14.03.06, 12:10
kolejna rozmowa i mic. Dziękujemy rozważymy pani kandydaturę, dowidzenia.
nawet nie powiedział że zadzwoniom. mam już dość obeszłam chyba wszystkie
firmy i urzędy w moim mieście i nic. i pracuj kobieto w tym państwie, zarabiaj
wychowuj dzieci, kończ studia rób kursy i co i nic uuuuuuuuuu.
Obserwuj wątek
    • be.em Re: znowu!!! 14.03.06, 12:15
      a ja mam inny dylemat.. pracuję i zaproponowali mi pracę gdzie indziej..
      odmówiłam.. czułam się kiepsko, bo Pani wypytywala o powody i była
      niezsczęślwia, ze nie chcę...'
      a miałam taki okres, że na 200 wysląnych CV - ciszasad

będzie dobrze, jezscze przyjdzie taki dzieńsmile
    • nisar Re: znowu!!! 14.03.06, 12:17
      Skoro nie możesz znaleźć pracy etatowej, może umiesz coś, co mogłabyś rozważyć
      jako przedmiot samozatrudnienia?
      To jest spore ryzyko, ale może warto spróbować?
      Szyć ubranka, robić je na szydełku i drutach, otworzyć garmażerkę, dostarczać
      kanapki/sałatki do biur czy sklepów, piec ciasta?
      Na pewno jest coś co możesz robić.
      Głowa do góry!
    • rita75 Nie przejmuj sie:) 14.03.06, 12:21
      Masz szcescie, ze cie zaprosili na rozmowe, to nie zdarza sie czesto, jak np
      100 oosb aplikuje na jedno miejsce wink i bogatsza w doswiadczenia, przydatne
      przy nastepnej rozmowie...
    • joln Re: znowu!!! 14.03.06, 12:21
      nie ma sie co poddawac, moze przyjsc w najbardziej nieoczekiwanym momenciesmile
      ja wlasnie zmieniam prace, odezwali sie do mnie po kilku latach od wyslanego
      podania, nawet szczerze mowiac nie pamietam kiedy.
      glowa do gorysmile
    • crises Re: znowu!!! 14.03.06, 12:50
      Ktoś, kto nie potrafi nawet poprawnie napisać słowa "zadzwonią", też nie miałby
      u mnie szans jako pracownik. CV masz równie niechlujne jak posty?
      • ciociapolcia Re: znowu!!! 14.03.06, 13:33
        Juz nie chcialam sie czepiac...
      • panna.sarabella Re: znowu!!! 14.03.06, 13:44
        dlaczego jesteście wredne?

cv pewnie pisała w wordzie, który sprawdza błędy, net tego nie robi. Nie
        rozumiem gdzie tu niechlujność, to zwykły błąd ortograficzny, który (jestem
        pewna) w cv sie nie pojawił.
        Poza tym, moze ma dyskleksję albo coś, nie wiecie niczego o autorce a jedziecie
        po niej z góry na dół. Nieładnie.
        • ciociapolcia Re: znowu!!! 14.03.06, 13:55
          To nie dys-costam...
          • ciociapolcia Re: znowu!!! 14.03.06, 14:00
            A kto jedzie z gory na dol?
            Poza tym jak ktos robi bledy, a chce ich nie robic, to wystarczy miec otwarte
            okienko ze Slownikiem Jezyka Polskiego lub Wordem. Ja tak czesto robie, bo wole
            sprawdzic niz takie kwiatki sadzic. Ale to trzeba chciec.
            Juz mi sie nie chce walkowac tego tematu, bo na emamie byl milion razy.
            • panna.sarabella Re: znowu!!! 14.03.06, 14:04
              no mi się też nie chce tego robić, co zresztą widać bo często robię literówki.
              Nie przesadzajmy, forum to miejsce na ewentualne wyżalenie się, a nie na strach
              czy aby na pewno nie zrobiłam jakiegoś błędu. Fakt, temat był wałkowany tyle
              razy ale i tak zawsze sie ktoś znajdzie kto musi pouczać i nie pisać na temat
              ale wytykać błędy. Co nie wnosi niczego do sprawy.
              A stwierdzenie na podstawie jednego słowa że ktoś jest niechlujny to uważam za
              objechanie.
            • fugitive Re: znowu!!! 14.03.06, 14:10
              twój post jest dopiero niechlujny żadnych polskich znaków i do tego zdania nie
              zaczyna się od "ale". Strasznie wredna z Ciebie panienka

• ciociapolcia Re: znowu!!! 14.03.06, 14:25
                Dziekuje za konstruktywna krytyke. Polskich znakow nie uzywam, gdyz nie
                posiadam polskiej klawiatury. Tabele znakow mam, ale sporo z tym zachodu, nie
                da sie normalnie pisac "po polsku".
                "Ale"... Masz racje, nie zaczyna sie zdania (pisanego) od "ale". Jednak zdanie
                zaczyna sie duza litera smile.
                Wredna smile. Czuje sie zaszczycona smile. Panienka, no coz... smile. Na koncu jeszcze
                powinien byc jakis znak interpunkcyjny, prawda Fugitive? smile
                • kama90 Re: znowu!!! 14.03.06, 15:08
                  Nie było mnie tu b. długo ale widzę,że nic sie nie zmieniło.Zasada pozostała ta
                  sama-jesli ktoś nie ma nic ciekawego do powiedzenia wytka błedy ortograficzne,
                  stylistyczne itd.
                  Do autorki watku.ie pzrjmuj sie jakos będzie. Ja tez szukam pracy od trzech
                  miesecy. Byłam na kilku rozmowach. Dwa razy zaproponowano mi etat ale warunki
                  pzostawiały sporo do zyczenia. Szukam nadal. Czekam własnie na odp. z jednej z
                  firm. wiem,ze nie zadzwonią ale czekam.Głowa do góry -uda nam się!!!!!!!!
                  • kama90 Re: znowu!!! 14.03.06, 15:09
                    Nie zapominijcie skrytykowac moich błedów!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka