mandosia1 24.08.06, 22:41 zastanawiam sie czemu kobitki noszą brudne torebki. Szczegolnie modne "białe" Normalnie jak widzę to mnie odrzuca. Ciekawe czy bieliznę mają rownie czystą.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mathiola Re: brudne torebki. 24.08.06, 22:49 Nie wiem czemu ine, ale powiem ci dlaczego ja taka nosze - mam brudna z tylu, zaciek mi sie zrobil, bo mi sie mleko wylalo, nie wiem jak ja uprac - jest z takiego sztywnego plotna, a jak sie zepsuje? Odpowiedz Link Zgłoś
mandosia1 Re: brudne torebki. 24.08.06, 22:52 hmmm, ja piorę recznie szczoteczką, nawet te plecione. Potem układam płasko na suszarce po wytarciu ręcznikiem. Jeszcze żadna mi sie nie popsuła, ani nie rozleciała. Odpowiedz Link Zgłoś
mathiola Re: brudne torebki. 24.08.06, 22:50 aa, bielizne czysta nosze bo wiem jak ja prac Odpowiedz Link Zgłoś
lacido Re: brudne torebki. 24.08.06, 23:02 pewnie większość nawet nie zauważa, że są one dość znoszone, ja kiedyć byłam mocno zaskoczona gdy się okazało żę moja torebka z natury jest nieco jaśniejsza, nie było plam zacieków po prostu lekko ściemniał Odpowiedz Link Zgłoś
rotera Re: brudne torebki. 25.08.06, 09:19 właśnie wyprałam swoje. Piore normalnie w pralce tak jak miśki dziecka. beżowej z płótna z paskiem ze skóry z Solaru nic nie jest, to samo białej z H&M. A piore te dwie faktyczie super często, czasem po 2 dniach (tramwaj, autobus...itp).Nosze je non stop, piore non stop wyglądają jak nówki. Acha to nie do końca płótno bo nie trzeba ich prasować. Odpowiedz Link Zgłoś
magia Re: brudne torebki. 25.08.06, 09:30 Sa takie, ktore musza yc brudne. Im brudniejsza tym trwalsza i swiadczy o jakosci: Przyklad: Freitag - zrobione ze zuzytych plandek, pasów i detek rowerowych www.freitag.ch/ Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna56 Re: brudne torebki. 25.08.06, 19:05 Białą płócienną torebkę po prostu piorę w pralce na 30 st. Odpowiedz Link Zgłoś