IP: *.* 02.12.01, 13:51
Dziewczyny ( i nie tylko)Było już o lodówkach i pralkach to może teraz o kołdrze.Chciałabym kupić dobrą antyalergiczną kołdrę i taką żeby po pół ropku używania nie zbiła się w kilka kulek ( wiecie o co chodzi). W sklepach do których mam dostęp są albo dość tanie kołdry polskie albo bardzo drogie niemieckie i nie wiem którą wybrać. Może macie jakieś doświadczenia i możecie polecic firmę a jeszcze najlepiej sklep z kołdrami.Asia tp
Obserwuj wątek
    • Gość: guest Re: Kołdra IP: *.* 04.12.01, 09:27
      A próbowałaś w Ikei?Ja kupiłam dla Gai - jest lekka, ale bardzo cieplutka, a my mamy jeszcze lżejszą. Chodzi o to, że można sobie wybrać - kołdry lekkie - letnie, albo zimowe -cieplejsze. No i są zrobione ze sztucznych substancji, więc są antyalergiczne.Pozdrawiam
      • Gość: guest Re: Kołdra IP: *.* 04.12.01, 13:53
        Magdo, a czy już prałaś tą kołdrę? I jak ewentualnie wygląda po zabiegach "pielęgnacyjnych"?Pozdrawiam, Politea
        • Gość: guest Re: Kołdra IP: *.* 04.12.01, 14:14
          Kołdry już prałam (jedną nawet podpaliłam świeczką i musiałam obszywać - hi, hi - to było za starych, studenckich, nieodpowiedzialnych czasów...) i nie straciły kształtu. A prałam normalnie, w pralce, w 40 stopniach. Toteż polecam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka