gosia1510 19.04.06, 15:04 Hey dziewczynki. Mam pytanko, które chwile z waszego macierzyństwa utkwiły wam najbardziej w pamięci? pozdrawiam Gosia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dziewczynka_bez_zapalek Re: chwile?? 19.04.06, 17:58 najbardziej w pamięci ? po 1 chwila kiedy po raz 1 zobaczyłam mojego Kubusia po porodzie, jeszcze umazianego i zakrwawionego i kiedy nasze oczy się spotkały. przez całe to mierzenie, ważenie cały czas płakał i uspokoił się dopiero gdy mi go przynieśli spowrotem do łóżka. czułam się taka szczęśliwa! następny moment - kiedyś przebieralam Kubcia, on jak zwykle rozbawiony, śmiał się, zaczepiał mnie puszczając cudowne usmiechy a w radiu leciała właśnie piosenka "Heaven is the place on earth" roxette. <- Odpowiedz Link Zgłoś
martina.15 Re: chwile?? 28.04.06, 22:37 ja jestem mama z malym stazem, Hania ledwo co skonczy 3 miesiace ale tez pamietam ta pierwsza chwile jak dostalam ja do rak, 3 godziny po porodzie, jak glosno plakala i jak szybko usnela na moich rekach kilka godzin pozniej jak ja po raz pierwszy odwijalam i rozbieralam, jak "odkrywalam" jej raczki, nozki i te jej usmiechy, ta jej wielka radosc jak mnie widzi i mamy chwile dla siebie, rano, pozniej po poludniu i chrzest- kiedy usmiechala sie przez sen a ja czulam jak bardzo wazna to dla tego malenstwa chwilka Odpowiedz Link Zgłoś