Dodaj do ulubionych

zima idzie

07.10.10, 09:20
Dzisiaj rano 0 stopni. Ubieracie się już na zimowo? Jakoś tak za szybko zimno się zrobiło. Dzieciom to ja muszę jeszcze zimowe zakupy porobić.
Obserwuj wątek
    • zuzek2007 Re: zima idzie 07.10.10, 11:07
      Zima mnie przeraza!!!! Nie cierpie mrozu, a moje dziewczyny juz pytaja kiedy spadnie sniegsmile
      Narazie nie wyobrazam sobie wychodzenia na dwór czy na gorke 2 moich dziewczyn i mala w wózku, jak to zrobić???
      A tak na marginesie to tez musze zrobic zakupy zimowe...
    • sumatra123 Re: zima idzie 07.10.10, 11:08
      My też jeszcze jesteśmy przed zimowymi zakupami. Dzieciaki w jesiennych kurteczkach, ale w sumie po południu jest jeszcze w miarę ciepło. W weekend planujemy się zmierzyć z zimowymi brakami.
    • asia889 Re: zima idzie 07.10.10, 12:01
      Podobno za tydzień ma już być śnieg. Może być jak w zeszłym roku.

Zuzek, jakaś babcia albo dziadek Ci potrzebny na spacery. Ja swoje najmłodsze w chustę wsadzałam i wtedy było znośnie. Choć samo ubieranie dzieci to tragedia.
      • sumatra123 Re: zima idzie 08.10.10, 11:55
        Tak mnie nastraszyłaś, że pojechałam i kupiłam kurtki... tylko dla najmlodszej nie mam na razie bo po cichu liczę, ze dostane od sąsiadki po jej córach. co roku dostaję smile a na razie obleci w meskich łaszkach po chłopakach, z reszta w sumie i na stałe jej wystarczy to, co mam.
        • bonga_dax1 Re: zima idzie 13.10.10, 08:19
          Faktycznie trzeba się wziąć za przegląd garderoby, no i jakąś chustę na zimę sobie sprawić dla maleństwa, bo u nas zawsze strasznie wieje, więc nawet w wózku będzie pewnie zimno, a po śniegu to i średnio wygodnie.
    • nomasz-1 Re: zima idzie 14.10.10, 11:45
      ubieramy się jesiennie smilebuty zakupić musimy.Jakieś czapki,drugą kurtkę najmłodszemu.
    • asia889 Re: zima idzie 18.10.10, 17:30
      Coraz więcej ludzi zimowo ubranych. Wyciągnęłam i ja dziś zimowe ciuchy. Ale mi cieplutko było dzisiaj rano smile.
      • sumatra123 Re: zima idzie 19.10.10, 09:41
        Dzieciaki wbiłam w zimowe kurtki a ja jeszcze jesiennie. Jeżdżę głównie samochodem i niewygodnie mi w zimowej kurtce. A na minutę dojścia do auta to nie chce mi się ubierać. Tak na prawdę to i bez kurtki dałabym rade.
    • salomea_ Re: zima idzie 19.10.10, 17:48
      ubrania już zimowe, z rana porządne przymrozki.

najstarszej kupiłam porzadną kurtkę, najmłodsza ma po kuzynce plaszczyk zimowy, ale mnie wnerwia, bo szeroki okropnie, aż sie robi dekolt z przodu. przed kombinezonem czasem sie wyrywa, więc rozglądam się trochę za jakąś inną niedrogą kurtką ciepłą.
    • anna_sla Re: zima idzie 21.10.10, 12:26
      ubieram zimowo. Zakupy na zimę mam porobione już w zeszłym roku (zawsze zaopatruję się dużo wcześniej).

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka