Czas na zmiany 02.09.24, 12:47 zamknięty Uspokajam - pożegnanie z moderacją to osobista decyzja zona_mi, szanujemy tę decyzję. Zona włożyła w to forum kawał serca i pracy, za co dla niej serdeczne podziękowania 💛 Emama pozostaje poza tym w niezmienionej formie. Może oprócz jednej kwestii: jako społeczność tworzycie ton tego forum, znacie tu każdy centymetr, a Wasze podwórko potrzebuje dodatkowego opiekuna. Chcemy w Wasze ręce oddać część odpowiedzialności za jakość prowadzonych dyskusji. Dlatego ogłaszam głosowanie na wybranego przez Was moderatora społecznego emamy. Niech będzie to osoba aktywna, ciesząca się dobrą opinią, osoba której ufacie, że będzie w stanie możliwie obiektywnie rozsądzić wszelkie ewentualne spory i zadbać o Wasz wspólny kawałek internetu. Szczegóły głosowania niebawem, założymy odpowiedni wątek, spiszemy zasady. Stay tuned. Liczymy na Was🍀 Odpowiedz Link Zgłoś
brenya78 Re: Czas na zmiany 02.09.24, 12:54 zamknięty "Dlatego ogłaszam głosowanie na wybranego przez Was moderatora społecznego emamy." Za darmo znaczy? 😀😀😀😀 Odpowiedz Link Zgłoś
kasi.aa Re: Czas na zmiany 02.09.24, 13:03 zamknięty Proszę trzymać się krzesła: zona_mi również była moderatorką społeczną. Odpowiedz Link Zgłoś
brenya78 Re: Czas na zmiany 02.09.24, 13:17 zamknięty kasi.aa napisała: > Proszę trzymać się krzesła: zona_mi również była moderatorką społeczną. Nie chce mi się wierzyć ze ktos mógł tak zmarnować 18lat życia... Odpowiedz Link Zgłoś
brenya78 Re: Czas na zmiany 02.09.24, 13:17 zamknięty W sensie, w dodatku za darmo... Odpowiedz Link Zgłoś
kasi.aa Re: Czas na zmiany 02.09.24, 13:25 zamknięty Na szczęście nie będziemy tutaj rozliczać, kto ile czasu marnuje na pisanie na tym forum, prawda? Dobrego dnia życzę! Odpowiedz Link Zgłoś
pffpffpff Re: Czas na zmiany 02.09.24, 14:45 zamknięty kasi.aa napisała: > Proszę trzymać się krzesła: zona_mi również była moderatorką społeczną. Nierozsądnych nie sieją… 💁♀️ Odpowiedz Link Zgłoś
ta_jedna_karen Re: Czas na zmiany 02.09.24, 14:11 zamknięty Proponuję siebie. Jestem rencistką, mam dużo czasu i znam tu każdego na wylot, jestem też obiektywna i nigdy nie kieruję się osobistymi uprzedzeniami. Proszę o głosy. Odpowiedz Link Zgłoś
pffpffpff Re: Czas na zmiany 02.09.24, 14:35 zamknięty ta_jedna_karen napisała: > Proponuję siebie. Jestem rencistką, mam dużo czasu i znam tu każdego na wylot, > jestem też obiektywna i nigdy nie kieruję się osobistymi uprzedzeniami. Proszę > o głosy. 🤚za! Odpowiedz Link Zgłoś
karyna-z-radzymina Re: Czas na zmiany 02.09.24, 15:48 zamknięty Głosuję na Karen Odpowiedz Link Zgłoś
karyna-z-radzymina Re: Czas na zmiany 02.09.24, 15:50 zamknięty ta_jedna_karen napisała: > Proponuję siebie. Jestem rencistką, A na co ta renta? Odpowiedz Link Zgłoś
ta_jedna_karen Re: Czas na zmiany 02.09.24, 16:34 zamknięty Fibromialgia. Serdecznie polecam tę chorobę, każdą komisję można przekonać. Odpowiedz Link Zgłoś
karyna-z-radzymina Re: Czas na zmiany 02.09.24, 16:45 zamknięty Już mi się przypomnialo, że kiedyś o to pytałam. Nawet zaczęłam się diagnozować u doktora rejonowego. Ciągle chodzę z boleściami, on mnie wysyła na kolejne badania, już mnie to denerwuje. Mówię mu że mam to fibro a ten się smieje tylko, co za typ. A u mnie to rodzinne jest, teściowa od 25 lat na rencie, tylko jej wpisali jakieś reumatyzmy ale objawy ma jak ja - niechęć do pracy i zmęczenie, tak poza tym zdrowa jak ryba. Odpowiedz Link Zgłoś
moni_485 Re: Czas na zmiany 02.09.24, 19:44 zamknięty A nie chciałabyś być moderatorką społeczną? Ja bym za tobą głosowała. Odpowiedz Link Zgłoś
miaumia Re: Czas na zmiany 02.09.24, 22:36 zamknięty Nie można twierdzić, że znasz każdego na wylot. Mnie na pewno nie, a nie chciałabyś mnie poznać takiej, jakiej jeszcze nie znasz Odpowiedz Link Zgłoś
ta_jedna_karen Re: Czas na zmiany 02.09.24, 23:18 zamknięty Brzmisz znajomo, wyglądasz mi na Jackowo. Odpowiedz Link Zgłoś
niii [...] 03.09.24, 07:34 zamknięty Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś