kiszeczka 06.12.05, 16:52 Co polecacie na plamy po marchewce, bo "wanisz" nie pomaga. Z góry dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mycha231 Re: plamy po marchewce 06.12.05, 17:10 Ja stosuje wanisz oxy akcion max ten w granulkach.u mnie działa Odpowiedz Link Zgłoś
ania_sz77 Re: plamy po marchewce 06.12.05, 17:12 Szybko zapierać, wygotować w garnku z wodą z proszkiem do prania, w ekstremalnych przypadkach spisać poplamione rzeczy na straty... Odpowiedz Link Zgłoś
esti6 Re: plamy po marchewce 06.12.05, 17:14 ja dla dziecka stosuję ACE DELIKATNE odplamiacz do kolorowych tkanin. musze przyznać że jest naprawdę dobry. polecam!! Odpowiedz Link Zgłoś
mamaolenka Re: plamy po marchewce 20.12.05, 10:31 W 100% plamy z marchewki znikają, (nawet te stare), jezeli wystawisz je na działanie mocnego słońca, co oczywiście w zimie jest trudne Odpowiedz Link Zgłoś
dominika8 Re: plamy po marchewce 27.12.05, 20:42 od razu namaczam w proszku, E-do namaczania, potem w jakimś odplamiaczu, a w lecie na słońce i rzeczywiście dopiero to pomagało. Swoją drogą polecam wszelkie śliniaczki z rękawami, nie ma szans na zabrudzenie ubranka. Odpowiedz Link Zgłoś