bea58 18.05.06, 22:00 nie wiem jak wam, ale mi naprawdę BARDZO podobała się piosenka i występ Ich Troje. Myślę, że mają duża szansę przejść dalej Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mama_kotula Re: ich troje na eurowizji 18.05.06, 22:04 bea58 napisała: > nie wiem jak wam, ale mi naprawdę BARDZO podobała się piosenka i występ Ich > Troje. Tjaa. Zwłaszcza ostatni gest Michasia, gdy prawie swojej pannie majtki ściągnął i to czułe przytulanie się i uśmiechanie do brzuszka, błe. Piosenka taka jak inne i ma takie same szanse, imho. Dla mnie najlepszy był kontrast - Ich Ileśtam w strojach za ciężkie setki tysięcy, a po nich pan w podkoszulku i dżinsach DDDD Odpowiedz Link Zgłoś
moofka Re: ich troje na eurowizji 18.05.06, 22:06 i ten w dzinsach byl calkiem fajny co mialo oznaczac okazywanie calej europie golego brzucha to ja nie wiem, ale mnie letko zaskoczylo - no glupie bylo, no Odpowiedz Link Zgłoś
anulka.p Re: ich troje na eurowizji 18.05.06, 22:18 moofka napisała: > i ten w dzinsach byl calkiem fajny > > co mialo oznaczac okazywanie calej europie golego brzucha to ja nie wiem, ale > mnie letko zaskoczylo - no glupie bylo, no Na litość ich wzięli, no Odpowiedz Link Zgłoś
pade Re: ich troje na eurowizji 18.05.06, 22:07 hi,hi, zgadzam się z Toba mama_kotula I jeszcze jedno: czy Justyna tez jest w ciązy? pytam bo nie jestem biegła w ploteczkach o gwiazdach)) Odpowiedz Link Zgłoś
g0sik Re: ich troje na eurowizji 18.05.06, 22:08 no właśnie, żenada i gesty pod publikę...bleeeeeee Odpowiedz Link Zgłoś
marysienka44 Re: Cała ta eurowizja to żenada 18.05.06, 22:10 jakich malo, chociaż z przykrością stwierdzam że przy tych co występowali dotychczas nasz ufolud i jego kosmici mają szanse. Odpowiedz Link Zgłoś
iljana Re: ich troje na eurowizji 18.05.06, 22:08 Mnie też się podobało, ale fakt, skromność następnego wykonawcy była niesamowita. A słyszałyscie komentarz po zaśpiewaniu Pani Barbi " no i wypiszczała"... Odpowiedz Link Zgłoś
marysienka44 Re: O bosze nasi to nic 18.05.06, 22:12 w porównaniu z tym teraz! Co to za potwory??? Odpowiedz Link Zgłoś
iljana Re: O bosze nasi to nic 18.05.06, 22:26 Ciekawe skąd wzięli TAKI pomysł ? Nie słuchałam tekstu, weszłam na końcówkę. Ale może oni śpiewali piosenkę pod tytułem - "jak ciężko być brzydalem"? Odpowiedz Link Zgłoś
g0sik Re: ich troje na eurowizji 18.05.06, 22:11 Ci którzy śpiewają teraz do konkursu piękności by się nadali... Odpowiedz Link Zgłoś
mama_kotula Re: ich troje na eurowizji 18.05.06, 22:12 g0sik napisała: > Ci którzy śpiewają teraz do konkursu piękności by się nadali... Ale piosenka ok Może jakby ich przebrać i wykąpać, to i do stołu bym z nimi usiadła Odpowiedz Link Zgłoś
danas74 Re: ich troje na eurowizji 18.05.06, 22:14 Do horrorów też A co do występu naszych "gwiazd" -żenada, to jedyne słowo, które mi się ciśnie na usta. Oczywiście chodzi mi o zachowanie zakochanej pary. Fanką tego zespołu ta ja nie jestem, ale piosenka jest melodyjna, łatwo wpadająca w ucho- a takie maja szansę na Eurowizji. A co do Justyny, to ona nie jest w ciąży, niedawno urodziła synka...chyba Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
g0sik Re: ich troje na eurowizji 18.05.06, 22:18 >Ale piosenka ok >Może jakby ich przebrać i wykąpać, to i do stołu bym z nimi usiadła A nie bałabyś się, że Cię zjedzą? brrrrrr Odpowiedz Link Zgłoś
mama_kotula Re: ich troje na eurowizji 18.05.06, 22:21 g0sik napisała: > >Ale piosenka ok > >Może jakby ich przebrać i wykąpać, to i do stołu bym z nimi usiadła > > A nie bałabyś się, że Cię zjedzą? brrrrrr Hm... to by mogło być interesujące... mmm... ;-P Odpowiedz Link Zgłoś
danas74 Re: ich troje na eurowizji 18.05.06, 22:23 A widzicie tych "przystojniaków" z Litwy )) Odpowiedz Link Zgłoś
g0sik Re: ich troje na eurowizji 18.05.06, 22:26 A ja myślałam, że oni są z jakiegoś zakładu pogrzebowego i wpadli na chwilę po naszych... Odpowiedz Link Zgłoś
shady27 mnie nie....dla mnie wogole pan wisniewski i spolk 18.05.06, 22:23 to zenada....blee Odpowiedz Link Zgłoś
iljana Re: i i następne gwiazy! 18.05.06, 22:29 Tę Panią trzymają niebieskie płachty by nie odfrunęła ? Odpowiedz Link Zgłoś
pade Re: i i następne gwiazy! 18.05.06, 22:30 śliczna ta Twoja Marysia Czarnooka)) Odpowiedz Link Zgłoś
marysienka44 Re: Co to kurna jest??? 18.05.06, 22:43 Normalnie gały mi z orbit wyszły jak tą ze zjeżdżalnią ekłam, co to ma być? Bleeee Odpowiedz Link Zgłoś
iljana Re: ich troje na eurowizji 18.05.06, 22:48 A która piosenka wam się podobała? 07 brzmiala dla mnie skocznie, i faktycznie wykonawczyni jest znana.. Odpowiedz Link Zgłoś
niusianiusia Mój typ to 22- Bośnia-Hercegowina 18.05.06, 22:51 Wiśniewski też całkiem OK. Ja tam trzymam za naszych... Odpowiedz Link Zgłoś
iljana Re: Mój typ to 22- Bośnia-Hercegowina 18.05.06, 23:02 Nasi to nasi i tak głosować nie można, a mnie piosenka się podobała.. Odpowiedz Link Zgłoś
bea58 Re: ich troje na eurowizji 18.05.06, 23:01 krzyczycie i ublizacie Wisniewskiemu, ale jak wygra to wszyscy bedziecie sie cieszyć i krzyczeć dla odmiany, że Polska wygrała nie Wiśniewski tylko Wy. Nie piszczę na widok Wisniewskiego, ale potrafię docenić wkład jego pracy i potrafię przyznać, że facet jednak się postarał. Z Wiśniewskim jest tak jak kiedyś było z disco polo, nikt nie przeznaje się do tego, że słucha, to wytłumaczcie mi ten fenomen, że ich płyty rozchodzą się w dużych nakładach, są jednym z najpopularniejszych zespołów. Co sam wykupuje sobie te płyty, sam sobie nabija kabzę, sam sobie robi rankingi popularności? Ech... czasami mi was żal ludziska. ps. może i dobrze, że Polska nie może głosować bo marne byłyby szanse na przejście do finału Odpowiedz Link Zgłoś
g0sik Re: ich troje na eurowizji 18.05.06, 23:14 No tak jak wygramy to jest się z czego cieszyć bo to przecież bardzo prestiżowy konkurs! Na bardzo wysokim poziomie w dodatku... Odpowiedz Link Zgłoś
iljana Re: ich troje na eurowizji 18.05.06, 23:17 nie wygramy... a swoją drogą dziwne piosenki się spodobały, nie sądzicie? Odpowiedz Link Zgłoś
edorka1 Nie weszli !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!! 18.05.06, 23:21 A najbardziej podobał mi się niejaki Sakis Rouvas )). Odpowiedz Link Zgłoś
iljana Re: A w sumie myslałam że może im się uda .... 18.05.06, 23:26 Wolę tę piosenkę niż Keine Grenzen, chyba taki był tytuł poprzedniej z eurowizji (pisownie pomijam)? Odpowiedz Link Zgłoś
marysienka44 Re: A w sumie myslałam że może im się uda .... 18.05.06, 23:28 ja też tak myślałam, no nic, poczekamy, może za rok będzie lepiej Odpowiedz Link Zgłoś
edytkus Re: ich troje na eurowizji 19.05.06, 01:00 a fe nieladnie, taka dyskusja i zadnego linka? ja tez chce posluchac Odpowiedz Link Zgłoś
wesolek11 Re: Moj typ - Ukraina - gdzie moge posluchac??? 19.05.06, 08:06 Według mnie piosenka Wisniewskiego była jedna z lepszych. W ogóle nie warto brać udziału w tym konkursie. Układy, układziki sie czuje. Moze sobie zaszkodził tym ostatnim gestem, fakt, brzydko to wygladało, ale ci co weszli do finału, Rosja czy te obrzydliwstwa z maskami, brrr... Odpowiedz Link Zgłoś
miirabelka Re: Moj typ - Ukraina - gdzie moge posluchac??? 19.05.06, 17:50 wesolek11 napisała: W ogóle nie warto brać udziału w tym konkursie. Układy, układziki sie czuje. Też tak myślę. W zeszłym roku nawet prowadzący to komentowali przy okazji pytania poszczególnych krajów o przyznane punkty, mówiąc np."no tak ten kraj(nie pamniętam jaki)tradycynie głosuje na ten Jeśli chodzi o Wiśniewskiego to piosenka według mnie nie była najgorsza, zwłaszcza na tle pozostałych, przesadzili tylko z oprawą, myślę, że bardziej pasowałyby proste, eleganckie stroje, no i te gesty i pokazywanie na brzuch też mi się nie podobały ♥♥ • ♥♥ • ♥♥ • ♥♥ Odpowiedz Link Zgłoś
wredna_ja Titicaka.... 19.05.06, 17:04 ...mozesz sobie posluchac(i zciagnac)tutaj: www.ichtroje.pl/index_pl.php?id=eurowizja&id2=eurowizja_menu Wczoraj strona wchodzila szybko,dzisiaj wlecze sie niesamowicie ;-/ Odpowiedz Link Zgłoś
ewa2233 Re: ich troje na eurowizji 19.05.06, 08:08 >>żenada i gesty pod publikę...bleeeeeee>> )))))) Przecież Eurowizja jest festiwalem DLA PUBLIKI, więc i tworzy się go POD PUBLIKĘ ! )))))) -------------------------------------------------- çççççççççççççççççççççĂççĂç Odpowiedz Link Zgłoś
monia145 Mój typ to tez Bośnia i Hercegowina!!!!! 19.05.06, 17:09 Piękna, nastrojowa piosenka. No i ta muzyka, te ludowe instrumenty!!! Cudo!! Dlaczego naszych górali nie wyślą?!! Odpowiedz Link Zgłoś
monia145 Re: ich troje na eurowizji 19.05.06, 17:58 Bo nasz rodzimy król kiczu- Michał Wiśniewski to przy tym co pokazała większość tych artystów wczoraj, to cienki bolek jest. Na nasze podwórko wystarczy ale w konkurencji nie ma szans! Odpowiedz Link Zgłoś